WiFi snímač teploty a vlhkosti na baterie TUYA SmartLife

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
WiFi bezdrátový přenosný snímač teploty a vlhkosti v místnosti TUYA - malá nenáročná krabička se sensorem teploty a vlhkosti, ovládání pomocí SmartLife Home aplikace v telefonu. Zobrazuje aktuální teplotu a aktuální vlhkost v daném místě, přehledná data a graf historie viditelné v aplikaci. Možnost nastavení notifikace/alarmu do telefo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč

Podobné inzeráty

2ks sada Bluetooth snímač teploty a vlhkosti TUYA SmartLife
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
BLUETOOTH bezdrátový přenosný snímač teploty a vlhkosti v místnosti TUYA - malá nenáročná krabička se sensorem teploty a vlhkosti, ovládání pomocí SmartLife Home aplikace v telefonu. Zobrazuje aktuální teplotu a aktuální vlhkost v daném místě, přehledná data a graf historie viditelné v aplikaci. Možnost nastavení notifikace/alarmu do telefonu v případ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
2ks Bluetooth snímač teploty a vlhkosti SmartLife
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
BLUETOOTH bezdrátový přenosný snímač teploty a vlhkosti v místnosti TUYA - malá nenáročná krabička se sensorem teploty a vlhkosti, ovládání pomocí SmartLife Home aplikace v telefonu. Zobrazuje aktuální teplotu a aktuální vlhkost v daném místě, přehledná data a graf historie viditelné v aplikaci. Možnost nastavení notifikace/alarmu do tele... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Bluetooth snímač teploty a vlhkosti s LCD na baterie TUYA
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
TUYA Bluetooth bezdrátový přenosný snímač teploty a vlhkosti v místnosti - malá nenáročná krabička se sensorem teploty a vlhkosti a LCD displejem na baterie, ovládání pomocí SmartLife Home aplikace v telefonu. Zobrazuje aktuální teplotu a aktuální vlhkost v daném místě, přehledná data a graf historie viditelné v aplikaci, na displej aktuální teplotu a vlhkost v místě. Možnost nastavení notifikac... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Chytrý WiFi detektor zemního plynu TUYA s LCD displejem
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Chytrý detektor úniku zemního plynu TUYA připojitelný do internetu pomocí WiFi. Detekuje únik zemního plynu do okolí, např. v kuchyni nad sporákem, v okolí plynového kotle, atp. Zobrazuje stav úniku v několika úrovních alarmu podle kterých také hlasitěji upozorňuje (upozorňuje již při koncentracích nad 3% / stejně tak upozorní v případě vysoké okolní teploty - lze nastavit). Zařízení mluví anglicky a říká stavy zařízení a co právě dělá. Stejné údaje zobrazuje i barevný LCD displej (úroveň úniku plynu, teplotu v okolí detektoru, z internetu venkovní teplotu, aktuální datum). Vestavěný šetřič obrazovky, vestavěná siréna s automatickým hlášením >85dBA, ukazatel životnosti čidla. Připojení pomocí WiFi 2.4GHz (IEEE 802.11b/g/n) k domácímu routeru s připojením na internet. Ovl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Nová Meteostanice smart WiFi TUYA předpověď na 3 dny
Před 19 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nová smart Meteostanice s předpovědí na 3 dny dopředu s připojením přes WiFi (neustále se aktualizuje a stahuje aktuální předpověď z internetu). Zároveň se můžete kdykoliv a odkudkoliv ke stanici připojit a zkontrolovat teplotu, vlhkost aj. údaje přímo ze stanice. Ke stanici je jedno bezdrátové nabíjecí čidlo ... (více v detailu)
Pardubický kraj
990
 Kč
TUYA Bluetooth snímač teploty a vlhkosti s LCD
Před 70 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
TUYA Bluetooth bezdrátový přenosný snímač teploty a vlhkosti v místnosti - malá nenáročná krabička se sensorem teploty a vlhkosti a LCD displejem na baterie, ovládání pomocí SmartLife Home aplikace v telefonu. Zobrazuje aktuální teplotu a aktuální vlhkost v daném místě, přehledná data a graf historie viditelné v aplikaci, na displej aktuální teplotu a vlhkost v místě. Možnost nastav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
WiFi snímač teploty a vlhkosti na baterie TUYA
Před 77 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
TUYA WiFi bezdrátový přenosný snímač teploty a vlhkosti v místnosti - malá nenáročná krabička se sensorem teploty a vlhkosti, ovládání pomocí SmartLife Home aplikace v telefonu. Zobrazuje aktuální teplotu a aktuální vlhkost v daném místě, přehledná data a graf historie viditelné v aplikaci. Možnost nastavení notifikace/ala... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Wifi Teploměr Vlhkoměr TUYA
Před 908 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
WIFI teploměr a vlhkoměr TUYA. Přes aplikaci se lze podívat, jakou teplotu a vlhkost máte doma nebo na místě, kam zařízení postavíte. Lze se podívat na aktuální teplotu, vlhkost a stav baterie. Velký, jasně čítelný display a dlouhá výdrž na baterie. Co je asi největším benefitem je možnost zobrazení si grafu a podívat se na vývoj teploty a vlhkosti v čase. Kdy sepnout kotel aby bylo v pravý čas... (více v detailu)
Liberecký kraj
500
 Kč
WiFi dveřní magnetické čidlo na baterie TUYA Smart
Před 229 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
WiFi bezdrátový přenosný sensor otevřených dveří/okna - malá nenáročná krabička se senzorem a s magnetickým protikusem. Ovládání pomocí TUYA Home Smart aplikace v telefonu. Zobrazuje aktuální stav čidla (otevřeno/zavřeno), lze nastavit alarm, přehledná data historie viditelné v aplikaci... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty