Profesionální 3D tisk v Praze

Profesionální 3D tisk v Praze
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Rád bych nabídl služby 3D tisku a modelování na míru. Využívám širokou škálu běžných materiálů jako je PLA, ABS, PET-G, ASA, TPU, a také polykarbonát (PC) a materiály s uhlíkovými vlákny. Moje tiskárna dokáže zpracovat objekty o maximální ve... (více v detailu)
Před 10 dny
Hlavní město Praha
2
 Kč

Podobné inzeráty

3D TISK + 3D Modeling
3D TISK + 3D Modeling
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
- 3D modelování součástí v SW SolidWorks - 3D multi-BAREVNÝ tisk - 3D tisk + painting figureg a zvířátek - 3D rapid prototyping součástí do 48h - 3D malosériová výroba,tisk jednotl... (více v detailu)
Před 2 dny
Pardubický kraj
1
 Kč
3D tisk a 3D modelování
3D tisk a 3D modelování
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím služby v oblasti 3D tisku a 3D modelování na zakázku. Ať už potřebujete vytvořit unikátní prototyp, náhradní díl, nebo specifický designový prvek, jsem tu ... (více v detailu)
Přidáno včera
Zlínský kraj
Neuvedeno
3D tisk / Modelování | na přání
3D tisk / Modelování | na přání
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Chcete přeměnit své nápady do skutečnosti? Nabízím profesionální 3D tisk, pro vaše potřeby! S naší pokročilou technologií a zkušenostmi jsem připraven, realizovat vaše projekty s precizností a kvalitou. Co nabízím: Vysoká kvalita tisku s použitím moderních technologií. Široká škála dostupných materiálů pro vaše projekty. Odborné poradenství a podpora od našeho týmu. Rychlé a spolehlivé dodání vašich tištěných produktů. Proč si vybrat nás: Zkušenost: Mám dlouholetou zkušenost v oboru 3D tisku. Kvalita: Jsem pyšný na vysokou kvalitu, mých tištěných výrobků. Flexibilita: Pracuji s vámi na přizpůsobení tisku vašim potřebám. Spolehlivost: Dodržuji t... (více v detailu)
Před 5 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
3D tisk RC MODEL
3D tisk RC MODEL
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
3D tisknutelné sovětské obrněné vozidlo BRDM-2 v měřítku 1/10. Dobrý den, Nabízím kompletní 3D tisk pro modeláře kompletní návod a také jaké věci k tomu koupit nebo si zvolíte sám a uděláte podle svého. 500 odměna pro modeláře 2000 materiál ... (více v detailu)
Před 3 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Zakázkový tisk
Zakázkový tisk
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím zakázkový 3D tisk. Tiskneme především na 3D tiskárně Průša Mini a Průši mk3s+. Materiál PLA, PET-... (více v detailu)
Před 6 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
3D tisk
3D tisk
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím možnost 3D tisku vašich modelů,prototypů a jiných součástí Tisknu z materiálů jako jsou PLA,PETG,ABS,ASA,TPU, případně i materiály s příměsí karbonu. Jsem schopen vám poradit při výběru vhodného materiálu pro váš výtisk Vytisknu pro vás figurky, funkční díly, prototypy, případně i větší série, možnostem se meze nekladou Cena je individ... (více v detailu)
Před 7 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
3D Tištěné RC Letadla a Data pro 3D tisk
3D Tištěné RC Letadla a Data pro 3D tisk
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím 3D tisk velkých RC modelů z materiálu LW-PLA, nebo strojová data pro vlastní tisk.Pruměrná velikost modelů je 1800x1500x300mm. Pokud svůj oblíbený model v nabídce nenajdete, mohu nabídnout konverzi všech modelu Letadel i Heli pro 3D tisk. Vše o domluvě. Podrobné... (více v detailu)
Před 7 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
3d tisk / 3d tiskárna (FDM/SLA)
3d tisk / 3d tiskárna (FDM/SLA)
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
lyNabízím 3d tisk modelů dle vašich požadavků nejlépe při dodání svého 3d modelu či třeba stažený z www.thingiverse.com nebo www.myminifactory.com (stránka se 3d modely) cena dohodou=(cena materiálu / čas tisku ) používám přev... (více v detailu)
Před 9 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
3D tisk na zakázku
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
*3D Tisk na Zakázku* Nabízím profesionální služby 3D tisku na zakázku. S našimi moderními FDM(FFF) tiskárnami a kvalitními materiály Vám pomůžeme realizovat projekty s maximální přesností od Vaší vize až po hotový výrobek. **Co nabízíme:** - Vysoká kvalita tisku: Detailní a přesné modely s minimálními vrstvami -Modelování CAD - Různé materiály: PLA, ABS, ASA, PETG, nylon a další dle vašich potřeb ... (více v detailu)
Před 13 dny
Jihomoravský kraj
40
 Kč
Zakázkový 3D tisk
Zakázkový 3D tisk
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím zakázkový 3D tisk z plastových filamentů. 3D tištěné součástky jsou stále více využívány díky dnes již vysoké kvalitě a nízké ceně. Námi používané materiály PETG, PLA, ASA, ABS, nylon, karbonové, či flexibilní filamenty. Možnost vícebarevného tisku a to až v 5 barvách. Tiskneme nejčastěji z vašeho dodaného modelu, ale jsme pro vás schopni vytvořit i model dle výkresu, fotografie, nebo okopírováním vámi zaslané součástky. Kopíro... (více v detailu)
Před 13 dny
Plzeňský kraj
Neuvedeno
3D TISK a výroba modelů
3D TISK a výroba modelů
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím rychlý, levný a kvalitní 3d tisk vašich modelů, na FDM tiskárnách z plastových materiálů PET, PET-G (po domluvě TPU-95A). Pokud žádný model nemáte nabízím také možnost jeho tvorby a následného tisku... (více v detailu)
Před 14 dny
Olomoucký kraj
Neuvedeno
3D tiskarna Creality 3D Sermoon D1
3D tiskarna Creality 3D Sermoon D1
Před 15 dny - Pardubický kraj - BAZOS
3D tiskárna FDM, tiskový prostor 280mm×260mm×310mm, tiskový materiál 1.75mm ABS, PLA a TPU, tloušťka vrstvy 0.1mm-0.4mm, dotykový displ... (více v detailu)
Před 15 dny
Pardubický kraj
5 500
 Kč
3D tisk na zakázku (FDM)
3D tisk na zakázku (FDM)
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím zakázkový 3D tisk, tvorbu 3d modelů, výrobu prototypů. ⚙️ ▶️MATERIÁLY Tisknu s výhradně kvalitními filamenty, včetně PLA, ABS a PETG. (Pokud si nejste jisti, který materiál by byl pro Váš projekt nejvhodnější, rád vám poradím.) ▶️TISK Vytisknu pro vás figurky, funkční díly, nápisy a další s možností použití dvou barev nebo dalších speciálních efektů. Navíc nabízím i možnost menší sériové výroby. ▶️CENA Cena mé služby je individuální a závisí na složitosti projektu. Jednoduchá kr... (více v detailu)
Před 14 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
3D tisk
3D tisk
Před 35 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dobrý den,Nabízím službu zakázkového 3D tisku na tiskárnách Průša MK3S+ a Creality Ender 3. V obou případech se jedná o technologii FDM. Maximální rozměry tiskové plochy jsou 250x210x210 mm. Požadované díly je možné tisknout z následujících materiálů: PLA, ASA (ABS), PETG, Flex nebo také kompozitu jako například PC+CF. Kromě sa... (více v detailu)
Před 35 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
3D Tisk na zakázku
3D Tisk na zakázku
Před 47 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Potřebujete chybějící díl nebo dárek? Není problém. Vše co je možné vytisknout na míru na 3D Tiskárně.Více ukázek práce na IG: ms3_dprintJak na to:3D Tiskárna tiskne soubory .stl . Pokud nevíte kde hledat soubory pro 3D tiskárnu, můžete se podívat na thingiverse jsou všechny modely zdarma nebo yeggi které združuje více stránek do jedné.Pokud by jste potřebovali nějaký specifický model, který nemůžete najít, tak ho pro vás mohu vymodelo... (více v detailu)
Před 47 dny
Liberecký kraj
Neuvedeno
3D tisk na zakázku
3D tisk na zakázku
Před 62 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den, Rád bych nabídl 3D tisk na zakázku o maximálně velikosti tisku 260×280×310 mm na moji tiskárně creality sermoon d1. Tiskárna tiskne opravdu detailně a spolehlivě, takže vytisknu cokoliv kromě mě věci do motoru a pokud by sté si něco chtěl vytisknou tak se musíme domluvit jak materiál použijme na tisk, Volba jsou materiálu pro tisk by bylo na Vás, který byste si chtěli... (více v detailu)
Před 62 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Creality CR-10 Max
Creality CR-10 Max
Před 65 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
3D tiskárna FDM, tiskový prostor 450mm×450mm×470mm, tiskový materiál 1.75mm ABS, ASA, PETG, PLA, PVA, TPU a Wood, tloušťka vrstvy 0.1mm-0.4mm, rychlost ti... (více v detailu)
Před 65 dny
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Zakázkový 3D tisk a tvorba modelů MeKa 3D
Zakázkový 3D tisk a tvorba modelů MeKa 3D
Před 67 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Zabýváme se 3D tiskem a modelováním na zakázku. Malosériová/Velkosériová výroba i tisk jednotlivých kusů.Tiskneme náhradní díly, krabičky, prototypy , doplňky, dekorace, reklamní předměty a mnoho dalšího.- Cena tisku dohodou dle délky tisku a spotřebovaného materiálu.- Osobní odběr možný v Pardubicích / Zásilkovna.Po předchozí zkušenosti jsme se rozhodli jít cestou převážně o... (více v detailu)
Před 67 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Zakázkový 3D tisk na míru-Realizujeme Vaše nápady!
Zakázkový 3D tisk na míru-Realizujeme Vaše nápady!
Před 71 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nabízíme zakázkový 3D tisk s možností realizace vašich unikátních projektů. Disponujeme tiskovou podložkou o velikosti 300x300x400mm, která umožňuje tisk široké škály objektů. Ať už máte hotový 3D model nebo ... (více v detailu)
Před 71 dny
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Kvalitní 3D tisk na zakázku
Kvalitní 3D tisk na zakázku
Před 75 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Dobrý den,zabývám se zakázkovým 3D tiskem z materiálu PLA,ABS a PETG. Objekt vytisknu z jakékoliv barvy dle Vašeho výběru a to až do rozměrů 300x300x300mm. Na Váš vytisknutý 3D model nebude dlouho čekat. Jakmile se domluvíme, zadám model do výroby a hned jak bude hotovo, ho odešlu.> Cena za tisk je přibližně 15Kč/hod. tisku. Cena je individuální a liší se dle velikosti zakázky, složitosti a dle použitého materiálu. V ceně je započítán i základní post-processing.> Nacenění je ... (více v detailu)
Před 75 dny
Moravskoslezský kraj
15
 Kč
3D tisk na míru
3D tisk na míru
Před 876 dny - Středočeský kraj - PROFIT_INZERCE
Dobrý den, nabízím zakázkový 3D tisk, tisknu převážně z PLA Materiálu, ale lze po domluvě tisknout i z materiálů jako PETG, ABS, PET, CPE atd. Modely buďto můžete zaslat, nebo se případně můžeme domluvit a model Vám podle Vašich představ mohu vytvořit. Cena se odví... (více v detailu)
Před 876 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
3x Harry Potter Gringotts mince - 3D tisk PLA šedá
3x Harry Potter Gringotts mince - 3D tisk PLA šedá
Před 161 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
- mince: Galleon, Knut, Sickle- 3D tisk, PLA, nové- cena za všechny tři- možnost tisku ... (více v detailu)
Před 161 dny
Pardubický kraj
69
 Kč
3D Tisk na zakázku - Brno
3D Tisk na zakázku - Brno
Před 142 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Potřebujete vytisknout svůj nápad do reality? Nabízíme profesionální služby 3D tisku pro vaše projekty a nápady! S naší technologií můžete přeměnit své koncepty do fyzických modelů s precizností a detailností.Nabízím 3D tisk na zakázku dle vašich požadavků.Tiskneme:PrototypyModely pro vizualizaciNáhradní dílySoučástky pro stroje a zařízeníH... (více v detailu)
Před 142 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
3D tisk na zakázku
3D tisk na zakázku
Před 201 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den,nabízíme zakázkový tisk na 3D tiskárnách typu FDM a SLA. nabízíme poradenství ohledně materiálů i modelování... (více v detailu)
Před 201 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Tisk na 3D
Tisk na 3D
Před 163 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Provádím 3D tisk na zakázku. Vytisknu Vám cokoliv a kdykoliv. Tisknu z těchto materiálů PLA, PETG a ASA ... (více v detailu)
Před 163 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty