Pronájem garáže v centru Vrchlabí

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronajmu zděnou garáž, blízko centra města Vrchlabí. Kompletně vyklizená... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem garáže
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Pronajmu velkou zděnou garáž v Třeboni. Pouze pro dlouhodobý pronájem. Více info na telefonu
Jihočeský kraj
1 300
 Kč
Pronájem garáže
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pronajmu garáž v Růžodole I nad bývalým koupalištěm. Nejlépe dlouhodobě. Garáž má rozměry 3x6 ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Pronájem garáže
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k dlouhodobému pronájmu garáž v centru Frenštátu p. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1
 Kč
pronájem bytu 1+1
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronajmu dlouhodobě byt 1+1 s balkonem 39 m2 ve 2 patře s výtahem po celkové rekonstrukci v centru Havl. Brodu. K nastěhování o... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem garáže Plzeň Jižní Předměstí
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k dlouhodobému pronájmu garáž o velikosti 14,96 m² v Plzni v ulici Karla Vokáče na Jižním předměstí. Je zde zavedená el. energie. Garáž je udržovaná a suchá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 200
 Kč
Pronájem byt 2kk v centru Jičína, 75 metrů
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronajmu byt 2kk o rozloze 75 metrů v centru Jičína. Byt je po kompletní rekonstrukci. Součástí bytu je vestavěn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 500
 Kč
Pronájem kanceláří v centru Ostravy
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu kancelářské prostory na prestižní adrese v centru Ostravy na ulici Matiční. Jedná se o 3 kanceláře o celkové výměře 63,2m2. Rozmístění místností je zobrazeno na půdorysu ve fotogalerii. Kancelář č. 3.08 má výměru 18,40 m2 Kancelář 3.09 má výměru 18,80 M2 Kancelář 3.10 má výměru 26 M2 Nacházejí se ve 3.podlaží historické budovy po kompletní r... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Pronájem garáže Čermákova Plzeň
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu garáž s plochou 15 m². Tato garáž se nachází v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra města. Je ideální pro uložení vašeho vozidla nebo jako skladovací prostor pro v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500
 Kč
Pronájem prostorných kanceláří v centru Ostravy
Kód zakázky: , Nabízím Vám k pronájmu prostorné kancelářské prostory o celkové velikosti 101,5 m² vhodné pro Vaše podnikání. Prostor nabízí velkou vstupní halu, jenž lze využít jako čekárna pro Vaše klienty. Přímo z haly je vstup na toaletu. Dále jsou k dispozici 2 místnosti. Z jedné se dostanete na balkón a do koupelny, v níž je vana a prostor na pračku i sušičku. Z druhé místnosti o velikosti štědrých 33 m² s... (více v detailu)
Pronájem restaurace v centru města Žebrák
Přidáno dnes - Středočeský kraj - SBAZAR
Pronájem plně vybavené a zařízené restaurace U Českého lva s možností velkého multifunkčního sálu s příslušenstvím, v historické budově a historickém centru města Žebrák, Náměstí č.p. 100, okres Beroun. Restaurace s dlouhou historií, zavedenou klientelou, připravená k okamžitému zahájení a provozování. Restaurace s kapacitou 50x osob + salónek 30x osob + venkovní zahrádka 20x osob, s výčepem a dětským koutkem. Restaurace v 1.NP o výměře cca 220 m2 + pivní sklepy v 1.PP o výměře c... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 000
 Kč
Skladovací- expediční prostor,garáž, centrum Mladá Boleslav
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pronajmu skladovací prostory blízké centru Mladé Boleslavi. Zděný objekt 115m2, 425m3,rampa,široká vrata, betonové podlahy. Přilehlý pozemek -... (více v detailu)
Středočeský kraj
1
 Kč
Pronájem restaurace v centru města
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronajmu restauraci Pronajmu zavedenou restauraci v obchodním domě v centru Nového Města na Moravě. Počet míst k sezení v restauraci je 60. K dispozici nákladní výtah. K obchodnímu domu náleží soukromé parkoviště. Celková plocha je 220m2 včetně zázemí. Cena je za ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
18 600
 Kč
Pronájem kanceláře 79 m2
Přidáno včera - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem kanceláře 79 m2 Kozinova 299, 344 01 Domažlice Cena na vyžádání Nabízíme k pronájmu 1 kancelář v blízkosti centra města, která se nachází ve III. NP administrativní budovy VZP ČR v Domažlicích. Budova je vybavena výta... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v centru Ostravy, ul. Vojanova
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízím Vám pronájem prostorného bytu 2+kk o celkové velikosti 39,28 m². Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu v samotném centru Ostravy, na ul. Vojanova. Pronajímá se nezařízený. Obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice zvlášť. V koupelně vana a prostor na pračku, společná s toaletou. V domě ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+1 v klidné části centra Vizovic
Před 2 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nabízím k dlouhodobému pronájmu prostorny, třípokojový byt se samostatnou kuchyní a spíží v jedné z nejklidnější části centra Vizovic. Nájem: 15 000Kč/měsíc. Energie nejsou obsaženy v ceně nájmu:obvykle 3 500Kč/měs. Vratná kauce: 40 000 Kč. Byt je součáti nově zateplénho cihlového bytového domu o šes... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč
Pronájem garážového stání Olomouc Koželužská
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme roční a delší pronájem zastřešených parkovacích míst v historickém centru města Olomouce. Jde o pronájem míst od prvního patra až do 6 patra budovy. Vjezd do těchto krytých parkování je z ulice Koželužská, hned pod kopcem vedoucím k Náměstí Republiky. Do centra města do 7 min pěšky. Parkovací stání je vhodné jak pro osobní automobily, tak i motocykly. Cena za parkovací místo 15.000,- Kč/rok +DPH. Pronajímatel předá nájemci kartu ke vjezdu a výjezd... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru až 322 m² v centru Třebíče
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
V přímém zastoupení majitele nabízíme k pronájmu obchodní prostory o rozloze až 322 m2, nacházející se přímo na Karlově náměstí v historickém centru Třebíče. Výhodou prostor je vlastní parkovaní na pozemku hned u nabízených prostor. Flexibilní rozložení prostor, umožňující modulovat podle individuálních potřeb, což umožňuje možnost využití pro obchodní jednotky, kanceláře, skladové prostory nebo restaurační provozy. Výhodou prostor je vynikající dostupnost, přímé parkování v areálu před budovou což usnadňuje přístup pro vaše zákaz... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem obchodního prostoru v centru Bystřice, ev.č. 00921
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 00921 Nabízíme Vám k pronájmu obchodní prostory v Bystřici užitnou plochou 250m2. V přízemí je prodejna s materiálem pro vodu, plyn, topení a v prvním patře jsou kanceláře a jsou z poloviny obsazené. Vytápění je řešeno plynový kotlem, dům je napojen na vodovod a veřejnou kanalizaci. Budova se nachází ve velmi žádané lokalitě v centru Bystřice. Doporučujeme nezávaznou prohlídku budovy. V případě zájmu o pr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50 000
 Kč
Pronájem pěkného bytu 3+1, sídliště U Nádraží, J Hradec
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k pronájmu byt 3+1 (67m2), bez balkónu, ve druhém patře panelového domu s výtahem, na sídlišti U Nádraží v Jindřichově Hradci (blízko centra a na nádraží). Byt je po rekonstrukci jádra, nové podlahy, dům zateplený s novými okny. Možno pronajmout s vybavením... (více v detailu)
Jihočeský kraj
14 000
 Kč
Pronájem řadové garáže v blízkosti centra Liberce
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
K dlouhodobému pronájmu nabízím řadovou garáž v blízkosti centra Liberce v ulici Mlýnská. Garáž má dvoukřídlá ocelová vrata. K dispoz... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 300
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v centru města Mikulov
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
+zálohy na energie 4.000,-Kč, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem útulného bytu 1+1 o velikosti 30m² situovaný v přízemí klidného bytového domu v centru Mikulova, přímo pod zámkem. Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce nebo pár hledající pohodlné a praktické bydlení v malebném prostředí. Byt se skládá z jedné obývací místnosti, která slouží jako ložnice a obývací pokoj zároveň. Dále je zde samostatná koupelna s moderním sprchovým koutem a toaletou a také kuchyňský kout spojený s jídelnou. K pronájmu bytu náleží jedno vyhrazené místo k parkování přímo u bytového domu na uzavřeném parkovišti. To zajišťuje pohodlné a bezpečné parkování pro váš osobní automobil. Nájemné činí 11.000,-Kč + zálohy na energie 4.000,-Kč a je spl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 000
 Kč
Pronájem byt 1+kk, 25㎡
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Naše společnost Vám exkluzivně nabízí pronájem zrekonstruovaného bytu o velikosti 25m2 v cihlovém domě ve městě Vrchlabí. Byt s dispozicí 1+kk se nachází ve 2.nadzemním podlaží. Parkování přímo před domem. Byt má plastová okna. V blízkosti se nachází několik obchodů s potravinami a také autobusové nádraží. Výbor... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronajmu byt 1 + 1, blízko centra Olomouce, ul. 17. listopadu. Zděný dům, 4. poschodí, bez výtahu, vhodné pro pracujícího jednotlivce nebo dvojici. Kuchyň, pokoj, koupelna s vanou, samostatné... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 950
 Kč
Pronájem prostor centra jógy Šambala v Brně
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
BRNO: Nabízíme k pronájmu prostory centra jógy Šambala (pravidelný nebo příležitostný pronájem). Prostory jsou vhodné pro cvičení jógy, semináře, workshopy, přednášky apod. K dispozici jsou celkem 3 sály (Ánanda - 135 m2, Mahašakti - 80 m2 a Prema - 47 m2), šatny, WC a kuchyňka (prostory lze pronajímat zvlášť). V sálech jsou na zemi koberce, k zapůjčení jsou připraveny podsedáky a jógamatky, vlastní konferenční židle k dispozici nemáme. Aktuálně volné termíny: Út, Pá, So, Ne: kdykoliv. St: 20:00 – 22:00. Vše... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem RD 4+kk Valašské Meziříčí, ul. Kouty
Kód zakázky: N1591, Nabízíme k pronájmu RD o dispozici 4+kk s garáží ve Valašském Meziříčí na ulici Kouty. Dům s užitnou plochou 120 m2, včetně garáže o ploše 19,1 m2, a dispozicí se zádveřím, chodbou, kuchyní s jídelnou propojenou s obývacím pokojem se vstupem na terasu, třemi pokoji, koupelnou, 2x WC s umyvadlem, předsíní se vstupem do garáže, technickou místností s umyvadlem a garáží s úložným prostorem v podkroví. V kuchyni je kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou a el. troubou Baumatic, myčka Siemens, podlahy v ... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty