Bali - pozemek s výhledem na oceán

☀️Nabízíme k prodeji pozemek na severu Bali o rozloze 7 000 m2, který se nachází ve vesnici Sambangan v regentství Singaraja na indonéském ostrově Bali. ☀️Tento pozemek je vzhledem k okolní přírodě ideálním místem pro vybudování wellness resortu, ekologického bydlení či zemědělského objektu nebo projektů spjatých s udržitelným cestovním ruchem.Oblast je známá jako ráj vodopádů a pro četná rýžová pole. Severní oblast Bali je specifická v každém ohledu, ať už přírodou, kulturou či místním obyvatelstvem. ☀️Stave... (více v detailu)
3 590 000
 Kč

Podobné inzeráty

7000m2 na Bali
Před 26 dny - ANNONCE
Pozemek na severu Bali o rozloze 7 000 m2, který se nachází ve vesnici Sambangan v regentství Singaraja na indonéském ostrově Bali. Stavební povolení a přístupová cesta jsou již k dispozici. Sklon pozemku je mírný, což poskytuje ideální pod... (více v detailu)
3 590 000
 Kč
7000m2 na Bali
Před 32 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme k prodeji pozemek na severu Bali o rozloze 7 000 m2, který se nachází ve vesnici Sambangan v regentství Singaraja na indonéském ostrově Bali. Tento pozemek je vzhledem k okolní přírodě ideálním místem pro vybudování wellness resortu, ekologického bydlení či zemědělství nebo projektů spjatých s udržitelným cestovním ruchem.Oblast je známá jako ráj vodopádů a pro četná rýžová pole. Severní oblast Bali je specifická v každém ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 590 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty