Prodej stavebního pozemku 2051 m² s projektem Luhačovice

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek o výměře 2051 m² s projektem na RD v lázeňském městě Luhačovice ve Zlínském kraji. Pozemek nabízí nádherný výhled na město a nachází se v oblasti označené dle územního plánu jako BI 18, která je určena pro individuální bydlení s možností výstavby rodinných domů. K pozemku jsou již přivedeny veškeré inženýrské sítě a je připraven projekt pro stavební ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodej stavební pozemek Luhačovice - Jurkovičova alej
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme na prodej stavební pozemek o výměře 1474 m2. Pozemek se nachází ve velmi lukrativní lokalitě Luhačovic, umístěný u pěší zóny směrem z Luhačovic k přehradě (nachází se v blízkosti hotelu August... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Stavební pozemek Horní Lhota u Luhačovic
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme stavební pozemek v Horní Lhotě u Luhačovic o rozloze 2300m2. S možností pozemek rozdělit na 2 parcely, v tom případě by každý měl cca 1150m2. (V územním plánu jsou 2 přípojky). Na ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku 4311 m2
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej pozemku 4311 m Nabízím k prodeji pozemek o rozloze 4311 m v katastrálním území Pavlovsko, pouhé 4 km od Rokycan. Ideální místo pro rodiny s dětmi, nebo pro ty, kteří nechtějí dělat kompromis mezi přírodou a městem. Parcela se nachází na nádherném místě u lesa... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 800
 Kč
Prodej stavebního pozemku 1 000 m² Brumovice
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabídka zajímavého investičního stavebního pozemku o výměře 1000m², který se nachází v obci Skrochovice, okr. Opava. Jedná se o stavební pozemek situovaný v klidné části obce. V současnosti je pozemek neoplocen a užíván jako pole. Napojení inženýrských sítí u přile... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 050 000
 Kč
Prodej pozemku - stavební povolení, 686 m2
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení si Vám dovoluji nabídnout pozemek o velikosti 686 m2 v Lovčicích u Nového Bydžova. Pozemek je rovinatý a na okraji obce, což zaručuje naprosté soukromí. Žádost o stavební povolení byla podána do konce června 2024 (tedy celý povolovacím proces bude v režimu “starého” stavebního zákona). Předmětem stavebního povolení je realizace jednopodlažního domu o dispozici 4+kk a užitné ploše 139 m2 vč.garáže. Je možnost navázat... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 990 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodej stavebního pozemku o rozloze 1200m2 v klidné časti Sandberg.
Středočeský kraj
1 800 000
 Kč
prodej - pronájem stavebního pozemku s projektem BČS/LPG
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme prodej nebo pronájem stavebního pozemku o výměře 2856m2 přímo nad přehradou Komorník,pozemek má spevněnou plochu se zátěžovým povrchem,pozemek je napojen na státní komunikaci, jedná se o stavební pozemek. Stavební pozemek má vypracovanou PD pro realizaci benzinové čerpací stanice LPG a dalšího přísluše... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku pro bydlení o rozloze 1 512 m2 - Prosiměřice
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 1287 Nabízíme ke koupi stavební pozemek v obci Prosiměřice, která se nachází 15 km od Znojma směrem na Brno. Pozemek představuje ideální základ pro vaše budoucí bydlení. Nachází se v klidné části obce a nabízí vše, co potřebujete pro stavbu svého domova. Má potenciál pro výstavbu jednodomku, nebo dokonce dvojdomku. Výhodou je klidná lokalita, která vám umožní uniknout od ruchu města a vychutnat si život na venkově. Výborná je také dostupnost. Díky své poloze mezi Znojmem a Brnem máte snadný přístup k veškeré občanské vybavenosti, včetně škol, obchodů a veřejné dopravy. Pozemek o rozloze 1 512 m2 (49,5 m/45,5 m x 31,7 m) je připraven pro výstavbu domu, na inženýrské sítě se stačí jen napojit. Další velkou výhodou je možnost vybudování... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 070 943
 Kč
Prodej stavebního pozemku 1 097 m² Morašice, okres Pardubice
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme prodej stavebního pozemku o výměře 1097m2 v obci Morašice (okr. Pardubice). Pozemek se nabízí včetně stavebního projektu a platného stavebního povolení na výstavbu rodinného domu o dispozici 4+kk s celkovou zastavěnou plochou 177m2. Pozemek je obdélníkového tvaru o velikost cca 22m x 50m, v případě zájmu je možné přikoupit více metrů. Na pozemku stojí mobilní buňka jako zázemí při výstavbě. Na pozemek je přivedená nová el. přípojka, platné stavební povolení na... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 590 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku 1103m2, Skochovice
Výjimečná příležitost! Nabízíme k prodeji zasíťovaný stavební pozemek o rozloze 1103m² v malebné obci Skochovice. Tato ideální lokalita poskytuje nejen dostatek místa pro vaše stavební sny, ale také klidné a přátelsk... (více v detailu)
1 873 275
 Kč
Stavební pozemek Chudčice
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím stavební pozemek 500 až 1000m2 dle dohody klidná čás obce ,is. na hranici.cena 1m2=10000kč !!!RK.NEVOLAT!!!
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku v Lulči
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek parc. č. 686/26 v katastrálním území Luleč, který se dle platného územního plánu nachází jako plochy bydlení – bydlení v rodinných domech, zastavitelné plochy, přední část pozemku od silnice je vedena jako NZz-zeleň -... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 742 000
 Kč
Prodej stavebních pozemků Mouřínov
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji tři stavební pozemky v obci Mouřínov. Pozemky zatím nejsou geometricky rozdělené, v případě zájmu lze koupit větší výměru. Návrh na rozdělení pozemků uvádíme v nákresu. Stavební pozemek číslo 1. o ploše cca 770 m2 má uliční šíři cca 16 m. Druhý stavební pozemek č. 2 o ploše cca 875 m2 m... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
prodej pozemku a projektu benzinové čerpací stanice LPG přis
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme stavební pozemek o výměře 2856m2 přímo nad rekreační přehradou Komorník jedná se o spevněnou stavební plochu "zátěžová plocha pro jaké koli možné využití",pozemek je napojen přímo na státní komunikaci. K pozemku je hotová Projektová dokumentace na stavbu BČS/LPG a příslušenství ke které je vydáno stavebního povo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku [2667 m2] ve Skotnici
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji dva stavební pozemky o celkové rozloze 2667 m2. Na jednom pozemku stojí rodinný dům určený ke kompletní rekonstrukci nebo demolici. Pozemky je možné scelit, případně rozdělit na dva stejně velké stavební pozemky. Dle územního plánu obce spadají pozemky do ploch smíšených obytných a jsou určeny ke stavbě rodinných domů. Minimální velikost pozemku není stanovena, maximální zastavěnost je 50%. Nemovitost se nachází v obci Skotnice, která nabízí velmi dobrou dostupnost do měst Příbor (3 min. jízdy), Nový Jičín (15 min.), Frýdek-Místek (18 min.) a Ostrava (25 min.). V obci se nachází pošta, mateřská škola, restaurace. Další veš... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 890 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku - zahrady 1862 m² , Hranice - Hra
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek - zahradu o celkové ploše 1862 m2 (cca 82 x 22,7 m) na ul. Pivovarská v Drahotuších. Pozemek se nachází dle územního plánu města Hranice v zastavěném území, určeném pro výstavbu rodinných domů (funkční využití plochy BI - hlavní využití bydlení individuální v rodinných domech). Rovinatý pozemek obdélníkového tvaru je ze 4 stran oplocený, dostupný osobní... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 862 000
 Kč
stavební pozemek Zr, NMNM
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, nabídněte stavební pozemek v okolí Žďáru nad Sázavou, Nového Města na... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku ŘEHOŘOV u Jihlavy
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodej stavebního pozemku na výstavbu až 8. RD v obci Řehořov u Jihlavy, vedený dle územního plánu k zástavbě. Pozemek o celkové výměře 5.050 m2. Sítě jsou na hranici pozemku. Pozemky jsou umís... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku v Karviné-Hranicích
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi stavební pozemek na lukrativním místě v Karviné Hranicích. Pozemek je situován v klidné rezidenční lokalitě s výhledem do okoln... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 269 000
 Kč
Prodám stavební pozemek v Třinci 1.294 m2
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám stavební pozemek v Třinci Oldřichovicích 1.294 m2 s částí cesty jako spolumajitel.
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku - lokalita Bezručova - Polička
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Město Polička je známé jako rodiště světově známého skladatele Bohuslava Martinů. Pyšní se svými kamennými hradbami, které v délce 1220m obepínají celé historické jádro města a patří mezi nejzachovalejší hradební opevnění ve střední Evropě. Město žije čilým kulturním a společenským životem. V posledních letech dochází ze strany města k vybudování nových lokalit pro výstavbu rodinných domů. Stavebních pozemků je ale stále nedostatek a veškeré stavební parcely nabízené městem jsou většinou vždy hned prodané. Poptávka stále převyšuje nabídku. Jednou z posledních lokalit zhotovených ze strany města byla lokalita Bezručova, kde se nachází i náš pozemek. Parcela je tedy zcela připravena k výstavbě. Na hranici pozemku jsou připraveny veškeré potřebné inženýrské sítě. Okolní zástavba v lokalitě je již dokončena a budoucí majitel tedy bude moci hned po případném dokončení stavby využívat možnosti, které tato lokalita nabízí - 2 dětské hřiště, dokončená dopravní ... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 500 000
 Kč
Prodám stavební pozemek v Třinci 1.294 m2
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám stavební pozemek v Třinci Oldřichovicích 1.294 m2 s částí cesty jako spolumajitel.
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodám stavební pozemek v Třinci 1.275 m2
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám stavební pozemek v Třinci Oldřichovicích 1.275 m2 s částí příjezdové cesty - její spolumajitel.
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku v Karviné-Hranicích
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi stavební pozemek na lukrativním místě v Karviné Hranicích. Pozemek je situován v klidné rezidenční lokalitě s výhledem do okoln... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej projektu na klíč 108 m2 na pozemku 2030 m2 ve Hřmeníně
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji prostorný stavební pozemek v malebné obci Hřmenín. Na tomto pozemku o celkové výměře 2030 m2 Vám Bidli postaví jeden z typových domů. Vybrat si můžete z několika staveb podle Vašeho gusta. Bidli se o vše postará a Vám bude předána hotová nemovitost připravená k nastěhování. Realizace stavby domu na klíč trvá 6-8 měsíců od vydání stavebního povolení. Pokud toužíte po velkém pozemku, který Vám bude ... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty