Pronájem stylové kanceláře 154 s lodžií na Ostravici

Pronájem stylové kanceláře 154 s lodžií na Ostravici
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory 154 m2 se vstupní halou, venkovní lodžií 29m2, 2x WC s umyvadlem v cihlové budově na Ostravici situovanou ve stylovém Ostravickém Dvorku. Ostravický Dvorek je malé obchodní centrum na Ostravici u hlavní silnice I 56. Areál má vlastní parkoviště cca pro 20 osobních vozidel. V areálu dnes již působí zaběhnutá a vyhlášená kavárna PePe bakery&coffee, Obchůdek z duše, něhy a lásky a také Kosmetika Ostravice. Celý objekt je vybudován v tradičním selském stylu což je velkým lákadlem pro návštěvníky. Tento prostor se nachází v druhé budově od hlavní silnice I 56 a je zkolaudován pro kanceláře. Vstup je samostatný od parkoviště nebo v zimním období z DVORKU přes Svatou uličku ( místnost č. 102). V přízemí je vstupní chodba s vysokým dřevěným stropem z které vystoupáte po stylovém schodišti do 1... (více v detailu)
Před 15 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

pronájem kanceláře v Benešově
pronájem kanceláře v Benešově
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
+ zálohy na služby, Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení pronájem vybavené kanceláře v areálu dopravní firmy v Benešově. Ke kanceláři ve 4.NP o výměře 13 m² je možnost využít společnou kuchyň a zasedací místnost. Možnost pronájmu další kanceláře na patře o výměře 15... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
1 690
 Kč
Pronájem  bytu 2+1 ve  Znojmě.
Pronájem bytu 2+1 ve Znojmě.
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Byt se nachází v 1. patře cihlového domu. Má dřevěné podlahy, dřevěná okna . Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem. Byt je velký 88 m2 a je částečně zařízený. Z předsíně je vstup do malé šatny a technické místnosti s plynovým kotlem. Kuchyň je otevřená do velkéh... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem 2+1, ulice Dornych, centrum (u Vaňkovky), 70 m2, ko
Pronájem 2+1, ulice Dornych, centrum (u Vaňkovky), 70 m2, ko
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu slunný byt 2+1, v centru, ulice Dornych (u Vaňkovky), cihlový, 1.patro/4, orientace pokojů - jih. Celková plocha je 70 m2 - pokoje 28 m2, 16 m2 jsou průchozí, kuchyň 12m2, předsíň 8m2, komora. Byt je po celkové rekonstrukci – no... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
14 900
 Kč
Pronájem dvou propojených kanceláří v Novém Jičíně 2, 125360
Pronájem dvou propojených kanceláří v Novém Jičíně 2, 125360
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem dvou na sebe navazujících kanceláří, které se nachází v budově Komerční banky v Novém Jičíně ve 3.NP. Kanceláře jsou mezi sebou propojeny posuvnými dveřmi, jedna z místností je tedy průchozí. Prostory oplývají velkými okny, díky kterým je v kancelářích skvělé světlo. V případě, že Vás bude slunce příliš oslňovat, jednoduše můžete okna zatáhnout žaluziemi. Na podlaze je položen koberec. V jedné z místností je v tuto chvíli nastěhován kancelářský nábytek, který je možno využít. V opačném případě, bude vystěhován. K pronájmu patří také společná kuchyňka a WC. Cena pronájmu ve výši 10... (více v detailu)
Před 1 dny
Moravskoslezský kraj
10 183
 Kč
Pronájem bytu 2+1, ul. Zeleného, Brno pouze pro studenty
Pronájem bytu 2+1, ul. Zeleného, Brno pouze pro studenty
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem nově zrekonstruovaného světlého, slunného bytu o velikosti 2+1 v Brně Žabovřeskách na ul. Zeleného. Nachází v 1. patře cihlového domu a je určený pro studenty. Samostatné pokoje jsou orientované na východ. Celková plocha bytu je 72 m2 Výměry bytu: kuchyně 20 m2, spíž 1,5 m2, pokoje 16 m2 a 16 m2, předsíň 8,16 m2, koupelna 7,7 m2, WC 2,4 m2. Byt je kompletně vybaven nábytkem pro studenty. V každém pokoji jsou dvě válendy, skříně a dva psací stoly se židlem... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihomoravský kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 79 m2, Náchod - Branka
Pronájem bytu 3+1, 79 m2, Náchod - Branka
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k okamžitému pronájmu prostorný byt 3+1 v Náchodě (79 m2) s balkónem a sklepem v klidné lokalitě sídliště Branka. Byt se nachází ve 3.NP, přístupný po schodišti. Hlavní vstup do bytu navazuje na předsíň, ze které se vstupuje do všech jednotlivých místností. Dispozice: 3+1 - vstupní chodba s dvěma úložnými skříněmi ve výklencích, velký obývací pokoj, kuchyň s jídelním koutem (plynový sporák), ložnice se vstupem na balkon, dětský pokoj, koupelna s vanou a samostatné WC. Podlaha v... (více v detailu)
Přidáno včera
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, Hnězdenská, Praha -Troja, 19 000 Kč/měs.,
Pronájem bytu 3+1, Hnězdenská, Praha -Troja, 19 000 Kč/měs.,
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
K dlouhodobému podnájmu nabízíme byt 3+1 v žádané lokalitě Praha 8 - Troja. Byt o celkové výměře 65 m2 se nachází v pátém patře s výtahem. K bytu patří balkón. Byt se nabízí vybavený. Stylová kuchyňská linka je zařízena lednicí, troubou, sporákem s digestoří a myčkou. Obývací pokoj je vybaven pohovkou a komodou. Z obývacího pokoje se vchází na balkón. V ložnici je postel a šatní skříň. Druhý pokoj je nevybavený. Koupelna disponuje vanou, umyvadlem se zrcadlem, pračkou a skříňkami. Toaleta je oddělená. V předsíni se nachází vestavěná šatní skříň. V docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost - obchody s potravinami (Penny Market, superm... (více v detailu)
Před 1 dny
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor s výlohou a vstupem do ulice, 78
Pronájem komerčních prostor s výlohou a vstupem do ulice, 78
Před 4 dny - BAZOS
Cena je uvedena bez DPH a energií a služeb., Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem obchodních prostor s výlohami a vstupem do ulice Stojanova v budově VTP Trianglu v Uherském Hradišti. Prostory o velikosti 77,49 m² s možností využití k účelu zřízení obchodu, kanceláří, prodejny, nebo jako showroom atd. Prostory jsou klimatizované a zahrnu... (více v detailu)
Před 4 dny
31 771
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Hlinsku, ul. Komenského
Pronájem bytu 2+1 v Hlinsku, ul. Komenského
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 o celkové užitné ploše 56 m², situovaný v 1. patře cihlového domu přímo v centru Hlinska v Čechách. Byt prošel rekonstrukcí. Disponuje průchozí kuchyní, samostatným WC a koupelnou vybavenou umyvadlem a vanou. Dva pokoje poskytují dostatečný prostor pro život, ať už pro jednotlivce, tak i pro malou rodinu. K dalším výhodám p... (více v detailu)
Před 4 dny
Pardubický kraj
10 000
 Kč
pronájem kanceláře v Benešově
pronájem kanceláře v Benešově
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
+ zálohy na služby, Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení pronájem vybavené kanceláře v areálu dopravní firmy v Benešově ve 4.NP o ploše 18 m², která bude uvolněna v srpnu. Fotografie kanceláře jsou ilustrační. Další kanceláře o výměře 13 a 15 m² jsou volné ihne... (více v detailu)
Před 6 dny
Středočeský kraj
2 340
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 628 m², Divišov se stav. povolením
Prodej pozemku k bydlení, 628 m², Divišov se stav. povolením
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Stavební pozemek v obci Lbosín u Divišova o rozloze 628 m² s hotovou základovou deskou. V ceně je hotový projekt pro stavbu rodinného domu včetně stavebního povolení. Hlavní vstup do objektu je situován v západní straně domu. Na hlavní vstup navazuje v 1.NP vstupní předsíň s přístupem do koupelny s WC, technické místnosti, šatny, spíže a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. V podkroví je ze schodiště z 1.NP přístupná chodba, ze které je přístup do ložnice, dvou pokojů, koupelny, WC a na půdní prostor. Jako vedlejší zdroj tepla je... (více v detailu)
Před 2 dny
Středočeský kraj
2 899 000
 Kč
Prodej chaty Ostravice 4+2x kk, 130m2 Ostravice
Prodej chaty Ostravice 4+2x kk, 130m2 Ostravice
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme chatu k celoročnímu bydlení v lokalitě obce Ostravice.Budova má nyní novou fasádu včetně zateplení. Chata s pozemkem 170m2 disponuje dvěmi byty se samostatným vchodem Byt 2+kk s krbem s užitnou pl.55m2 a podlahovou plochou 39 m2 v přízemí s terasou výhledem na řeku. Druhý byt 2+kk s už.pl. 74,4 m2 a podlahovou plochou 49,4 m2 ve druhém podlaží vstup bočním schodištěm s terasou a výhledem na řeku.V chatě jsou dvě vstupní chodby, 2x koupelny se sprchovým koutem, 2x pokoje spojené s kuchyňským koutem a dvě ložnice. Příjezd k nemovitosti je z obecní komunikace a následně soukromé, k dispozici jsou 2 parkovací stání v zahradě. Vytápění el.přímotopy, nemovitost je napojena na obecní vodovodní řád, kanalizaci, studnu. Budova má novou střešní krytinu včetně střešních oken, zateplená s dřevěným obložením, hliníková okna, vstupní dveře, omítky, koupelny, kuchyně, rozvody TV, satelit,Výhodná investice při dnešních běžných cenách bytů v Beskydech. Při montáži střechy se přidávala navíc ... (více v detailu)
Před 7 dny
Moravskoslezský kraj
4 890 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 56m2 v České Lípě ulice Dukelská
Pronájem bytu 2+1 56m2 v České Lípě ulice Dukelská
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu příjemný a světlý byt, nacházející se v atraktivní a klidné lokalitě na sídlišti Špičák v České Lípě. Byt o dispozici 2+1 a celkové ploše 56 m² je umístěn v 5. podlaží panelového domu. Při vstupu do bytu vás uvítá prostorná předsíň s dostatkem místa. Byt dále zahrnuje obývací pokoj, ložnici, kuchyň s kuchyňskou linkou a plynovým sporákem, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu. Byt prošel částečnými úpravami. Je možné jej pronajmout včetně veškerého vybavení, nebo po domluvě věci vyklidit. Panelový dům je revitalizovaný, zateplený, s novými vchodovými dveřmi a výtahem. Moderní plastová... (více v detailu)
Před 3 dny
Liberecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem pokoj v bytě 3+1 České Budějovice, u centra
Pronájem pokoj v bytě 3+1 České Budějovice, u centra
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prostorný zařízený pokoj - pohodové bydlení u centra ve vile. Nabízíme volný samostatný jednolůžkový pokoj v prostorném kompletně zařízeném bytě 3+1 o velikosti 120 m2 ve zvýšeném přízemí prvorepublikové vily v blízkosti IGY centra vedle zastávky MHD, 5 minut od centra. K dispozici sklep, komora, prostorná kuchyně je plně vybavena spotřebiči - myčka, sklokeramický sporák, lednice, luxusní koupelna s v... (více v detailu)
Před 5 dny
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1
Pronájem bytu 2+1
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem moderním třípatrovém domě ve Vémyslicich Byt je kopletne vybaven Kauce 1 najem 11 500 Domáci mazliček po domluve Brno 35min jizdy Znojmo 25min jizdy Vybavení bytu: kuchyňská linka s veškerými spotřebiči (varná deska, trouba,, mikrovlnná trouba, chladnička), koupelna se sprchovým koutem, a umyvadlo Dispozice: kuchyň obývák ložnice koupelna WC Celkem 57 m2 Podlahy vinylova podlaha , v... (více v detailu)
Před 5 dny
Jihomoravský kraj
11 500
 Kč
Pronájem kanceláře 20 m² v srdci Královských Vinohrad
Pronájem kanceláře 20 m² v srdci Královských Vinohrad
Před 5 dny - HYPERINZERCE
Staňte se součástí rozšiřující se podnikatelské komunity v samém srdci Královských Vinohrad. Administrativní budova UNI ukrývá stylové kancelářské prostory s velkou terasou a snadným přístupem metrem i tramvají. V příjemných kancelářích s dostatkem přirozeného světla a výhledy na okolní historické budovy se rychle zabydlí každá firma. Po práci se můžete projít po Vinohradech plných kaváren, restaurací a historických památek. Vytvořte si pro svou firmu zázemí na 20 m² soukromých kancelářských prostor v administrativní budově UNI, které jsou ideální pro 3-4 zaměstnance. V našich plně vybavených pracovních prostorách střední velikosti je postaráno o všechno od nábytku po vysokorychlostní připojení WiFi, takže se můžete soustředit jen na rozvoj svého podnikání. Flexibilní kancelář si můžete pronajmout a přizpůsobit ji tak, aby perfektně vyhovovala vašim jedinečným potřebá... (více v detailu)
Před 5 dny
26 400
 Kč
Pronájem kanceláře v průmyslové zóně
Pronájem kanceláře v průmyslové zóně
Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelářský nebo skladovací prostor o rozměrech 26 m² + wc a chodba na Pávovské ulici blízko nájezdu na dálnici D1 a silnici č. 38. Prostor se nachází ve zvýšeném přízemí (6 schodů)... (více v detailu)
Před 7 dny
Kraj Vysočina
6 500
 Kč
Prodej penzionu v Nedakonicích
Prodej penzionu v Nedakonicích
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej komerčního objektu v Nedakonicích (okr. Uherské Hradiště). Objekt je kombinací prostoru pro gastronomické služby (restaurace s pivnicí) a ubytovacího zařízení. Nachází se v centru obce s dopravním spojením na Uherské Hradiště, Staré Město i Kunovice. Celá nemovitost byla budována cca od r. 2005 do r. 2014, kdy probíhala jeho výstavba a rozšíření o ubytovací kapacity. Vstup do objektu je přes betonový plot s brankou a automatickou bránou pro vjezd (a parkování) pro osobní automobily. Po vstupu do budovy je větší zádveří s technickou místností a schodištěm do 2.NP. Ze zádveří se vstupuje do velkého prostoru, který je v současné době přizpůsoben pro restauraci/pivnici (180 m²). K sálu jsou dispozici toalety pro pány, dámy i invalidy. V zadní části 1.NP objektu se nachází technické zázemí a prostory kuchyně. Kuchyně má k dispozici 2 sklady a šatnu s koupelnou pro personál. Vytápění 1.NP budovy je řešeno ústředním plynovým kotlem, podlahovým topením... (více v detailu)
Přidáno včera
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pronájem velmi hezkého bytu 2+kk se zahradou, Opava, ul. Pek
Pronájem velmi hezkého bytu 2+kk se zahradou, Opava, ul. Pek
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem hezkého bytu 2+kk se zahradou a balkonem v Opavě na ul. Pekařská. . Byt se nachází v 2. patře cihlového domu bez výtahu. Byt je po rekonstrukci. Obývavací pokoj je propojený s kuchyní, kde je vestavěná trouba s plynovým sporákem, je zde také kombinovaný plynový kotel, který je i na ohřev vody. Celý byt je situovaný do vnitrobloku do zahrady, ktrou lze využívat. Z ložnice je vstup na balkon. V koupelně je sprchový kou, umyvadlo a napojení na pračku, wc je zvlášť. Nájem je stanoven na 11000,... (více v detailu)
Před 5 dny
Moravskoslezský kraj
11 000
 Kč
Pronájem pěkné  kanceláře ve Frýdku Místku, 130296
Pronájem pěkné kanceláře ve Frýdku Místku, 130296
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem kanceláře v historickém domě na Zámeckém náměstí ve Frýdku. Jedná se o kancelář ve 3.NP o velikosti prostoru 25 m2. Je vybavená klimatizační jednotkou. Sociální zázemí se nachází ve společných prostorách v patře. Kancelář je čerstvě vymalovaná a položen nový koberec. Dům i jednotlivé prostory jsou vybaveny zabezpečovacím systémem. Přímo ze zadní strany domu se nachází parkoviště s parkovacím stání... (více v detailu)
Před 7 dny
Moravskoslezský kraj
6 500
 Kč
Prodej bytu 4+1 160 m² Nádražní, Ostrava - Moravská Ostrava
Prodej bytu 4+1 160 m² Nádražní, Ostrava - Moravská Ostrava
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Vážení zájemci, dovolte mi představit vám luxusní bytový klenot v srdci Ostravy - kompletně a nákladně zrekonstruovanou bytovou jednotku 4+1 (KK) s balkónem, třemi šatnami, technickou místností a dvěma koupelnami, která se rozprostírá na úctyhodných 160 m² v druhém nadzemním podlaží domu na ulici Nádražní. Ponořte se do atmosféry prvorepublikového bydlení, které se zde snoubí s moderním komfortem a elegancí. Tento exkluzivní byt skrývá v sobě řadu dochovaných dobových prvků harmonicky doplněných o současné standardy bydlení. Původní dispozice 4+1 byla přebudována, avšak nabízí možnost snadného navrácení dle vašich představ. Kvalitní okna s trojskly garantují klid a ticho ve vašem novém domově. Na podlahách se můžete těšit na renovované parkety, původní dobovou dlažbu v zádveří či novou dlažbu v koupelnách. Pro milovníky vaření bude moderní a prostorná kuchyňská linka ideálním místem pro nedělní hostiny či přípravu ranní kávy. A pokud vaření není vaší vášní, v okolí naleznete širokou... (více v detailu)
Přidáno včera
Moravskoslezský kraj
9 850 000
 Kč
pronájem kanceláře v Prachaticích
pronájem kanceláře v Prachaticích
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
+popl. 4400, , Zprostředkujeme Vám pronájem kanceláře o výměře 88 m² v prvním patře administrativní budovy v centru Prachatic. K dispozici je společná kuchyňka a toalety. Okna jsou opatřeny vertikálními žaluziemi, podlaha je pokryta kobercem, vytápění je centrální plynové. V současné době probíhá rekonstrukce a rozdělení pů... (více v detailu)
Před 8 dny
Jihočeský kraj
13 200
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 40 m², Svratka, ul. Libušin
Pronájem kancelářského prostoru, 40 m², Svratka, ul. Libušin
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronájem, kancelář 44 m² v centru Svratky. Vhodné na kancelář, služby. Dispozice: kancelář, společné WC s umyvadlem a výlevkou. K nájmu se přičítají energie. Volné o... (více v detailu)
Před 8 dny
Kraj Vysočina
6 200
 Kč
prodej bytu v osobním vlastnictví 2+1, ul. Resslova,, 130337
prodej bytu v osobním vlastnictví 2+1, ul. Resslova,, 130337
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt v os. vlastnictví o vel. 2+1, ul. Resslova, Ostrava Poruba. Byt se nachází v 6.NP/6.NP, v revitalizovaném domě s výtahem. Jedná se o prostřední typ bytu, který má oddělené pokoje, obývací pokoj, ložnici. Byt je krásně prosvětlený, útulný, nabízí úžasný výhled do okolí. Kuchyň (kuchyňská linka, plynový sporák, digestoř, vedle kuchyňské linky možnost napojení na pračku) navazuje na prostorný obývací pokoj, vstup na balkón. V celém bytě jsou položeny plovoucí podlahy. Koupelna v bílých obkladech, vkusně doladěná žlutým pruhem obkladu, vana, umyvadlo se skříňkou, WC zvlášť. Nízké náklady na bydlení 2653,-Kč (včetně fondu oprav 1062,-Kč). Skvělá investiční příležitost. Občanská vybavenost (škola, školka, obchody, úřady, MHD, tramvaj )v dosahu do 5ti minut. Volný ihned. Těším se na prohlídku... (více v detailu)
Před 4 dny
Moravskoslezský kraj
2 800 000
 Kč
Novostavba bytu 3+kk, 80m2, Mohelnice
Novostavba bytu 3+kk, 80m2, Mohelnice
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prostorný byt v osobním vlastnictví v novostavbě cihlového bytového domu s výtahem. Dům se nachází v klidné lokalitě na Nádražní ulici v Mohelnici a byl zkolaudován na podzim roku 2022. Byt se nachází v nejvyšším - třetím podlaží domu, situován na východ a je dispozičně řešen jako 3+kk s neprůchozími pokoji, se dvěma balkony, koupelnou, samostatným WC a celkovou plochou 80.51 m2. Byt byl důkladně promyšlen pro pohodlné, každodenní používání a obsahuje spoustu nadstandardních detailů, které usnadní život páru nebo rodině, která si v něm vytvoří nový domov. Prostorná předsíň 10.34m2 (ze které se vchází do všech místností) WC 3.11m2 Koupelna 5.7m2 Ložnice1 12.83m2 (se vchodem na krytou lodžii 4,41m2) Ložnice2 13.36m2 Obývací pokoj s kuchyní 23.26m2 (se vchodem na balkon 7.5m2) V kuchyni je kuchyňská linka na míru od výrobce Hevos, se spotřebiči Electrolux (indukční varná deska, vestavné spotřebiče – horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, lednice a mrazák) a digestoří Faber, s kov... (více v detailu)
Před 2 dny
Olomoucký kraj
5 500 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty