Zametací stroj Scania

Zametací stroj Scania
Před 14 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám zametač Scania, r.v 2007, najeto 441 000km, Vše funkční ,přihlášen jako pracovní stoj... (více v detailu)
Před 14 dny
Jihočeský kraj
710 000
 Kč

Podobné inzeráty

Ruční zametací stroj Hako Fliper
Ruční zametací stroj Hako Fliper
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám zánovní ruční zametací stroj Hako Fliper ve velmi dobrém stavu.
Před 1 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Komunální zametací kartáč 2m
Komunální zametací kartáč 2m
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám zametací rotační kartáč Metal-technik o záběru 200 cm. Je vhodný pro zametání komunikací, parkovišť i manipulačních prostorů, poháněn hydraulikou traktoru. Uchycení kombinované, do tříbodového závěsu traktoru i eurozávěsu nakladače, čepy pro uchycení do ramen traktoru 28mm (kat.T2). Vybaven hlavním vřetenem a bednou na smetí s hydraulickým vykl... (více v detailu)
Před 2 dny
Olomoucký kraj
88 900
 Kč
CUBE 4 B - podlahový mycí stroj
CUBE 4 B - podlahový mycí stroj
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cena za stroj kompletně vybavený, ihned připraven k nasazení do provozu (kartáč, nabíječ, GELOVÉ - BEZÚDRŽBOVÉ baterie 2 x 100 Ah) S CUBE 4 B (jako Kärcher BD 50/50) budete mít vždy dobrý výhled na čištěnou plochu. O to se starají malé rozměry tohoto kompaktního mycího automatu s pohonem na baterie a s vyzrálou kotoučovou technikou. Stejně jako je dobrý výhled, je jednoduchá i obsluha. Možnosti nastavování a funkce jsou zredukovány na nejdůležitější, takže odpadají dlouhé fáze zaučování. CUBE 4 B doporučujeme pro použití v supermarketech, hotelech nebo zdravotnických zařízeních. VLASTNOSTI A VÝHODY - jednoduchá obsluha - srozumitelné symboly a přehledný ovládací panel - krátký čas zaučení - jednoduchá manipulace se strojem - cenově výhodný model - velmi dobrý poměr cena - ... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihomoravský kraj
52 000
 Kč
CUBE 7 BT - posedový podlahový mycí stroj
CUBE 7 BT - posedový podlahový mycí stroj
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cena za stroj kompletně vybavený, ihned připraven k nasazení do provozu (kartáče, nabíječ, GELOVÉ - BEZÚDRŽBOVÉ baterie 6 x 210 Ah) Cube 7 BT (jako IPC CT 160 BT 95) Nádrže čisté i špinavé vody z vysoce odolného polyetylénu. Parabolická sací lišta se 4x otočitelný zadní stírací gumou. Silný motor pro každý kartáč s integrovanou převodovkou snižuje nutnost kontroly a údržby. Třístupňový tangenciální sací motor pro excelentní odsávání ze všech druhů podlah. Jednoduchý ovládací panel s přehledným LCD displejem informujícím obsluhu o přítlaku a počtu provozních hodin a případných chybách. Základní nastavení stroje pro rychlou obsluhu bez zbytečných chyb obsluhy je nastaveno v režimu automat a aktivuje se šlápnutím na "plynový" pedál. Spouštění kartáčové hlavy a sací lišty pomocí servomotoru. Kartáčová hlava s nastavitelným dorazem, tj s plynulými třemi polohami nastavení přítlaku. Pohon stroje pomocí bezúdržbového motoru na předním otočném kole, který při vypnutí stroje funguje jako dy... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihomoravský kraj
308 000
 Kč
Podlahový mycí stroj s pohonem CUBE 3BT
Podlahový mycí stroj s pohonem CUBE 3BT
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cena za stroj kompletně vybavený, ihned připraven k nasazení do provozu (kartáč, nabíječ, GELOVÉ - BEZÚDRŽBOVÉ baterie 2 x 100 Ah) Cube 3 BT (jako Fimap IMX 50 Bt Eco) je ideálním řešením pro ty, kteří hledají stroj s nízkými náklady na údržbu a vysokou produktivitou. Cube 3 BT nabízí skvělou pracovní autonomii až na 4 hodiny, kterou garantuje Eco Mode zařízení, které aktivuje pracovní podmínky tak, aby optimalizovaly spotřebu energie, vody a čistícího prostředku, což zajišťuje nízké náklady na použití. Nízká hladina hluku umožňuje pracovat i během otevíracích hodin ve vysoce frekventovaných prostředích, jako jsou supermarkety a obchody, nebo citlivých prostředích, jako jsou nemocnice, pečovatelské domy a školy, aniž byste rušili lidi kolem sebe. Rám je vyroben z hliníku, řádně ošetřen proti korozi a je zcela chráněn tělem stroje. Cube 3 BT je vybaven velkou rukojetí, která mu dává ergonomií a manévrovatelnost a zajišťuje maximální bezpečnost při práci. Na přání může být Cube 3 BT... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihomoravský kraj
75 000
 Kč
karcher - PODLAHOVÝ MYCÍ STROJ S ODSÁVÁNÍM BR 30/1 C Bp Pack
karcher - PODLAHOVÝ MYCÍ STROJ S ODSÁVÁNÍM BR 30/1 C Bp Pack
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám zánovní podlahový mycí stroj PODLAHOVÝ MYCÍ STROJ S ODSÁVÁNÍM BR 30/1 C Bp Pack Zařízení je včetně jedné baterie a nabíječky. Stoj byl použitý dvakrát, bohužel pro naši potřebu nevhodný. Zařízení plně funkční. Možný osobní odběr nebo mohu zaslat poštou na dobírku (platíte při převzetí). Odkaz s podrobnou specifikaci: https://www.karcher.cz/cz/professional/podlahove-myci-stroje-s-odsavanim/kompaktni-podlahove-myci-stroje/br-30-1-c-bp-pack-17830500.html https://www.karcher-inte.cz/karcher-br-30-1-c-bp-pack Technická specifikace: Technické údaje Platforma baterie 18 V Platforma baterie Druh pohonu Baterie Pohon po... (více v detailu)
Před 4 dny
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Obytný automobil Fiat Ducato 2.3 multijet 2 - Roadcar
Obytný automobil Fiat Ducato 2.3 multijet 2 - Roadcar
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám obytný automobil Fiat Ducato s originální vestavbou Roadcar 540 (délka 540cm). Motor 2.3 multijet 2 - 130PS (Iveco bez AdBlue), r.v. 2018, najeto 150 000km, 2x airbag, tempomat, omezovač rychlosti, ABS, ESP, el. okna, el. zrcátka (s LED blinkry), klimatizace,palubní počítač,venkovní teploměr, originálná rádio, couvací kamera, pilotní otočné sedačky, USB zásuvky, centrální zamykání, chlazená přihrádka spolujezdce, el. schod, tažné zařízení, markýza, solární panel s regulátorem a počítačem Votronic (nabíjí všechny 3 baterie)... (více v detailu)
Před 8 dny
Středočeský kraj
987 000
 Kč
Obytný automobil Fiat Ducato 2.3 multijet ROAD CAR
Obytný automobil Fiat Ducato 2.3 multijet ROAD CAR
Před 9 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám obytný automobil Fiat Ducato s originální vestavbou ROAD CAR 540Motor 2.3 multijet 2 - 130PS (Iveco bez AdBlue), r.v. 2018, najeto 150 000km, 2x airbag, tempomat, omezovač rychlosti, ABS, ESP, el. okna, el. zrcátka (s LED blinkry), klimatizace, originálná rádio, couvací kamera, pilotní otočné sedačky, USB zásuvky, centrální zamykání, chlazená přihrádka spolujezdce, el. schod, tažné zařízení, markýza, solární panel s regulátorem a počítačem Votronic (nabíjí všechny 3 baterie), ... (více v detailu)
Před 9 dny
Středočeský kraj
987 000
 Kč
Podlahový mycí stroj Bohman 2C43
Podlahový mycí stroj Bohman 2C43
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Velmi málo jsme ho používali, než jsme zjistili, že potřebujeme menší podlahový stroj. Vhodný pro středně velké provozy s mycím výkonem do 1 700 m2/h Jsem 1. majitel, pořizovací cena byla 66 500,- najeto má 128 Mth (motohodin) Podlahový mycí stroj kabelový s mycím záběrem 43 cm, Bohman 2 C 43. pracovní výkon do 1 700 m2/h Podlahový mycí automat v jednom kroku podlahu pokropí saponátem, vydrhne rotačním kartáčem a ... (více v detailu)
Před 11 dny
Jihomoravský kraj
37 900
 Kč
2ks zametací stroj
2ks zametací stroj
Před 13 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám 2 kusy zametacího stroje IFAOranžový je plně funkční (cca 4000 motohodin)Modrý je funkční, jen dlouho stojí, tedy nutno rozchodit nebo na náhradní díly (jsou stejné jako u oranžového)Zame... (více v detailu)
Před 13 dny
Plzeňský kraj
35 000
 Kč
Podlahový mycí stroj s odsáváním KÄRCHER BDS 43/ Orbital
Podlahový mycí stroj s odsáváním KÄRCHER BDS 43/ Orbital
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím na prodej podlahový mycí stroj s odsáváním KÄRCHER BDS 43/ Orbital C Spray 1.291-253.0. Stáří stroje asi tři roky - minimálně po celou dobu provozován. S pracovní šířkou 43 centimetrů a velkým rozsahem použití je náš nový orbitální jednokotoučový stroj BDS 43 / Orbital C Spray určen pro oblast čištění budov. Stroj kombinuje orbitální a rotační pohyby do stálých vibrací, čímž zvyšuje účinnost čištění na maximum. Kromě toho je stroj vybaven stříkacími tryskami, zejména pro čištění koberců, které distribuují požadované množství čisticího roztoku na velké plochy a kromě vynikajících výsledků čištění také umožňují krátké doby sušení. Pohyb: Robustní stroj je velmi tichý a robustní, což zaručuje vysokou uživatelskou přívětivost a práci bez únavy - ať už při čištění, dekorování, leštění nebo krystalizaci. Hlavní výhody: Intuitivní a jednoduchá obsluha - Snadná a pohodlná manipulace. Velmi dobré vyvážení a klidný provoz. Pomáhá předcházet provozním chybám. Roto-orbitální pohyb - Vyn... (více v detailu)
Před 9 dny
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Zametací stroj weibang 800mm
Zametací stroj weibang 800mm
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám málo používaný zametací stroj, nová převodovka u pohonu kar... (více v detailu)
Před 14 dny
Olomoucký kraj
16 000
 Kč
Zametací stroj ,koště
Zametací stroj ,koště
Před 15 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám zametací stroj cena26000kč Tel. 604402654
Před 15 dny
Kraj Vysočina
26 000
 Kč
Scania R450, Retarder, Nezávislá klim
Scania R450, Retarder, Nezávislá klim
Před 14 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Rok: 2017 Objem: 12 742 ccm Výkon: 331 kw Převodovka: neuvedeno Tahač, Scania R450, standart, SCR 450 BEZ EGR, Provoz 2/2017, najeto 860.787 km, 4x2, automatická převodovka, retarder, Euro 6, ABS, klima, nezávislá klima, nezávislé top... (více v detailu)
Před 14 dny
Kraj Vysočina
910 000
 Kč
prodam obytny vw crafter pro 4 lidi eastwander sportisimo XL
prodam obytny vw crafter pro 4 lidi eastwander sportisimo XL
Před 16 dny - BAZOS
Prodam obytny volkswagen crafter pro 4 osoby na sezeni i spani. Rok vyroby 2007, motor 2.5 tdi, vykon 120kw, manualna 6 stupnova prevodovka. Karoserie L4H3 s nastavbou od ceske firmy eastwander.com model sportissimo xl. Najeto 426000km. Kategorie vozidla N1 do 3,5t staci vodicske opravneni B. Tazne zarizeni na 2000kg. Auto je plne sobestacne ma vsechno, kompletni izolace pouzitelne i v zime, tempomat klimatizaci, otocni sedadla, parkovaci senzory, el okna, lednici dometic trojkombo 12v 220v plyn, tv, topeni truma combi s ohr... (více v detailu)
Před 16 dny
650 000
 Kč
Komunální zametač
Komunální zametač
Před 49 dny - SBAZAR
Zametací zařízení pro malotraktory, komunální stroje a vysokozdvižné vozíky 1200, 1350, 1500 mm. Pohon kardanem nebo hydromotorem.Zametací zařízení, hydraulický ovládaný zásobník na smetí, plovoucí funkce, nastavení výšky, přepínání funkcí ovladačem v kabině řidiče. Výhodou je možnost volby výbavy a jednoduchá výměna adaptérů pro různé stroje. Uvedená základní cena nezahrnuje zaříz... (více v detailu)
Před 49 dny
69 950
 Kč
Obytná dodávka Renault Master
Obytná dodávka Renault Master
Před 60 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám Renault Master, r.v. 2007, 74 kW, specifikace N1, Nová STK najeto 411000 km. Vyměněná spojka, turbo, šály, zadní brzdové třmeny, baterie. Výbava auta: externí baterie dobíjená za jízdy + solární panely 2 × 100W, nezávislé topení 2kw, dodávka je zateplená vatou, podlaha zateplená extrudovaným polystyrenem 2cm. Nová přední i zadní světla. Lednice na 12V, 220V, propanbutan, 20l nádrž na čistou vodu - 20l nádrž na odpadní vodu, chemické WC, led osvětlení. Box pod postelí slouží jako úl... (více v detailu)
Před 60 dny
Královéhradecký kraj
170 000
 Kč
Zametaci stroj Karcher
Zametaci stroj Karcher
Před 72 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodame zametaci stroj Karcher, pouzivany 5 let,, stale funkcni.Doporucujeme osobni vyzkouseni,
Před 72 dny
Středočeský kraj
50 000
 Kč
*14/06/23 - Zametací stroj Tielburger TK48
*14/06/23 - Zametací stroj Tielburger TK48
Před 78 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
*14/06/23 - Zametací stroj Tielburger TK48motor Honda GXV 160 5,5K(163ccm), ... (více v detailu)
Před 78 dny
Karlovarský kraj
39 999
 Kč
mininakladač Schmidt 3530, nový stroj
mininakladač Schmidt 3530, nový stroj
Před 190 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k prodeji nový kloubový nakladač model Schmidt 3530, 4x4, automat,hydrostat, rozměry v mm d,š,v,:3780x1110x2210 Typ motoru - Kubota - vodou chlazený, vnitřní poloměr otáčení 110 cm, motor Kubota Výkon - 18,5 nebo 24 kW/ turbo Počet válců - 3 El. napětí 12 V Hmotnosti Provozní hmotnost - 1700 kg Nosnost přímo horizontálně - 850kg Nosnost při zalomení stroje - 550-750 kg Maximální rychlost - 12 km/h Nádrže Objem palivové nádrže - 26 l Objem nádrže hydraulického oleje - 40 l Hydraulický systém - hydrostatický, hydraulika Bondioly - Pavesi (Italy) Pracovní tlak - 180 bar. V ceně hydraulický rychloupínací systém a nakládací lžíce. Další možné příslušenství: Paletizační vidle, vidlice na balíky, sněhový pluh, zametač, míchačka na beton, lžíce klapačka, zemní vrták, lžíce s chytákem, a.j. Cena je dohodou podle typu výbavy a motoru. Možnost TP a SPZ, homologace V nabídce máme mnoho dalších modelů menších i větších nakladačů. Neváhejte nás kontaktovat rádi Vám poradíme ... (více v detailu)
Před 190 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Tatra Terno1 Kombi 14
Tatra Terno1 Kombi 14
Před 117 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Tatra Terno 1. Vozidlo možno hned provozovat. 1. majitel, r. v. 2006, r. v. nástavby 2007, spec. komb. kan. vozidlo. Před prodejem vozidla investice cca 468.000 kč faktura, turbodmychadlo, nová převodovka, kardan,nové akumulátory, apod. Po STK značk... (více v detailu)
Před 117 dny
Karlovarský kraj
529 000
 Kč
Scania R450 LowDeck,Retarder,Závada m
Scania R450 LowDeck,Retarder,Závada m
Před 345 dny - Kraj Vysočina - TIPCARS
Tahač, Scania R450 LowDeck, Provoz 10/2018, najeto 808.542 km, ZÁVADA MOTORU - ÚNIK VODY POD HLAVAMA, automatická převodovka, 4x2, Retarder, Euro 6, ABS, klima, nezávislá klima, nezá... (více v detailu)
Před 345 dny
Kraj Vysočina
1 039 390
 Kč
Nový ruční zametací stroj na úklid větších ploch
Nový ruční zametací stroj na úklid větších ploch
Před 824 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Předmětem prodej je nový, nepoužitý, ruční zametací stroj s 24 měsíční zárukou.Osobní převzetí možné v Brně, v Blansku, v Boskovicích, v Letovicích, v Jevíčku a v Kunštátě.Zasílám i na dobírku Českou poštou a kurýrním dopravcem.Bližší popis :- ... (více v detailu)
Před 824 dny
Jihomoravský kraj
1 499
 Kč
Domácí vodárna Grundfos
Domácí vodárna Grundfos
Před 482 dny - SBAZAR
Prodám vodárnu Hydrojet Grundfos,objem nádrže 50 lNastavený pracovní tlak 2,2 - 3,3 baru. Motor 1,13 KW.Veli... (více v detailu)
Před 482 dny
6 000
 Kč
Nádrž AdBlue SCANIA NTG
Nádrž AdBlue SCANIA NTG
Před 252 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízíme nádrž AdBlue Ad Blue SCANIA NTG. V případě zájmu nebo jakýchkoliv dotazu neváhejte mě... (více v detailu)
Před 252 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty