Pronájem ubytování

Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
LEVNÉ UBYTOVÁNÍ pro zaměstnance, dělníky, firmy. 3a5 lůžkové pros... (více v detailu)
Olomoucký kraj
200
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem ubytování
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ubytování pro min. 5+ lidí. 250 kč za noc/osoba. Okolí Příbrami. Wi-Fi, zah... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
UBYTOVÁNÍ ČESKÉ BUDĚJOVICE
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím ubytování v Českých Budějovicích v blízkosti Budvaru. 1 X Dvoulůžkový pokoj pouze dlouhodobý pronájem.!!! A nebo 1 x ČTYŘLŮŽKOVÝ POKOJ VHODNÉ JAK PRO RODINU, ZAMĚSTNANCE FIREM TAK P... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1
 Kč
Ubytovaní v Brandýse nad Labem
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabídka levného ubytování v Brandýse nad Labem Hledáte cenově dostupné ubytování s výbornou dostupností? Nabízíme ubytování v Brandýse nad Labem, pouhých pár minut od náměstí. Ubytování je ideální jak pro krátkodobý, tak dlouhodobý pobyt. Lokalita: Nacházíme se v blízkosti centra města, s rychlým přístupem ke všem potřebným službám. Autobusová zastávka je vzdálena jen pár kroků, což zajišťuje snadné spojení do Prahy a okolních oblastí. Pokoje: Všechny pokoje prošly kompletní rekonstrukcí, takže se můžete těšit na čisté a moderní prostředí... (více v detailu)
Středočeský kraj
280
 Kč
Ubytování na Gigantu pronájem chaty
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme od neděle do neděle týdení ubytování na jezeru Gigant který se nachází v obci Malá Čeperka mezi Hradcem Králové a Pardubicemi. 2 samostatné pokoje každý se 4 lůžky a každý z vlastním vchodem,koupelnou WC,letní kuchyňkou.K dispozici společenská místnost, zahradní altán z grilem,oblaskova pláž z velkým molem, houpačkou a kanojí na vyjižďky.Idealní dovolená pro rodiny z dětmi, rybáře a podobně.Cena za týden jednoho pokoje činí 11200,-kč,400,-kč osoba/den.Domací mazlíček 150,-kč den.Na různ... (více v detailu)
Pardubický kraj
400
 Kč
ubytování pro prac.agentury a zaměstnance s Ukrajiny
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím spolupráci s prac.agenturami k zajištění ubytování v Tanvaldě 12km od Jablonce nad Nisou pro vaše zaměstnance,nabízíme byty a zařízené pokoje pro 25 až 30 lidi,byty jsou kompletně zarizene,kuchynske linky,internet zdarma,pračka, každý pokoj lednice, mikrovlnky,prefer... (více v detailu)
Liberecký kraj
200
 Kč
Nabízíme ubytování v Pardubicích - Starých Čívicích
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme ubytování v Pardubicích - Starých Čívicích - kapacita až 40 lůžek. Celkem 15 samostatných pokojů obsahuje 1-4 lůžka, lednici, šatní skříně a noční stolky. K dispozici je 8x sprcha (pánská, dámská), 5x WC (pánské,... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Ubytovani pro zaměstnance
“Nabízíme ubytování pro zaměstnance jakékoliv firmy v Bajerische Eseštejn, na hranicích se Železnou Rudou. Cena za lůžko je 800Kč ... (více v detailu)
Neuvedeno
Levné ubytování SEZIMOVO ÚSTÍ - TÁBOR
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím Levné ubytování V Sezimovo Ústí I Vhodného jak pro zaměstnance firem tak pro studenty.Volné lůžka- pokoje. Společné 2x sociální zařízení i Velká kuchyňská linka.Pokoje jsou vybaveny ihned k nastěhování. Možnost využít i velkou zahr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 500
 Kč
Pronájem rodinného domu, 80 m², Bohumín, ul. 1. máje
Nabízíme ke krátkodobému či dlouhodobému pronájmu rodinný dům, který je moderně zařízený a působí velmi útulným dojmem. Po dohodě s majitelkou lze rozdělit nájem na dny, měsíce nebo také více měsíců. Pouze pro dělníky, či zaměstnance firem. Bez možnosti trvalého pobytu. Není určeno pro rodinné bydlení. Při větším počtu osob je možné jednat o ceně. V přízemí j... (více v detailu)
4 500
 Kč
Pronájem restaurace, ubytovaní Suchdol u Kutné Hory
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zdravím, nabízíme k pronájmu zavedenou restauraci z možnosti ubytovaní . Místo : Suchdol u Kutné Hory Resta... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronajem Ubytovny Hodkovice nad Mohelkou
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ubytovna Hodkovice Nad Mohelkou nabízí cenově výhodné ubytování IDEÁLNÍ ŘEŠENÍ PRO VÁS NEBO VAŠE ZAMĚSTNANCE! Ubytovna se nachází v Hodkovicích Nad Mohelkou v blízkosti měst Liberec,Turnov,Český Dub a nabízí levné ubytování s Volnou kapacitou 56lůžek. Sociální zařízení je společné.Na každém pokoji je ledničk... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Pronájem penzionu 1.1-31.1.25,ubytování 39os zima prázdniny
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronajmem penzion levně na týden, popř. prodloužený víkend, pro 39 os. Penzion s možností jen vlastní stravy pro skupiny .Pobyt poblíž vojenského opevnění je možné kombinovat s turistikou,na běžkách nebo na lyže pobliž sjezdovky .Pobyt si také můžete zpříjemnit návštěvou Polského Aquaparku,s bazény, vířivkamy s teplotou 30-38 stup.90 m tobogánem,sauny,nebo můžete navštívit bunkry v okolí penzi... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pronájem domu Střílky
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem domu ve Střílkách, lokalita Chřiby. Vhodné pro pracovníky, dělníky, zaměstnance, ale i rekreaci. Kapacita 10 lůžek, 2x WC, 2x koupelna se sprchovým koutem , 1x pračka, vybavená kuchyň (indukční sporák, trouba, myčka, mikrovlnka), venkovní gril. 4x pokoj (2x2 lůžk... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 55 m², Liberec
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+kk v úplně nově postaveném domě v centru Liberce na Perštýně. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlové budovy s celkem 4 nadzemními podlažími a 1 podzemním podlažím. Byt o výměře 55 m² zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a ložnici, obě místnosti mají přístup na velký balkon o ploše 11 m². Kuchyně je vybavena lednicí, troubou se sklokeramickou deskou a myčkou. Byt je ve velmi dobrém stavu a připraven k okamžitému na... (více v detailu)
Liberecký kraj
18 500
 Kč
LEVNÉ UBYTOVÁNÍ V PRAZE. (Dlouhodobé i krátkodobé).
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Rodinný penzion na Praze 9 nabízí komfortní a zároveň levné dlouhodobé i krátkodobé ubytování v Praze. K dispozici 1-lůžkové i vícelůžkové pokoje (apartmány) různého typu. Každý pokoj i apartmán má k dispozici balkon, TV a připojení na internet. K dispozici také vybavené kuchyně. CENÍK DLOUHODOBÝCH POBYTŮ: 1-lůžkový pokoj: 10.000,- Kč / měsíc, včetně DPH. 2-lůžkový pokoj: 12.000,- Kč / měsíc, včetně DPH. (Dva neprůchozí pokoje se dělí o jednu sociálku). ------------------------------------------------- CENÍK KRÁTKODOBÝCH POBYTŮ (pokoje s vlast... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+1 Kroměříž, 72 m², ul. Velehradská
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5555, BO! reality Vám nabízí k pronájmu prostorný byt 3+1 o rozloze 72 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě Kroměříž na ulici Velehradská. Byt je ve velmi dobrém stavu a částečně vybavený pro budoucí nájemce. Dispozice bytu zahrnuje tři prostorné pokoje, plně vybavenou kuchyň s lednicí, chodbu, koupelnu a samostatné WC. Vytápění je zde řešeno centrálním kotlem pro celý objekt, který zajišťuje také ohřev vody. Byt disponuje dvěma výtahy pro pohodlný přístup a společnou prostornou lodžií na patře. Dále náleží k bytu sklep a společné prostory které nabízejí další možnosti využití. Tato bytová jed... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+1 Kroměříž, 72 m², ul. Velehradská
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
BO! reality Vám nabízí k pronájmu prostorný byt 3+1 o rozloze 72 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě Kroměříž na ulici Velehradská. Byt je ve velmi dobrém stavu a částečně vybavený pro budoucí nájemce. Dispozice bytu zahrnuje tři prostorné pokoje, plně vybavenou kuchyň s lednicí, chodbu, koupelnu a samostatné WC. Vytápění je zde řešeno centrálním kotlem pro celý objekt, který zajišťuje také ohřev vody. Byt disponuje dvěma výtahy pro pohodlný přístup a společnou prostornou lodžií na patře. Dále náleží k bytu sklep a společné prostory které nabízejí další možnosti využití. Tato bytová jednotka se nachází v 5 patře panelového domu. Byt se nachází v dobře udržovaném domě a je obklopen veškerou občanskou vybaveností. V blízkosti najdete školy, školky, obchody, restaur... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč
Ubytování Beskydy
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím ubytování ve Starých Hamrech. Chalupa je pro 6 lidí. Ubytování na horách, 700m n/m Levné ubytování v Beskydech Horská cykloturistika Wifi k dispozici Ubytování ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Pronájem 4+1 160m2 (Jablonec nad Nisou, ul. Lidická)
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pronájem 4+1 Jablonec nad Nisou, ulice Lidická Čtyři PROSTORNÉ NOVĚ ZREKONSTRUOVANÉ NEPRŮCHOZÍ MÍSTNOSTI v suterénu činžovního domu na Lidické volné k pronájmu IHNED! Prostory jsou po kompletní rekonstrukci - včetně nové sprchy a nové kuchyňské linky! Aktualizace: V celých prostorách je NOVĚ PLYNOVÉ TOPENÍ (srpen 2024) (na fotkách inzerce je staré topení). Celková plocha prostor činní 160m2! V prostorách se nachází 2x WC (panské+pisoár a damské)! Místnosti mohou být plně vybaveny k ubytování až 10 osob! Cena za lůžko cca 5.500,- / osoba (včetně služeb a po... (více v detailu)
Liberecký kraj
25 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, Šrámkova, Brno - Lesná
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
K dlouhodobému podnájmu nabízíme byt o dispozici 1+1 v klidné lokalitě Brno - Lesná. Byt o celkové výměře 30 m2 se nachází ve čtvrtém patře panelového domu s výtahem. K bytu patří i balkon a sklep. V pokoji se nachází sedačka s konferenčním stolkem, obývací stěna, televize a hifi věž. Dále jídelní stůl s židlí a manželská postel. Z pokoje je vstup na prostorný balkón. Kuchyně je vybavená lednicí, mikrovlnnou troubou, vařič a spíž. Nachází se zde také pračka. V koupelně je sprchový kout a wc. V blízkosti domu je zastávka MHD, bezproblémové parkování. V docházkové blízkosti veškerá obča... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 900
 Kč
Pronájem bytu 2+1 s balkonem, ul. Pražská, Znojmo
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
K pronájmu nabízíme byt 2+1 s balkonem, v revitalizovaném domě, na ulici Pražská ve Znojmě. Byt se nachází v posledním 7mém podlaží, což je skvělé minimálně ze dvou důvodů (nikdo Vám nedupe nad hlavou, a je odsud krásný výhled na Znojmo). Byt sestává z těchto místností: a.) chodba b.) kuchyně s kuchyňskou linkou, sporákem a lednicí, dále je zde prostor pro jídelnu c.) koupelna s vanou a pračkou d.) obývací pokoj e.) ložnice, odkud je vstup ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Ubytování v pokojích v RD v Libčicích nad Vltavou
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme ubytování zejména pro studující v krásné lokalitě v Libčicích nad Vltavou-Letkách. Jedná se o prostorný podkrovní byt ve dvougeneračním rodinném domě. Dům se nachází v krásném údolí Vltavy s výhledem na skály, řeku a železniční trať. V nabídce jsou tři samostatné neprůchozí pokoje s jedním až třemi lůžky. Dále je k dispozici společenská místnost s kuchyňským koutem, koupelna s WC a prostorná chodba. Celý objekt je výlučně nekuřácký. Celková kapacita je nejvýše 6 osob. Železniční zastávka je vzdálena 400 m. Cesta vlakem na zastávku Praha-Podbaba 16 min, Praha-Holešovice zast. 21 min a Praha Mas. n. 25 min. Celodenní interval 30 min. Pře... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 900
 Kč
Ubytovna
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zrekonstruované prostory s kapacitou ubytování až 10 osob. V přízemí budovy jsou dvě samostatné toalety, koupelna se sprchovými kouty a společenská místnost s vybavenou kuchyní. V patře se nachází tři pokoje, dva z nich s kapacitou 4 osob (s palandami) a menší pokoj má 2 lůžkovou postel pro 2 osoby. Celková užitná plocha činí cca 93 m2. Měsíční pronájem je kalkulován částkou 4.500,- Kč/ 1 osobu. V ceně jsou zahrnuty veškeré poplatky (el., topení, vodné - stočné, internet). Podmínkou této ceny je však kompletní obsazení. V opačném případě se cena pronájmu stanoví individuálně dle dohody. Minimální doba pronájmu je stanove... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 500
 Kč
Levné ubytování Pardubice
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Levné ubytování Pardubice Nabízím k pronájmu pruchozí pokoj , na adrese Na Bukovině 369. Pokoj je vybavený postelí, šatní skříní a stolem se židlí. Na patře jsou celkem 3 pokoje, mají společné sociální vybavení (dva záchody, sprchu) a kuchyň vybavenou nádobím, mikrovlnou troubou, sporákem, lednicí 2x, mrazákem a pračkou. Cen... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 500
 Kč
Prodej zavedeného penzionu, Bulhary, ev.č. 00054
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00054 Ve výhradním zastoupení majitelů, Vám zprostředkujeme koupi zavedeného penzionu s vinárnou, posezením pod pergolou, parkovacími stáními a zahradou v těsném sousedství Lednocko-valtického areálu v centru vinařské obce Bulhary. Celková plocha pozemku je 2871 m2. Zastavěná plocha 609 m2 a se zahradou na ploše 1852 m2. V horní části se nachází ubytování. Je zde 51 lůžek v jedenácti apartmánech (2x dvoulůžkový pokoj, 3x rodinný pokoj, 2x pokoj studio, 2x apartmán s vanou a 2x apartmán se sprchou). Před každým pokoje se nachází parkovací místo pro ubytované. Dále jsou zde kolárny a bazén s relaxační částí. Každé ubytování má své vlastní sociální zařízení, stůl, židle, TV, trezor, klimatizaci a podlahové vytápění v koupelně a na chodbě. Kuchyňským koutem jsou vybaveny apartmány a dvě studia. Jeden pokoj je přizpůsoben pro ubytování vozíčkáře. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Ve spodní části se nachází venkovní posezení pod zastřešenou pergolu, vinný sklípek, vinárna s barem... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
25 999 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty