Nabízím vyobrazené květináče z masivního dřeva EKO ošetření

Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízí,k prodeji, vyobrazené květináče, od každé velikost, více kusů. Květináče jsou vyrobeny z masivního dřeva, vnitřek eko pryskyřice, zbytek natřen EKO ,transparentním, nátěrem. Je možné osobní předání nebo jakékoliv zaslání. D... (více v detailu)
Kraj Vysočina
390
 Kč

Podobné inzeráty

Dřevěné HOUBY dekorace na zahradu, masiv, EKO nátěre
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji vyobrazené houby, jako dekoraci do zahrady. Ruční výroba, co kus to originál. Houby jsou výšky cca 20-27 cm, menší cca 10-14 cm. Osetřeny, kompletně, EKO nátěrem vhodným pro přírodu a dřevo. Houby jsou z masivního dřeva z jednoho kusu. Cena 190 Kč za větší houbu, 140 Kč za menší houbu. Je možné osobní předání nebo poslání. Tel: ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
140
 Kč
Budka pro sýkorky, EKO nátěr, masivní dřevo, ruční originál
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji vyobrazené budky pro sýkorky. Budky jsou z masivního dřeva, EKO nátěrem - vhodný pro přírodu a děti. Budka na z vnitřní části pod vletovým otvorem ochranou zábranu proti predátorům kočce, kuně atd. K budce dodávám lať, pro připevnění na strom. Pokud tuto tuto lať nemáte zájem, nemusím jinak budce prodělávat. Budka je rozměrově dle ornitologických n... (více v detailu)
Kraj Vysočina
650
 Kč
Budky pro kosy, špačky, sýkory atd...
Před 18 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji vyobrazené budky, pro sýkorky, špačky, kosy. Budka s dlouhým, vletovým, obdélníkovým otvorem je určena pro kosy. Všechny budky jsou kompletně ošetřeny EKO nátěrem vhodným pro přírodu, budky jsou kompletní, tak jak jsou na fotografiích. Kompletně z masivního dřeva. Cena: -Budka pro sýkorky 650 Kč -Budka pro sýkorky z výdutě stromu 690 Kč -Budka pro špačky 690 Kč -Budka pro kosy 590 Kč -Vše dle ornitolog... (více v detailu)
Kraj Vysočina
650
 Kč
Krmítko na lojovou kouli, masivní dřevo, ruční práce, EKO
Před 19 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Krmítko : masivní dřevo, ruční originální výroba. Dřevěné krmítko z masivního dřeva, ošetřeno EKO nátěrem tmavé barvy + celkové vrchní ošetření EKO lakem. Krmítko je vhodné na zavěšení na strom je opatřeno očkem pro zavěšení + řetízkem + háčkem na lojovou kouli Rozměry v nejširších bodech, cca: Výška: 19 cm Hloubka: 19 cm Šířka: 27 cm -součastí balení je řetízek na zavěšení na strom. Cena: 130 ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
130
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty