Pronájem bytu 2+1, 39 m², Děčín, ul. Teplická

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu útulný byt 2+1 o užitné ploše 39 m², nacházející se v lokalitě Děčín Podmokly. Byt je situován v cihlové budově. Byt je s výbornou dostupností do centra města a veškeré občanské vybavenosti. Bydlení v tomto bytě představuje ideální kombinaci klidu a dostupnosti, což je ide... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 2+1, 56 m², Děčín, ul. Podmokelská
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví o užitné ploše 56 m² v centru Děčína, část Podmokly, ulice Podmokelská. Byt se nachází v prvním podlaží cihlového domu. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem s rozvodem do radiátorů. Dispozice bytu je tvořena z předsíně, kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny se sprchovým koutem a samostatným WC. Byt je vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ. Nachází se v centru obce, kde máte ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 520 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 52 m², Kynšperk nad Ohří, ul. Jana Nerudy
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v klidné části obce Kynšperk nad Ohří. Tento byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu a nabízí užitnou plochu 52 m², což je ideální pro páry, malé rodiny nebo jednotlivce hledající prostorné a útulné bydlení. Byt je ve velmi dobrém stavu, je tedy připravený k okamžitému nastěhování. Součástí bytu jsou dvě prostorné místnosti, kuchyň s moderními spotřebiči a koupelna. Okna poskytují nádherný výhled do zeleného okolí, které přis... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 290 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 54 m², Chodov, ul. Vítězná
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Představuji Vám exkluzivní nabídku pronájmu bytu 2+1 v oblíbené a klidné části Chodova, na ulici Vítězná. Tento byt je jako stvořený pro páry, které hledají útulný a harmonický domov. Proč si zamilujete tento byt: Útulnost a pohodlí: Byt prošel nedávnou rekonstrukcí, díky čemuž nabízí moderní a útulné prostředí, ve kterém se budete cítit jako doma. Klidné prostředí: Ulice Vítězná je známá svou klidnou atmosférou, která vám umožní uniknout od městského ruchu a užívat si poklidný život. Ideální pro páry: Rozložení b... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 800
 Kč
Prodej bytu 2+1, 62 m², Uherské Hradiště, ul. Revoluční
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v klidné části obce Uherské Hradiště. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží třípodlažního cihlového domu, který je situován v příjemné lokalitě s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti. Celková užitná plocha činí 62 m² a nabízí ideální prostor pro komfortní bydlení. Dispozice bytu zahrnuje tři místnosti, které poskytují dostatek prostoru pro rodinný život či pohodlné bydlení jednotlivce. Stav nemovitosti je dobrý, což um... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 090 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Ohrazenicích, ul. Sousedská
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+kk v klidné části obce Ohrazenice u Turnova. Tento cihlový byt se nachází ve 2. podlaží novostavby s celkem třemi nadzemními podlažími. S užitnou plochou 50 m² poskytuje ideální prostor pro pohodlné bydlení. Byt je světlý a vzdušný, s kvalitními materiály a moderními prvky. Lokalita Ohrazenice je známá svou klidnou atmosférou a do... (více v detailu)
Liberecký kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 35 m², Obrnice, ul. Nová výstavba
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+1 o užitné ploše 35 m², který se nachází v klidné části obce Obrnice. Byt je situovaný v přízemí třípodlažního domu s konstrukcí typovou pro smíšené využití. Skládá se z dvou místností, které byly udržovány v dobrém stavu a jsou připraveny k okamžitému užívání. Výhodou tohoto bydlení je klidná lokalita s dobrou dostupností městských služeb a občanské vybavenosti. Tento světlý byt ... (více v detailu)
8 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 25 m², Praha, ul. Krakovská
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Podnájem bytu 1+kk, 25 m², Nové Město, Praha. Nabízíme k podnájmu útulný byt 1+kk o užitné ploše 25 m², situovaný ve 3. podlaží cihlového domu s jedním podzemním podlažím ve vyhledávané lokalitě Nové Město, Praha. Byt se nachází ve velmi dobrém stavu a je ideální pro jednotlivce nebo pár hledající pohodlné bydlení v centru města.Dispozice bytu zahrnuje praktickou obytnou místnost s kuchyňským koutem, která nabízí dostatek prostoru pro obývací část, ložnici i kuchyňskou linku. Výhodou tohoto bytu je nejen jeho poloha ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 65 m², Děčín, ul. Horská
Před 3 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 2+1 o výměře 65 m² ve velmi žádané a klidné části Děčína, ul. Horská. Jednotka se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí, disponuje dvěma prostornými místnostmi, prostornou kuchyní a koupelnou se sprchovým koutem. Je zde výhodná možnost pronajmutí garáže kousek od bytu, za 1.500,- Kč/měsíčně. Vytápění je zde řešeno moderním plynovým kotlem. Ener... (více v detailu)
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 54 m², Chodov, ul. Vítězná
Před 3 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představuji Vám exkluzivní nabídku pronájmu bytu 2+1 v oblíbené a klidné části Chodova, na ulici Vítězná. Tento byt je jako stvořený pro páry, které hledají útulný a harmonický domov. Proč si zamilujete tento byt: Útulnost a pohodlí: Byt prošel nedávnou rekonstrukcí, díky čemuž nabízí moderní a útulné prostředí, ve kterém se budete cítit jako doma. Klidné prostředí: Ulice Vítězná je známá svou klidnou atmosférou, která vám umožní uniknout od městského ruchu a užívat s... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 800
 Kč
Prodej bytu 2+1, 52 m², DV, Chomutov, ul. Pod Břízami
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní byt 2+1 s užitnou plochou 52 m², nacházející se ve 2. nadzemním podlaží panelového domu v klidné části Chomutova. Po nedávné rekonstrukci se tato nemovitost pyšní moderním vybavením a designem, který spolu s praktickým uspořádáním prostor poskytuje komfortní bydlení. Dům je situován v katastrálním území Chomutov I, což z něj činí ideální domov pro ty, kteří hledají klidné okolí,... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 899 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Bílina, ul. Studentská
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt o dispozici 2+1 v Bílině, ul. Studentská.Součástí bytu je zahrádka u domu, dům je celý oplocený. Vhodné k dlouhodobému pro... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 62 m², Chomutov, ul. Stavbařská
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2+1 v Chomutově o rozměru 62 m². Nabízíme k pronájmu krásný byt 2+1 po rekonstrukci v panelovém domě na sídlišti v Chomutově. Byt se nachází v 6 patře, což zajišťuje snadný přístup a příjemné světlo po celý den a na víc z balkónu lze pozorovat krásný východ nebo západ slunce. Dispozice bytu s užitnou plochou 62 m² nabízí dvě prostorné místnosti, ideální pro jednotlivce, páry nebo malou rodinu. Byt je situován ve velmi klidném prostředí, což je velkým benefitem pro ty, kteří hledají útočiště před ruchem velkoměst... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 200
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 48 m2, Kladno, ul. Amálská, 3.NP, cihla,
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 o rozloze 48 m2 v Kladně, ul. Amálská. Byt se nachází ve 2.patře cihlového domu bez výtahu. Byt je ve výborném stavu a nabízí se zařízený pouze s kuchyňskou linkou, ele. sporákem, lednicí. Kou... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 999
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 72 m², Nymburk, ul. Jurije Gagarina
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 o velikosti 72 m² v klidné části města Nymburk. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží panelového domu s celkem 8 patry. Svým umístěním zajišťuje příjemné a tiché bydlení. Byt je ve velmi dobrém stavu, má celkem tři místnosti. Ideální pro rodinu nebo jednotlivce hledající dostatek prostoru. K bytu náleží také 1 podzemní podlaží, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 48 m², Brno, ul. Sýpka
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+kk s balkónem zahradou v žádané lokalitě Černá Pole. Byt o užitné ploše 48 m² se nachází v 1. nadzemním podlaží cihlového domu. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a nabízí pohodlné bydlení s veškerou občanskou vybaveností na dosah. Byt je světlý a vzdušný, ideální pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají domov s moderním designem a praktic... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
21 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 59 m², Svitavy, ul. Svitavská
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 o výměře 59 m² v klidné lokalitě na ulici Svitavská ve Svitavách. Byt se nachází v 1 nadzemním podlaží a jeho dispozice zahrnuje dvě prostorné místnosti, kuchyň, koupelnu, WC a komoru. K bytu náleží také lodžie která poskytuje příjemné místo k relaxaci a sklepní kóje. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s plynovým sporákem. ... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 300
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, Liberec, ul. Holubova
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+kk o užitné ploše 42 m², který se nachází v 5. podlaží panelového domu v klidné části Liberce, konkrétně v sídlišti Liberec XXV-Vesec. Byt je ve velmi dobrém stavu a je ideální pro jednotlivce či pár hledající pohodlné bydlení v dosahu přírody i města. Dispozice bytu zahrnuje dvě místnosti s kuchyňským koutem, které nabízejí dostatek prostoru pro relaxaci i práci. Dům je vybaven výtahem a dobř... (více v detailu)
Liberecký kraj
12 400
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 62 m², Cheb, ul. Do Zátiší
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 s balkonem, který se nachází ve 2. patře panelového domu bez výtahu, o celkové ploše 64 m². Bytová jednotka je po zdařilé částečné rekonstrukci, která proběhla v roce 2020. Byt má hezkou kuchyňskou linku s myčkou, sklokeramickou deskou, horkovzdušnou tr... (více v detailu)
11 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 56 m², Děčín, ul. Riegrova
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Zajímá vás nabídka bytu 2+1, v druhém nadzemním podlaží v klidném domě? Byt prošel kompletní úpravou a je vybaven myčkou, vestavěnou lednicí, a dalšími zabudovanými spotřebiči. K bytu patří sklep, je zde i sušárna a jako bonus a oplocená zahrada za domem. Topení a voda je řešena centrálním kotlem. Veškeré poplatky a energie jsou řešeny zálohovou pla... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 36 m², Chomutov, ul. Palackého
Před 3 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu skvělý byt 1+1 v centru Chomutova, v katastrálním území Chomutov I. Tento byt se nachází v 6. patře osmipatrového panelového domu s výtahem. V bytě o užitné ploše 36 m² najdete dvě místnosti v dobrém stavu, které jsou ideální pro jednotlivce nebo pár. Byt je prakticky řešený a nabízí dostatek úložných prostorů. Výhodou je také výborná dostupnost ke všem městským službám a obchodům, které jsou v... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Dostupný je byt o velikosti 2 kk nacházející se v přízemí cihlového domu na adrese Litovelská, Uničov. Jedná se o vybavení nevybavený byt s plochou 40 metrů čtverečních. Pro vytápění bytu je k dispozici krb nebo přímotopy. Byt se skládá z kuchyně, obývacího pokoje, samostatné ložnice a koupelny. Může být ideální jako bydlení pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají klidné bydlení v útulném prostředí. Součástí bytu je společná zahrada ve dvorním traktu. V případě zájmu je byt dostupný ihned. Nájemn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 56 m², Děčín, ul. Riegrova
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Chcete bydlet v klidném cihlovém domě? Máme pro Vás nabídku bytu 2+1, v třetím nadzemním podlaží, který prošel úpravou před pár lety. K bytu patří sklep, dá se využívat sušárna a jako bonus a oplocená zahrada za domem. Topení a voda je řešena centrálním kotlem. Veškeré poplatky a energie jsou řešeny zálohovou platbou s vyúčtováním.... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 51 m², Plzeň, ul. Křížkova
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu krásný byt 2+kk o užitné ploše 51 m², situovaný v klidné části obce Plzeň. Byt se nachází v cihlovém domě po rekonstrukci a je umístěn v 1. nadzemním podlaží. Dispozice bytu zahrnuje vstupní chodbu, koupelnu s vanou a toaletou, samostatnou ložnici se skříněmi na míru a kuchyň spojenou s obývacím koutem. Velkým bonusem je prostorná terasa o 41 m², vybavená zahradním domkem. Byt je vytápěn plynovým kotlem a zdroj teplé vody zajišťuje bojler. Jedná se o ideální bydlení pro jednotlivce či pár hledají... (více v detailu)
Plzeňský kraj
16 000
 Kč
Pronájem, Byty 2+1, 65 m2 - Uherský Brod - Újezdec
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 03026 Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k pronájmu krásného bytu 2+1 v klidné o části Uherského Brodu, Újezdec. Tento byt je ideální pro jednotlivce nebo mladý pár hledající pohodlné a útulné bydlení s veškerým potřebným vybavením. Popis bytu: Dispozice: 2+1 ( obývací místnost , ložnice, samostatná kuchyně a oddělenou koupelnou, 2 x balkon) Kompletně vybavená kuchyň s moderními spotřebiči Stylový obývací prostor s dostatkem úložného prostoru Koupelna se sprchovým koutem , umyvadlem a toaletou Byt je kompletně vybavený. Vytápění zajišťuje ústřední topení, el. a voda mají odpočtové měřiče. Klidná část Uherského Brodu, Újezdec V blízkosti se nachází veškerá občanská vybave... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 500
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Nejdku, ul. sídliště 9. května
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý a dobře udržovaný byt 1+1 v cihlovém domě v okrajové části obce Nejdek. Nemovitost se nachází v klidném prostředí s výbornou dostupností veškeré občanské vybavenosti. Byt o užitné ploše 37 m² je situován v prvním patře. Jednotka je v dobrém stavu a nabízí prostornou kuchyň a příjemný obývací pokoj. Součástí prodeje je i sklep. Parkování je možné přímo u domu, nebo na blízk... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 121 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty