Palacinkovač nový

Palacinkovač nový
Pečiaca liatinová plocha s neprilnavým povrchom o ø400 mm. Rovnomerné rozloženie tepla po povrchu. vrátanie drevenej špachtle, telo z nerez... (více v detailu)
4 300
 Kč

Podobné inzeráty

Palacinkovač nový 2x pracovná plocha
Palacinkovač nový 2x pracovná plocha
Pečiaca liatinová plocha s neprilnavým povrchom o ø400 mm. Rovnomerné rozloženie tepla po povrchu. vrátanie drevenej špachtle, telo z nerezové oceli. nastaviteĺný thermostat... (více v detailu)
8 600
 Kč
Nový chladicí box Outwell ECO Prime 24 l, 12/230 V
Nový chladicí box Outwell ECO Prime 24 l, 12/230 V
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ochladí potraviny uvnitř až o 18 °C pod okolní teplotu. Ohřev až do 50 °C.
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Prodám novou parní troubu Siemens HB36D575
Prodám novou parní troubu Siemens HB36D575
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Parní trouba Siemens HB36D575 nabízí ohřívání, vaření v páře a rozmrazování. Trouba Siemens HB36D575 má 4 výšky zasunutí plechů. Trouba Siemens HB36D575 ohřívá páru na 35 °C až 100 °C. Technické parametry konstrukce vestavný materiál dveří sklo příkon (W) 1 900 W jištění (A) 10 A napětí (V) 220-240 V rozměry zabaleného spotřebice (mm) 520 x 650 x 710 hmotnos... (více v detailu)
Středočeský kraj
21 500
 Kč
NOVÁ Horkovzdušná fritéza 5l DOMO DO533FR- 2r. ZÁRUKA
NOVÁ Horkovzdušná fritéza 5l DOMO DO533FR- 2r. ZÁRUKA
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVOU FRITÉZU DOMO DO533FR, 5l- 2ROKY ZÁRUKA, JSME VELKOOBCHOD video: https://www.youtube.com/watch?v=my8MPluFGLY Extra velká digitální horkovzdušná fritéza o objemu 5 l, s pomocí které si připravíte až 1,4 kg surovin. S takto velkým objemem je vhodná na zdravé fritování pro celou rodinu. Díky zvýšenému příkonu připravíte chutné a zdravé jídlo ještě rychleji. Samozřejmostí je také vyjímatelná nádoba a fritovací koš. Fritování za pomoci horkého vzduchu bez přebytečného oleje je vhodné pro zdravou stravu a díky žádnému prskajícímu a zapáchajícímu oleji je vhodné do každé domácnosti. Horkovzdušnou fritézu lze úspěšně využít i jako náhradu domácí pekárny. Jak takový domácí chléb z horkovzdušné fritézy vypadá si můžete prohlédnout v přiložených obrázcích. Pro pečení domácí chleba můžete do fritovacího koše vložit těsto v pečící nádobce, nebo v případě hustějšího těsta i přímo do fritovacího koše. Zdravé fritování bez přidání oleje Ušetříte až 80% tuků oproti běžným fritézám Na př... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 699
 Kč
NOVÁ velmi kvalitní bunda Pentagon
NOVÁ velmi kvalitní bunda Pentagon
Před 2 dny - SBAZAR
Podšívka i svršek jsou tvořeny z kvalitního nylonu, jehož povrch je navíc ještě laminovaný membránou Storm Tex. Tato bunda disponuje vysokou voděodolností 5 000 mm (vodní sloupec) a prodyšností 5 000 g / m2 bunda tak dodává vysokou tepelnou zadržitelnost spolu s odolností proti chladu i deštivému počasí. Zcela komfortně se v bundě budeme cítit i při -15 °C avšak chlad nepocítíme ani při -20 °C. Celý produkt je důkladně navržen, aby byl zcela kompaktní, lehký a ... (více v detailu)
3 499
 Kč
NOVÁ velmi kvalitní bunda Pentagon
NOVÁ velmi kvalitní bunda Pentagon
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám ÚPLNĚ NOVOU zimní bundu značky Pentagon. Podšívka i svršek jsou tvořeny z kvalitního nylonu, jehož povrch je navíc ještě laminovaný membránou Storm Tex. Tato bunda disponuje vysokou voděodolností 5 000 mm (vodní sloupec) a prodyšností 5 000 g / m2 bunda tak dodává vysokou tepelnou zadržitelnost spolu s odolností proti chladu i deštivému počasí. Zcela komfortně se v bundě budeme cítit i při -15 °C avšak chlad nepocítíme ani při -20 °C. Celý produkt je důkladně navržen, aby byl zcela kompaktní, lehký a vhodný do jakéhokoliv počasí. Mezi vrchní vrstvou a podšívkou nalezneme velice kvalitní výplň PrimaLoft Silver HiLoft Ultra. Bund... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 499
 Kč
nový raclette gril - původně 1599. poškozeny
nový raclette gril - původně 1599. poškozeny
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
nový raclette gril - původně 1599. poškozeny pozor- lávový kámen má uštípnutý roh. nutno slepit nabo používat jak je. Gril Severin RG 2343 má grilovací plochu vyrobenou z lávového kamene. Lávové kameny vám umožní grilovat bez tuku, díky tomu bude připravené jídlo mnohem zdravější. Plocha na grilování má rozměry 50 x 25 cm. Dolní prostor pod grilovací plochou je uzpůsoben pro 8 malých pánviček. Ty jsou vyrobeny z nepřilnavého povrchu. Jednoduše si na nich opečete brambory, rozehřejete sýr nebo osmahnete ... (více v detailu)
Středočeský kraj
550
 Kč
Prodám nové mikrohadříky VILEDA 5x4ks, PC 350,-
Prodám nové mikrohadříky VILEDA 5x4ks, PC 350,-
Před 20 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
nové, nepoužité Čisticí hygienický hadřík z mikrovláken s antibakteriální ochranou. Vileda Microfibre Colors mikrohadřík odstraní odolnou špínu a zaručí čistotu a lesk Vaší domácnosti. Je možné jej používat navlhčený nebo i suchý na utření prachu. Má vynikající savost, jednoduše se ždíme a schne 2x rychleji než bavlna. Vykazuje velmi vysokou životnost a je možné jej opakovaně prát i v pračce na 60 °C. Hadřík obsahuje ionty stříbra, které zabraňují růstu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Nové menstruační kalhotky L
Nové menstruační kalhotky L
Před 62 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nové, vyprané. Nevyužiji. Velikost psána L, (v pase 32 cm - 50 cm po natažení) Složení 95% bambus, 5% spandex. Save jádro bambus. Podšívka 80% polyester, 20% nylon Kalhotky jsou spolehlivé při středně silné menstruaci. Doplnění: Pokud je tok příliš rychlý a silný (první dva dny), m... (více v detailu)
Plzeňský kraj
140
 Kč
Fritéza
Fritéza
Před 94 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Tělo z nerezové oceli. Olejová nádrž z nerezové oceli. Vyjímatelný element s funkcí vypnutí po vyjmutí z fritézy. Vyjímatelná nádoba pro snadné čištění. S ukazatelem pro informaci, zda je ohřevný element v provozu. Nastavení teploty až do 190 °C. Použit... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 000
 Kč
Nový rotující mycí kartáč s ohebným kloubem.
Nový rotující mycí kartáč s ohebným kloubem.
Před 147 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám nový, nepoužitý rotující mycí kartáč s ohebným kloubem k čištění lakovaných, skleněných nebo plastových povrchů. -Dimenzováno pro vysokotlaký čistič s max. tlakem: 180 bar. -Max. přívodn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
199
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty