Plastové barely 20 lit na kvas, obilí atd.

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Plastové barely 20 lit. na kvas, obilí .. Prodáme vetší množství pl.barelů , s ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Plastové sudy 60l
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám čisté jako nové plastové sudy 60l (uvnitř nikdy nic nalitého) Slouží jako přepravní obal. Potravinářský plast HDPE. S úchyty, víkem včetně těsnění a obruče. Vhodné na krmení, vodu, kvas, víno, med, obilí a jiné.... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Plastové sudy 60l
Před 13 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám čisté jako nové plastové sudy 60l (uvnitř nikdy nic nalitého) Slouží jako přepravní obal. Potravinářský plast HDPE. S úchyty, víkem včetně těsnění a obruče. Vhodné na krmení, vodu, kvas, víno, med, obilí a ji... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
SILNIČNÍ PLÁŠTĚ BONTRAGER R3 HARD-CASE LITE TLR 700 x 32C
Před 146 dny - CYKLOBAZAR
CENA ZA PÁR. Zakoupeno 4/24, ale pro stavbu kol jsem použil jiné pláště. Nyní prodávám, nepoužité. Na obalu pouze zapsáno maximální PSI a doporučené množství tmele. (viz Foto) Bezdušové pláště snadno a rychle Nový R3 Hard-Case Lite TLR je rychlý plášť, snadno jej obujete, těžko jej píchnete. Vybaven ochranou proti defektu Hard-Case Lite. Lehký vzorek dodávající přilnavost a jistotu v každé zatáčce. A co víc, montáž je super snadná, zkrátka veškeré výhody bezdušové silničního pláště. Podrobné údaje o výrobku - Navrženo pro rychlost, trakci a odolnost při závodech i jízdách po... (více v detailu)
2 950
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty