On hledá jeho

Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledám kamaráda na hezké mazlení. Rád bych se něco naučil. Jsem pasivní. Já 55 let. Jsem pojízdný.
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

On hledá jeho
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ahoj touhle cestou hledám kluka-chlapa ve věku 38-50 let do vztahu, jsem z České Lípy, bydlím sám. Mám rád kolo, turistiku, výlety, kino, hudbu, tanec, stanování, leháro u TV, posedět si, dát si vínko u svíček. Hle... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám kamaráda na společné kamarádění
Přidáno včera - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledám kamaráda na společné kamarádění - spolucestování po republice. Jsem už v důchodu, mám různé koníčky a tak hledám někoho, s kým by... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Muž hledá šikovnou ženu.
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledám ženu, která mě pozve na výborné karbanátky. Věk absolutně neomezený. Plus hezké chvíle.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Anděl hledá andělici
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Já anděl bez křídel, hledám ale nelítám z kytky na kytku. Proto pro nás dva - budu ti nabízet příjemné kamarádství bez nar... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kříženka hledá nový domov
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Jsem kříženka Ibizského Podenca (maminka) a Jack Russell Teriéra (tatínek) a hledám nový milující domov. Narodila jsem se 22.8.2024 a k prvnímu odb... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Najdu tě
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám ženu pro trvalý a vážný vztah. Mám rád přírodu, cestování, mám rád zvířata, sám vlastním pejska.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám diskrétní společnici
Hledám nějakou milou diskrétní společnici nejen na hezké chvíle. Ale i někam do společnosti, ... (více v detailu)
Hledá se řidič
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáme řidiče odtahovky do naší firmy působící v Brně. Nejedná se o odtahy při blokovém čištění, ale jezdíme pro pojišťovny. Požadujeme ŘP sk. C. Služby dle domluvy a parking auta u domova. Smlouva, dohoda nebo ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Hleda se tanečník
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Hledám muže z OSTRAVY a okolí, který by chtěl se mnou tančit country tance - přesněji partner dance (párové tance, které krokově vychází z line dance). S partner dance začínám, tančím v malé amatérské skupince na Dubině. Požadavky pro zá... (více v detailu)
Neuvedeno
Bubeník hledá
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Hledám harmoniku nebo heligonku já bubeník na občasné hraní cca jednou nebo čtyřikrát do měsíce v letním období.
Zlínský kraj
Neuvedeno
Kde jsi
Přidáno včera - Ústecký kraj - ANNONCE
Taky ti chybí pohlazení obejmutí parťák na kterého se můžeš spolehnout - tak napiš, já 50/167/56 kg zájmy turistika, bylinky, historie atd tolerantní upřímná kamarádská nekuřácká... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Yamaha Bolt 35kw
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám motorku yamaha bolt xv950. Rok : 2014 Druhý majitel. Výkon : 35kw - nechával jsem motorku uškrtit, je možné řídit s A2. Druhý majitel. STK 2025 Pneu dunlop 404 80%. Najeto něco přes 10 k km. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
160 000
 Kč
Sháním brigádu na pozemku
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Zdravím, sháním brigádu na zahradě nebo na pozemku. Zkušenosti se sekáním zahrady , štípáním dříví řezání pilou….Mám. Do léta jsme měli s kamarády práci na velkém pozemk... (více v detailu)
Ústecký kraj
500
 Kč
Milenku 60-80 pro mladého muže
Před 5 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Moc rád bych našel příjemnou hodně starší ženu 60-80 pro milenecký vzkaz a hezké chvíle. Raád b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Diskrétní seznámení
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám diskrétní seznámení s gayem ot 50l. který je sám, zajištěny, vzdělaný, hodny člověk. Já 49. 185 velmi štíhlý, s závazky, zajištěny. Bydlení ani sponzora nehledám jen hodného muže pro kterého bych byl za ženu a všechno co patří k tomu zár... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Svetřík
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nošený, ale vady jsem nenašla. Psané XS, ale já bych řekla něco mezi S a M.
Hlavní město Praha
40
 Kč
Iphone Xs
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zdravím, prodal bych svého doteď používaného iPhone XS 64GB Space Gray. Mobil je úplně jako nový, běží na iOS 18, ale přece jen se něco najde. Jak jsem stahoval nový iOS 18, tak Face ID přestalo fungovat z ničeho... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
knírač střední
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
HLEDÁM DVOUNOŽCE ZN.: SE ZAHRADOU Milí psí přátelé, jmenuji se Caira Koberno Czech, ale má dvounožka mi neřekla jinak než Hafuško. Jsem střední knírač pepř a sůl. V lednu mi bylo 6 let a nemůžu mít štěňátka. Moje dvounožka zůstává dlouhodobě v péči dvounožců v bílém a já jsem zůstala sama. Ale nevzdávám se! A tak jsem se rozhodla, že si najdu nového dvounožce se zahradou. Ráda bych si našla takového parťáka, který bude hodný, vstřícný, ale bude mít ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Zdarma
 Kč
16” Zimní kola 5x112 - Pneu 215/55 R16
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji hliníková alu kola R16 zn. Rondell včetně zimního obutí. 5x112, 7.5Jx16, ET 46. Zimní pneumatiky o rozměru 215/55 R16, vzorek 5-6mm na jednu zimní sezónu. Kola jsou rovná, nepokopaná a ve velice hezkém zachovalém stav... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 990
 Kč
Hezké chlapecké džíny na podzim - rifle vel.164, 13-14 let
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám hezké podzimní džíny ve výborném stavu ☀️ Na kluka vel.164 , 13-14 let. S regulací velikosti v pase. Podšité příjemnou šedou bavlnou. Našla bych ve skříni po synovi i pár dalších hezkých kousků oblečení, kdy... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
170
 Kč
Tobiášek hledá domov
Před 4 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Z důvodu změny bytové situace musíme najít pro našeho kočičího parťáka nový domov. S Tobiáškem se budeme neradi loučit, proto mu chceme najít krásný, klidný a láskyplný domov. Čtyřletý Tobiášek je kastrovaný, od narození je zvyklý být v bytě, občas jsme ho vzali na vodítku na procházku. Rád se vyhřívá na topení, ale nemá problém si lehnout kamkoliv. Je zvyklý na granulky a sem tam dos... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Zdarma
 Kč
Hledám jezdkyni pro svého koně - pronájem koně zdarma
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Hledám pro svého koně jezdkyni, která by s ním mohla 3x týdně být, jezdit ho, pracovat s ním (bylo by to cca na třičtvrtě roku), ale samozřejmě by to šlo i pak dál. Jen bych já už pak jezdila také. Oblast VITĚJOVICE (Prachaticko). Musí to být někdo zkušený, kdo to s koněm zvládne. Já sama jsem teprve začínala a nemohu nikoho učit a hlavně nemohu na to pokaždé dohlížet. Otěhotněla js... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Zdarma
 Kč
Svetřík
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nošený, ale vady jsem nenašla. Psané XS, ale já bych řekla něco mezi S a M.
Hlavní město Praha
40
 Kč
Tobiášek hledá domov.
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Z důvodu změny bytové situace musíme najít pro našeho kočičího parťáka nový domov. S Tobiáškem se budeme neradi loučit, proto mu chceme najít krásný, klidný a láskyplný domov. Čtyřletý Tobiášek je kastrovaný, od narození je zvyklý být v bytě, občas jsme ho vzali na vodítku na procházku. Rád se vyhřívá na topení, ale nemá problém si lehnout kamkoliv. Je zvyklý na granulky a sem tam dosta... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Zdarma
 Kč
TFP focení ZDARMA
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ahoj, Je mi 16 a jsem začínající, takže bych rád rozšířil své portfolio. Nabízím ZDARMA focení formou TFP. Pokud plánujete nějaký koncert, chcete vyfotit auto, sportovní událost nebo něco jiného zajíma... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty