PALÁC ARCHA - pronájem obchodních prostor (127,69 m2), Na Po

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Neplatíte provizi RK! Nabízíme k dlouhodobému pronájmu obchodní prostory s vlastním vstupem z atria. Nabízené prostory o celkové ploše 127,69 m2 se nachází v přízemí Paláce Archa. Kombinace SDK a skleněných příček. Centrální recepce, 24/7 ostraha objektu, přístup na magnetické karty, podzemní parkování, atrium plné zeleně, obchodní pasáž. Palác Archa je památkově chráněná administrativní budova z 90. let 20. století navržená známým českým architektem Josefem Gočárem ve stylu rondokubismu. Komplex tvoří čtyři budovy se samostatnými vchody, které jsou funkčně propojené prostřednictvím malebného zeleného atria, umožňujícího průchod mezi ulicemi Na Poříčí a Na F... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

PALÁC ARCHA - pronájem kancelářských prostor (598,56 m2), Na
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Neplatíte provizi RK! Nabízíme k dlouhodobému pronájmu kancelář v srdci Prahy. Nabízené prostory o celkové ploše 598,56 m2 se nachází 6. nadzemním podlaží Paláce Archa. Kombinace SDK a skleněných příček. Centrální recepce, 24/7 ostraha objektu, přístup na magnetické karty, podzemní parkování, atrium plné zeleně, obchodní pasáž. Palác Archa je památkově chráněná administrativní budova z 90. let 20. století navržená známým českým architektem Josefem Gočárem ve stylu rondokubismu. Komplex tvoří čtyři budovy se samostatnými vchody, které jsou funkčně propojené prostřednictvím malebného zeleného atria, umožňujícího průchod mezi ulicemi Na Poříčí a Na Florenci. V roce 2009 proběhla rekonstrukce budovy (vn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15
 Kč
PALÁC ARCHA - pronájem kancelářských prostor (378 m2), Na Po
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Neplatíte provizi RK! Nabízíme k dlouhodobému pronájmu kancelář v srdci Prahy. Nabízené prostory o celkové ploše 378 m2 se nachází 6. nadzemním podlaží Paláce Archa. Kombinace SDK a skleněných příček. Centrální recepce, 24/7 ostraha objektu, přístup na magnetické karty, podzemní parkování, atrium plné zeleně, obchodní pasáž. Palác Archa je památkově chráněná administrativní budova z 90. let 20. století navržená známým českým architektem Josefem Gočárem ve stylu rondokubismu. Komplex tvoří čtyři budovy se samostatnými vchody, které jsou funkčně propojené prostřednictvím malebného zeleného atria, umožňujícího průchod mezi ulicemi Na Poříčí a Na Florenci. V roce 2009 proběhla rekonstrukce budovy (vnitř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15
 Kč
PALÁC ARCHA - pronájem kancelářských prostor (650,36 m2), Na
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Neplatíte provizi RK! Nabízíme k dlouhodobému pronájmu kanceláře v srdci Prahy. Nabízené prostory o celkové ploše 650,36 m2 se nachází 4. nadzemním podlaží Paláce Archa. Jeden větší open space, vlastní kuchyňku a sociální zařízení, balkon do vnitrobloku. Kombinace SDK a skleněných příček. Centrální recepce, 24/7 ostraha objektu, přístup na magnetické karty, podzemní parkování, atrium plné zeleně, obchodní pasáž. Palác Archa je památkově chráněná administrativní budova z 90. let 20. století navržená známým českým architektem Josefem Gočárem ve stylu rondokubismu. Komplex tvoří čtyři budovy se samostatnými vchody, které jsou funkčně propojené prostřednictvím malebného zeleného atria, umožňujícího ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15
 Kč
PALÁC ARCHA - pronájem kancelářských prostor (716,8 m2), Pra
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Neplatíte provizi RK! Nabízíme k dlouhodobému pronájmu kanceláře v srdci Prahy. Nabízené prostory o celkové ploše 716,8 m2 se nachází 3. nadzemním podlaží Paláce Archa. Kombinace SDK a skleněných příček. Centrální recepce, 24/7 ostraha objektu, přístup na magnetické karty, podzemní parkování, atrium plné zeleně, obchodní pasáž. Palác Archa je památkově chráněná administrativní budova z 90. let 20. století navržená známým českým architektem Josefem Gočárem ve stylu rondokubismu. Komplex tvoří čtyři budovy se samostatnými vchody, které jsou funkčně propojené prostřednictvím malebného zeleného atria, umožňujícího průchod mezi ulicemi Na Poříčí a Na Florenci.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15
 Kč
Znojmo, pronájem obchodních prostor 104 m2,
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Znojmo, pronájem obchodních prostor 104 m2, sociální zařízení - komerce.Hledáte ideální místo, kde začít nebo rozšířit svůj podnik? Představujeme vám nabídku pronájmu obchodních prostor ve městě Znojmě, které jsou skvělou příležitostí pro každého podnikatele. Jedná se o obchodní prostory o celkové rozloze 104 m2, které jsou v současnosti využívané jako podlahové studio. Výhodou je výborná s dobrou dostupností autem i MHD. Přímo před obchodem je možnost parkování a v případě zákazníků, kteří cestují MHD je zastávka kousek od pr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 500
 Kč
Pronájem obchodních prostor 149 m² na ulici Špitálka
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu obchodní prostor o rozloze 149 m², ideální pro kancelářské využití, který se nachází v přízemí budovy A na adrese Špitálka, v chráněném a bezpečném areálu. Prostor je pečlivě rozčleněn do pěti samostatných kanceláří, což zajišťuje dostatek soukromí a klidné pracovní prostředí. K dispozici je plně vybavená kuchyňka, sociální zařízení a úložné prostory. Díky umístění v přízemí je prostor snadno přístupný a vhodný i pro firmy s potřebou bezbariérového přístupu ne... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
33 300
 Kč
Pronájem obchodního prostoru v Lysé nad Labem
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu obchodní prostor o velikosti 8 m² na sídlišti v Lysé nad Labem. Stavba je ve velmi dobrém stavu a nachází se na městském pozemku na základě dohody o záboru plochy za účelem podnikání. Měsíční nájemné činí 5000 Kč, měsíční náklady na energie činí 1 500 Kč a provize r... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Znojmo, pronájem obchodních a skladovacích prostor, 303 m2,
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5272Z044 Nabízíme Vám k pronájmu nebytový prostor ve Znojmě na ulici Vídeňská, který je možné využívat jako obchodní a skladovací prostor o celkové velikosti 303 m2. Prostory se skládají ze dvou částí: obchodní prostory a skladové prostory 180 m2 a dále je k dispozici sociální zázemí a kuchyňská li... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 000
 Kč
Pronájem obchodního objektu, 89 m², Plzeň, ul. Železniční
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu výjimečný obchodní prostor o velikosti 89 m² v atraktivní rušné části Plzně, konkrétně na Východním Předměstí ve Slovanech. Nachází se v prvním nadzemním podlaží cihlové budovy se čtyřmi podlažími. Prostor je aktuálně využíván jako moderní kadeřnické studio s nehtařským salonem a zařízením pro nástřik na opalování, avšak nabízí mnoho možností pro další podnikatelské využití.Studio je kompletně vybavené, což je zahrnuto v odstupném ve v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
26 700
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 191 m2 blízko centra
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory v komerčním objektu na ulici Benešova o velikosti 191,75 m2 s přímým vstupem z ulice. Prostory jsou ve dvou patrech, kdy přízemí je o velikosti 91,75 m2 a prostor v 1.patře je o velikosti 100 m2. Vstup do patra je po schodišti. Prostory na 1.patře jsou stavebně odděleny skleněnou příčkou. Na tomto patře je k dispozici i kuchyňka a sociální zázemí. Jedná se atypické a velmi reprezentativní prostory, s dostatkem denního světla. Prostory jsou vybaveny klimatizací, vytápěním, podhledy, mají velká okna a žaluzie. Na podlaze je dlažba nebo kob... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
90 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 250 m2 Praha 1
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory 250 m2 v centru Prahy v ulici Karlova pár kroků od Staroměstského náměstí. K dispozici je prostor v úrovni chodníku s výlohou do rušné ulice a sklepní prostory se vzduc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Na pronájem obchodní prostory v Třebíči, Bráfova třída
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory (72 m2) v Třebíči, nacházející se v přízemí domu na frekventované Bráfově třídě. Součástí pronájmu je samostatné WC.Přímo před domem se nachází autobusová zastávka. V domě sídlí obchod s jízdními koly, jazyková škola, fyzioterapeutická ambulance, masá... (více v detailu)
Kraj Vysočina
9 500
 Kč
Pronájem obchodních prostor, 200 m², Bystřice u Benešova
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Pronájem obchodních prostor v centru Bystřice u Benešova. Prostory o ploše 200 m2 lze využít jako sklad, výdejnu eshopu, lehkou nerušící výrobu, atp. Uvnitř jsou 3 hlavní místnosti s vjezdem pro dodávku, kancelář, sklad, umývárny a technické zázemí. Budova stojí 100 m od náměstí a zá... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Pronájem, obchodní prostory 50 m2, Pardubice
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostory původního wellness 50 m2 v Pardubicích - rozšířené centrum. Prostory se nachází v přízemí objektu, obsahují masážní vanu, prostor sauny, sprchy. Vhodné jako masáže, pedikúra, případně různé lázeňské služby. Ihned k dispozici. ev.č.: 6056 nájemné + ... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 000
 Kč
Pronájem nebytového prostoru 55 m2, Koněvova Krupka
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
V zastoupení majitele nabízíme k dlouhodobému pronájmu obchodní prostory v Krupce u Teplic v ulici Koněvova. Prostor je vhodný k vybudování prodejny, kanceláře nebo skladu. Plocha 55 m2. Kauce je ve výši dvou... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 600
 Kč
Pronájem obchodního prostoru Dobříš
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám možnost pronájmu obchodního prostoru open space se 4 pracovními místy v Dobříší, adresa Na Zlaté stezce 1075. Vhodné jak pro jedince, tak pracovní skupinu. K tomu volný vstup do fitness zóny, přístup k internetu a jiné výhody. Možnost pronájmu samostatné menší kanceláře. Pro více informací volejte na uvedené telefonní číslo. ★... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor nebo kancaláře
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostory v ulici Svatohavelská v těsné blízkosti Starého náměstí v Rychnově nad Kněžnou, ve kterých byla posledních cca. 20 let provozována prodejna očn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pronájem obchodního prostoru v centru Bystřice, ev.č. 00921
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 00921 Nabízíme Vám k pronájmu obchodní prostory v Bystřici užitnou plochou 250m2. V přízemí je prodejna s materiálem pro vodu, plyn, topení a v prvním patře jsou kanceláře a jsou z poloviny obsazené. Vytápění je řešeno plynový kotlem, dům je napojen na vodovod a veřejnou kanalizaci. Budova se nachází ve velmi žádané lokalitě v centru Bystřice. Doporučujeme nezávaznou prohlídku budovy. V případě zájmu o pr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru - Hrušovany nad Jevišovkou
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáte obchodní prostor, kde uplatníte svůj podnikatelský záměr? Máme pro Vás nabídku! V zastoupení majitele Vám nabízíme obchodní prostor na ulici Nádražní v Hrušovanech nad Jevišovkou. Prostor nabízí podlahovou plochu 118 m2 a skládá se z následujících místností: 1.) prodejna (45,16 m2) 2.) kancelář 1 (30,24 m2) 3.) kancelář 2 (14,70 m2) 4.) Koupelna s WC (4,50 m2) 5.) Technická místnost (2,93 m2) 6.) Kuchyňka (1,80 m2) 7.) WC (2,40 m2) 8.) chodba (16,16 m2) Jednotliv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem nebytových prostor o ploše
Přidáno včera - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlé nebytové prostory o celkové ploše 35 m, nacházející se v 1. patře budovy bez výtahu na ulici Červenohrádecká v Plzni, Červený Hrádek. Prostory zahrnují dvě neprůchozí místnosti, každá o rozloze přibližně 10 m, a nabízí útulné a světlé prostředí pro vaše podnikání. K dispozici je vlastní zázemí se sprchou a umyvadlem. Toalety (pánské a dámské) jsou společné na patře. Součástí prostor je také menší místnost o velikosti cca 4 m, kterou lze využít jako kuchyňku, sklad či šatnu – výběr záleží pouze na vás. Prostory lze pronajmou s vybavením či prázdné - dle domluvy. Možné využití pr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 500
 Kč
Pronájem obchodního prostoru až 322 m² v centru Třebíče
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
V přímém zastoupení majitele nabízíme k pronájmu obchodní prostory o rozloze až 322 m2, nacházející se přímo na Karlově náměstí v historickém centru Třebíče. Výhodou prostor je vlastní parkovaní na pozemku hned u nabízených prostor. Flexibilní rozložení prostor, umožňující modulovat podle individuálních potřeb, což umožňuje možnost využití pro obchodní jednotky, kanceláře, skladové prostory nebo restaurační provozy. Výhodou prostor je vynikající dostupnost, přímé parkování v areálu před budovou což usnadňuje přístup pro vaše zákaz... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Obchodní prostor velikosti cca 105m na ul. Josefská 16, Brno
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu bez provize obchodní prostory ve velmi frekventované ulici Josefská při křížení komunikačních tras u obchodního centra Letmo a kousek od stanovišť MHD i meziměstské dopravy. Obchodní prostory o velkosti cca 105 m2 se nachází v přízemí histo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem obchodního prostoru 267 m², Ořechov u Brna
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory (cp 267 m2) v Ořechově u Brna. Prostory jsou po revitalizaci, jsou umístěny v zadním vnitrobloku rodinného domu a skládají se ze skladu ( nebo dílny cca 110 m2 ) a dvou jednotek vhodných pro kanceláře (cca 2+kk ), každá s vlastním soc. zařízením a s možností připojení kuchyňské linky. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300 000
 Kč
Prodej obchodního prostoru 230 m2, Dobronín
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Mám pro Vás mimořádnou příležitost investovat do nemovitosti a být součástí nádražního dění v Dobroníně. Stanice byla vybudována jakožto součást Rakouské severozápadní dráhy spojující Vídeň a Berlín, autorem univerzální podoby stanic pro celou dráhu byl architekt Carl Schlimp. A hned vedle této stanice v ulici Nad Valchou najdete tento objekt, který soukromý vlastník zrekonstruoval do moderního stylu. Majitelé plánovali využívat prostory jako školící středisko s možností praktické výuky. Druhá možnost byla objekt využít jako e-shop s rampou pro nákladní vozidla, možností vykládky železničních vagónů u rampy. Celý objekt má cca 230 m2 a je rozdělen na dvě ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 950 000
 Kč
Pronájem obchodu 62 m2, po reko, přízemí, Praha 3 Žižkov
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme pronájem exkluzivní Obchodní prostor / Bistro na Praze 3 u hlavní tramvajové ulice s vynikající dostupností do Hybernské ulice a centra PRAHY 1. Obchodní prostor: 48,12 m2 Zázemí: 13,86 m2 Celková plocha: 62,03 m2 K nastěhování. Cena nájmu obchodu: 48.360 Kč/měsíc Tento prostor je součástí nově zrekonstruovaného komplexu při hlavní komunikaci. Blízkost k Masarykově nádraží a Hybernské ulici, což znamená, že vaše nov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
48 360
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty