170 cm/103 kg/57 let Petr

170 cm/103 kg/57 let Petr
Před 220 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dobrý den hledám ženu do padesáti let líbí se mi vysoké štíhlé ženy. Chodím rád plavat, ryby, společenský ži... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Jezevčík hladkosrstý
Jezevčík hladkosrstý
Před 66 dny - ANNONCE
"Jmenuji se Moris a nikdy by mě nenapadlo, že skončím na starší kolínka sám. Dosud jsem žil s dalšími dvěma psími kamarády a nedávno jsme se museli rozdělit a každý z nás ted hledá novou rodinu. Jsem starší, 10 letý jezevčík, velmi hodný, milý pes, ač starší, tak stále ještě hravý i aktivní. Mám moc rád lidi, jsem moc milý a přátelský kluk, svoje páníčky budu věrně následovat na každém kroku a užívat si společný spokojený život. Doma jsem vzorný, čistotný, respekutuji svuj pelíšek a mám rád svůj domácí klídeček, odpočinek a lenošení s páníčky. Velmi rád chodím na procházky a rozhodně nepatřím do starého železa, dokonce i hračky rád pomuchluju. Rád bych našel pohodovou rodinu, bez malých dětí, páníčky, se kterými budeme chodit na procházky, byl bych rád na bydlení v domečku se zahrádkou, v klidnějším prostředí. Váš Moris." Moris je 10 letý kříženec jezevčíka, který se svými psími kamarády zůstal bezprozorní. Museli se rozdělit, což Moris zvládl skvěle, rychle se přizpůsobil nové... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Petr 170 cm 100kg 57 let
Před 193 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Petr, 170cm, 100kg, 57 let. Jsem ZTP bez viditelného postižení - chodím na dialýzu a po rakovině. Chodím rád plavat. Tak hledám sl... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Ženu středních let
Před 159 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Většina mužů hledá buď mladou nebo o dost vyššího věku ženu. Nabízím finance apod. Nevím, jestli budu mít tedy vůbec šanci na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Blond stihlá žena 45 let
Před 202 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Blond, žena, štíhlá 172cm, modré oči, 45 let hledá muže ve znamení Ryby, který má rád přírodu, hory, turistiku, houbaření, vodu,snowboard, kolo, moře, oceán, potoky, jesk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty