Zalévací tyč parkside

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den prodávám nevyužitou a ani jednou nepoužitou stříkací tyč značky parkside. Výborná, bytelná konstrukce.... (více v detailu)
Ústecký kraj
150
 Kč

Podobné inzeráty

Svářečka Parkside
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nevyužitou trafo svářečku Parkside. Co se nevyužívá - musí pryč. Osobní p... (více v detailu)
Středočeský kraj
800
 Kč
Tříkolka s vodící tyčí
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám dětskou tříkolku s vodící tyčí Milly Mally Axel. Možné použít pro děti od 18 měsíců. Nejprve s vodící tyčí, poté lze vod... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
Sada smetáků na zahradní hadici PARKSIDE Lidl
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám sadu smetáků na zahradní hadici PARKSIDE z Lidlu Lehká hliníková teleskopická tyč cca 127–193 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
350
 Kč
Pojízdný kiosek/občerstvení
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám/vyměním pojízdný kiosek/občerstvení Stačí RP skupiny B Používán jednu sezonu kupován jako nový Připojení na 380V Uvnitř rozvod na 220V Vybavení prosklená lednice,mrazák pivní vodní chlazení až na 4 ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
205 000
 Kč
Kombinovaný asfaltovací stroj BCM-120
Kombinovaný asfaltovací stroj BCM-120 Specifikace: Obecné informace: 1. Dieselový motor - 14-18 k. 2. 25 litrů 3. Pohon čerpadla - hydraulický STROJ NA UTĚSŇOVÁNÍ TRHLIN 1. Nádrž na asfaltový tmel - 120 litrů 2. Čerpadlo na asfalt - až 10 l/min, 5 barů 3. Ruční stříkací tyč se 4m hadicí bez ohřívače 4. Ruční míchadlo 5. Ohřev tmelu pomocí naftového ho... (více v detailu)
633 000
 Kč
Sada smetáků na zahradní hadici PARKSIDE Lidl
Před 4 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám sadu smetáků na zahradní hadici PARKSIDE z Lidlu Lehká hliníková teleskopická tyč cca 127193 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
350
 Kč
Střešní nosiče(příčníky) Hakr 0013+ALU tyče 120 cm
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Střešní nosiče(příčníky) Hakr 0013+ALU tyče 120 cm Zamykací střešní nosiče s ALU tyčemi délky 120 cm využijete na automobil, který má na střeše klasické hagusy (podélníky). Hliníkové tyče mají dobré aerodynamické vlastnosti, nízkou váhu i atraktivní vzhled, navíc také disponují T-drážkou pro snadnou montáž příslušenství pomocí T-adaptérů. Během jízdy také oceníte, že jsou minimálně hlučné. Díky jejich konstrukci na nich můžete instalovat a převážet jakýkoliv běžný ná... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Kočárek Phil&Teds Sport pro 2 děti
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kočárek Phil&Teds Sport pro 2 děti umístěné za sebou (tedy šířka běžného kočárku). Bytelná konstrukce. Používaný, klasicky odřený atp., ale funkční a ještě určitě dobře poslouží dále. Ke kočárku navíc zimní fusak, kryt na nohy sedícího dítěte, nosítko na mim... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Prodám separační fólii DEKSEPAR tl. 0,2 mm
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Prodám separační fólii DEKSEPAR, tl. 0,2 mm (200 mikronů). Balení (role) 4x50 m, tzn. 200 m2. K dispozici 2 role, tzn. 400 m2 (nevyužitý přebytek ze stavby). Cena za 1 roli je 3 500 Kč (cena v DEK 3 900 Kč). Popis DEK: Fólie DEKSEPAR je fólie lehkého typu z nízkohustotního poly... (více v detailu)
3 500
 Kč
Stroj na záplatování výmolů MIRA-3
Asfaltové infrazářiče Mira-3 . Nákladově efektivní a ideální metoda pro záplatování kritických problémů, včetně výmolů, prasklin, asfaltových vozovek a drsných povrchů. Nejlépe použít na chodnících, přilehlých plochách, hřištích a sportovištích, parkovištích. MIRA-3 umožňuje dvěma operátorům pracovat se třemi nezávislými možnostmi pro opravy silnic, mezi které patří infračervený ohřívač Mira-3, recyklátor RA-500 a postřikovač bitumenové emulze BS-100. Jedná se o spolehlivý infračervený asfaltový ohřívač s mechanickým navijákovým systémem pro snížení a nastavení výšky ohřívače. Doporučeno pro malé práce. VLASTNOSTI Infračervený ohřívač asfaltu ; - Palivo je propan. -Pracovní rozměry vytápěné plochy: 1005*1800 mm. - Ovládání je mechanické. - Doporučená kapacita plnění jsou 3 lahve po 45 litrech (lahve nejsou součástí dodávky). - Spotřeba 6-7 kg/h (v závislosti na o... (více v detailu)
348 000
 Kč
Svářečka - MIGATRONIC SIGMA SELECT 400 C
Z důvodu nevyužití prodám svojí vodou chlazenou svářečku MIGATRONIC SIGMA SELECT C. Má v sobě software na synergické IMPULZNÍ svařování. Je to modulární třífázový inventor MIG/MAG/MMA Bohužel už nevyužiji a přijde mi líto, aby se na ni v dílně jen prášilo, také mi zabírá místo. Je jako nová, nepoškrábaná, vše funkční, svářela pouze jednu bránu, takže skoro nepoužitá. Jediný co je trochu odřený, je plocha na vozíku kde se umísťuje lahev. (viz foto) Aktuální pořizovací cena 256 800 bez DPH SPECIFIKACE/SOUČÁST............... - Grafický řídicí panel, ruční nastavení - Vodní chlazení s čidlem průtoku pro ochranu hořáku - Integrovaný podvozek se 4 koly a držák... (více v detailu)
Neuvedeno
Karcher Puzzi 400 tepovac vysavac dilna plochy stroj domaci
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Plne funkcni s prislusenstvim stav viz.foto https://www.karcher-expert.cz/vsechny-kategorie/extraktory-tepovace-cistice-kobercu-a-calouneni/puzzi-400-k-s185095571 Popis Puzzi 400 K - Kärcher Stroj nejvyšší kategorie mezi čistič koberců a čalouněníy firmy Karcher. Design stroje vychází opět z osvědčené řady strojů Puzzi 300 a Puzzi 400. Technické řešení stroje Puzzi 400 K je však naprosto jiné. Stroj je vybaven motorovým čerpadlem s možností regulace nástřikového tlaku vody a to v rozmezí 1 - 14 bar. Možnost kontinuálního přívodu a odvodu vody umožňuje práci na velkých plochách bez nutnosti přerušování práce z důvodů doplňování nebo vyprazdňování stroje. Tank na čistou vodu je vybaven vstupním ventilem a plovákovým zařízením. Hadicí je na ventil napojen přívod vody z míchací baterie. Při poklesu hladiny vody ve stroji, poklesne rovněž plovák, který uvolní ventil k doplnění vody. V určitém bodu pak plovák ventil opět uzavře. Druhá část tanku je naplněna čistícím médiem, které je dle urče... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Cooler Master MASTERLIQUID 240L CORE ARGB Záruka 27měsíců
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den,prodám vodní chladič Cooler Master MASTERLIQUID 240L CORE ARGB pouze odzkoušený,záruka alza ✔️Kliknutím na jméno zobrazíte všechny mé inzeráty a hodnocení! Pokud nezvedám telefon,pište SMS/Whatsapp nebo Email. ✔️Posílám po celé ČR a SK ✔️Platí do smazání ✔️Plně funkční ✔️Kompletní balení ✔️Se záručním listem Parametry Chlazení Vodou Počet osazených ventilátorů 2x120mm, 2x120mm ARGB Další vlastnosti ARGB podsvícení (5V) Maximální TDP 3,96 W Typ ložiska Rifle Bearing (RB) Podsvícení Barva podsvícení RGB Vlastnosti ventilátorů Minimální rychlost 650 RPM Maximální rychlost 1 750 RPM Maximální hlučnost 27,2 dB Průtok vzduchu 71,93 CFM (122,21 m3/h) Regulace otáček Automatická regulace otáček Průměr ventilátoru 120 mm Socket AMD Socket AM2, AM2+, AM3, AM... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 699
 Kč
Vysokotlaká myčka TC-HP 130 Einhell
Před 7 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Maximální tlak 130 bar Malý a kompaktní design pro úsporné skladování Automatické zapínání a vypínání Integrované centrální madlo pro snadnou přepravu Rychle vyčistí znečištěné povrchy s průtokem 390 l/h Vodní přípojka s integrovaným filtrem Ideální pro mobilní použití díky nízké hmotnosti Regulace tlaku a výkonu pomocí trysek Špičatá a široká hubice, kartáč a nádoba na pěnu Modulární rychlo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 800
 Kč
Myčka na kola
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
cyklo mycka myci box na jizdni kola vsech druhu Varianty: - Držák kol (montážní, kartáčový nebo žádný) - Polička ano/ne - Hadice s kohoutem na vodu ano/ne - Střešní panel ano/ne - Vyrovnávací nohy ano/ne - Manipulační kolečka ano/ne ☑️Robustní ocelová žárově zinkovaná konstrukce. Vhodné na závody, bikové školy, event, bike park, kemp, traily, singltrek, downhill, cykloservis, půjčovny kol apod. ☑️ Stěny z kompozitních sendvičových panelů. Vhodné pro reklamu, branding, propagaci, firmy, pozvánku na závody a event akce atd. (zároveň Vám může mycí box vydělávat reklamou) ☑️ Držák kola může být: ☑️ Kartáčový držák na boky ☑️ Montážní držák na zadní stěnu ☑️ Případně jiný po d... (více v detailu)
Středočeský kraj
43 460
 Kč
Akvárium Aquael Shrimp Smart Day & Night 10l černé
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Akvárko jsme použili jen jeden den, druhý den jsme hned koupili větší. Takže jako nové, jen bez krabice, lampa je nova, nepoužita, zalepena, měli jsme ještě jednu. Včetně jedné dekorace do akvária. Skvarium je kvalitní, krásné osvětlené, tři režim svícení. Lze zakoupit ještě přípojku, která jde spárovat z akvárium a mobilem a ovládat vše přes mobil. Zakoupeno v super zoo PC 1999,-Kč, plus dekorace 180,-Kč. Prodám jako komplet za 1250,-Kč. Včetně akvária, dekorace, teploměr, osvětlení a filtr. Akvárium tedy použité jen jeden den, ale krabici stihl muž vyhodit.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 250
 Kč
PARKSIDE PERFORMANCE® Aku příklepová vrtačka 150 Nm PPSBSA 2
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím aku příjlepovou vrtačku včetně akumulátoru a nabíječky. Mimořádně výkonný motor s 2stupňovou převodovkou a zapínatelným příklepovým mechanismem. Bezkartáčový motor (brushless motor) – mimořádně vysoká životnost díky nízkému opotřebení. Při použití smart akumulátorů PARKSIDE X 20 V PAPS: optimální výkon díky individuální konfiguraci výrobku a monitorování dat prostřednictvím aplikace PARKSIDE. Výrobek se svítící LED smart aplikací při aktivním spojení. Rychloupínací sklíčidlo z kovu s radiálním zajištěním – Röhm „Extra 80“ (Made in Germany). Vypínač s plynulou regulací... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 000
 Kč
PARKSIDE PERFORMANCE aku příklepová vrtačka
Před 10 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím aku příklepovou vrtačku včetně akumulátoru a nabíječky. Mimořádně výkonný motor s 2stupňovou převodovkou a zapínatelným příklepovým mechanismem. Bezkartáčový motor vysoká životnost díky nízkému opotřebení. Při použití smart akumulátorů PARKSIDE X 20 V PAPS: optimální výkon díky individuální konfiguraci výrobku a monitorování dat prostřednictvím aplikace PARKSIDE. Výrobek se svítící LED smart aplikací při aktivním spojení. Rychloupínací sklíčidlo z kovu s radiálním zajištěním Röhm ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 800
 Kč
Cooler Master MASTERLIQUID 240L CORE ARGB Záruka 27měsíců
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den,prodám vodní chladič Cooler Master MASTERLIQUID 240L CORE ARGB pouze odzkoušený,záruka alza ✔️Kliknutím na jméno zobrazíte všechny mé inzeráty a hodnocení! Pokud nezvedám telefon,pište SMS/Whatsapp nebo Email. ✔️Posílám po celé ČR a SK ✔️Platí do smazání ✔️Plně funkční ✔️Kompletní balení ✔️Se záručním listem Parametry Chlazení Vodou Počet osazených ventilátorů 2x120mm, 2x120mm ARGB Další vlastnosti ARGB podsvícení (5V) Maximální TDP 3,96 W Typ ložiska Rifle Bearing (RB) Podsvícení Barva podsvícení RGB Vlastnosti ventilátorů Minimální rychlost 650 RPM Maximální rychlost 1 750 RPM Maximální hlučnost 27,2 dB Průtok vzduchu 71,93 CFM (122,21 m3/h) Regulace otáček Automatická regulace otáček Průměr ventilátoru 120 mm Socket AMD Socket AM2, AM2+, AM3, AM... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 699
 Kč
Prodej chaty, 50m2, Pardubice
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, mám pro Vás skvělou možnost zakoupit útulnou patrovou chatu s prostornou a vzrostlou zahradou, která zajišťuje maximální soukromí a pohodu. Tato chata se nachází v atraktivní lokalitě u slepého ramene Labe, což poskytuje ideální prostředí pro relaxaci a odpočinek od každodenního shonu, ale přitom jste 15 min od centra Pardubic. Zastavěná plocha chaty je 25 m2. Chata je patrová, kdy jednotlivá patra jsou přístupná venkovním schodištěm. Přízemí chaty je zděné a patro je ze dřevěné konstrukce. Do chaty je zavedena voda z vlastní studny přes domácí vodárnu a ohřev zajišťuje průtokový el. ohřívač vody. Chata nemá přímý přístup k vodě. Vstup k vodě je 170m od pozemku. Dispozice: zastřešená terasa, v přízemí se nachází kuchyně, technická místnost kde je i chemická toaleta. Do patra se vstupuje přes venkovní schodiště. V patře naleznete dvě místnosti. Vytápění chaty zajišťují kamna na tuhé palivo. V chatě není koupelna, která by šla vybudovat v přízemí v technické místnosti. Ben... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 600 000
 Kč
Insta360 X3 + Selfie tyc + záruka proti poškození 17.12.2025
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam Insta 360 X3 + originalni insta neviditelná selfie tyc Kamera téměř NOVA NEVYUZITA (celkem 2x) Bez skrabance a poškození - Stav nový *Zakoupena v Datartu 17.12.2023 (Standart záruka + Záruka navíc proti poškození 2roky) - do 17.12.2025 ———————————————————————————— Popis: Kamera outdoorová s robustním, voděodolným tělem (IPX8). Rozlišení 8k. 2,29“ dotykový displej, čtyři mikrofony pro 360° audio, možnost ovládání hlasem, luxusn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 500
 Kč
Tažná tyč pro dětská kola
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím plně funkční použitou tažnou tyč (po dvou dětech) značky Trail-Gator. Nosnost 48 kg, velice pevn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
850
 Kč
Cooler Master MASTERLIQUID 240L CORE ARGB Záruka 27měsíců
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den,prodám vodní chladič Cooler Master MASTERLIQUID 240L CORE ARGB pouze odzkoušený,záruka alza ✔️Kliknutím na jméno zobrazíte všechny mé inzeráty a hodnocení! Pokud nezvedám telefon,pište SMS/Whatsapp nebo Email. ✔️Posílám po celé ČR a SK ✔️Platí do smazání ✔️Plně funkční ✔️Kompletní balení ✔️Se záručním listem Parametry Chlazení Vodou Počet osazených ventilátorů 2x120mm, 2x120mm ARGB Další vlastnosti ARGB podsvícení (5V) Maximální TDP 3,96 W Typ ložiska Rifle Bearing (RB) Podsvícení Barva podsvícení RGB Vlastnosti ventilátorů Minimální rychlost 650 RPM Maximální rychlost 1 750 RPM Maximální hlučnost 27,2 dB Průtok vzduchu 71,93 CFM (122,21 m3/h) Regulace otáček Automatická regulace otáček Průměr ventilátoru 120 mm Socket AMD Socket AM2, AM2+, AM3, AM... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 699
 Kč
AIO chladič - Corsair iCUE LINK H150i RGB - nový
Před 17 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Předmětem prodeje je nové top AIO vodní chlazení Corsair iCUE LINK H150i RGB. Kompletní balení, podpora všech soketů Intel/AMD. Včetně iCue hubu pro ovládání RGB ventilátorů, pumpy atd. Stačí se podívat na recenze. Zruka samozřejmostí. Parametry a specifikace Chlazení Vodou Počet osazených ventilátorů 3x120mm Další vlastnosti LED podsvícení, Zero RPM mode Hmotnost 2 654 g Barva podsvícení RGB RGB ovládání Corsair iCUE AMD Socket AM4, TRX4, AM5 Intel Socket 1150, 1151, ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Stropní bruska zn. Parkside
Před 19 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám nástěnnou a stropní brusku PWDS 920 C3 zn. Parkside. Bruska je nová nerozbalená ještě v originálním obale. Důvodem prodeje je že jí již nevyužiji. Stará bruska se mi rozbila a tak mi v rámci reklamace zaslal Li... (více v detailu)
Pardubický kraj
900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty