3 x Tovární tovární výroba a točící sušák na prádlo

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám tovární hospodářskou pilu silným výkonným motorem 5,5KW (původní 4 KW) 15metrů kabelu. Jeden kotouč sk. plátky průměr.600mm k tomu pět ks pil. Tři kusy nové a tři použité. Rozměry - sk.plátky průměr použitá 600mm,nová obyč. průměr 600mm, nová o... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 500
 Kč

Podobné inzeráty

pila kotoučová bez vozíku BTOZ
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Motor 5,5kW stůl 980 x 640 průměr pilového kotouče 400 Pila nemá zdvih ani naklápění p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 200
 Kč
Cirkulárka s kolébkou tovární výroby 4 kW
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
S kotoučem průměru 58 cm, plně funkční, k tomu kabel 30 m, k tomu 4 rozbrušovací kotouče z toho jeden velký nový - pr... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 000
 Kč
Prodám dvourychlostní pokosovou pilu s posuvem Scheppach HM
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám dvourychlostní pokosovou pilu s posuvem Scheppach HM 80 MP -1700 W. dvourychlostní multifunkční pokosová pila s potahem a laserem • Je absolutním vrcholem ve své třídě. Pokud hledáte univerzálního pomocníka do dílny, je tento model to nejlepší, co může dnešní trh nabídnout. Vybavení Základem je špičkový univerzální kotouč z tvrdokovu, osazený už ve standardu 40 zuby pro velmi hladký řez. Ten je schopen bez problémů řezat jak měkké nebo tvrdé dřevo, tak i další materiály jako jsou hliník, měď nebo plasty. Pro tento kotouč není ani problém bez poškození uříznout dřevo, ve kterém jsou hřebíky. Aby stroj zvládl řezání v různých materiálech ve výborné kvalitě, je vybaven dvěma rychlostmi. Rovněž ostatní výbava nabízí jen to nejlepší: robustní, stabilní a přesto stále lehkou konstrukci díky využití slitiny hliníku, prakticky nerozbitný kryt kotouče ze slitiny hliníku a s vodícím kolečkem (kryt tak nikdy nezadrhne o materiál při využití potahu), bohatě dimenzované nastavitelné boční ro... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 900
 Kč
REMA DMMA 40 posuvná stolní pila
REMA DMMA 40 posuvná stolní pila 24/04/7818 Čistá cena 5 900 PLN max průměr kotouče 400 mm maximální výška řezu 100 mm číselník nastavitelný nahoru/dolů + úhel průměr vřetena 30 mm aretace vřetena s formátovacím vozíkem délka... (více v detailu)
33 630
 Kč
Prodám dvourychlostní pokosovou pilu s posuvem Scheppach HM
Před 15 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Prodám dvourychlostní pokosovou pilu s posuvem Scheppach HM 80 MP -1700 W. dvourychlostní multifunkční pokosová pila s potahem a laserem • Je absolutním vrcholem ve své třídě. Pokud hledáte univerzálního pomocníka do dílny, je tento model to nejlepší, co může dnešní trh nabídnout. Vybavení Základem je špičkový univerzální kotouč z tvrdokovu, osazený už ve standardu 40 zuby pro velmi hladký řez. Ten je schopen bez problémů řezat jak měkké nebo tvrdé dřevo, tak i další materiály jako jsou hliník, měď nebo plasty. Pro tento kotouč není ani problém bez poškození uříznout dřevo, ve kterém jsou hřebíky. Aby stroj zvládl řezání v různých materiálech ve výborné kvalitě, je vybaven dvěma rychlostmi. Rovněž ostatní výbava nabízí jen to nejlepší: robustní, stabilní a přesto stále lehkou konstrukci díky využití slitiny hliníku, prakticky nerozbitný kryt kotouče ze slitiny hliníku a s vodícím kolečkem (kryt tak nikdy nezadrhne o materiál při využití potahu), bohatě dimenzované nastavit... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 900
 Kč
Cirkulárka tovární výroby HVP 60A
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám cirkularku HVP 60A, pila je po celkové renovaci super stav i vzhled, stav viz foto, pilový kotou... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
Cirkulárka s kolébkou tovární výroba typ HVP 60
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pila tovární výroby plně funkční tichý chod kotouč 60cm motor 4kw možnost odzkoušení
Středočeský kraj
8 500
 Kč
Cirkulárka HOP 66 tovární výroba
Před 19 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám cirkulárku tovární výroba s kolébkou pil. kotouč průměr 50 cm, nabroušen a našraňkován,jen řezat
Královéhradecký kraj
7 999
 Kč
Spodní pila Elumatec ts 161 k výrobě oken
Před 19 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Spodní pila na hliník a plast Přesná práce díky řezu odspodu Velký rozsah natáčení až do 45° vlevo a až do 0° vpravo Speciální natáčecí mechanismus s integrovaným kulatým stolem umožňuje při všech úhlech práci zepředu Dozadu posunovatelný doraz materiálu umožňuje optimální využití pilového kotouče u širokých a nízkých profilů Ruční posuv materiálu Sériově vybaveno pilovým kotoučem a podstavcem Pneumatické... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Home Sušák na prádlo Essential nabídka 1253
Před 30 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Sušák na prádlo - vnitřní, skládací, pojistka pro zajištění ve složeném stavu, volně stojící, stabilní ocelová konstrukce, odolný proti korozi, 18 sušicích drátů o průměru 2,2 mm, celkov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Prodám dvourychlostní pokosovou pilu s posuvem
Před 61 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Scheppach HM 80 MP -1700 W. dvourychlostní multifunkční pokosová pila s potahem a laserem Základem je špičkový univerzální kotouč z tvrdokovu pro velmi hladký řez. Ten je schopen bez problémů řezat měkké nebo tvrdé dřevo, i další materiály ,hliník, měď nebo plasty. Pro tento kotouč není problém uříznout dřevo, ve kterém jsou hřebíky. Aby stroj zvládl řezání v různých materiálech ve výborné kvalitě, je vybaven dvěma rychlostmi. Silný motor 1700 W, nastavitelný laser, integrovaný prachový sáček z... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 900
 Kč
Stropní sušák na prádlo na balkon délka 180cm
Před 139 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
BENCO Stropní sušák na prádlo IDEAL 7 tyčí 180 cm, původní cena 599,- Kč. Nikdy nepoužitý. Osobní odběr, Platí do smazání. Detailní popis produktu Sušte prádlo u stropu a získejte tak více prostoru ve vaší koupelně, nad vanou nebo na balkoně. Díky vyšší teplotě u stropu prádlo rychleji uschne. Výšku, ve které chcete prádlo věšet, si určíte sami. Až budete mít prádlo pověšené, jednoduše ho pomocí systému kladek vytáhnete ke stropu - opět ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty