Stavební pozemek v Líšně, 697m2

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Krásný rovinatý pozemek v klidné zástavbě RD k výstavbě RD v obci Líšno u Bystřice, okr. Benešov, blízko zámku, všechny sítě, velmi dobrá d... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 790 000
 Kč

Podobné inzeráty

POZEMEK stavební mám zájem o koupi
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Mám zájem o rovinatý stavební pozemek v Chocni či blízkém okolí o výměře cca 900 až 2... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Stavební pozemek Zlín
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám vyjímečný pozemek ve Zlíně, místní část Salaš o velikosti až 12 000 m2. Všechny sítě, vršek plochého kopce, hezký výhled do okolí (příroda, nikoliv domy, paneláky či dokonce fabrika). Stavební povolení na základě rigidního úze... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Nabídněte malý pozemek na stavbu RD (600m2-700)
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabídněte malý pozemek na stavbu RD Zábřeh, Šumperk a blízké okolí, nejlép... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 500
 Kč
Prodám stavební pozemek 1800m2
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
V obci Jarov Plzeň-sever el, plyn již na pozemku stavební povolení rd již vyříze... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Stavební pozemek Rychnov nad Kněžnou
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji rovinatý stavební pozemek v Rychnově nad Kněžnou. Pozemek se nachází v místní části Roveň. Celková výměra je 3035 m2. Územním plánem je pozemek určen k výstavbě rodinných domů. Pozemek lze rozdělit na dvě až tři stavební parcely o výměře cca 775 m2 až po 1700 m2 se společnou příjezdovou cestou. Pozemek je napojen na zdroj el. energie. Možnost napojení na veřejný vodovod ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 990
 Kč
Stavební pozemek a louka Všemyslice
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dva kilometry od Týna nad Vltavou v části Neznašov (Sv.Anna) nabízíme rovinatý pozemek o celkové výměře 1989 m2. Část cca 820 m2 je stavební a je územním plánem určena ke stavbě rodinného domu. Druhá část pozemku cca 1169 m2 je louka a lze ji využít i jako investici pro pozdější změnu ÚP. Pozemek je úzkého pásu o šíři... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 116 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku v Lukavici
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rovinatý stavební pozemek o celkové výměře cca 800 m2 v obci Lukavice. Přípojky sítí nyn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku v k.ú. Milý
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi pozemek v katastrálním území Milý, LV 57 o výměře 4926 m2. Pozemek o rozloze 5341 m² v současné době veden jako zastavěná plocha a ostatní plocha. Vhodný pro rekreaci v budoucnu k výstavbě RD . V územním plánu je zažádáno o změnu pro stavbu rodinného bydlení s možností rozdělit ho na tři samostatné pozemky. Pozemek je mírně svažit... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 100 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku v obci Chvaleč
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej stavebního pozemku st. 1011 v obci Chvaleč v okrese Trutnov. Celý pozemek o velikosti 27,3 m2 je zastavěn jednopodlažní nepodsklepenou stavbou s pultovou... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
25 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku 1253 m2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Představujeme Vám stavební pozemek o výměře 1253 m² v malebné a klidné části obce Chudčice. Pozemek nabízí ideální kombinaci klidného venkovského života s výbornou dostupností do města – Kuřim je vzdálena 8 km a Brno 16 km. Pozemek má obdélníkový tvar a je situován v mírném svahu nad vesnicí, což z něj činí ideální místo pro stavbu Vašeho vysněného domova s krásným výhledem do okolní krajiny. Přístup k pozemku je zajištěn po obecní komunikaci, ve které jsou inženýrské sítě, což výrazně usnadňuje výstavbu. Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 979 000
 Kč
Stavební pozemek 1050m2 - Fryšták osada Vylanta
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím stavební pozemek ve Fryštáku v klidné části obce. V těsné blízkosti les, louky. Příjezd po zpevněné cestě po cely rok, v... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 600
 Kč
Koupím stavební pozemek, chatu, RD vhodný k rekonstrukci
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Poptávám nějaký stavební pozemek, chatu, chalupu, zahradu s přípojkami, RD vhodný k rekonstrukci nebo stodolu-pozemek v zastavitelné oblasti či nějaký pozemek kde by bylo m... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku 1138 m² v Hradci nad Moravicí
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný stavební pozemek o velikosti 1138 m², který se nachází v klidné části Hradce nad Moravicí, hned u lesa. Ideální lokalita pro ty, kteří chtějí bydlet blízko přírody, ale zároveň ocení výbornou dostupnost do centra města. Hradec nad Moravicí leží pouze 8 km od Opavy, což zaručuje výbornou dostupnost všech služeb. Pozemek je určený k výstavbě rodinného domu, přičemž ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 845 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 788 m², Bílovice nad Svitavou
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek o 788 m², určený pro výstavbu rodinného domu, který je dle územně plánovací informace již ve III. etapě realizace. Pozemek se nachází ve vyhledávané a klidné části obce Bílovice nad Svitavou a představuje ideální příležitost a výhodnou investici pro ty, kteří hledají do budoucna místo pro výstavbu svého vysněného domova v harmoni... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 970 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku 1 325 m²
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám stavební pozemek v klidné lokalitě obce Sentice v okresu Brno venkov o velikosti 1325m². Jedná se o dvě sousedící parcely č. 590 a č. 594. Na pozemku se nachází zděná chata, na pozemek je přivedená voda a připravená přípojka na kanalizaci, inženýrské sítě s možností připojení. Pozemek je rovinatý s kvalitn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 892 500
 Kč
Prodej stavebního pozemku 1459 m2, Mostek
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
!Výrazná sleva! Zasíťování na hranici pozemku, vyřešený sjezd, jasný územní plán s možností výstavby rodinného domu a projekt veškerých ochranných pásem, přípojek a možností zastavitelnosti pozemku, který Vám usnadní celý proces. Tak to je naše "all inclusive" nabídka stavebního pozemku v obci Mostek, na kterém už brzy může stát Váš dům snů. Rovinatá parcela se nachází mezi stávající zástavbou rodinných domů u hlavní, ale málo frekventované silnice č. 325. Vede tudy chodník do centra obce, kde naleznete obchody se smíšeným zbožím, mateřskou a základní školu, krásné fotbalové hřiště, dětská hřiště, autobusové nádraží a to vše pár minut pěší chůze od domu/pozemku. Větší obce v dojezdové vzdálenosti do 20 minut jsou Dvůr Králové nad Labem, Hostinné, Nová Paka, dále jsou pak Hořice, Trutnov, Vrch... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 190 000
 Kč
Zlín - Tečovice široký stavební pozemek 1364 m2
Před 4 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodáme rovinatý prostorný stavební pozemek ve Zlíně - Tečovicích o celkové ploše 1364 m2 se šířkou 24 m. Veškeré sítě u pozemku. Pozemek je dostatečně široký, takže by šel postavit i dvojdům. Na pozemek bylo vyřízeno stavební povolení na bungalov 6+kk + dvojgaráž na obrázcích v tradičním nadčasovém stylu, ale už vyprchalo. Projekt je ale hotový, pokud by ... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 999 999
 Kč
Prodej stavebního pozemku 1500 m2
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledáte klidné místo pro svůj vysněný domov nebo rekreační útočiště? Máme pro vás jedinečnou nabídku! Nabízíme pozemek o rozloze 1005 m², který se nachází v malebné krajině Jeseníků, na okraji města Jeseník části Bukovice. Tento pozemek je v územním plánu veden jako plochy BV - bydlení v rodinných domech venkovského typu, což z něj činí mimořádně zajímavou nabídku nejen svou polohou, ale i možnostmi využití. Kouzlo p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 950
 Kč
Prodej stavebního pozemku 1005 m2.
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledáte klidné místo pro svůj vysněný domov nebo rekreační útočiště? Máme pro vás jedinečnou nabídku! Nabízíme pozemek o rozloze 1005 m², který se nachází v malebné krajině Jeseníků, na okraji města Jeseník části Bukovice. Tento pozemek je v územním plánu veden jako plochy BV - bydlení v rodinných domech venkovského typu, což z něj činí mimořádně zajímavou nabídku nejen svou polohou, ale i možnostmi využití. Kouzlo pozemku spočívá nejen v jeho velikosti, ale také v ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 950
 Kč
Prodej stavebního pozemku 1022 m²
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
PRODEJ stavebního pozemku s dojezdovou vzdáleností do Prahy v obci Radošovice. 1022 metrový pozemek s připravenými inženýrskými sítěmi. 5 minut autem do Vlašimi a 40 minut na pražský Chodov. ✅ 1022 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 390 000
 Kč
Stavební pracovník - DE - možno ihned - týdenní výplata
Připoj se k nám a pracuj v Bavorsku! Rozšiřujeme náš tým pracovníků v Německu! Právě teď hledáme stavební pracovníky (jednotlivce nebo dvojice) pro práci v Bavorsku, blízko hranic. Co budeš dělat: Přípravné práce pro zdění obvodových zdí a vnitřních příček, včetně pokládky kanalizace a drenáže, provázání armaturou a šalování. Co od tebe potřebujeme: - Vlastní auto a řidičák (NEZBYTNÉ pro dojíždění) - Základní znalost NJ - Bydliště v Plzeňském, Ústeckém, Karlovarském, Jihočeském nebo Středočeském kraji, případně v Praze (uchazeče z ... (více v detailu)
Prodej stavebního pozemku 21109 m2, Bžany
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Zajímalo by Vás zainvestovat své peníze do projektu výstavby domů k bydlení a hledáte pozemek v klidném prostředí v blízkosti lesa, s výhledem na panorama lesů? Toto vše Vám nabízí pozemek na okraji obce Bžany. Zároveň budete mít velké město a napojení na dálnici D8 v krátkém časovém dojezdu. Slunný pozemek o celkové výměře 21.109 m je dle územního plánu určen pro stavby k bydlení - samostatné rodinné domy, případně řadové domy. Pozemek je možno dle dohody a potřeby oddělit geometrickým plánem. V obci Bžany je kanalizace. Na pozemku nejsou aktuálně žá... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 665 400
 Kč
Na prodej stavební pozemek 697 m2, Mladá Boleslav, Podchlumí
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Na prodej stavební pozemek 697 m2. Pozemek Mladá Boleslav nacházející se v klidné části Podchlumí č.p. 101, jedná se o poslední, krajní pozemek pouze s jedním sousedem. Vedle pozemku, je plocha ve vlastnictví města, možno využívat jako parkoviště, případně lze část pozemku od města odkoupit. Na pozemku... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 950 000
 Kč
PRODEJ ROVIN. STAVEBNÍHO POZEMKU 1097 m2 -N 17
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
SUPER NABIDKA !!!! - Nabízíme rovinatý oplocený stavební pozemek o výměře 1097 m2. Stavební pozemek v hezké lokalitě v části obce Hrdibořic na Prostějovsku - vhodné pro stavbu domu s č. popisným. Lokalita pozemků s výhledem do okolí, in... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 599 000
 Kč
Nabízíme k prodeji RD se stodolou a pozemky v obci Tojice
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům (chalupu) v obci Tojice. K rodinnému domu patří velká zachovalá stodola (108m2) na samostatném pozemku a pozemky okolo. Rodinný dům o velikosti 2+1 s chodbou a koupelnou má ještě několik přilehlých staveb, garáž, chlévy, dílny, sklep. Voda je ohřívaná bojlerem, studená voda je z vlastní studny, která je na dvorku před domem. Ze dvora se prochází ke stodole, která má mnoho využití. Rd má číslo popisné, ale můž... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 850 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty