Byt 3+1, ul. Kamenná, Chomutov

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji investiční byt v osobním vlastnictví 3+1 s výnosem 10.879 Kč, ideálním pro ty, kteří hledají stabilní a dlouhodobou investici. Byt se nachází v ulici Kamenná, která má dobrou dostupnost do města a široké škály občanské vybavenosti. V blízkosti naleznete veškeré potřebné služby, obcho... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 390 000
 Kč

Podobné inzeráty

Byt 2+1, ul. Kamenná, Chomutov
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji investiční byt v družstevním vlastnictví o dispozici 2+1, přepažený na dispozici 3+1 s výnosem 8.604 Kč, ideálním pro ty, kteří hledají stabilní a dlouhodobou investici. Byt se nachází v ulici Kamenná, která má dobrou dostupnost do města a široké škály občanské vybavenosti. V blízkosti naleznete veškeré potřebné služby, obchody, restaurac... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 290 000
 Kč
Byt 2+1, Ul. Kamenná, Chomutov
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt v družstevním vlastnictví o dispozici 2+1 po kompletní rekonstrukci. Byt se nachází ve velmi klidném a slušném vchodě v ulici Kamenná v Chomutově, která má dobrou dostupnost do města a široké škály občanské vybavenosti. V blízkosti naleznete veškeré potřebné služby, obchody, restaurace a dopravní spojení. Aktuálně je byt využíván investičně, tedy je obsazen podnájemníkem. Měsíční výnos činí 10.192 Kč. Tzn. že j... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 390 000
 Kč
Byt 1+1, ul. Borová, Chomutov
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt v družstevním vlastnictví o dispozici 1+1 po kompletní rekonstrukci. Byt se nachází v ulici Borová v Chomutově, která má dobrou dostupnost do města a široké škály občanské vybavenosti. V blízkosti naleznete veškeré potřebné služby, obchody, restaurace a dopravní spojení. Byt je po právě dokončené komp... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 190 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 60 m2, Chomutov ul. Kamenná, ev.č. 00308
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00308 Nabízím Vám zprostředkování prodeje (převodu družstevních práv) bytu o dispozici 2+1 v družstevním vlastnictví o celkové výměře 60 m2 v Chomutově, ul. Kamenná č.p. 5087. K bytu dále náleží lodžie a sklepní kóje. Bytová jednotka se nachází ve čtvrtém patře zatepleného panelového domu (z celkových sedmi pater) a je v naprosto původním stavu, po celou dobu existence bytu zde žila pouze jedna rodina. Je zde původní umakartové jádro s koupelnou a toaletou, na podlahách jsou koberce či původní linoleum, původní kuchyňská linka s původními kamny, okna jsou plastová. Aktuálně je byt vybaven starším nábytkem, který zůstává v bytě a je nutné, aby nový majitel počítal s náklady na vystěhování (v případě nutnosti je k dispozici stěhovací firma). Byt doporučuji zakoupit i jako investiční záležitost a garantuji jistý čistý výnos 7.600 Kč/měsíc v případě, že byt bude alespoň částečně a s menšími náklady opraven (kuchyňská linka, kamna, částečná oprava koupelnového jádra, v... (více v detailu)
Ústecký kraj
999 000
 Kč
Prodej prostorného bytu 3+kk s dvěma koupelnami v Chomutově
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk o celkové ploše 85 m² v ulici Kundratická 4596, Chomutov. Byt se nachází v 5. patře udržovaného bytového domu a je ve velmi dobrém stavu. Jeho dispozice zahrnuje dvě koupelny a dva balkony, což zajišťuje komfortní a flexibilní využití prostoru. Byt nevyžaduje žádné zásadní úpravy. V bytě momentálně bydlí pracující pár, který by si přál zůstat. Jsou to spolehliví nájemníci, se kterými je současný majitel naprosto sp... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 190 000
 Kč
Byt 3+1 s nájemníky - investiční příležitost
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
???? Investiční příležitost v Ostravě – prostorný byt 3+1 s nájemníky! Nabízíme k prodeji byt 3+1 o rozloze 80,15 m² na ul. Korejská v Ostravě - Přívoze. Byt se nachází v domě po kompletní revitalizaci (nová plastová okna, fasáda) a má 2 balkony. ✅ Stabilní investice: Byt je aktuálně pronajat nájemníky, kteří mají zájem zůstat i po prodeji, a zároveň počítají se zvýšením nájemného. To znamená okamžitý výnos bez nutnosti hledání n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 950 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, ul. Vojanova, Olomouc
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt se nachází v 1. NP prostorné historické vily se 6 byty v praktické lokalitě, v blízkosti Mhd, fakultní nemocnice. S výměrou přes 70m2 nabízí bydlení pro 1-4 osoby se zájmem o dlouhodobý pronájem. Byt se pronajímá částečně zařízený. Součástí vybavení jsou postele, skříně, stoly, židle, lednice, mikrovlnná t... (více v detailu)
Olomoucký kraj
21 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, OV, 71 m2, Žatec, ul. Dr. Václava Kůrky
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Ať už hledáte vlastní bydlení, či investiční příležitost, mám pro Vás v nabídce k prodeji prostorný a světlý byt 3+1 s lodžií, v osobním vlastnictví o užitné ploše 71m². Byt je také vhodný k investiční příležitosti, vzhledem k poptávce po nájemních bytech těchto parametrů. Je situovaný v 8. patře panelového domu s pěkným výhledem. Součástí bytu je i prostorná lodžie, dále kumbál na chodbě a v neposlední řadě sklep. Byt je ve velmi dobrém stavu a připravený k okamžitému ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 299 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 70 m², České Budějovice, ul. Čéčova
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Podnájem bytu o dispozici 3+1 a celkové ploše 70 m² v Českých Budějovicích. Jedná se o byt v 1. patře zděného domu bez výtahu. Dispozičně je řešen vstupní chodbou, kuchyní, obývacím pokojem, 2 ložnicemi, koupelnou s rohovou vanou, sprchovým koutem a odděleným WC. Okna jsou orientovaná na východ, západ a jih. Veškerá občanská vybav... (více v detailu)
Jihočeský kraj
16 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 78 m2, Letovice
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím Vám k pronájmu prostorný byt o celkové ploše 78 m2 v klidné části města Letovic. Byt se nachází v 3.NP bytového domu. Dispozičně je řešený jako 3+1 s balkónem. Byt je částečně vybaven. K bytu také náleží sklepní kóje o velikosti 5 m2. Vytápění řešeno centrálně. Lokalita poskytuje kompletní občanskou vybavenost, dětské h... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, DV, 74 m², Krupka, ul. Dukelských hrdinů
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Exkluzivní nabídka! Prodej družstevního bytu 3+1 s podlahovou plochou 74 m² v okrajové části Krupky, ulice Dukelských hrdinů. Byt se pyšní svým umístěním v 8. patře nově revitalizovaného panelového domu s novým výtahem. Nabízí pohodlné bydlení - je v původním, ale udržovaném stavu s novou kuchyňskou linkou. Dům prošel modernizací - nová plastová okna, vchodové dveře. Občans... (více v detailu)
Ústecký kraj
779 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, 63 m2, OV, Chomutov ul. Březenecká
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme prodej bytové jednotky 2+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 63 m2, která se nachází ve druhém nadzemním podlaží panelového bytu s výtahem. Jedná se o byt v původním udržovaném stavu, který umožňuje novému majiteli zahájit rekonstrukci dle svých vlastních představ, nároků a požadavků. Součástí prodeje je kompletní retro vybavení. Nemovitost poslouží jak k vlastnímu bydlení, tak jako investiční příležitost k následnému pronájmu. V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost -... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 499 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68 m², Skuteč, ul. Sládkova
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej prostorného bytu 3+1 ve Skutči. Byt v osobním vlastnictví o užitné ploše 68 m2 se nachází v tiché ulici Sládkova, bez dopravního ruchu, s parkovou úpravou kolem domu. Byt se nachází ve 4.patře čtyřpodlažního zatepleného panelového domu bez výtahu, s orientací východ-západ. Disponuje vstupní předsíní, obývákem s výstupem na lodžii, ložnicí, dětským pokojem, kuchyní s linkou se spotřebiči a jídelním koutem, koupelnou s vanou a samostatným WC. Všechny pokoje jsou neprůchozí. Vytápění a teplá voda je řešena dálkovým rozvodem. K bytu náleží sklep, k d... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 600 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 75 m², Děčín, ul. Dvořákova
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt o užitné ploše 75 m², nacházející se v Děčíně, ul. Dvořákova. Tento byt se nachází v 7. patře panelového domu s výtahem. Mezi přednosti tohoto bytu patří klidná lokalita, kvalitní kuchyňská linka či balkón s krásným výhledem. Byt je v dobrém stavu a poskytuje ideální zázemí pro rodinné bydlení. Lokalita nabízí klidné prostředí s veškerou občanskou... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 470 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 67 m², Klatovy, ul. Pod Hůrkou
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu příjemný a slunný byt po kompletní rekonstrukci o dispozici 3+1 a o výměře 67 m2, který se nachází v žádané lokalitě Klatov. Byt je vybavený lednicí s mrazákem a pračkou. Parkovat lze zdarma za domem a v blízkém okolí domu. K bytu náleží sklep. Byt se nachází na 3. patře z celkem 3 podlaží. V bytovém domě není výtah. Díky svému umístění zaručuje byt klidné a nerušené bydlení s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti a potřebnou infrastr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 800
 Kč
Prodej bytu 3+1, 62 m², Havířov, ul. Přímá
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt 3+1 v klidné části města Havířov - Podlesí. Byt se nachází ve 4. podlaží sedmipodlažního panelového domu. Užitná plocha bytu činí 62 m² + balkon a sklep. Dispozice zahrnuje prostornou obývací místnost se vstupem na balkon, dva samostatné pokoje, kuchyň, koupelnu s vanou, samostatné WC a předsíň s dostatkem úložného prostoru. Tento slunný byt poskytuje příjemné bydlení v klidné lokalitě pl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 400 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 66 m², Praha, ul. Valentova
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 3+1 o celkové ploše 66 m², situovaný v 11. patře panelového domu v žádané lokalitě Praha Chodov. Byt se nachází v klidné části, kde je veškerá občanská vybavenost a skvělé dopravní spojení. Interiér bytu je v dobrém stavu, což umožňuje okamžité nastěhování bez nutnosti dalších investic. Díky rozumnému rozložení místností nabízí samotný byt komfortní bydlení, kde kromě tří pokojů najdete i útulnou kuchyň se vs... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 680 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 55 m², Teplice, ul. Hlávkova
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji byt v družstevním vlastnictví v Teplicích. Byt se skládá z chodby, obývacího pokoje, kuchyně a dvou pokojů. Koupelny s vanou a umyvadlem a samostatné WC. K bytu náleží komora na společné chodbě a sklep. Na podlaze je položené PVC a plovoucí podlaha. Byt prošel menší úpravou, možnost předělat podle vlastních představ. Výhodou tohoto bydlení je veškerá občanská vybave... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 120 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 118 m², Opočno, ul. Podzámčí
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný, prostorný byt 3+1 s užitnou plochou 118 m², v žádané klidné části Opočna pod Orlickými horami. Byt se nachází v šestém nadzemním podlaží zrekonstruovaného cihlového domu, což zajišťuje klid a příjemné bydlení s dostatkem soukromí. Prostorné a světlé pokoje s vysokými stropy dodávají bytu jedinečný charakter a příjemnou atmosféru. Stav nemovitosti hodnotíme jako velmi dobrý, což znamená, že nový majitel může ihned bydlet bez dalších nutných investic. Byt je také ideální... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 863 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 76 m², Kladno, ul. Ukrajinská
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 76 m², který se nachází v klidné lokalitě Kročehlav s lesem hned za domem. Byt prošel v roce 2021 kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala nové rozvody, příčky, bytové jádro, novou kuchyni, vinylové podlahy, SDK podhledy a další. Dveře i veškeré detaily v interiéru byly provedeny s důrazem na kvalitu a moderní design. Zasklená lodžie o velikosti 6 m² nabízí úchvatný výhled na okolí, díky umístění bytu v 10. patře. Byt disponuje prostornou vstupní chodbou a velkou koupelnou, poskytující vysoký komfort byd... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 790 000
 Kč
Prodej zajímavého bytu 3+1, 67 m2 - Nový Bor, ev.č. N50506
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. N50506 Představuji Vám jedinečnou příležitost k nákupu zajímavého a prostorného bytu 3+1 o velikosti 67 m2, který se nachází v klidné okrajové části sídliště v Novém Boru. Tento byt je ideálním domovem pro rodiny hledající pohodlné a bezpečné bydlení, stejně jako pro investory hledající výhodnou příležitost. Perfektní dispozice a vybavení: Byt se nachází v prvním patře pětipatrového domu. Praktické rozložení místností poskytuje dostatek prostoru pro každodenní život a relaxaci. K bytu náleží lodžie, která je jako stvořená pro ranní kávu s výhledem do zeleně. Částečná rekonstrukce - ihned k nastěhování: Byt je ve skvělém stavu po částečné rekonstrukci, což znamená, že se můžete ihned nastěhovat nebo jej přizpůsobit vlastním představám. Nespornou výhodou je i sklepní kóje, která nabízí ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 250 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 36 m², DV, Chomutov, ul. Kamenná
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu útulný, světlý byt 1+1 o užitné ploše 36 m², nacházející se ve 4. patře panelového domu na sídlišti v klidné části obce Chomutov, v katastrálním území Chomutov I. Tento byt prošel nedávnou rekonstrukcí a nyní je ve velmi dobrém stavu, připravený ihned k nastěhování. Panelový dům, ve kterém se nemovitost nachází má celkově 8 nadzemních podlaží a jedno podzemní podlaží, což zajišťuje vynikající dostupnost a komfort bydlení. Lokalita sídliště na okraji Chomutova slibuje veš... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, ul. Švermova, Olomouc
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt se nachází ve 4. patře cihlového bytového domu bez výtahu v atraktivní části města, mezi parkem a historickým centrem. S výměrou cca 95m2 nabízí pohodlné bydlení pro 1-4 osoby se zájmem o dlouhodobé bydlení. Pronajímá se nezařízený, po rekonstrukci. Ložnice jsou neprůchozí. V koupelně je k dispozici vana, v kuchyni nová linka, tro... (více v detailu)
Olomoucký kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 86 m², Chuchelná, ul. Masarykova
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Na severním okraji Hlučínska, v jeho příhraniční části, nachází se obec Chuchelná. Její věhlas proslavil rehabilitační ústav v prostorách loveckého zámku knížat Lichnovských a v časech minulých i továrna na len s dívčím domem. V tomto velmi zajímavém objektu, z kvalitních lícových červených cihel, který ze dvora je již zateplen a z čela pod okny zahradní květenou osázen, vám nabízíme byt 3+1 se severovýchodním výhledem. Prostorný byt v 2. NP prošel před sedmnácti lety rekonstrukcí a dodnes je ve výborné kondici. Jeden z pokojů by mohl býti... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 600 000
 Kč
Pronájem prostorného bytu 3+1, Tř. Svobody, Olomouc
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt se nachází ve 2. patře cihlového bytového domu v atraktivní části města, v blízkosti historického centra, parků, OC Šantovka. S výměrou 140 m2 nabízí bydlení pro 1-5 osob se zájmem o dlouhodobé bydlení. Byt nabízí 3 pokoje, z toho 2 s možností úpravy na neprůchozí pokoje, prostornou halu, 1 užitkovou místnost (v půdorysu označená jako pokoj s výměrou 7m2), spižírnu, wc, koupelnu s rohovou vanou, balkon a kuchyň. Byt lze také využít jako ka... (více v detailu)
Olomoucký kraj
21 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty