Prodej bytu 1+kk, 22 m², Most, ul. U Věžových domů

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji bytovou jednotku 1+kk o velikosti 22 m² v centru Mostu, katastrální území Most II. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží panelového domu s celkem 12 podlažími a je v osobním vlastnictví. Součástí bytu je lodžie, která nabízí příjemné místo k relaxaci. Byt je v původním, udržovaném stavu a je aktuálně pronajatý platícím nájemníkem, což může být výhodou pro investory hle... (více v detailu)
Ústecký kraj
810 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 1+1, 35,5 m2 v Hranicích, ul. U pošty
Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví v původním, ale zachovalém stavu. Byt je vhodný jako investiční příležitost. K užívání se používá lodžie, která je v mezi patře. Dále k bytu náleží s... (více v detailu)
760 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 97 m², Praha, ul. Na Valentince
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji moderní loftový byt 1+kk o užitné ploše 97 m² v novostavbě situované v atraktivní části Smíchova. Tento stylový byt se nachází v prvním nadzemním podlaží sedmipodlažní novostavby bytového domu a je ideální volbou pro investici pro dlouhodobý i krátkodobý pronájem, či i vlastní bydlení. Vyniká kvalitními materiály, litými podlahami a podlahovým topením. Součástí bytu je i kuchyňská linka. Díky patru na spaní je prostor efektivně využit, což přináší komfort a útulnost.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 470 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 65 m², Praha, ul. Na Valentince
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji moderní loftový byt 1+kk o užitné ploše 65 m² v novostavbě situované v atraktivní části Smíchova. Tento stylový byt se nachází v prvním nadzemním podlaží sedmipodlažní novostavby bytového domu a je ideální volbou pro investici pro dlouhodobý i krátkodobý pronájem, či i vlastní bydlení. Vyniká kvalitními materiály, litými podlahami a podlahovým topením. Součástí bytu je i kuchyňská linka. Díky patru na spaní je prostor efektiv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 970 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 78 m², Praha 9, Letňany, ul. Letovská
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+kk o ploše 66 m² s prostornou terasou 12 m², nacházející se ve 3. patře cihlového domu se 7 nadzemními podlažími v oblíbené lokalitě centra obce Letňany. Byt je ve velmi dobrém stavu a skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem se vstupem na terasu, dvou samostatných pokojů, koupelny s vanou, sprchovým koutem, toaletou a samostatná toaleta. K bytu náleží komora na patře 1,6 m² a parkovací stání v domě. Dům byl postaven v roce 2016. Možnost převzetí hypotéčního úvěru s výh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 930 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 40 m², Vsetín, ul. Zahradní
Přidáno včera - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 1+1 v centru Vsetína. Nachází se ve 2. patře cihlového domu bez výtahu. Bytový dům prošel rekonstrukcí (natřená střecha, zateplená fasáda, plastová okna). K bytu náleží sklep, který je zahrnut v ceně nájmu. Byt je v původním, zachovalém stavu, připraven k okamžitému nastěho... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 500
 Kč
Prodej, byt 1+1, OV, Most, ul. Javorová
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi bytové jednotky s dispozicí 1+1 v osobním vlastnictví v Mostě v ul. Javorová. Bytová jednotka s výměrou 34 metrů čtverečních se nachází ve čtvrtém patře panelového domu s euro výtahem, situovaná v klidné části a zároveň v blízkosti centra města. Byt je vhodný k rekonstrukci dle vlastního uvážení se skládá z předsíně, společně řešené koupelny s toaletou, obývacího pokoje a kuchyně. Byt je čerstvě... (více v detailu)
Ústecký kraj
699 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 29 m², Praha, ul. Vratislavova
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji ojedinělý designový byt 1kk nacházející se ve 4.patře cihlového domu z raného modernismu s výtahem. Jednotka prošla kompletní, zdařilou rekonstrukcí do nynější industriální podoby s nádhernými prvky a detaily. Najdeme zde samostatnou koupelnu s WC a sprchovým koutem, navíc jsou zde zabudovány stropní reproduktory s Bluetooth připojením. Dále pak kuchyňský kout s kvalitními spotřebiči a LED podsvícením. Dominantu tvoří místnost, využívaná jako obývací pokoj a ložnice. Z té je vstup na vlastní balkón o rozloze 4 m2. Dále k bytu patř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+kk, 47 m², Otvovice
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu moderní byt 1+kk o užitné ploše 47 m², nacházející se ve 4. patře cihlového domu v centru obce Otvovice. Byt je součástí uzavřeného komplexu, který zajišťuje klid a bezpečí. K bytu náleží parkovací stání, což je velkou výhodou v této lokalitě. Interiér bytu je ve velmi dobrém stavu a nabízí praktickou komoru pro uskladnění vašich věcí. Byt je ihned k dispozici pro nové nájemníky. Skvělá dostupn... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 33 m², Teplice, ul. Krajní
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný družstevní byt 1+kk o celkové užitné ploše 33 m², který se nachází ve 2. patře revitalizovaného panelového domu v Teplicích, v části Prosetice, ul. Krajní. Byt je v dobrém stavu, ideální jak pro jednotlivce, tak pro mladý pár hledající svoje první společné bydlení. Umístění v sídlišti nabízí veškerou občanskou vybavenost v dosahu, jako jsou obchody, školy, školky, zdravotnické z... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 170 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 40 m², Humpolec, ul. Masarykova
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk po rekonstrukci včetně vybavení o užitné ploše 40 m², situovaný v blízkosti centra města Humpolec. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží cihlového domu a nabízí klidné bydlení. Dispozice bytu zahrnuje prostornou místnost s kuchyňským koutem a koupelnou. Vhodné pro jednotlivce nebo pár hledající příjemné bydlení s dobrou d... (více v detailu)
Kraj Vysočina
16 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 30 m², Ostrava, ul. Gen. Janouška
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 1+kk v osobním vlastnictví o celkové ploše 30 m², který má lodžii s příjemným a uklidňujícím výhledem do parku a zeleně. Byt se nachází ve 4. patře dobře udržovaného domu. Interiér je ve stavu umožňující okamžité nastěhování nebo pronájem. Tento byt představuje výbornou příležitost pro investory, kteří hledají stabilní příjem díky nízkým nákladům na bydlení 1 701 Kč/m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 920 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 30 m², Ostrava
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+kk v osobním vlastnictví o celkové ploše 30 m², který má lodžii s příjemným a uklidňujícím výhledem do parku a zeleně. Byt se nachází ve 4. patře dobře udržovaného domu. Interiér je ve stavu umožňující okamžité nastěhování nebo pronájem. Tento byt představuje výbornou příležitost pro investory, kteří hledají stabil... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 080 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 70 m², Lom, ul. Nerudova
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v posledním patře cihlového domu. Disponuje třemi pokoji, kuchyní a koupelny s vanou. WC je samostatné. Byt je vytápěn kotlem na tuhá paliva, který je v bytě na chodbě. Na podlahách je plovoucí podlaha, okna jsou plastová. Veškerá ... (více v detailu)
1 880 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 44 m², Lanškroun, ul. Seifertova
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji prakticky řešený byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk s podlahovou plochou 44 m², nacházející se ve městě Lanškroun. Byt najdete ve třetím podlaží panelového domu s celkem čtyřmi nadzemními podlažími a jedním podzemním. Výhodou bytu je možnost okamžitého nastěhování. Lokalita nabízí bohatou občanskou vybavenost i pohodlnou dostupnost do centra města. Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce nebo mladý pár hledající své prv... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 375 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 75 m², Praha, ul. Chodská
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný slunný byt 2+1 s prostornou halou, situovaný v původním činžovním domě v prestižní lokalitě Královských Vinohrad, na Chodské ulici. Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu s celkem 6 nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. Celková užitná plocha bytu činí 75 m², k dispozici je také sklep o velikosti 4 m². Byt je v původním stavu a nabízí možnost kompletní rekonstrukce dle vlastních představ. Součástí prodeje je podíl na nebytovém prostoru, který zajišťuje pravidelný roční příjem. Výhled do klidného vnitrobloku a veškerá občansk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 1+kk, 28 m², Ostrava
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+kk v osobním vlastnictví s podlahovou plochou 28 m², který disponuje navíc lodžií s příjemným výhledem na zeleň a okolí. Byt se nachází v 6. patře budovy, která je vybavena dvěma výtahy. Interiér je v dobrém stavu a je připraven k okamžitému nastěhování nebo pronájmu. Tento byt je skvělou příležitostí pro investory, kteří hledají stabilní příjem díky nízkým nákladům na bydlení 2 800... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 080 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 88 m², Pardubice, ul. Jungmannova
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme originální byt 3+kk v centru Pardubic, Jungmannově ulici. Chcete bydlet v bytě, jaký určitě nikdo jiný nemá? Nebo jezdíte často vlakem? Pak toto je nabídka právě pro Vás. Prostorný byt po rozsáhlé rekonstrukci, kam se můžete ihned nastěhovat a využívat výhod bydlení v centru města a blízkosti nádraží. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a nachází se ve 3. patře zděného domu, má celkovou plochu 88 m2 (80 byt + 8 m2 skle... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 777 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 62 m², Havířov, ul. Přímá
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt 3+1 v klidné části města Havířov - Podlesí. Byt se nachází ve 4. podlaží sedmipodlažního panelového domu. Užitná plocha bytu činí 62 m² + balkon a sklep. Dispozice zahrnuje prostornou obývací místnost se vstupem na balkon, dva samostatné pokoje, kuchyň, koupelnu s vanou, samostatné WC a předsíň s dostatkem úložného prostoru. Tento slunný byt poskytuje příjemné bydlení v klidné lokalitě pl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 400 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 67 m², Praha, ul. Makovského
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte prostorný a moderní byt v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra? Pak se nechte okouzlit touto bytovou jednotkou 3+kk+L o celkové ploše 62 m², která prošla kompletní rekonstrukcí a nabízí vše, co si můžete přát. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2.50 m² a lodžie o celkové ploše 3,18 m². Celý byt je zařízen s důrazem na detail a vyzařuje nadčasovou eleganci. Dominantou interiéru je jasanové dřevo, které se prolíná celým prostorem a vytváří útulnou a harmonickou atmosféru. Vybavení b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 670 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 57 m², Kolín, ul. Školská
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi krásný, modernizovaný byt 2+1 o užitné ploše 57 m², který se nachází ve vyhledávané části Kolína, přímo v srdci města. Tento světlý byt se nachází na 2. nadzemním podlaží menšího zděného domu s pouhými 5 bytovými jednotkami, což zaručuje klidné bydlení. Součástí bytu je balkon o velikosti 4 m² s krásným výhledem do zahrady - ideální místo pro relaxaci. Byt prošel modernizací: plastová okna, nové rozvody, nový plynový kotel, topení, podlahy a komfortně řešená koupelna s WC doplňují mo... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 590 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 44 m², Neratovice, ul. Na Výsluní
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+kk s užitnou plochou 44 m², nacházející se v 6. nadzemním podlaží osmipatrového panelového domu s výtahem v klidné části obce Neratovice. Byt je v dobrém stavu a je připraven k okamžitému nastěhování. Bytová jednotka je prakticky dispozičně řešena. K dispozici jsou dvě místnosti - obývací pokoj s kuchyňským koutem a ložnice. K bytu náleží sklep a balkon o ve... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 54 m², Prostějov, ul. sídl. Svobody
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
S potěšením Vám představujeme nabídku prodeje bytu v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 a celkové rozloze 54 m², který se nachází v atraktivní a žádané lokalitě na ulici sídl. Svobody ve městě Prostějov. Tento byt je umístěn ve 3. patře dobře udržovaného bytového domu bez výtahu, je v původním, avšak velmi zachovalém stavu, což nabízí skvělou příležitost k realizaci úprav dle vlastních představ. K bytu náleží příjemný balkón, ideální místo pro relaxaci po náročném dni, společná komora na patře, která poskytuje dostatek úložného prostoru, a sklepní kóje, nabízející další možnosti uskladnění. Lokali... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 700 000
 Kč
Prodej, byt 3+kk, 71 m², DV, Most, ul. Bohuslava Martinů
Přidáno včera - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi luxusní byt 3+kk v klidné části města Mostu o užitné ploše 71 m², který se nachází ve 4. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem. Jedná se o unikátní nemovitost v top stavu, jež prošla velmi vkusnou rekonstrukcí! Původní dispozice 4+1 je předělána na 3+kk, avšak nikoli na úkor úložného prostoru. Najdeme zde obývací pokoj s moderní kuchyní ve vysokém lesku a vestavěnými spotřebiči, dětský pokoj a ložnici, velmi prostornou koupelnu s WC a sprchovým koutem, dále praktickou šatnu a ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 999 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, OV, 71 m2, Žatec, ul. Dr. Václava Kůrky
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Ať už hledáte vlastní bydlení, či investiční příležitost, mám pro Vás v nabídce k prodeji prostorný a světlý byt 3+1 s lodžií, v osobním vlastnictví o užitné ploše 71m². Byt je také vhodný k investiční příležitosti, vzhledem k poptávce po nájemních bytech těchto parametrů. Je situovaný v 8. patře panelového domu s pěkným výhledem. Součástí bytu je i prostorná lodžie, dále kumbál na chodbě a v neposlední řadě sklep. Byt je ve velmi dobrém stavu a připravený k okamžitému ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 299 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, DV, Most, ul. 1. máje
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi bytu 3+1 v družstevním vlastnictví situovaného v klidné části Mostu v ulici 1. máje. Byt, který se nachází ve zvýšeném přízemí domu, prošel kompletní rekonstrukcí. Zděné bytové jádro s rohovou vanou je obložené keramickými obklady a keramickou dlažbou, koupelna a WC jsou oddělené. V celém bytě jsou nové plovoucí podlahy. V kuchyni je nová kuchyňská linka. Součástí bytu je lodžie se vstupem z jednoho z pokojů. Obývací pokoj je propojen s kuchyní jídelním koutem. Dům, v... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 849 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty