Pronajmu byt 2+kk

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
pronajmeme byt 2+kk o výměře 55m2 v osobním vlastnictví v obci Třanovice (cca 10 min. od FM, 7 min. od Havířova). V obci pošta,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Pronajmu byt 2+KK v Krnově, SPC F
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronajmu byt o velikosti 2+KK, 53 m2, v 2. patře na adrese SPC F 28 v Krnově. Byt je po celkové rekonstrukci na slunné straně domu. k dispozici také balkón a sk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 000
 Kč
Pronajmu byt 4+kk v podkroví, Vysoké Mýto
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím na pronájem byt 4+kk o 80 m2 v podkroví. Byt je nový s klimatizací, přiznané trámy, okna v trojskle, indukce, led osvětlení. Nájem: 18 000 Kč vče... (více v detailu)
Pardubický kraj
18 000
 Kč
Pronájem bytu 2+KK 64m2 /raha Západ Měchenice
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pronajmeme prostorný byt v Měchenicích, Praha-Západ. Byt v novostavbě o rozloze 64m2 + balón 8m2 se nachází v 1.patře zděného domu. K bytu náleží vyhrazené parkovací mís... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 000
 Kč
Pronajmu byt 2+kk v malém domku v Libiši U rozvodny
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Pronajmu byt 42metrů v domku 2+kk, s malou zahrádkou, domek samostatně stojící na společném pozemku s dalšími domy, V Libiši U rozvodny, vytápění ústředním topením a krbovýmy kamny,koupelna se zháchodem a sprchovým k... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 600
 Kč
pronájem byt 2+kk Radiměř, okr. Svitavy
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Pronajmeme byt 2+kk v rodinném domě, Radiměř, okr. Svitavy, kraj Pardubický. Cihlový byt, v úrovni přízemí z jedné strany, v úrovni druhého patra ze strany druhé (podkroví), v domě umístěném ve stráni. Vchod z úrovně přízemí (bezbariérový). Celková plocha bytu 65 m2, cihlový, ve výborném stavu po rekonstrukci. Vlastní vchod. Byt je částečně zařízený s možností dohody o úplném dovybavení. Dispozičně je rozdělen na obývací pokoj s kuchyňskou linkou, ložnici, koupelnu. Sklep společný + terasa 50 m2. Koupe... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 000
 Kč
Pronajmu byt 2+1 v rodinném domě
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pronajmu byt 2+1 v přízemí RD v obci Horní Lideč přímo v centru vesnice. Dům je nově zateplený, v bytě nové podlahy, plastová okna a dveře s trojskly apo... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+KK Horka nad Moravou
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme vám pronájem bytu 2+KK v domě v obci Horka nad Moravou na ulici Pohradí. Jedná se o 1.patro a přístup do bytu je po venkovních schodech. Byt bude volný v polovině prosince 2024. Byt je vhodný pro j... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 100
 Kč
Hradec Králové - prodej bytu 2+kk s garáží
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej bytu s dispozicí 2+kk o celkové ploše 47,7 m2, v oblíbené lokalitě Hradce Králové - Třebeš. Byt je umístěn ve 3. NP zděného domu s výtahem a má bezbariérový přístup. Disp.: prostorná vstupní chodba s vestavěnou skříní, vpravo pokoj se zasklenou lodžií a výhledem do zeleně. Dále se nachází koupelna s vanou, oddělené WC a v levé části je obývací pokoj propojený s kuchyní. Ložnice je orientována na JZ a kuchyň na východní stranu. Byt má plastová okna se žaluziemi, vytápění je dálkové, dále alarmové zařízení s možností připojení na pult centrální ochrany. Prodej včetně stávajícího vybavení. Dům byl kolaudován v ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 350 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 67m2, Fuengirola, Španělsko
Výstavba se nachází v privilegované oblasti Costa del Sol, pět minut od centra města Fuengirola s výbornou občanskou dostupností a 2 km od pláže. Projekt má nádherné společné prostory s bazénem a zahradami, které si můžete užít s rodinou. Ti nejmenší se mohou zabavit na dětském hřišti, zatímco vy si užijete každodenní pohodu v sauně nebo v tělocvičně. Apartmány kromě standardní výbavy mají vyhřívané podlahy, terasy, garážové stání a v objektech je nainstalovaný kamerový systém pro vaši bezpečnost. Vyhledáme Vám ideální nemovitost dle Vašich požadavků. Na výběr máme více než 700 nemovitostí od apartmánu až po vila domy na pobřeží Costa del Sol. Zaj... (více v detailu)
7 317 070
 Kč
Pronájem byt 3+kk Sklené, okr. Svitavy
Přidáno včera - Pardubický kraj - SBAZAR
Pronajmeme byt o velikosti 3+kk, Sklené, okr. Svitavy. Jedná se o cihlový byt v RD po rekonstrukci. Umístěn je v 1. patře domu. Jedná se o podkroví. Dům bez výtahu. Samostatný vchod i vstup do bytu. RD je bez majitele. V domě jsou ještě další tři pronajaté byty. Byt je se společným sklepem a parkovacím místem pro 1 auto. Zařízený nebo může být zařízen jen částečně nebo vůbec. Celková plocha bytu asi 70 m2. Dva samostatné pokoje a pokoj s kuchyňským koutem. Podlahové topení. Koupelna se sprc... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme výhradní prodej velmi hezky zrekonstruovaného, prostorného, světlého bytu o disp. 3+1, 70 m2, v 1. patře 3 patrového cihlového domu v obci Čisté u Litomyšle, ul. Čistá, okr. Svitavy, kraj Pardubický. Tento velmi hezký, zrekonstruovaný, světlý byt o disp. 3+1 disponuje prostornou vstupní předsíní se vstupy do koupelny s vanou, dále na samostat. WC a do dalších 3 samostatných, neprůchozích pokojů i samostatné, zcela zařízené kuchyně. 2 pokoje jsou s výhledem do zeleně, 3. pokoj a kuchyně jsou s výhledem k hlavní příjezdové cestě. K bytu patří 2 sklepy nach... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 400 000
 Kč
Pronájem byt 3+kk Sklené, okr. Svitavy
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Pronajmeme byt o velikosti 3+kk, Sklené, okr. Svitavy, Pardubický kraj. Jedná se o cihlový byt v RD po rekonstrukci v dobrém stavu. Umístěn je v prvním patře domu. Jedná se o podkroví. Dům je bez výtahu. Samostatný vchod i vstup do bytu. RD je bez majitele. V domě jsou ještě další tři pronajaté byty. Byt je se společným sklepem a parkovacím místem pro 1 auto. Zařízený nebo může být zařízen jen částečně nebo vůbec (dohoda). Celková plocha bytu asi 70 m2. Dva samostatné pokoje a pokoj s kuchyňským koutem. Podlahové topení. Koupelna... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Prodej dvou apartmánů 2x 2+kk 74,4,m2,55m2 Ostravice
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej dvou apartmánu 2+kk 74,4,m2, 55m2 včetně dvou teras v obci Ostravice jeden Apartmán je situován ve druhém podlaží cihlové budovy po rekonstrukci s užitnou plochou 74,4 m2 a podlahovou plochou 49,4 m2. Po vstupu do předsíně je napravo koupelna, se sprchovým koutem, WC a umývadlovou skříňkou a prostorem pro automatickou pračku. Z předsíně se vejde také do podkrovního pokoje s kuchyňským koutem, myčkou a varnou deskou. Po průchodu pokoje vejdete do podkrovní ložnice s novými střešními okny Apartmán s dispozicí 2+kk s už.pl. 74,4 m2 ( z toho terasa 10m2)a podlahovou plochou 49,4 m2 ve druhém podlaží vstup samostatným bočním schodištěm s terasou a výhledem na řeku. Parkování je zajištěno na pozemku před budovou. Budova má nyní novou fasádu včetně zateplení. Příjezd k nemovitosti je z obecní komunikace a následně soukromé, k dispozici jsou parkovací stání v zahradě. Vytápění el. přímotopy, budova je napojena na obecní vodovodní řád, kanalizaci, studnu. Budova má novou střešní krytinu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 890 000
 Kč
Pronájem nebytových prostor, Plzeň, ulice Koperníkova
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory, Plzeň-Jižní Předměstí, ulice Koperníkova. Prostory se nachází v suterénu činžovního domu o celkové dispozici 150 m2 a jsou rozčleněny na tři průchozí místnosti a sociální zázemí. Vhodné pro sklady, obchod a další podnikatelské záměry. Celé prostory se pronajímají v horším stavu je nutná rekonstrukce. Pronájem je dlouhodobý. Vytápění a ohřev vody zajišťuj... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám stavební pozemek k rekonstrukci v obci Bříza u Roudnice nad Labem. Pozemek má všechny kompletní přípojky už zavedené na pozemku a povolení k výstavbě rodinného bungalovu vč. stavebního dozoru. Všechny dokumenty, projekt a vše co k tomu patří jsou součástí prodeje. Pozemek je na pěkném a klidném místě na okraji obce. Dostupná infrastruktura jako obchod, zastávka autobusu, vlaku, školka... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 500 000
 Kč
PRONÁJEM BYTU 3+KK, 76 M2, NOVÝ
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím možnost pronájmu nově dokončovaného bytu 3+KK po celkové rekonstrukci o výměře 76 m2 s příslušenstvím v centru obce Bohuňovice vzdálené pouhých 10 minut od Olomouce. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, nákupní centrum, škola i školka, aquapark a vlakové nádraží (2 minuty pešky). Byt se nachází v 1. NP cihlového RD a je tvořen předsíní, koupelnou, obývacím pokojem s kuchyňským koutem (nová kuchyňská linka vč. spotřebičů), ložnicí a... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 500
 Kč
Pronájem bytu Hustopeče 2+kk
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
V období od 15.11.2024 do 15.03.2025 pronajmeme byt 2+kk v Hustopečích u Brna. Maximální obsazenost pro 4 osoby... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+kk s terasou, Hřibsko
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Zprostředkujeme Vám pronájem v přízemí domu o dispozici bytu 2+kk s celkovou podlahovou plochou cca 60 m2 v obci Hřibsko, kousek od Hradce Králové. Dispozice kuchyňská linka s obývacím pokojem a vstupem na terasu, ložnice, koupelna s vanou a sprchovým k... (více v detailu)
Neuvedeno
PRONÁJEM BYTU 3+KK, 76 M2, NOVÝ
Před 2 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím možnost pronájmu nově dokončovaného bytu 3+KK po celkové rekonstrukci o výměře 76 m2 s příslušenstvím v centru obce Bohuňovice vzdálené pouhých 10 minut od Olomouce. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, nákupní centrum, škola i školka, aquapark a vlakové nádraží (2 minuty pešky). Byt se nachází v 1. NP cihlového RD a je tvořen předsíní, koupelnou, obývacím pokojem s kuchyňským koutem (nová kuchyňská linka vč. spotřebičů), ložnicí ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 500
 Kč
NOVÉ BYTY 1+KK,BEZ KAUCE,POUZE PRO 100%NEKUŘÁKY,PARKOVIŠTĚ
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
PRONÁJEM BYTŮ 1+KK A GARSONEK PRO 100% NEKUŘÁKY A ALERGIKY-bydlení s pěknou zahradou určenou na relaxaci organizmu, grilování, sportování a kochání se přírodou. Jedná se například o částečně vybavený byt 1+kk max. pro 2 osoby (25m2) za pevnou paušální částku 8000,-Kč/měs. + 3.000,-Kč/měs. za veškeré služby a energie včetně INT, TV, SAT, úklidu, oprav, komunálních poplatků, parkování u domu, hlídání společných prostor v domě a přilehlých parkovišť. Dále nabízím se stejnými službami a zahradou garsoniéru výhradně pro 1 osobu (15m2) částečně vybavenou za 6.500,-Kč/měs.+2.000,-Kč za služby a energie, plně vybavený byt 1+kk pro max. 2 osoby za 9.000,-Kč/měs.+3.000,-Kč, plně vybavenou garsonku výhradně pro 1 osobu (15m2) za 7.000,-Kč/měs.+2.000,-Kč.Byty se nachází v bytovém rodinném komplexu v klidné části příměstské obce Přáslavice u Olomouce a mají vynikající autobusové napojení na Olomouc (autobusem na hlavní nádraží 10 min. autem 4 min.) Vše okolo bydlení vyřeším za Vás a nájemníky nezat... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 000
 Kč
Prodej družstevního bytu 2+1, 54m2
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej bytu o velikosti 2+1, 54m² s výklenkem kde si můžete udělat šatnu, popřípadě malou ložnici! Tento byt je ideální pro rodiny s dětmi, kteří hledají bezpečné a přívětivé prostředí. Kousek od domu je škola, v blízkosti školka, park a další atrakce pro děti, což zajišťuje pohodlný život pro celou rodinu. Byt samotný je v udržovaném původním stavu, což nabízí novým majitelům možnost přizpůsobit si interiér sami sobě dle svých představ ale pro méně náročné se stačí zabalit a hned bydlíte. Nachází se ve 4. patře z 8. panelového domu. V domě je ale výtah, takže se nemusíte bát, že budete chodit po schodech. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 400 000
 Kč
NOVÉ BYTY 1+KK,BEZ KAUCE,POUZE PRO 100%NEKUŘÁKY,PARKOVIŠTĚ
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
PRONÁJEM BYTŮ 1+KK A GARSONEK PRO 100% NEKUŘÁKY A ALERGIKY-bydlení s pěknou zahradou určenou na relaxaci organizmu, grilování, sportování a kochání se přírodou. Jedná se například o částečně vybavený byt 1+kk max. pro 2 osoby (25m2) za pevnou paušální částku 8000,-Kč/měs. + 3.000,-Kč/měs. za veškeré služby a energie včetně INT, TV, SAT, úklidu, oprav, komunálních poplatků, parkování u domu, hlídání společných prostor v domě a přilehlých parkovišť. Dále nabízím se stejnými službami a zahradou garsoniéru výhradně pro 1 osobu (15m2) částečně vybavenou za 6.500,-Kč/měs.+2.000,-Kč za služby a energie, plně vybavený byt 1+kk pro max. 2 osoby za 9.000,-Kč/měs.+3.000,-Kč, plně vybavenou garsonku výhradně pro 1 osobu (15m2) za 7.000,-Kč/měs.+2.000,-Kč.Byty se nachází v bytovém rodinném komplexu v klidné části příměstské obce Přáslavice u Olomouce a mají vynikající autobusové napojení na Olomouc (autobusem na hlavní nádraží 10 min. autem 4 min.) Vše okolo bydlení vyřeším za Vás a nájemníky nezat... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 000
 Kč
Pronajmu byt 2+kk v Hradec Králové
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu slunný byt 2+kk v novostavbě o rozloze 52 m2 s balkonem 12 m2 a vyhrazeným park. stáním a výtahem. Byt se nachází ve 3. NP cihlového domu ve velmi klidné lokalitě na Pražském Předměstí v nově vzniklé rezidenci Farářství. Dispozice: Obývací pokoj s kuchyňským koutem, předsíň, koupelna s WC, balkón, ložnice a parkovací stání. Jedná se o částečně zařízený byt s kuchyňským koutem, který je zařízen kuchy... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 000
 Kč
pronájem byt 2+kk Radiměř, okr. Svitavy
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pronajmeme byt 2+kk v rodinném domě, Radiměř, okr. Svitavy, kraj Pardubický. Cihlový byt, v úrovni přízemí z jedné strany, v úrovni druhého patra ze strany druhé (podkroví), v domě umístěném ve stráni. Vchod z úrovně přízemí (bezbariérový). Celková plocha bytu 65 m2, cihlový, ve výborném stavu po rekonstrukci. Vlastní vchod. Byt je částečně zařízený s možností dohody o úplném dovybavení. Dispozičně je rozdělen na obývací pokoj s kuchyňskou linkou, ložnici, koupelnu. Sklep společný + terasa 50 m2. Koupe... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám do pronájmu byt 1+KK (45 m2) v obci Loučany. Byt je umístěn v přízemí rodinného domu a pronajímá se částečně zařízený, výhodou je samostatný vchod a možnost využívat zahradu. Nájemné 7000 Kč měsíčně Zálohy na energie 2000... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty