Krmítko z kokosu - na lojovou kouli

Krmítko z kokosu - na lojovou kouli
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji vyobrazené krmítko - závěs na lojovou kouli. Kokosový ořech vydrží veškeré povětrnostní vlivy, nepraská, nehnije. Na vrchní části je opatřen očkem pro zavěšení, v dolní části háčkem na zavěšení koule. Je možné os... (více v detailu)
Kraj Vysočina
99
 Kč

Podobné inzeráty

Hmyzí hotel - masivní dřevo, ruční výroba, EKO-nátěr
Hmyzí hotel - masivní dřevo, ruční výroba, EKO-nátěr
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
!! POSÍLÁM POŠTOU!!! nebo osobní předání !!! Nabízím k prodeji vyobrazené hmyzí hotely, včelíny. Mám k dispozici oba, co jsou na fotografiích. Domečky jsou vyrobeny z masivního dřeva, stříška je ošetřena EKO odolným nátěrem s atestem pro přírodu a děti v barvě palisandr. Na zadní části domečku jsou očka pro zavěšení na strom, stěnu, skleník atd... Domek má broušené rohy, jeho žíhaný tmavý vzhled je způsoben horkým vzduchem z estetických důvodů a z důvodů konzervace dřeva proti vhlkosti. Součástí domečku nejsou žádné listové, senné, klacíkové, bambusové atd... výplně, které velmi rychlé vyhnívají. Vše je tvrdé, bukové dřevo, střecha dokonale impregnovaná = velmi dlouhá životnost. Na zimu se hotel neuklízí. Nepotřebuje ani žádnou péči, vše si příro... (více v detailu)
Kraj Vysočina
490
 Kč
Ptáci budky z výdutě stromů - masivní dřevo - EKO nátěr
Ptáci budky z výdutě stromů - masivní dřevo - EKO nátěr
Před 13 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji vyobrazené budky. Budky jsou vyrobeny z výdutě stromů. Tělo natřeno transparentním střecha palisandrovým nátěrem že včelího vosku. Nátěr je EKO vhodný pro děti a přírodu. K dispozici všech pět vyobrazených budek. Svými rozměry jsou vhodné pro sýkorky. Cena 690 Kč tel: 730805997 email: svec360@seznam.cz ------------------... (více v detailu)
Kraj Vysočina
690
 Kč
46374 3x výrobník sněhových koulí 2 modrý duo
46374 3x výrobník sněhových koulí 2 modrý duo
Před 253 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Cena je včetně poštovného, platba na dobírku při doručení. Pro objednání stačí napsat adresu + tel. číslo nebo zavolat. V nabídce jsou 3ks těchto výrobníků sněhových koulí. Jedná se o výprodej skladových zásob. Cena je uvedena za 3 kleště na koule. Zboží je nové. Podrobnosti o stavu produktu viz. foto... (více v detailu)
Karlovarský kraj
295
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty