Pronájem byt 2+1, 99㎡

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem rozměrného bytu v centru Hradce Králové v lukrativní ul. Čelakovského 638/1 o už. ploše 99m2 . Rozměrná vstupní hala,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
23 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem byt 2+1, 73㎡
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu rekonstruovaný byt 2+1 s balkónem 2 m2 do vnitrobloku, podlahová plocha 70 m2, situovaný ve 3. patře secesního domu, v Praze 1 - Starém Městě, v ul. V Kolkovně. V bytě je plně vybavená kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, pračkou, myčkou. V rohu kuchyně je komora 1 m2. Z kuchyně dvojité dveře se vstupem na balkon do vnitrobloku. Koupelna se sprchovým koutem. Samostatná toaleta. Byt se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 999
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Zlín - Podhoří.
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2+1 ve Zlíně ul. L. Váchy. Byt se nachází v panelovém domě v 5. patře s výtahem. Byt prošel kvalitní částečnou rekonstrukcí. Nové podlahoviny. V kuchyni je nová kuch.linka s plynovým sporákem a el troubou. Pokoje jsou prostorné a neprůchozí a jsou nově moderně vymalovány. V obyvák... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, ul. Slavíková, Ostrava - Poruba
Kód zakázky: 1 2063, Nabízíme dlouhodobý pronájem bytu v žádané lokalitě 2+1 o velikosti 57 m2 s balkonem na ul. Slavíková v Ostravě-Porubě. Byt se nachází ve 4. podlaží revitalizovaného domu. Byt je po částečné rekonstrukci a pronajímá se k... (více v detailu)
Pronájem bytu v Husovicích
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt 1+1 na ul. Husovické. Jedná se o byt v přízemí. Byt se nachází v domě s vnitřním nádvoří a venkovním po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, ul. Slavíková, Ostrava - Poruba
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme dlouhodobý pronájem bytu v žádané lokalitě 2+1 o velikosti 57 m2 s balkonem na ul. Slavíková v Ostravě-Porubě. Byt se nachází ve 4. podlaží revitalizovaného domu. Byt je po částečné rekonstrukci a pronajímá se kompletně zařízený V dosahu veškerá občanská vybavenost včetně zastávky MHD, obchody atd. Byt je Ihned k nastěhování. Měsíční náklady na bydlení činí ce... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem bytu dispozice 1+1 o velikosti 55 m2 v lokalitě Hlaváčková 5 Brno-Královo Pole. Byt tvoří: velká chodba, balkón, komora, WC, kuchyň, koupelna, velký obývací pokoj + sklepní box. Byt ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 500
 Kč
Prodej byt 2+1, 56㎡
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+1 s lodžií o velikosti 56 m², ve 4. patře bytového domu, který prošel kompletní rekonstrukcí. Samotný byt je v původním stavu, ideální k rekonstrukci dle vlastních představ, okna jsou nová. Byt má zděné jádro, což je velkou výhodou. K dispozici jsou dva menší sklepy a navíc společný sklep pro 3 byty o rozloze 15 m². Byt se nachází v klidné okrajové části města Postoloprty. Přímo u domu je zastávka autobusu, což zajišťuje skvělou dostupnost. Občanská vybavenost, vlakové nádraží a centrum města jsou v docházkové vzdálenosti. Pokud hledáte bydlení v kl... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 856 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 90 m2, Praha 2
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Poplatky ve výši cca 5.700 Kč bez DPH + převod el. energie a plynu., k pronájmu členité a rozlehlé prostory po částečné rekonstrukci o celkové velikosti 90 m², na lukrativním místě na Praze 2 – Rašínově nábřeží. Prostory vhodné i k bydlení, a to s orientací V, Z se nachází v 1.NP, cihlové architektonické vily a skládají se ze vstupní haly, chodby, 4 samostatných místností, z toho 2 jsou průchozí, a zázemí (1x koupelna s WC, 1x WC). V samotném prostoru lze nalézt taktéž velké m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Olomouc, Ostružnická ul.- centrum.
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu rekonstruovaný byt 2+1, ve 2.NP historického domu v centru Olomouce, ul. Ostružnická. Byt má 64 m2, vlastní ÚT plyn, novou kuch. linku, obložkové dveře. Pokoje řazeny za sebou (OP, potom ložnice). Byt volný po dohodě, i od 1. 10. 2024. Na... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 65 m², Děčín, ul. Horská
Před 2 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 2+1 o výměře 65 m² ve velmi žádané a klidné části Děčína, ul. Horská. Jednotka se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí, disponuje dvěma prostornými místnostmi, prostornou kuchyní a koupelnou se sprchovým koutem. Je zde výhodná možnost pronajmutí garáže kousek od bytu, za 1.500,- Kč/měsíčně. Vytápění je zde řešeno moderním plynovým kotlem. Ener... (více v detailu)
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Kopřivnice, 44 m2
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Společnost Reality Stromšíková nabízí k pronájmu nadstandardní byt o velikosti 2+1 v klidné lokalitě města Kopřivnice, ulice Osvoboditelů. Byt disponuje výměrou 44 m2. Kauce/jistota 2 nájmy. Nájemné, včetně služeb a energií činí 12 000 Kč/měsíčně. Bydlení v těsné blízkosti centra ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
byt v praze na prodej nebo pronajem
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodam suterenni byt v Praze 5 v ulici Pod Kavalirkou, byt ma 28 m2, je po rekonstrukci, kuchyn, pokoj se spanim dole i nahore po 2 osobach a koupelna s WC, predsin, byt je kompletne zarizeny a po celko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 300 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 Nový Jičín
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Pronajmeme bytovou jednotku 2 + 1 v Novém Jičíně - Loučka u Nového Jičína, ul. Za Korunou. Bytový dům se nachází v klidné části na okraji města. Byt je situován ve 4.n.p. (pozn. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 400
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Rokycanech
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Pronajmu pěkný a čistý byt 2+1, po rekonstrukci z roku 2019, částečně zařízený, v přízemním podlaží, včetně sklepa, bez balkonu, klidná část Rokycan v blízkosti c... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, Hořanská, Praha 3
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu byt ul. Hořanská, Praha 3 Žižkov - 2+kk, 50 m2, 2NP, sklepní kóje. Byt je zrekonstruovaný a plně vybavený. Společné prostory po rekonstru... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Rožnově p.R.
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 1+1 o velikosti 34m2 po rekonstrukci a zařízený. Lokalita ul. Kulturní, Rožnově pod Radhoštěm. K bytu... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+1
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronajmu byt 1 + 1, blízko centra Olomouce, ul. 17. listopadu. Zděný dům, 4. poschodí, bez výtahu, vhodné pro pracujícího jednotlivce nebo dvojici. Kuchyň, pokoj, koupelna s vanou, samostatné... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 950
 Kč
Pronájem bytu 2+1 Žďár nad Sázavou, ulice Kopečná
Pronajmu byt 2+1 ve Žďáru n.S na ulici Kopečná. Byt po rekonstrukci, v 3.NP, bez výtahu, s balkónem, samostatné WC, kuchyňská linka, vesta... (více v detailu)
12 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 59 m², OV, Chomutov, ul. Borová
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme prodej čtyř bytových jednotek v osobním vlastnictví s platícími nájemníky, které se nachází ve městě Chomutov a Jirkov. Jedná se o tyto nemovitosti: 1. Bytová jednotka 4+1, 76 m2, 6. podlaží, ul. Kamenná, Chomutov 2. Bytová jednotka 2+1, 59 m2, 2. podlaží, ul. Kamenná, Chomutov 3. Bytová jednotka 2+1, 59 m2, 2. podlaží, ul. Borová, Chomutov 4. Bytová jednotka 2+1, 52 m2, 3. podlaží, ul. K. H. Máchy, Jirkov Všechny bytové jednotky se nachází v čistých domech, jež prošly kompletní revitalizací. Umístění bytů zaručuje výbornou občanskou dostupnost a... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 850 000
 Kč
Prodej byt 2+1, 56㎡
Julius Caesar kdysi dávno pronesl slavnou větu: ,,Veni, vidi, emi", což v překladu znamená „Prišel jsem, viděl jsem, koupil jsem.” Přesně tohle si řeknete hned po návštěvě tohoto krásného bytu 2+1, který 3 roky zpět prošel kompletní rekonstrukcí! Že je krásný je jasné, že má parádní zasklenou lodžii je patrné, ale to, že je v osobním vlastnictví v Karviné moc samozřejmé není... No a tento byt v osobku je! Tento byt na ulici Kosmonautů v Karv... (více v detailu)
2 100 000
 Kč
Pronájem byty 2+1, 58 m2 -.Podnájem bytu 2+1 s
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+1, 58 m2 -.Podnájem bytu 2+1 s balkónem na ulici Sokolovská v Ostravě Porubě. Byt se nachází v 1 patře. V bytě jsou částečně plovoucí podlahy (v ložnici a obývacím pokoji), zánovní kuchyňská linka, koupelna a to... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 65 m2, Vodňany
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Popis nemovitosti Slunný byt 2+1, cca 65 m2, orientovaný na východ/jih/západ, s možností přestavby na 3+1, 3. patro bez výtahu, koupelna, samostatné WC, + komora, + špajz, + 4 sklepy, balkon na jih, vytápění vlastním plynovým kotlem (2 roky starým), bojler, plastová okna, žaluzie, kuchyňská linka dřevěná, parkety. Byt se nachází v bytovce se samostatným dvorem s možností parkování. V bytovce je 12 bytů ve dvou vchodech - rodinná atmosféra. Všechny by... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 250 000
 Kč
Pronájem byt 3+1, 67㎡
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 po kompletní rekonstrukci na adrese sídliště U Nádraží 787. Tento světlý a moderně zrekonstruovaný byt se nachází v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v okolí. Dispozice bytu je 3+1, což zahrnuje prostorný obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyň a koupelnu. Byt disponuje také balkonem, který poskytuje příjemný prostor k relaxaci. Byt je vybaven internetovým připojením a je možnost ho pronajmout i jako nevybavený, což umožňuje budoucímu nájemníkovi přizpůsobit si interiér dle vlastních představ. Byt je nekuřácký. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
14 000
 Kč
Pronájem domu nebo bytu
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Rodina s dětmi (Bělorusko) pronajme dům nebo byt 4+1 nebo 4+kk v Hradci Králové (nejlépe oblast Slezského Předměstí nebo blízké okolí, protože děti chodí do školy poblíž), v současné době platíme služby za 3+kk ve výši 5000 Kč (světlo, voda, plyn) - všechny s... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pronájem byt 3+1 ve Frýdlantu
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pronajmu byt 3+1 ve Frýdlantu, ul. Lesní 1291, 2.patro bez výtahu, klidná... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty