Rod. dům 4++ s garáží v obci Libina, okr. Šumperk

Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Máme pro vás příležitost koupě domu v obci Libina, která vám dává možnost k vytvoření domova dle vlastních představ o bydlení. Jedná se pořadový rodinný dům nacházející se v obci Libina. Obec Libina leží v Olomouckém kraji, v okrese Šumperk a je nejníže položenou a zároveň největší obcí šumperského regionu. Obec se táhne mělkou úžlabinou na úpatí Jeseníků a v dolní části přechází do Hornomoravského úvalu. Jedná se o patrový dům s dispozicí 4+1 s garáží a zahradou. Celková výměra pozemku včetně zastavěné plochy činí optimálních 955m2. Nemovitost je umístěná v klidné části obce obklopená dalšími rodinnými domy se zahradami. V současné době je nutná kompletní rekonstrukce domu včetně vyčištění prostoru od původních stavebních detailů. Nemovitost nabízí velkorysý a rozmanitý prostor ke stavebním úpravám. V tomto domě se plně může realizovat nový majitel. Dispozice: 1.NP: vstupní chodba se schodištěm, pokoj, prádelna, vstup do sklepa a na zahradu. V 2.NP: kuchyně s jídelnou, obývací pokoj s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 490 000
 Kč

Podobné inzeráty

Rod. dům 7+2, Petrovice u Karviné
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte dvougenerační rodinný dům k bydlení popřípadě k rekonstrukci? Dovolujeme si Vám nabídnout ve výhradním zastoupení k prodeji rodinný dům 7+2 s garáží a velikou zahradou v obci Petrovice u Karviné - Dolní Marklovice. Velkou výhodou je, že každá jednotka má vlastní vstup do domu, je tedy vhodný pro dvě rodiny. Dům je zděný z cihel a tvárnic, má plastová okna, je pod... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Vícegenerační dům
Přidáno včera - Jihočeský kraj - ANNONCE
Vícegenerační dům v obci Horosedly, 13km od přehrady Orlík, na pozemku o výměře 3.054m2. Nemovitost je vhodná k trvalému bydlení... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 300 000
 Kč
Garáž 19m2 - Šumperk
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej garáže v Šumperku za bezkonkurenční cenu! Nízká cena je však vykoupena horším stavem garáže, která je určena k rekonstrukci a lokalitou "Na... (více v detailu)
Olomoucký kraj
325 000
 Kč
Prodej penzionu v Nejdku, okr. Karl
Před 1 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zavedeného penzionu v krušnohorské obci Nejdek. Dům byl v roce 1997 kompletně zrekonstruován, je napojen na všechny inženýrské sítě a vytápěn je plynovým kotlem. V přízemí jsou dva samostatné pokoje se sociálním zařízením a jeden s kuchyňkou, dále garáž, prádelna a vstup do sklepa, kde je umístěn plynový kotel se zásobníkem. V 1. patře domu jsou 3 samostatné dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím. Ve 2. patře je byt 2+1 (4 lůžka), který byl vybudován před 5 lety. V tomto patře je i vstup na půdu, která je využívá... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 399 000
 Kč
RD 2x 2+1, Rohatsko okr. Mladá Boleslav
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím prostorný rodinný dům v klidné menší obci Rohatsko, okres Mladá Boleslav, vhodný k rekonstrukci . Dům byl postaven v 50. letech, v 70. letech byla provedena přístavba domu. V domě plynové topení s rozvody v mědi, částečně zrekonstruován... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu se zahradou ve Višňové
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou v obci Višňové okr. Znojmo. V domě najdeme 3 obytné místnosti, kuchyni, nově rekonstruovanou koupelnu a WC. K dispozici je menší sklep a pod domem garáž. Vytápění řešeno kotlem na tuhá paliva a ústředním topením, d... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem garáže v obci Žlunice, okr. Jičín
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím pronájem zděné garáže v obci ŹLunice, okr. Jičín na oploceném pozemku u bytovky. Cca 30m2. Volné od 1.12.
Královéhradecký kraj
1 750
 Kč
Dům Habrovany
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodeje rodinného domu v obci Habrovany, v těsné blízkosti lesa, na úpatí Drahanské vrchoviny. Jedná se o dům č.p. 67, stojící na parcele číslo 51, v katastru obce Habrovany. Celková výměra pozemku je 177 m2... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 240 000
 Kč
RD ( zemědělská usedlost ) v obci Stupěšice, 3208m2
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zemědělskou usedlost v části obce Stupěšice, obec Behařovice okres Znojmo. Předmětem prodeje je samostatně stojící rodinný dům s výměnkem, umístěný na okraji obce v její východní části. Tento přízemní objekt je určený ke kompletní rekonstrukci nebo demolici s potenciálem výstavby 3 rodinných domů. V horní části pozemku je k dispozici prostorná stodola o zastavěné ploše 170m2, která je vhodná na skladování, lehkou výrobu, ale také k přestavbě na další rodinný dům. Stodola s pozemkem je přístupná i ze severní strany přes zahradu o výměře 572m2. Uprostřed pozemku je sklep a ve východní části pozemku stojí ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 690 000
 Kč
Rodinný dům 2+1 v obci Rudice
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu 2+1 se zahradou v Rudicích -přízemní, samostatně stojící, nepodsklepený rodinný dům -zastavěná plocha domu 75m², pozemek 680 m² -veranda, obývací pokoj, koupelna, WC, spíž, kuchyně, pokoj -topení plynovými gamatkami, krbová kamna v... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 090 000
 Kč
Rodinný dům Litovel 6+1+garáž, 1013 m²
Před 1 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v obci Litovel - Rozvadovice. Jedná se o zděný, přízemní dům se sedlovou střechou a obytným podkrovím. Nemovitost má dispozice-6+1 (150 m2) 1NP- Obývací pokoj, ložnice, pracovna, kuchyně, technická místnost, garáž, díln... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 950 000
 Kč
Prodej bytové jednotky 2+1 v obci Kolešovice
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji bytovou jednotku 2+1 v kompletně zrekonstruovaném bytovém domě v obci Kolešovice. Bytová jednotka se nachází v II. NP bytového domu, podlahová plocha bytu je 66 m2. Je vybavena novou kuchyňskou linkou se spotřebiči, koupelnou s vanou a dvěma pokoji. Vytápění a TUV je z vlastního plynového ko... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 200 000
 Kč
Dům 28 km od Brna.
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pro RK-máme i zastopení od M&M. Prodám dům v obci Dambořice - 2+1. Plocha domu 102 m2 se zahradou. Celková plocha poz. 560 m2. V obci je kompletní ob. vybavenost jako ve velkém městě. Bydlí zde 1500 obyvatel. V domě veškeré IS. Dům je z cihel a je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 890 000
 Kč
Prodej bytové jednotky 2+1 v obci Kolešovice
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji bytovou jednotku 2+1 v kompletně zrekonstruovaném bytovém domě v obci Kolešovice. Bytová jednotka se nachází v II. NP bytového domu, podlahová plocha bytu je 66 m2. Je vybavena novou kuchyňskou linkou se spotřebiči, koupelnou s vanou a dvěma pokoji. Vytápění a TUV je z vlastního plynového ko... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 161 m², Horky
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám prostorný rodinný dům s užitnou plochou 161 m² v klidné části obce Horky u Čáslavi. Nemovitost lze využít k dvougeneračnímu bydlení. Přízemí domu je řešeno jako 3+1 s možností úprav a patro domu je nyní řešeno jako 2+1 s možností rozšíření o další pokoje z půdních prostor. Dům stojí na pozemku o rozloze 1153 m². V současné době vyžaduje objekt rekonstrukci, což novým majitelům dává skvělou příležitost upravit dům dle vlastních pře... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 590 000
 Kč
Dům 3+kk v obci Hartvíkovice okr. Třebíč
Před 4 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Dům v obci Hartvíkovice 3+kk cca 100m2 na pozemku 370m2 stavba cihlová rok kolaudace 1967 malý dvorek zahrádka garáž situovaný ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 985 000
 Kč
Rodinný dům v Šumavském podhůří, Strašice u Volenic
Přidáno včera - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej dvoupatrového rodinného domu se zahradou uprostřed malé a klidné osady Strašice. Obec leží v Šumavském podhůří Javornické hornatině, Vimperské vrchovině, cca 8 km JZ od Volenic, 20 km od Strakonic v nadmořské výšce 580 m. Samostatně stojící prostorný zděný dům s dvěma garážemi se zastavěnou plochou cca 175 m2 na pozemku, o celkové výměře pozemku 1 641 m2. Vnitřní dispozice přízemí 2+1: vstupní veranda, kuchyně a dva pokoje; koupelna, WC. V patře o dispozici 3+1: chodba, kuchyně, 3 pokoje, koupelna, WC, terasa. Nad celou obytnou plochou se nachází prostorná půda. Na obytné stavení navazují dvě garáže, kotelna a dílna. Vše obklopuje prostorná rovinatá zahrada 1 466 m2. Vytápěn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 490 000
 Kč
Rodinný dům
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám jednopatrový rodinný domek 3 + 1 v obci Hynčice u Broumova. V přízemí je kuchyň, obývací pokoj, koupelna WC a špajz. V poschodí je ložnice , pokoj a vchod na balkon. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 171 m², Honezovice
Před 1 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej prostorného rodinného dům v klidné části obce Honezovice. Obec Honezovice se nachází v okrese Plzeň-jih. Tento samostatně stojící dům s cihlovou konstrukcí je situován na pozemku o velikosti 552 m² s užitnou plochou 171 m². Dům je dostatečně prostorný a rozložený na dvou nadzemních podlaží, což umožňuje komfortní bydlení pro celou rodinu. Díky skvěle využitému prostoru je tento dům připraven na rekonstrukci dle Vašich představ. Vytápění domu je řešeno kamny na tuhá pa... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 450 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, Bukovany, okr. Sokolov
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
informace v realitní kanceláři, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje úplatný převod družstevního bytu dispozičně řešeného jako 3+1 v obci Bukovany, okr. Sokolov. Byt má plošnou výměru 64 m² a je situován do 3. patra (4.NP) patrového panelového domu bez osobního výtahu. K bytu náleží sklep. Okna jsou nová plastová s orientací převážně na jižní stranu a sever. ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 200 000
 Kč
Rozestavěný dům v obci Perštejn, krásné slunné místo
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Je zde možnost převzetí hypotéky s úrokem 2,09 % ročně do 31. 5. 2029. Představuji Vám nabídku prodeje rozestavěného domu v oblíbené vyhledávané lokalitě, obklopené přírodou a v těsné blízkosti řeky Ohře v obci Perštejn, okres Chomutov. Místo, kde je nemovitost situována, je velmi slunné, a na hranici pozemku samotného se nachází malý potok, což dodává tomuto místu jedinečný půvab a klidnou atmosféru. Možnost převzetí hypotéky s úrokovou sazbou 2,09 % ročně do konce aktuální fixace, tj. 31. 5. 2029. Obec Perštejn nabízí kompletní občanskou vybavenost, včetně školky, školy, obecního úřadu, pošty, obchodu, restaurace, příjemného koupaliště a sportoviště. Veškeré další služby jsou k dispoz... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 990 000
 Kč
RODINNÝ DŮM NEMOCHOVICE
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízíme vám ke koupi krásný domek po kompletní rekonstrukci, který se nachází jen 10 km od Bučovic, v obci Nemochovice. Celý domek je z pálených cihel. V rámci rekonstrukce byla realizována nová střecha včetně vazby, zateplení 20 cm polystyrenem, topení a veškeré rozvody, koupelna, podlahy, okna a nová kuchyňská linka. Dům je dispozičně řešený jako 4+kk a nabízí celkovou užitnou plochu 90 m2. K domu náleží krásná zatravněná zahrada s posezením o velikosti cca 300 m2, na které můžete odpočívat, relaxovat a nebo g... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej, rodinný dům se zahradou, 785 m2, Dvůr Králové n/L.
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodej rodinný dům se zahradou v obci Dvůr Králové nad Labem, ul., Všehrdova. Nemovitost se nachází ve velmi vyhledávané lokalitě v zástavbě rodinných domů. Celková plocha rovinatého pozemku je 785 m2. Rodinný dům má dispozici 3+1 s možností výstavby dalšího pokoje v půdních prostorách. V 1. NP., se nachází vstupní chodba, ze které je přístup do koupelny se sprchovým koutem a toaletou a také vstup do menšího sklepa, dále je zde kuchyně s jídelním prostorem, obývací pokoj, ložnice a koupelna s vanou a to... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 76 m², Zruč-Senec, ul. Zlatá
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Hledáte dům za cenu bytu? Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné a klidné části obce Zruč - Senec. Tento dům je ideální k rekonstrukci a přizpůsobení dle Vašich představ. Nachází se na pozemku o celkové ploše 517m². Dům je smíšené konstrukce a nabízí v současném stavu dispozici 2+1, kterou si můžete upravit dle vlastní libosti. Pokud hledáte nemovitost v klidné a lukrativní lokalitě, je toto nabídka přímo pro Vás. Dům má vlastní kopanou studnu, napojení na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem a topidly na tuhá paliva, ohřev vody bojlerem. Stav domu je spíše... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 690 000
 Kč
Dům ve městě a přitom v lese, Česká Lípa
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám rodinný dům v České Lípě, 5min od Slovanky v lesním prostředí, město v dosahu. Dům po rekonstrukci, nová střecha, velux okna, plast. okna, nový přístřešek pro dvě auta s automat. bránou, zahradní zděný dům 20m2 a skleník. V domě el., nové rozvody, voda a kanalizace, vytápění - kotel na el. s radiátory a ... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 950 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty