Prodej, byt 4+kk, 86m2, Jince, Zborovská

Prodej, byt 4+kk, 86m2, Jince, Zborovská
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Vyměňte pohled do šedivých domů městského sídliště za prostorný byt 4kk 86 m2 se zasklenou lodžií v menším udržovaném zatepleném panelovém domě z roku 1980 v Jincích, v údolí obklopeném zelení hlubokých brdských lesů, nekonečnými turistickými stezkami a vrcholy CHKO Brdy. Byt je po téměř dokončené rekonstrukci a nabízí pohodlné moderní bydlení. K rekonstrukci zůstává jeden poslední ze čtyř pokojů. V komorně postaveném domě se čtyřmi patry je jen malý počet bytů, takže zde budete žít v příjemné sousedské atmosféře. Byt je nabízen k prodeji včetně vybavení. V bytě ve 4. podlaží s pěkným výhledem do okolí máte na ploše 86 m2 k dispozici obývací pokoj se stropními trámy imitujícími dřevo a hezkým vybaveným kuchyňským koutem ve venkovském stylu, dvě ložnice, jeden pokoj určený k rekonstrukci, koupelnu po rekonstrukci se zděným jádrem a vanou, samostatno... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 942 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej, byt 3+1, 70m2, Praha 8, Troja, Krosenská
Prodej, byt 3+1, 70m2, Praha 8, Troja, Krosenská
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Vkusně zrekonstruovaný světlý byt o dispozici 3+1/L, S o ploše 70m2 + 7 m2 lodžie v 1. patře sedmipatrového panelového domu v P8 Troji, Krosenské ulici. Z prostorné chodby je vchod do pokoje, obývacího pokoje, kuchyně, koupelny a samostatného WC, z obývacího pokoje je pak vstup na lodžii a do druhé ložnice, jejíž součástí je velkorysá šatna s vestavěnými skříněmi. Byt prošel velkou rekonstrukcí – zděná... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 762 500
 Kč
Prodej bytu  2+1 s lodžií v Orlové
Prodej bytu 2+1 s lodžií v Orlové
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt 2+1 se zasklenou lodžíí v Orlové. Byt se na... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 129 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 2+1, 53 m2
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130867, V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví na ulici Svornosti. Byt s výměrou 53 m2 se nachází v panelovém domě s výtahem ve 4. patře. K dispozici dva neprůchozí pokoje, kuchyně, koupelna, WC a komora. Okna plastová. V roce 2020 polože... (více v detailu)
2 590 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk/L v České Lípě
Prodej bytu 2+kk/L v České Lípě
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
včetně odměny RK a právních služeb, Reality 11 Vám zprostředkují koupi světlého bytu 2+kk se zasklenou lodžií v České Lípě, ulice Hradecká. Byt se nachází v pátém patře zatepleného panelového domu s výtahem. V bytě j... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 250 000
 Kč
Prodej bytu 3+1/L, 75,22 m2, Praha 9-Újezd nad Lesy, ul. Žiž
Prodej bytu 3+1/L, 75,22 m2, Praha 9-Újezd nad Lesy, ul. Žiž
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý prostorný byt 3+1 o rozloze 68,53 m2 se zasklenou lodžií 6,96 m2 v Praze 9 - Újezd nad Lesy, ul. Žiželická. Byt se nachází ve 3.patře revitalizovaného panelového domu bez výtahu. Byt je ve výborném stavu, po kompletní rekonstrukci (zděné jádro, podlahy, el. a vodovodní rozvody, nová kuchyňská linka, dveře) a disponuje: nově rekonstruovaná kuchyň (5,33 m²) a 3 pokoje-obývací pokoj (18,03 m²), dětský pokoj (12,28 m²), ložnice, zděná koupelna a samostatné WC, obývací a dětský pokoj ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 250 000
 Kč
Byt 2+1 v Chebu
Byt 2+1 v Chebu
Dobrý den. Prodám byt 2+1 v panelovém domě v širším centru Chebu (ulice Osvobození). Jedná se o jednotku umístěnou ve 4. patře klidného a udržovaného domu s výtahem. Byt je světlý a teplý, s výhledem na město a okolí, v minulosti prošel částečnou reko... (více v detailu)
2 500 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 70 m², Ostrava, ul. Tarnavova
Pronájem bytu 3+1, 70 m², Ostrava, ul. Tarnavova
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem moderního bytu 3+1 po celkové rekonstrukci se zasklenou lodžií v 7NP o výměře 69,82m2, na ulici Tarnavova, Ostrava – Zábřeh. V kuchyni je nová kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů (myčka, trouba, lednice). Byt je ideálně dispozičně řešen, pokoje jsou neprůchozí. Byt se pronajímá plně zařízen (k vybavení bytu je TV a ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
21 000
 Kč
Rekonstrukce bytu a domů
Rekonstrukce bytu a domů
Před 2 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízíme rekonstrukce bytů a rodinných domů
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej byt 2+1, 63㎡
Prodej byt 2+1, 63㎡
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej slunného bytu 2+1 s lodžií s pěkným výhledem v Mírové ulici v klidné části Stříbra. Byt je udržovaný, v původním stavu, čistě vyklizený a vymalovaný, připravený na případnou rekonst... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 150 000
 Kč
Prodej bytu 4+1
Prodej bytu 4+1
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Shanite prostorny a atypicky byt?? Nabizim k prodeji 2byty ktere jsou spojene na 1 velky o rozloze 92m2 Krome koupelny je byt po kompletní rekonstrukci, a je v osobním vlastnictví. K bytu náleží 2x sklep 1x zasklena lodžie 1x balkon v mezipatre.   Byt se nachází v 5.patře (6. NP) kompletně zrevitalizovaného panelového domu. !! M... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 999 999
 Kč
Byt 2KK v Chabařovicích
Byt 2KK v Chabařovicích
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Krásný byt 2KK 51,5m2 v Chabařovicích Byt 2KK 51,5m2 po celkové rekonstrukci domu i bytu v ulici V Aleji 381.Dům a byt je v zástavbě z roku 1924 a prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2007. Vytápění a ohřev TUV v bytech je centrální a řízené PC.V domě je celkem 12 bytových malometrážních jednotek s nájemníky v důchodu. Jedná se o velice ... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 500
 Kč
Prodej, byt 3+1, 75 m², Pernarec
Prodej, byt 3+1, 75 m², Pernarec
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej bytu o dispozici 3+1 v Pernarci - Plzeň-Sever, který prošel celkovou rekonstrukcí. Z prostorné chodby, kde najdete velké množství úložného prostoru ve vestavěných skříních, se dostanete do všech místností. Obývací pokoj, ložnice a dětský pokoj mají snížené podhledy, které jsou i zateplené. V dětském pokoji dále najdete korkovou podlahu, která Vám zajistí tepelný komfort. Z ložnice vstoupíte na velmi prostorný, zasklený balkón. Jeho plocha činí necelých 5 m². Byt se prodává s vybavením. Dům prošel kompletní rekonstrukcí střechy a svodů. V Pernarci naleznete obchody s potravinami, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 700 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68 m² s lodžií 6 m² Hořovice, ul. Hradební
Prodej bytu 3+1, 68 m² s lodžií 6 m² Hořovice, ul. Hradební
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt s dispozicí 3+1 se zasklenou lodžií o užitné ploše 68 m², který se nachází ve druhém patře zatepleného panelového domu v klidné části Hořovic. Byt je ve velmi dobrém stavu. Vstupní chodba bytu vede do jednotlivých místností - tří neprůchozích místností, samostatné kuchyně, koupelny s vanou a na toaletu. Z obývacího pokoje můžeme vstoupit na prostornou zasklenou lodžii (6 m²). Byt je ideální jak pro rodinu s dětmi, tak pro páry hledající klidné bydlení. Lokalita je obklopena zelení a zároveň disponuje výbornou do... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 140 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 86 m², Poděbrady, ul. Turinského
Pronájem bytu 3+kk, 86 m², Poděbrady, ul. Turinského
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 3+kk o CP 86 m2 v Poděbradech. Byt se nachází v 1. patře bytového domu v blízkosti centra lázeňského města. Dispozice: vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyní, ložni... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem - byt 2+1 Veselí nad Moranou
Pronájem - byt 2+1 Veselí nad Moranou
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2+1 ve Veselí nad Moravou na sídlišti Hutník. Byt se nachází ve 3.patře čtyřpodlažního panelového domu po revitalizaci. Velikost bytu je 56 m2 plus lodžie... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 5+1, 86 m², Česká Lípa, ul. Jihlavská
Prodej bytu 5+1, 86 m², Česká Lípa, ul. Jihlavská
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 5+1 v osobním vlastnictví o užitné ploše 86 m² v klidné části města, na sídlišti Špičák v České Lípě. Byt je umístěn v 1. patře. Nemovitost prošla kompletní rekonstrukcí a nabízí čtyři komfortní pokoje, ideálních pro rodinu s dětmi nebo jako investiční příležitost. Byt je k prodeji včetně vybavení. Poslední rekonstrukce proběhla v roce 2024. Byt disponuje prostornými vestavěnými skříněmi vyrobené na míru. Vchod... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 599 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Krupce, ul. Jasmínová
Prodej bytu 3+1 v Krupce, ul. Jasmínová
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Hledáte-li příjemný a útulný byt pak je naše nabídka právě pro Vás. Nabízíme Vám k prodeji slunný byt 3+1 o velikosti 79 m2 v Krupce, ulice Jasmínova. Bytová jednotka je v družstevním vlastnictví oblíbeného družstva Mír a nachází se ve 4. nadzemním podlaží. Byt je rekonstruovaný a skládá se z předsíně, kuchyně, tří pokojů a koupelny s WC. Velkou výhodou bytu je prostorná zasklená lodžie, kterou můžete využít pro své volné chvíle. Dřevěná podlaha v pokojích podtrhuje hřejivou atmosféru interiéru. V kuchyni a na ch... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 520 000
 Kč
Prodej, byt 2+kk, DV, Krupka, ul. Dukelských hrdinů
Prodej, byt 2+kk, DV, Krupka, ul. Dukelských hrdinů
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi družstevního bytu 2+kk situovaného v okrajové části ulice Dukelských hrdinů v Krupce. Byt, který se nachází v sedmém patře panelového domu s výtahem, je v původním stavu vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ nových majitelů. V bytě jsou nové plovoucí podlahy, není kuchyňská linka. Byt se skládá z předsíně, spojené koupelny s toaletou, obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem a ložn... (více v detailu)
Ústecký kraj
519 000
 Kč
Byt 1+kk k pronájmu
Byt 1+kk k pronájmu
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Jedná se o byt 1+kk k pronájmu na adrese Botevova 11, 143 00 Praha 12, Tsjekië. Byt se nachází v 1. patře bloku, kde se byt nachází, se nachází v klidné lokalitě s klidnými sousedy. Samotný byt se skládá ze vstupní chodby, koupelny, plně vybavené kuchyně, o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk s lodžií v Trutnově
Pronájem bytu 1+kk s lodžií v Trutnově
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronajmeme byt po částečné rekonstrukci v 6.NP panelového domu s výtahem, o výměře cca 26 m2 + lodžie, v ulici Maxima Gorkého, Kryblice. Dispozice: vstupní chodba, hlavní obytný pokoj s výstupem na lodžii, kuchyně včetně nového sporáku se sklokeramickou varnou deskou a digestoří, koupelna se sprchovým koutem, umývadlem, WC a s přípojkou na pračku. Na chodbě jsou vestavěné skříně, v obytné místnosti koberec. Topení a ohřev teplé vody je dálkově horkovodem. Příjemný menší byt s lodžií s výhledem do zeleně, vhodný pr... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 000
 Kč
Prodej, byt 2+kk, DV, Krupka, ul. Dukelských hrdinů
Prodej, byt 2+kk, DV, Krupka, ul. Dukelských hrdinů
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi bytu s dispozicí 2+kk v družstevním vlastnictví v Krupce v ul. Dukelských hrdinů. Byt s výměrou 40 metrů čtverečních se nachází ve druhém patře panelového domu s euro výtahem v klidné části obce. Byt je v původním, velice udržovaném stavu s možností úprav dle vlastního uvážení. Byt se skládá z předsíně, společně řešené koupelny s toaletou, ložnice a obývacího pokoje propojeného s kuchyňským koutem. K bytu náleží komora v chodbě domu a sklepní kóje. V bytě aktuálně by... (více v detailu)
Ústecký kraj
519 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 66 m², Postoloprty, ul. Dvořákova
Prodej bytu 2+1, 66 m², Postoloprty, ul. Dvořákova
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi byt v osobním vlastnictví ve třetím patře revitalizovaného panelového domu. Byt se skládá z vstupní chodby, kuchyně, dvou pokojů z nichž k jednomu náleží lodžie a umakartové koupelnové jádro. WC je samostatné. Na podlahách je PVC, okna jsou plastová. Byt prošel drobnými úpravami a je vhodný k rekonstrukci dle... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 995 200
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 3+kk, 55 m2 - Havířov - Podlesí
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64306, Hledáte byt v Havířově k vlastnímu bydlení nebo jako investici? Nabízíme k prodeji byt 3+kk v Havířově - Podlesí. Výhody bytu: - první vyvýšené podlaží, tj. nikdo Vám nechodí kolem oken ale zároveň se nenachodíte do schodů - v domě je výtah a před domem nájezdová rampa, bez problému se zde tedy dostanou i lidé s omezenou možností pohybu - zasklená lodžie třeba na sušení prádla - prosvětlené pokoje s výhledem do zeleně - výborná občanská vybavenost - v blízkosti školy, školky, obchody, pošta, bankomat - zkrátka vše co potřebujete ke klidn... (více v detailu)
2 677 450
 Kč
Prodej, byt 3+1, 70 m2, Křečovice, okres Benešov
Prodej, byt 3+1, 70 m2, Křečovice, okres Benešov
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví v obci Křečovice. Dům se skládá ze čtyř bytových jednotek, obývanými bezproblémovými sousedy. Na domě proběhla rekonstrukce střechy a oken. Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj, koupelna s vanou, samostatné WC, ložnice, pokoj a kuchyň. Topení si každý majitel bytu zajišťuje sám, pomocí kotle na uhlí nebo dřevo umístěném ve sklepě. Velmi nízké náklady na provoz. Veškerá občanská vybavenost... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej, Byt 1+kk s balkonem, Mariánské Lázně, ul. Třebízskéh
Prodej, Byt 1+kk s balkonem, Mariánské Lázně, ul. Třebízskéh
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Ev.č. 01730 Prodej zařízeného bytu 1+kk s balkonem v klidné lokalitě Mariánských Lázních na ulici Třebízského, který se nachází ve 2. patře (3.NP) v bytového domu. Byt působí prostorným dojmem. Pokoj je vkusně propojen s kuchyňským koutem. V koupelně se nachází vana a toaleta je oddělena. Vytápění a ohřev vody je zajišťuje plynový kotel. V domě se sou... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 500 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty