Prodej rodinného domu v Ostředku

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme rodinný dům s okrasnou zahradou v klidné části obce Ostředek u Benešova. Tento dvoupodlažní dům, renovovaný a udržovaný, je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a propojení s přírodou. Dům o celkové užitné ploše 143 m² disponuje 8 místnostmi a nabízí velkorysou dispozici 7+1, kterou lze upravit na dvougenerační bydlení s oddělenými bytovými jednotkami. Součástí nemovitosti je také samostatná garáž (17 m²) a další úložné prostory jako sklep, půda a kůlna (156 m²). Částečně podsklepený suterén s kotlem na tuhá ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu v Blučině
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíte k prodeji velký samostatně stojící rodinný dům v obci Blučina, s užitnou plochou 695 m² a pozemkem o rozloze 1051 m². Dům má dispozici 5+2 a může být ideální jak pro komfortní rodinné bydlení, tak pro podnikatelské účely. Dům se pyšní venkovním vyhřívaným zastřešeným bazénem s moderní technologií, ohřev vody zajišťuje vzduchové čerpadlo. Garáž pojme dva automobily a je zde možnost vjezdu i ze zadní strany pozemku, což přináší další praktické možnosti. Nemovitost je vybavena modern... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Plzni, Na Roudné
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve vyhledávané lokalitě Plzeň-Roudná. Tento cihlový dům stojí na pozemku o výměře 983 m². Dům se skládá ze dvou nadzemních podlaží a sklepu. Spodní podlaží nabízí dispozici 4+1 a disponuje užitnou plochou 91 m². Podkroví o výměře 66 m² lze využít buď jako prostornou půdu, nebo v něm vybudovat několik podkrovních místností. Nemovitost se nachází v klidné lokalitě, díky čemuž je zajištěno soukromí a klid bez rušivých elementů. Dům stojí na vyvýšeném místě,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu k rekonstrukci na ulici Dělnická
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům s dispozicí 3+1 v klidné části Komína na ulici Dělická. Dům je kompletně podsklepený a nabízí možnost půdní vestavby v podkroví, což otevírá další možnosti rozšíření obytného prostoru. K domu náleží pozemek o výměře 186 m². Nemovitost je určena ke kompletní rekonstrukci, c... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Blízkově, ul. Blízkov
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Hledáte klidné bydlení na venkově s výbornou dostupností do města? Tento prostorný rodinný dům v Blízkově je ideální volbou! S užitnou plochou 150 m² a pozemkem o rozloze 638 m² nabízí dostatek prostoru pro pohodlný život. Dům je ve velmi dobrém stavu, připrav... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 999 900
 Kč
Prodej rodinného domu v Česticích
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům s garáží k výstavbě v projektu Život Za Humny v Česticích. Dům o celkové ploše 131 m2 se nachází na pozemku o ploše 509 m2. Dům navržen s moderními technologiemi a s minimální energetickou náročností (tepelné čerpadlo s teplovodním podlahovým vytápěním, venkovní el. žaluzie). Dům bude postaven z pálených ci... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 350 000
 Kč
Prodej nadstandardního rodinného domu v Ostravě
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v prestižní lokalitě Krásné Pole v Ostravě, který se nachází na rozlehlém rovinatém pozemku o výměře přes 1600 m², přímo sousedícím s volnou přírodou a lesem. Tato poloha poskytuje ideální prostředí pro klidné a komfortní bydlení. Dvoupodlažní dům, postavený v roce 1980 v prvorepublikovém funkcionalistickém stylu, nabízí velkorysou podlahovou plochu 265 m² a dispozici 7+1, což umožňuje využití pro jedno- i dvougenerační bydlení. V přízemí se nachází garáž, dílna, kotelna, sklad, prádelna, společenská místnost s krbem a prosklené zádveří. V prvním patře jsou dvě ložnice, pracovna, obývací pokoj s balkónem, koupelna, kuchyně, samostatné WC, spíž a jídelna s kuchyní, ze které je vstup na... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Němčicích
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej nízkopodlažního rodinného domu o dvou bytových jednotkách. Předmětem prodeje je jedna bytová jednotka (levá část domu se samostatným vchodem) o dispozici 4+kk, se nachází v obci Němčice u Pardubic. Celková výměra pozemku 800 m², dům o podlahové ploše 96 m² + terasa 26 m². Součástí domu bude kuchyňská linka. Dispozice: zádveří 7,20 m², chodba 8,25 m², technická místnost 4,80 m², obývací pokoj s kuchyňským koutem 33,65 m², ložnice 15,75 m², pokoj 10,50 m², pokoj 10,50 m², koupelna 5,35 m². Vytápění je tepelným čerpadlem LG. Dům má dvě... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 850 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Tachlovicích, ul. Sportovní
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
**Rodinný dům na prodej v klidné části Tachlovic**Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit moderní, výjimečný rodinný dům o dispozici 7 pokojů, snadno využitelný jako dvougenerační. Tento nádherný, dvoupodlažní dům se nachází v klidné části obce Tachlovice. S užitnou plochou 264 m² a prostorným pozemkem o rozloze 1152 m² poskytuje dostatek místa pro celou vaši rodinu. Dům se pyšní nadstandardním interiérem, kde naleznete mimo jiné pěkný obývací pokoj s krbem, komfortní ložnice, prostorný pánský pokoj a krásnou zimní zahrad... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Všechlapy u Nymburka
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji moderní rodinný dům v obci Všechlapy u Nymburka. Přízemní zděný dům o dispozici 4+kk se nachází v klidné části obce, kousek od fotbalového a dětského hřiště. Dům o zastavěné ploše 131 m² s... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu Vnorovy
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme velký rodinný dům se dvorem v obci Vnorovy, okres Hodonín, Jihomoravský kraj. Tento dům, má svůj Jedinečný potenciál - vzhledem k: -VELKÝM prostorovým možnostem interiéru ve dvorním traktu-de facto ve 3 podlažích: -SVÉMU UMÍSTĚNÍ - v centru Obce - na HLAVNÍ ulici -VELKÝM dvorem pro parkovaní Nejlépe vhodný pro: -vybudování ubytovacích či nájemních prostor- -pro sociální služby -pro zdravotní služby -pro kombinaci podnikatelských aktivit s privátním využitím -pro provozovnu a skladové prostory Rodinný dům je částečně podsklepený jednopodlažní stavba s využitím podkroví v řadové zástavbě s průjezdem (pohodlný vjezd z vedlejší komunikace) vedoucím na prostorný uzavřený dvůr skýtající nádherné soukromí. Dům je situován na vedlejší příjezdové komunikaci která není rušná, ale paralelně s hlavní silnicí. Celková užitná plocha je 477 m2... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 999 990
 Kč
Prodej rodinného domu v Sázavě
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte novostavbu rodinného domu, 30 minut od Prahy, v blízkosti přírody? Nabízíme Vám rodinný dům v Sázavě, v ulici na Křemelce. Dům typu bungalov byl postaven na konci března minulého roku a jedná se o dispozici 4+kk. Nemovitost se nachází v klidné, obytné části města. Pokud máte rádi procházky nebo rybaření, bude to to pravé pro Vás. Dům se nachází necelých 5 minut od řeky Sázavy. Dům je řešen z tepelně izolačních tvárnic Ytong Lambda tl. 450mm. Dvojitá plastová okna. Střešní krytina z betonových tašek. Vytápění domu je řešeno plynovým... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 498 000
 Kč
Prodej rodinného domu 76 m² se zahradou, České Budějovice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 2+1 se zahradou a garáží v klidné části Českých Budějovic v ulici Rybniční. Tento samostatně stojící cihlový dům se nachází na pozemku o celkové ploše 306 m² a jeho užitná plocha i s prosklenou verandou činí 76 m². Verandou vstoupíte do nemovitosti, kde se nachází předsíň, koupelna s WC, kuchyně, 2 místnosti a technická místnost. Nemovitost se nachází v dobře udržované části obce, která nabízí ticho a klid. Dům je napojen na veřejný vodovod a veřejnou kanalizaci, k hranic... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Javorníku
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům s velkým potenciálem a dvěma bytovými jednotkami, který je ideální pro vícegenerační bydlení nebo pro kombinaci bydlení a podnikání. Dům se nachází v klidné části obce Javorník a nabízí prostornou zahradu, garáž a další zázemí. Bytová jednotka 1 (3+1): Bytová jednotka o dispozici 3+1 je po částečné rekonstrukci koupelny a WC, vytápění je kotlem na tuhá paliva a ohřev vody bojlerem. Nabízí dostatek prostoru pro rodinné bydlení a samostatný vchod zajišťuje maximální soukromí. Bytová jednotka 2 (2+1): Tato jednotka o velikosti 2+1 je v původním stavu, což umožňuje budoucím majitelům upravit si prostor podle... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v obci Roštění
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné obci Roštění. Celková zastavěná plocha domu je 216 m², k domu náleží také podsklepená garáž a dílna. Dům je přízemní, se vstupem z ulice do zádveří se šatnou. Z tohoto prostoru je přístup na půdu (s možností vybudování půdní vestavby) a také do sklepa, kde je umístěn kotel na tuhá paliva. Chodbou se dostanete do dvora a do pracovní kuchyně, kde je umístěn záložní plynový kotel, na WC a dále prosklenou verandou do hlavní kuchyně a koupelny s plynovým ohřevem vody. Chodba pokračuje do obývacího pokoje, pokoje pro hosty, spíže a po schodišti do půdního mezipro... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Břežanech nad Ohří
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Břežany nad Ohří. Tento samostatně stojící dům o dispozici 3+1 poskytuje užitnou plochu 103 m², což je ideální pro rodinu hledající pohodlí a dostatek prostoru. Dům je v dobrém stavu, ihned připraven k nastěhování. Celková plocha pozemku činí 511 m², zajišťující dostatek místa pro zahradu nebo další volnočasové aktivity... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Zlaté
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní rodinný dům 5+kk v klidné části obce Zlatá. Tato novostavba je ideálním řešením pro ty, kteří hledají komfortní a prostorné bydlení na okraji obce s rychlou dostupností do města. Od Černého mostu vzdálený pouhých 16 km. Dům je postaven na rovném pozemku o rozloze 800 m² a pyšní se užitnou plochou 142 m².Nemovitost zahrnuje celkem 5 místností rozložených do 2 nadzemních podlaží. Skeletová konstrukce zaručuje dlo... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Uhách
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v klidné části obce Uhy Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o pěti místnostech, umístěný v klidné části obce Uhy. Tento dvoupodlažní cihlový dům o užitné ploše 180 m² a plochou pozemku 120 m² nabízí ideální možnost pro ty, kteří hledají klidné bydlení s dostatkem soukromí. Nemovitost se nachází v části obce, která se momentálně dynamicky rozvíjí a v blízké budoucnosti zde bude vystavěno spousta nových rodinných domů. To otevírá skvělé příležito... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Uhách
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v klidné části obce Uhy Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o pěti místnostech, umístěný v klidné části obce Uhy. Tento dvoupodlažní cihlový dům o užitné ploše 180 m² a plochou pozemku 120 m² nabízí ideální možnost pro ty, kteří hledají klidné bydlení s dostatkem soukromí. Nemovitost se nachází v části obce, která se momentálně dynamicky rozvíjí a v blízké budoucnosti zde bude vystavěno spousta nových rodinných domů. To otevírá skvělé příležito... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 700 000
 Kč
Prodej rozestavěného domu HNOJICE
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu ve výstavbě Nabízíme k prodeji rodinný dům ve výstavbě se stavebním povolením. Dům se prodává rozestavěný ve fázi základové desky a obvodového zdiva 1. NP. Rodinný dům je umístěn na parcele o výměře 447 m². Zastavěná plocha domu je dle projektu 79,35 m² a užitná plocha 117,75 m². Dům je nepodsklepený, dvoupodlažní. Pozemek se nachází v obci Hnojice, která se nachází mezi Litovlí a Šternberkem, 15 km severně... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám rodinný dům ( lužná 206) zastavěná plochá 260m, zahrada 410m vážní zájemci pište, volejte...
Zlínský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej podílu 1/6 rodinného domu 80 m2 - Hořovice
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 00123 Exkluzivně Vám nabízíme spoluvlastnický podíl 1/6 na rodinném domě na adrese Pionýrská 1047/8, 268 01 Hořovice. Dům je obýván spoluv... (více v detailu)
Středočeský kraj
830 000
 Kč
Prodej domu 211 m2 , Děčín, Litoměřická ulice, Ústecký kraj.
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v ulici Litoměřická, Děčín - Staré město. Dům je určen ke kompletní rekonstrukci. Dům je částečně vystaven z cihel a tvárnic. Zastavěná plo... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1, 109 m2, Velký Osek
Kód zakázky: , Nabízím k prodeji rodinný dům o celkové užitné ploše 152 m2 s garáží a dílnou a zahradou o velikosti 433 m2. Dům o dispozici 4+1 je v zachovalém stavu. Přízemí je tvořeno z vstupní verandy s posezením, schodištěm, záchodem, komorou, kuchyní s průchodem na zahradu, jídelnou a obývacím pokojem. V prvním patře domu jsou dva samostatné pokoje, koupelna se vstupem na prostornou terasu a schodištěm do půdního prostoru. Dům je vytápěn plynovým kotlem s... (více v detailu)
6 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Velkém Borku, ul. Vrutická
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
**Prodej rodinného domu, Velký Borek - ideální příležitost k rekonstrukci**V klidné části obce Velký Borek Vám nabízíme ke koupi jednopodlažní rodinný dům o celkové užitné ploše 200 m². První část nemovitosti s cihlovou konstrukcí zahrnuje 4 místnosti a je před rekonstrukcí a druhá část zahrnuje také 4 místnosti a také před rekonstrukcí, což poskytuje skvělou příležitost k úpravám dle vlastních představ. Dům je situován v bloku a nachází se na pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000 000
 Kč
Prodej 17/20 rodinného domu, Mukařov
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v klidné části obci Mukařov. Předmětem prodeje je 17/20 nemovitosti. Tento dvoupodlažní dům dispozici 4+1 nabízí celkovou užitnou plochu 96 m² a je situován na prostorném pozemku o výměře 982 m². Dům je postaven z kombinace materiálů, které zajišťují jeho stabilitu a dlouhou životnost. Nemovitost se nachází v katastrálním území Mukařov u Jiviny. Stav domu je dobrý, což poskytuje možnost ... (více v detailu)
4 000 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty