Hella 13 pólová zásuvka tažné zařízení

Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zdravím, prodám novou zásuvku tažného zařízení, 13 pólů. Pouze js... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč

Podobné inzeráty

Tažné zařízení na přívěsný vozík PAV na Velorex
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám polotovar tažného zařízení pro Velorex. Z důvodu značných odlišností konstrukce rámu, dodávám jako nesvařený polotovar k individuálnímu dodělání.Spodní trubka se přišroubuje mezi pružiny tlumeni a jejich držáky. Horní uchycení je možno připojit buďto, za objímky k rámu a nebo za ok... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
950
 Kč
Tažné zařízení Dacia Duster II
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji kompletní originální, homologovaný set tažného zažízení na vozidla Dacia Duster II 2017 - 2023 a FACELIFT 2023 - 2024. Set je nový, nepoužitý. Set obhahuje - Kabeláž tažného zařízení - 13 pin; tažné zařízení „la... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 500
 Kč
Tažné zařízení Citroen C5 Aircross 13pin zásuvka /
Před 9 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Tažné zařízení Citroen C5 Aircross 13pin zásuvka / originál / najet... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 500
 Kč
Montážní servisní dílenský vozík na nářadí 13 ZÁSUVEK
Posuvný vozik na dilenské nářadí s 13 zásuvkami a 2 přihrádky (2 dielny set) vhodný pre automobilové dilne a garáže. Vozik je uplne nový originálne zabalený. Nový model poskytuje: 13 zásuvek a 2 přihrádky horní přihrádka a 4 horní šuplíky jsou uzamykatelné Všechny zásuvky na ložis... (více v detailu)
4 299
 Kč
Nosič kol DOLPHIN na tažné zařízení - 3 kola
Před 17 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám nový, nepoužitý, zabalený, se zárukou 2 roky. Nosič jízdních kol s jednoduchým systémem na upevnění, sklápěním pro přístup do kufru, s kompletně osvětleným panelem a místem pro umístění SPZ. K upevnění kola do nosiče není potřeba žádného nářadí, provádí se jednoduchým uchycením držáku na rám a dotažením spon na kola, umístěných na základně. Každé kolo se zamyká zvlášť a zámek je i k tažnému zařízení. Nosič je zhotoven z oceli a každá ze tří základen pro jízdní kola je z hliníku. Je vhodný až pro tři stadardní jízdní kola, která dohromady nepřesahují hmotnost 45kg. Nosič se připevňuje na kouli tažného zařízení a zajišťuje se pomocí robustní páky a zámku. Světelný panel, který j... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 100
 Kč
Nosič kol na tažné zařízení,DOLPHIN TÜV - 4kola
Před 17 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám nový nosič jízdních kol s jednoduchým systémem upevnění, sklápěním pro přístup do kufru, s kompletně osvětleným panelem a místem pro SPZ. Upevnění kola do nosiče se obejde bez nářadí, provádí se uchycením držáku na rám a dotažením spon na kola, umístěných na základně. Mechanismus je uzamykací a nehrozí tak odcizení kola. Růžici pro upevnění jízdního kola je nutné důkladně dotáhnout, aby se překonal odpor prokluzu v zamčené poloze. Nosič je precizně zhotoven z oceli a každá ze čtyř základen pro jízdní kola je z hliníku stříbrné barvy. Nosič je vhodný pro čtyři jízdní kola, nepřesahující dohromady hmotnost 60 kg. Nosič se připevňuje na kouli tažného zařízení, a zajišťuje se pomocí robustní páky a zámku. Dále je vybaven panelem s osvětlením a místem... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 900
 Kč
Redukce zásuvky tažného zařízení 7-13 pólů
Redukce zásuvky tažného zařízení 7 - 13 pólů / adaptér /PRE4/
nosic pro 3 jízdni kola na tazne zarizeni
Před 35 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Peruzzo SIENA 3 nosic pro 3 jízdni kola na tazne zarizeni. - max. sirka plaste jízdního kola 80 mm - pro kola: 14''- 29'' (pro max. roztec kol: 1200 mm) - roztec mezi jednotlivými lizinami: ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 999
 Kč
Kia Sorento, 2.5 CRDi - tažné zařízení
Před 106 dny - Pardubický kraj - SAUTO
DOBRÝ MOTOR.!! PLNĚ POJÍZDNÉ. VĚTŠÍ KOROZE PRAHŮ A LEMŮ !!! NEMÁ STK !!!, ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Mlhovky,... (více v detailu)
Pardubický kraj
27 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.2 Tsi BENZÍN TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ
Před 233 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
-STAČÍ složit JEN 2.800 Kč nebo Vaše staré auto a zbytek na NÍZKÉ SPLÁTKY -STAČÍ složit JEN 2.800 Kč nebo Vaše staré auto a zbytek na NÍZKÉ SPLÁTKY - Vozidlo bylo koupeno v ČR - Nejedná se o dovozový vůz - Vozidlo nemá stočené kilometry. - Prověřeno servisní knihou -Další splátka až za měsíc. -Doplacení kdykoliv bez úroků. -Nízké měsíční splátky bez skrytých poplatků. Možnost složit mimořádné splátky kdykoliv. Co je k tomu POTŘEBA? -Musíte být zaměstnaný nebo podnikat nejméně 3 měsíce. -Řidičský a občanský průkaz NELZE pro klienty s exekucí nebo insolvencí ( nelze ani pokud jste už insolvenci doplatili) NEL... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
104 800
 Kč
Tažné zařízení Škoda Octavia 4 - sklápěcí
Před 167 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
originální demontované tažné zařízení Škoda. Číslo dílu 5E3803881A. Rok výroby 2022. Včetně instalace od jednotky k zásuvce (včetně ... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 800
 Kč
Zásuvka k tažnému zařízení 13 pól
Před 948 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Zásuvka k tažnému zařízení - 13 pólová.
Středočeský kraj
300
 Kč
Nová originální zásuvka 13 pól Peugeot/Citroen
Prodám novou nepoužitou originální zásuvku 13 pól tažného zařízení Peugeot/Citroën. Číslo dílu: 1631635780
700
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI + tažný - nová cena
Před 122 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Nabízím spolehlivé auto ŠKODA OCTAVIA 2 COMBI, 2.0 TDi 103 kW, manuál s tažným zařízením, r.v. 2007, najeto 281 tis., STK platná do 06/2025. Info pro zájemce (hlavně autobazary): Auto nikam vozit nebudu. Přijeďte se na něj podívat osobně. Auto prodám, tak jak je. Vozidlo je bez problémů pojízdné a motorově spolehlivé. Koupili jsme z DE ve 2011, od té doby garážované a pravidelně servisované, používané jako rodinné auto se 2 dětmi. Letní pneu na aludiskách + sada zimních pneu na plechových diskách + nemá hagusy, ale přidám zahrádku na střechu. Vady na karosérii viz. foto - orezlý pravý zadní blatník, páté dveře začínají reznout, levý přední sloupek promáčkl... (více v detailu)
Ústecký kraj
49 900
 Kč
Mercedes tažné zařízení redukce
Před 441 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
redukce k zásuvce tažného zařízení
Hlavní město Praha
500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty