Polykarbonátový skleník

Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodávám pařeniště, které lze využívat jako skleník. Konstrukce je z pozinkovaných profilů, horní víko lze polohovat, výplň tvoř... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 500
 Kč

Podobné inzeráty

Použitá ohýbačka polykarbonátů Flyinglaser, r. v. 2018
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme použitou ohýbačku polykarbonátů, Flyinglaser, typ: FA2400D, r. v. 2018. Stroj vyroben na zakázku v Číně od ověřeného dodavatele. Rozměry stroje 3400 x 2200 x 650 mm, je vybaven spodním i horním ohřevem prostřednictvím topného prvku s možností regulace. Stroj je ovládán přes ovládací panel manuálně, či plně automaticky. Spodní i horní ohřev se přesunuje k ohýbaného materiálu v místě plánovaného ohybu - čas ohřevu je možné přesně definovat. Lze nastavit úhel ohybu v rozsahu cca 10 - 150 stupňů. Nastavuje se i šířka nahřívaného pásma v rozsahu cca 0,5 - 10 cm. Ohyb ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Polykarbonátový skleník
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím kvalitní polykarbonatovy skleník se značkovým 4mm polykarbonátem (da se i s 6mm). Rozměr 3x4m, dveře a dveřní okna jsou s obou čelních stran skl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Zakružovačka profilů, trubek ZB80–3HA.NC
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zakružovačka profilů, trubek ZB80–3HA.NC,rok výroby 2024, krátkodobě použitá jako výstavní model.Na MSV Brno 2024, 8.až 11. října, Pavilon B stánek 57. Popis: plynule variabilní, poloautomatická, výrobce ZOPF Biegemaschinen GmbH,(D). Max. průměr zakružované trubky D 80 x 2 mm z běžné oceli o pevnosti 350 N / mm2, záruka 12 měsíců, tři hnané hřídele, hydraulické přestavování středního hřídele, pracovní poloha jak vertikální tak horizontální umožněná překlopnou karoserií zajišťující v obou pracovních polohách pohodlnou práci. Stroj je dodáván včetně sady univerzálních kladek sloužících k zakružování 4-hranných profil... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Maringotka k rekonstrukci (nová zateplená dřevěná podlaha)
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám maringotku Slušovice k rekonstrukci. Začal jsem s rekonstrukcí pro sebe, takže vše co je udělané je dělané poctivě a pečlivě. Bohužel z časových důvodů nemohu s rekonstrukcí pokračovat. Podvozek je technicky funkční, pneumatiky nejsou zpuchřelé. Podvozek je komplet hotový, nová je dřevěná podlaha. Kovová konstrukce nástavby (jekly 35x35) je v pořádku a zdravá, panely umakart/polystyren (5 cm) jsou OK, místy popraskané ale nikde nezatéká. Střecha je asfalt, v jednom rohu je promáčklá, je tam prasklý dřevěný trámek a stropní panel, ale kovová konstrukce tam deformovaná není, oprava toho místa není nic náročného. Ani v tomhle místě nezatéká. ... (více v detailu)
Liberecký kraj
140 000
 Kč
Mobvoi TicWatch Pro 3 GPS - chytré hodinky
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Mobvoi TicWatch Pro 3 GPS - černé https://www.mobvoi.cz/cs/produkty/ticwatch-pro-3-gps/ Video - https://streamable.com/gfpq56 Zachovalé, kompletní balení, řemínek by si zasloužil vyměnit přičemž hodinky používají standatní rozměr 22 mm, možnosti zde jsou tedy neomezené. Popis produktu Vylepšené chytré hodinky TicWatch Pro 3 GPS nabízí maximum na poli výkonu i vzhledu. Jedná se o model s technologií Wear OS, která využívá rychlou a úspornou platformu Qualcomm Snapdragon Wear 4100+ Dual System. Pomocí zabudovaných senzorů vám hodinky poskytnou údaje týkající se vašeho tréninku, ušlé vzdálenosti či počtu kroků. K dispozici budete mít i zdravotní údaje o kvalitě spánku, tepové frekvenci, obsahu kyslíku v krvi či úrov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 999
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Bystřici pod Hostýnem.
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu prostorný zděný byt 3+1 se zahrádkou, na náměstí v Bystřici pod Hostýnem. - Byt o výměře 84 m2 je umístěny v 1. patře, k dispozici jsou i sklepní prostory. Je možno využívat společnou zahradu, kde je k dispozici i skleník. Lze tedy využít posezení, grilovat a trávit zde čas s dětmi. - V bytě je prostorná chodba, samostatné 3 pokoje, kuchyň, koupelna s vanou, WC, a technická místnost. V bytě je vlastní plynový kotel. Obývací pokoj a kuchyň je orientována k náměstí a ložnice a dětský pokoj do zahrady. - Volný od 1.12.2024. - Cena nájemného činí 17.00... (více v detailu)
Zlínský kraj
17 000
 Kč
Servisní hydraulické rampy / pneu až 265mm/2000Kg
Před 15 dny - HYPERINZERCE
Servisní výškově nastavitelné nájezdy na auta. Jsou zcela nové, nepoužité, originálně zabalené a v pořádku. Jedná se o sadu 2 kusy. Rampy jsou vyrobeny ze svařovaných úhlových profilů, mají extrémně stabilní ocelovou konstrukci s nosností až 2000 kg., zdvihací plošiny jsou výškově nastavitelné v rozmezí od 270 do 375 mm, jsou vybaveny bezpečnostním šroubem pro zajištění zdviženéh... (více v detailu)
4 900
 Kč
Robotický vysavač Philips Series 3000 XU3000/01, černý
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový robotický vysavač Philips Series 3000 XU3000/01 v černé barvě. Původní cena 13´995,-Kč. V záruce do 9. října 2026. Vysává a vytírá najednou Udržujte vaši domácnost hygienicky čistou! Robotický vysavač pro vás zajistí perfektně čisté podlahy, vše zvládne zcela sám. Pevné podlahy vysává i vytírá jedním tahem a dokáže odstranit mnohem více jemného prachu než samotné důkladné vysávání*. Mimořádný sací výkon a citlivé senzory Robotický vysavač je vybavený extra silným sacím výkonem, který mu umožňuje snadno zachytit drobné nečistoty, zvířecí chlupy i nahromaděný jemný prach. Překážkou pro něj nejsou ani koberce, rohožky a hlubší štěrbiny. Má zabudované citlivé senzory, díky kterým neuvázne na místě. Nabíjecí stanice K nabíjení baterie vás přístroj nepotřebuje, po ukončení úklidu se automaticky přesouvá do nabíjecí stanice, aby se připravil na další úklid. V případě potřeby dokáže dokonce úklid přerušit, dobít se, a pokračovat v čištění podlahy tam, kde skončil. Stanice má minimalist... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 300
 Kč
DENON PMA 725R
Před 16 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Denon PMA-725R od japonské firmy DENON je zesilovač se dvěma transformátory. Vše funguje , nešumí potenciometry ani přepínače. Osvědčený rychlý zesilovač s velkým zvukem a spoustou detailů. Rozehraje i velké 4ohm reproboxy. Cena v době prodeje byla 15000kč. Také phono vstup s možností přpínání druhu přenosky poskytuje velmi kvalitní zážitek z vinylu. Možnost řádného vyzkoušení a otestování na pořádných repro při osobním odběru. Lze také poslat dobře zabaleno. Jedná se o soukrom... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 470
 Kč
DENON PMA 720
Před 21 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Denon PMA-720 od japonské firmy DENON je zesilovač střední třídy. Vše funguje , nešumí potenciometry ani přepínače. Osvědčený rychlý zesilovač s velkým zvukem a spoustou detailů. Rozehraje i velké 4ohm reproboxy. Cena v době prodeje byla 18500kč. Také phono vstup s možností přepínání druhu přenosky poskytuje velmi kvalitní zážitek z vinylu. Možnost řádného vyzkoušení a otestování na pořádných repro při osobním odběru. Lze také poslat dobře zabaleno. Jedná se o soukromý prodej použ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 470
 Kč
12V 100Ah LiFePO4 baterie Vatrer
Před 41 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám úplně novou LiFePO4 baterii zn. Vatrer o kapacitě 100 Ah (1280 Wh). Baterie je vybavena 100A BMS, který baterii chrání proti přebití, hlubokému vybití, zkratu a nabíjení, když je pod bodem mrazu. Ve srovnání s olovnatými bateriemi lze u LiFePO4 baterií využívat až 100 % jejich kapacity při téměř ploché křivce vybíjení. Tzn. ekvivalent této baterie je 200Ah olovnatá (AGM, gelová baterie). BMS navíc zvládne až 4 stejné baterie zapojené v sérii a až 10 paralelně. Trvalý vybí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 500
 Kč
Skleník polykarbonátový
Před 81 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Š 2,50 V 2,20m hl. 2.00m. skleník Polykarbonát původní cena 14000kč os... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000
 Kč
Štípací kříž na štípač dříví
Před 143 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Štípač křížový klín štípače dříví 6 až 10 tun nabízím křížový /trhací klín na štípač dříví v zesíleném provedení (síla stěny 8 mm, v namáhaných místech zesílený o polovinu), ostří nože popuštěné zpracováno podle předlohy Erba Scheppach, nástřik černou práškovou barvou. Nechával jsem dělat u zámečníka v tomto zesíleném provedení více kusů, protože originál v provedení 3 mm plechu se brzo deformoval. V tomto provedení ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Polykarbonátový zahradní skleník
Před 326 dny - ANNONCE
Polykarbonátový zahradní skleník. Postaveno z profilu 20 x 20 mm / 40 x 20 mm z polykarbonátu 4 mm / 6 mm . Cena nabídky se vztahuje na skleník o rozměrech 3x6m vyrobený z polykarbonátu tl. 4 mm, profilu 20x20 mm. Jednoduchá montáž - všechny nezby... (více v detailu)
14 095
 Kč
Použitá ohýbačka polykarbonátů Flyinglaser, r 2018
Před 165 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodáme použitou ohýbačku polykarbonátů, Flyinglaser, typ: FA2400D, r. v. 2018. Stroj vyroben na zakázku v Číně od ověřeného dodavatele. Rozměry stroje 3400 x 2200 x 650 mm, je vybaven spodním i horním ohřevem prostřednictvím topného prvku s možností regulace. Stroj je ovládán přes ovládací panel manuálně, či plně automaticky. Spodní i horní ohřev se přesunuje k ohýbaného materiálu v místě plánovaného ohybu - čas ohřevu je možné přesně definovat. Lze nastavit úhel ohybu v rozsahu cc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
ZAHRADNÍ SKLENÍKY OBLOUKOVÉ - VÍCE NA E-SHOPU !
Před 247 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Výška - 2 m Šířka - 3 m Délka - 2 m, 4 m, 6 m, 8 m (lze i delší - modulace po 2m) Vyznačuje se lehkou konstrukcí z kvalitních pozinkovaných ocelových bezúdržbových profilů. Zahradní skleník Kompakt dodáváme jako stavebnici (pozinkované profily na sestavení konstrukce + polykarbonát 4 mm) s... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 242
 Kč
Servisní hydraulické rampy / pneu až 265mm/2000Kg
Před 455 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Servisní výškově nastavitelné nájezdy na auta. Jsou zcela nové, nepoužité, originálně zabalené a v pořádku. Jedná se o sadu 2 kusy. Rampy jsou vyrobeny ze svařovaných úhlových profilů, mají extrémně stabilní ocelovou konstrukci s nosností až 2000 kg., zdvihací plošiny jsou výškově nastavitelné v rozmezí od 270 do 375 mm, jsou vybaveny bezpečnostním šroubem pro zajištění zdviženéh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000
 Kč
TOP - skleník HOBBY HOUSE 2,6m x 4m nebo 2,6m x 6m
Před 527 dny - HYPERINZERCE
NOVINKA v nabídce - skleník HOBBY HOUSE 2,6m x 4m nebo 2,6m x 6m Hobby House skleníky - Nejlepší výběr skleníků pro každodenní domácí použití. Snadná instalace, nízké náklady a snadné použití. Nový způsob instalace UV fólie s pojivem vám umožňuje připevnit fólii bez dalších přezek, což poskytuje lepší napětí a výraznější vzhled pro váš skleník. Vlastnosti: - Pozinkovaná KOVOVÁ konstrukce, izraelská mikrofólie Ginegar 180 se dvěma bočními průduchy. - Skleníky jsou vyrobeny z pozinkovaných trubek 32... (více v detailu)
24 500
 Kč
Použitá ohýbačka polykarbonátů Flyinglaser, r. v. 2018
Před 165 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Prodáme použitou ohýbačku polykarbonátů, Flyinglaser, typ: FA2400D, r. v. 2018. Stroj vyroben na zakázku v Číně od ověřeného dodavatele. Rozměry stroje 3400 x 2200 x 650 mm, je vybaven spodním i horním ohřevem prostřednictvím topného prvku s možností regulace. Stroj je ovládán přes ovládací panel manuálně, či plně automaticky. Spodní i horní ohřev se přesunuje k ohýbaného materiálu v místě plánovaného ohybu - čas ohřevu je možné přesně definovat. Lze nastavit úhel ohybu v rozsahu cca 10 - 150 stupňů. Nastavuje se i šířka nahřívaného pásma v rozsahu cca 0,5 - 10 cm. Ohyb ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Použitá ohýbačka polykarbonátů Flyinglaser, r. v. 2018
Před 165 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Prodáme použitou ohýbačku polykarbonátů, Flyinglaser, typ: FA2400D, r. v. 2018. Stroj vyroben na zakázku v Číně od ověřeného dodavatele. Rozměry stroje 3400 x 2200 x 650 mm, je vybaven spodním i horním ohřevem prostřednictvím topného prvku s možností regulace. Stroj je ovládán přes ovládací panel manuálně, či plně automaticky. Spodní i horní ohřev se přesunuje k ohýbaného materiálu v místě plánovaného ohybu - čas ohřevu je možné přesně definovat. Lze nastavit úhel ohybu v rozsahu cca 10 - 150 stupňů. Nastavuje se i šířka nahřívaného pásma v rozsahu cca 0,5 - 10 cm. Ohyb ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Polykarbonátový Zahradní skleník
Před 273 dny - AVIZO_CZ
Postaveno z profilu 20 x 20 mm / 40 x 20 mm z polykarbonátu 4 mm / 6 mm — Cena nabídky se vztahuje na skleník o rozměrech 3x6m vyrobený z polykarbonátu tloušťky 4 mm, profilu 20x20 mm. JEDNODUCHÁ MONTÁŽ -všechny nezbytné součástky pro montáž jsou v ceně — SPECIFIKACE: • Šířka skleníku — 3 m • Délka skleníku: možnosti — 4m, 6m, 8m, 10m • Výška skleníku — 2 m • Vzdálenost mezi oblouky — 0,67 m • Typ profilu — uzavřený profil z pozinkované oceli 20x20 mm • Opláštění skleníku — Komorový polykarbonát • Tloušťka polykarbonátu — 4/6 mm (odolný proti UV záření) • Počet dveří — dvoudveřové (vpředu a vzadu) • Počet oken — dvě okénka (vpředu a vzadu) DODÁNÍ do 10 pracovních dnů Dopava 1700 Kc. Boční okno je navíc 670 Kc. Ocelový záhon o rozměrech 0,65x2 metrů stojí 1400 Kc. -PLATBA PŘI PŘEVZETÍ Vystavujeme daňový doklad Popis skleníku: Moderní a snadno montovatelná konstrukce z pozinkovaných profilů 20x20/40x20 mm odolných vůči povětrnostním vlivům. Skleník je pokryt komorovým polykarbonátem odol... (více v detailu)
14 095
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty