Prodej družstevního bytu 1+1 Orlová, Kpt. Jaroše

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení si Vám naše realitní společnost dovoluje nabídnout ke koupi družstevní byt o dispozici 1+1 a celkové výměře 37 m², který se nachází v panelovém domě na ulici Kpt. Jaroše v Orlové, v 6. patře ze šesti. Dům prošel kompletní revitalizací a disponuje výtahem, který jede vždy do mezipatra. Byt je v udržovaném stavu, ale nabízí velký potenciál k modernizaci podle vašich představ. Jde o družstevní byt bez možnosti převodu do osobního vlastnictví. Lokalita je velmi atrak... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 390 000
 Kč

Podobné inzeráty

Byt 1+1
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Převod družstevního podílu. Nabízím k převodu družstevní byt o dispozici 1+1 na adrese SNP 1629 Jirkov. Byt... (více v detailu)
Ústecký kraj
780 000
 Kč
Byt 2+1 Orlová
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám družstevní byt 2+1 55m2 ve 4 patře. Byt je v původním ale udržovaném stavu. Je k okamžitému bydlení nebo rekonstrukci. Dům je po kompletní rekonstrukci a má nízk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 100 000
 Kč
Prodej družstevního bytu 3+1, 81 m², Teplýšovice
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný družstevní byt 3+1 o užitné ploše 81 m² v klidné lokalitě obce Teplýšovice, 12 km od Benešova a 5 km od dálnice D1, s výbornou dostupností do Prahy (cca 30 min). Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží zatepleného cihlového domu s jedním podzemním podlažím. Dispozice bytu zahrnuje samostatně oddělené pokoje, prostorný obývací pokoj, 2 balkony a 2 komory. Byt má plastová okna a k bytu náleží také sklepní kóje. Před domem je společné místo pro posezení s altánkem, ideální pro relaxaci.... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Brništi, Luhov
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodej v Luhově o ploše 34 m². Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží, bez výtahu, cihlového domu po nedávné revitalizaci a zateplení. Nemovitost je v původním stavu před rekonstrukcí, což nabízí skvělou příležitost pro úpravy dle vlastních představ a potřeb. Vytápění bytu zajišťují akumulační kamna a k dispozici je také vlastní bojler. Díky těmto prvkům si budete moci pohodlně regulovat... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 120 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Olomouci na ulici I.P.Pavlova
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Ev.č. OKO-B2235 Prodej panelového bytu 1+1 v Olomouci na ulici I. P. Pavlova o výměře 34m2. Byt se nachází ve 2 NP. Součásti bytu je lodžie a sklep. V bytě je novější kuchyňská linka, jádro umakart, plastová okna. Jedná se o oblíb... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 800 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Ostravě, ul. Mongolská
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
K prodeji nabízíme byt s dispozicí 1+1 v žádané lokalitě na ulici Mongolská, Ostrava - Poruba. Byt prošel rekonstrukcí, kdy byla udělána nová koupelna s toaletou, plovoucí podlahy a kuchyně. Jedná se o družstevní podíl, kdy družstvo se o dům velmi dobře stará, o čemž svědčí velmi udržované společné prostory, vyměněné protipožární dveře do všech bytů a ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 740 000
 Kč
Nabízím k prodeji byt 1+1
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji byt 1+1 po celkové rekonstrukci s užitnou plochou 47 m2. Byt se nachází v 3. patře panelového domu ve Frýdku-Místku na ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 200 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Ostravě, ul. Polská
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 1+1 v osobním vlastnictví, který se nachází v 2.NP dvanácti patrového revitalizovaného domu v žádané lokalitě městské části Ostrava - Poruba. V bytě proběhly před pár lety úpravy - kuchyňská linka, ko... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej byt 2+1, 62㎡
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Byt 2+1 převod družstevních práv, Chomutov, ul. Zahradní. Nabízíme převod družstevních práv k bytu 2+1 o výměře cca 61 m2 se sklepní kójí. Byt se nachází ve 4.NP bytového domu s výtahem, který prošel v posledních letech revitalizací – zateplení, nová plastová okna. V bytě zděné jádro. V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost (školky, školy, zdravotní středisko, sportoviště, obchody, služby, nákupní centrum, restaurace, sociální služby, cyklostezky a v neposlední řadě spojení MHD. Vhodná koupě jako investice. Momentálně v bytě podnájemní ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 049 000
 Kč
Prodej bytu 4+KK, 138m2, Borová, Ho
Přidáno dnes - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 4+KK, který se nachází ve druhém patře novostavby domu z roku 2019, v klidné a vyhledávané lokalitě Hostivic v ulici Borová. Dispozičně je byt řešen vstupní chodbou 8,37m, ze které se vchází do samostatného dětského pokoje 11,95m a ložnice 12,77m. Dále je zde koupelna s vanou 4,36m a sprchovou zástěnou, toaleta 1,89m je samostatně. Na chodbě je umístěna velká vestavěná skříň. Z druhé části chodby se vchází do obývacího pokoje s kuchyňským koutem 36,28m, který je plně vybaven vestavěnými spotřebiči a sklokeramickou varnou deskou a barem s ostrůvkem. Z obývacího pokoje se dostaneme na prostornou terasu 43,50m, na kterou je vstup i z ložnice. Do posledního pokoje 12,20m, který je aktuálně upraven na pracovnu, se vchází přímo z obývacího pokoje. Na chodbě se dále nachází komora 4,80m. V celém bytě je dřevěná plovoucí podlaha. Koupelna, chodba, komora a WC mají keramickou dlažbu. Okna v bytě jsou dřevěná ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 500 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Teplicích
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Zprostředkujeme Vám prodej družstevního bytu 1+kk v Teplicích v Krušnohorské ulici o velikosti 31,52 m2. Byt se nachází v prvním patře panelového domu. Okna jsou plastová včetně žaluzií, na podlahách je PVC. Byt je v původním stavu udržovaný. Koupelna je umakartová udržovaná s malou vanou a samostatným WC. Zánovní kuchyňská linka. V blízkosti je krásný zelený park. Skvělá lokalita s veškerou občanskou vybaveností škola, školka, MHD, Kaufl... (více v detailu)
Ústecký kraj
870 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Hradci Králové, ul. Štefánikova
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Hledáte byt vhodný pro jednotlivce či pár nebo skvělou investici? Nabízíme k prodeji byt 1+1 o výměře 36 m², který se nachází na 2. podlaží panelového domu na Moravském Předměstí v Hradci Králové. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení na sídlišti s veškerou občanskou vybaveností. Dispozice bytu zahrnuje prostorný pokoj, kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Byt je před rekonstrukcí, tudíž si ho můžete zařídit dle své fantazie (podlahy, dveře, kuchyňská linka). Pro inspiraci jsou v prezentaci použity vizualizace. Dř... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 350 000
 Kč
Byt 3+1, ul. Kpt. Jaroše, Most
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji bytovou jednotku 3+1 o celkové výměře 63 m2 v družstevním vlastnictví. Dům prošel kompletní revitalizací (fasáda vč. zateplení, střecha, plastová okna, vchodové dveře, společné rozvody). Jednotka se nachází v 7. patře (8. NP) s výtahem. Byt je po kompletní rekonstru... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 669 900
 Kč
Prodej bytu 1+1 v České Lípě, ul. Jáchymovská
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 1+1 o užitné ploše 35m², nacházející se v žádané části České Lípy, který je ideální jako investice. Byt se nachází na 6. podlaží panelového domu s celkem 12 nadzemními a 1 podzemním podlažím. Byt je v původním stavu, nabízí tedy novému majiteli skvělou příležitost k rekonstrukci dle vlastních představ a vytvoření osobitého domova. Sídliště, na kterém se nemovitost nachází, poskytuje veškerou občanskou vybavenost v blízkém dosahu, a přesto je v těsné blízkost... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 570 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 V Orlové na ulici Lesní, TOP lokalita!
Kód zakázky: 2883, Nabízíme Vám k prodeji byt 1+1 v původním stavu s úpravami na ulici Lesní v Orlové Lutyni na jedné z nejlepších adres ve městě. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí nízké čtyřpatrové zástavby. Má celkovou výěru 41m2. Je zde dřevěná kuchyňská linka plynový sporák, na podlaze lino a plovoucí podlaha, vymalováno, bytové jádro původní, nastřeno na bílo s vaničkou. ... (více v detailu)
1 050 000
 Kč
Prodej byt 3+1, 72㎡
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej investičního bytu 3+1 v Mostě u Skřivánčího vrchu. Byt je dlouhodobě obsazen spolehlivým a platícím nájemníkem, který byt udržuje ve velmi dobrém stavu a chce byt dále užívat. Pravidelný čistý měsíční výnos 5000Kč. Panelový dům je po rekonstrukci (fasáda, z... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 390 000
 Kč
Družstevní byt 2+1 s lodžií
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám družstevní byt 2+1 s lodžií Byt se nachází ve 2.patře bytového domu v klidné a žádané lokalitě na ulici Květinová-Orlová Lutyně Byt se nachází v původním stavu PP vymalování a drobných úpravách lze bydlet V... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 300 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 63 m2 - Chomutov.Nabízíme převod
Přidáno dnes - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 63 m2 - Chomutov.Nabízíme převod družstevního podílu bytu o dispozici 3+1, nacházející se ve třetím podlaží panelového domu na klidném sídlišti v ulici 17. listopadu v městě Chomutov. Byt má podlahovou plochu 63,64 m2 a je ideální volbou pro rodiny i jednotlivce hledající pohodlné bydlení v příjemné lokalitě. V blízkosti bytu se nachází veškerá občanská vybavenost. Pouhých 10 minut chůze od bytu se je Zoo Chomutov, což je ideální místo pro rodinné výlety a re... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 890 000
 Kč
Prodej bytu 3 + 1 s balkónem 70 m2
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji družstevní byt o velikosti 70 m2 s lodžii. Nachází se v sedmým patře panelového domu na adrese Krušnohorská 1568 v Teplicích. Vynikající dopravní dostupnost do centra, zastávka vlaku 5 minut, autobus 3 minuty pěšky. V okolí je veškerá ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 590 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, Ústí nad Orlicí, ul. Jilemnického
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+1 s užitnou plochou 78 m², umístěný na sídlišti Hečmanda v Ústí nad Orlicí. Družstevní byt prošel částečnou rekonstrukcí, díky které je ihned k bydlení nebo k další personalizaci podle vašich představ. Nachází se v pátém poschodí a nabíz... (více v detailu)
2 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68 m², Teplice, ul. Pražská
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt 3+1 v Teplicích, o výměře 68 m². Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží, a jeho předností je prostorná lodžie. Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyň a koupelnu. K dispozici je zde i sklep. Byt je v dobrém stavu, vhodný k okamžitému nas... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 365 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Třebíči, byt 2+kk Třebíč
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji exkluzivní luxusní ateliér č. 305 o velikosti 2 +kk v družstevním vlastnictví s unikátním umístěním na adrese Karlovo nám. č. p. 31, v prestižní části obce - přímo na náměstí. Tento ateliér o podlahové ploše 50m², nabízí luxusní vybavení a jedinečné prvky, které osloví i ty nejnáročnější zákazníky. Při koupi této jednotky hradíte pouze první splátku za družstevní podíl - 1.257.500,- Kč. Zbylá anuita (75 % ve výši 3.352.500,- Kč je splácena družstvu měsíční splátkou ve výši 16.166,- Kč). Ateliér lze pronajmout, tržní nájemné činí cca 15.000,- Kč za měsíc. V případě koupě družstevního podílu není nutné projít skóringem jako u banky. Celková cena nemovitosti činí 4.610.000,- Kč. Družstevní byty jsou zpět a díky způsobu financování opět roste jejich popularita. Jako budoucí uživatel bytu si nemusíte brát úvěr ani hypotéku, nepotřebujete nikomu dokazovat výši příjmů a na pořízení bydlení Vám stačí mít naspořeno pouze 25 % z ceny bytu + rezervační poplatek. V porovnání... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 257 500
 Kč
Prodej byt 4+1, 95㎡
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
S velkou radostí vám nabízím ke koupi družstevní byt o nadstandardní dispozici 4+1 s balkónem, o výměře 95,43 m² v ulici Španielova, na Praze 6 – Řepy. Tento byt o ojedinělé dispozici vám nabízí i velkorysou velikost bytu nebo příležitost rozdělení na samostatnou garsonku a byt o dispozici 3+1. Jedná se o jedinečnou možnost pro generační byt nebo investici. Dispozici bytu tvoří velká centrální předsíň o podlahové ploše 11 m², ze které je přístup do jednotlivých pokojů, koupelny, samostatného WC, kuchyně a dále do předsíně s toaletou a dalším pokojem. V bytě naleznete 4 samostatné pokoje, kuchyň, koupelnu a dvě samostatné toalety. Z obývacího pokoje, který má velikost 18 m², je přístup na balkón o velikosti 6 m² a také do kuchyně o velikosti 12 m², která má přístup i z centrální předsíně. Z předsíně se dále dostanete do dvou samostatných pokojů o velikosti 9 m² a 12 m². V koupelně o velikosti 3 m² naleznete sprchový kout s možností rekonstrukce a úpravy dle vlastních potřeb. Jádro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 199 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 30 m², Ostrava
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+kk v osobním vlastnictví o celkové ploše 30 m², který má lodžii s příjemným a uklidňujícím výhledem do parku a zeleně. Byt se nachází ve 4. patře dobře udržovaného domu. Interiér je ve stavu umožňující okamžité nastěhování nebo pronájem. Tento byt představuje výbornou příležitost pro investory, kteří hledají stabil... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 080 000
 Kč
Byt 2+1 56m2, 4.patro, družstevní
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Na prodej družstevní byt, jehož jsem majitel. Vítězslava Nezvala 2507, Most. Byt je ve čtvrtém patře bez výtahu, velmi klidná lokalita, čistý vchod, vesměs starousedlíci. Byt se nachází blízko centra, v okolí dost zeleně a veškerá občanská vybavenost, škola a školka v okruhu 100m. V bytě je v chodbě velká vestavná skříň, v chodbě, kuchyni a koupelně je dlažba, v pokoji a obýváku parkety. Na balkóně je dlažba a prosklená lodžie, z balkónu výhled do centra a na město, na levou stranu výhled na Mostecké jezero. Byt v současnosti prázdný, nevybavený, pouze v kuchyni plynový sporák.... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 450 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty