Návody strojního příslušenství

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
-návod hydraulického kopírovacího zařízení IKS...195,-Kč -vyvrtávací hlava Narex VHU-80........149,-Kč -podélný dělící přístroj PDA-2 k frézkám F/FA-2....170,-Kč -podélný dělící přístroj PDA-3 k frézkám F/FA-3.....170,-Kč -návod ke křížové frézovací hlavě HUA-3.........170,-Kč -návod k přídavné vertikální hlavě HVB pro frézky FA-3/FA-4.............195,-Kč -návod pro přídavno... (více v detailu)
Jihočeský kraj
149
 Kč

Podobné inzeráty

Obrážecí hlava na frézku fa5
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám obrážecí hlavu na frézku fa5h. Hlava je nepoužitá.
Pardubický kraj
Neuvedeno
Příslušenství k frézce FNGJ
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme: obrážecí hlavu a opěrný trám pro frézku FNGJ 32.
Pardubický kraj
Neuvedeno
Obrážecí hlava TOS FN 20
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Obrážecí hlava na frézku TOS FN 20. Více informací po telefonu. FN20
Zlínský kraj
19 000
 Kč
Návod dělička k frézkám DU, D1, D11
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Návody k děličkám DU: -návod a tabulky DU-200/250/320/400A....579,- -návod a tabulky DU-200................490,- -návod a tabulky DU-250................490,- -návod a tabulky DU-... (více v detailu)
Jihočeský kraj
490
 Kč
Obrážecí hlava s ramenem
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám obrážecí hlavu s ramenem zřejmě na frézku FN 22. Funkční, použité
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Nástrojová bruska BN 102 - příslušenství
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám příslušenství k brusce BN 102: nástavné desky - 1000,- ks přístroj na broušení nožových hlav 4 000,- přístroj na broušení dlouhých kuželových nástrojů 3 000,- (naklápěcí hroty... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Aku strunová sekačka Einhell GE-CT 18/30 Li + 4.0Ah
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Aku strunový vyžínač Einhell GE-CT 18/30 Li KIT je rychlý a flexibilní přístroj pro snadnou úpravu zahrad a trávníků. Také je vybaven ochranou proti nechtěnému posekání květin. Nastavitelná přídavná rukojeť zajišťuje pohodlnou manipulaci, zatímco měkká rukojeť nabízí dokonalý komfort. Hlava motoru je otočná o 90° pro svislé plochy a okraje trávníku. Včetně vodícího kolečka, takže je možné přesné sekání hran. Navíc má tři polohy náklonu a z... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 600
 Kč
Vrtací kladivo Einhell RT-RH 32, doklad, záruka
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kladivo vrtací EINHELL RT-RH 32, které bylo zakoupeno za 2 800 Kč na podzim 2023, viz doklad. Kladivo je velice silné a hravě zvládne všechna vrtání a sekání dokonce i do tvrdého betonu. S rukojetí, která absorbuje vibrace, bude Vaše práce pohodlná a téměř bez námahy. Bezpečnostní spojka se okamžitě uvolní při zaseknutí vrtáku a tím ochrání Váš přístroj před poškozením vnitřních částí motoru. Speciální konstrukce pro upevnění přídavné rukojeti zajišťuje spolehlivé držení přístroje. Rysy výrobku: - Vibrace absorbující rukojeť - Vypínač otá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 450
 Kč
Dělicí přístroj pro FNGJ
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dělicí přístroj s ramenem pro nástrojařské frézky řady FNGJ.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Mercedes-Benz Třídy C 220CDi Kombi
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
VIN WDD2042071F241151 v provozu od09/2008 stav dobrý tachometr419 400 km STK10/2024 motor objem2 148 ccmvýkon100 kW (136 PS)palivo nafta možnosti financování spotřebitelský úvěr karoserie karoserie kombi počet dveří5počet míst5barvastříbrná metalíza výbava pohon aut. převodovka tempomat zadní pohon pohon 4x2 airbag 6x airbag airbag řidiče aktivní bezpečnost ABS stabilizace podvozku (ESP) protiprokluzový systém kol (ASR) asistent rozjezdu do kopce (HSA) ukazatel rychlostního limitu (SLIF) parkovací senzory zadní senzor tlaku v pneumatikách senzor opotřebení brzdových destiček aut. aktivace výstražných světlometů řízení posilovač řízení nastavitelný volant multifunkční volant chlazení, topení aut. klimatizace osvětlení bi-xenonové světlomety denní svícení senzor světel přídavné světlomety mlhovky exteriér alu kola plnohodnotné rezervní kolo doje... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
119 000
 Kč
Obrážecí hlava na frézku FA3U
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám obrážecí hlavu na frézku FA3U nebo H. Hlava je funkční bez vůlí. Je potřeba vyčistit a promazat.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Vrtací kladivo s příslušenstvím RT-RH 32 Kit
Před 43 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
3 funkce: Vrtání, příklepové vrtání, sekání s fixací sekáče Spojka proti přetížení pro zvýšení bezpečnosti uživatele Pneumatický příklepový mechanismus Robustní sklíčidlo SDS-plus Práce bez vibrací díky rukojeti tlumící vibrace Robustní hliníková převodová hlava Přídavná rukojeť pro spolehlivé držení pří... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 800
 Kč
Aku strunová sekačka Einhell GE-CT 18/30 Li +4.0Ah
Před 62 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Aku strunový vyžínač Einhell GE-CT 18/30 Li KIT je rychlý a flexibilní přístroj pro snadnou úpravu zahrad a trávníků. Také je vybaven ochranou proti nechtěnému posekání květin. Nastavitelná přídavná rukojeť zajišťuje pohodlnou manipulaci, zatímco měkká rukojeť nabízí dokonalý komfort. Hlava motoru je otočná o 90° pro svislé plochy a okraje trávníku. Včetně vodícího kolečka, takže je možné přesné sekání hran. Navíc má tři polohy náklonu a ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 600
 Kč
Škoda Superb, Combi DSG 2,0TSI 206kW 4x4 Spo
Před 135 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
DODATEČNÁ VÝBAVA: kola z lehké slitiny SUPERNOVA 19", navigace COLUMBUS, tažné zařízení sklopné, nezávislé přídavní topení, panoramatické střešní okno, adaptivní podvozek DCC, potah sedadel kůže s ventilací vpředu, panoramatický kamerový systém Area View 360°, bezdrátové dobíjení telefonu, Crew Protect Assist - proaktivní ochrana cestujících, Trailer Assist - asistent pro manévrování s přívěsem, dvojitá podlaha v zavazadlovém prostoru, síťová dělící stěna, Asistovaná jízda 2.0 (Travel Assist), Klima paket Top, Combi paket, PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA 5 LET / 100 000km., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní regulace podvozku, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládan... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 217 000
 Kč
Mercedes-Benz Sprinter, 317 CDI KAWA L
3. brzdová svítilna,Absence parkovacích světel,Absence upevňovacích kolejnic pro sedadla,Absence víka odkládací schránky před spolujezdcem,Adaptivní brzdové svítilny,Akumulátor AGM 12V 92 Ah,Alternátor 14 V / 200 A,Asistenční systém pro couvání (zadní kamera),Bederní opěrka sedadla řidiče,Boční obrysová světla,Diagnostická zásuvka 16pólová,Držák náhradního kola pod koncem rámu,Držák nápojů vpředu,Dveře v zadní stěně dvoukřídlé s úhlem vyklápění 270 stupňů,Dvoumístné sedadlo spolujezdce,Hmotnostní varianta z 3,5 t na 3,2 t,Hydra... (více v detailu)
1 460 470
 Kč
Alfa Romeo Stelvio, 2.2 JTD 210k AT8 ZF Q4 4x4
Před 110 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Další výbava: Standardní výbava: 18" kola z lehkých slitin SUPER - ABS, ASR, ESP, MSR - 2x přední airbagy, 2x boční airbagy, 4x hlavové airbagy - LED zadní skupinové světlomety - AKTIVNÍ PROTIKOLIZNÍ SYSTÉM (FCW) - PAKET BI-XENON (ostřikovače předních světlometů, adaptivní BI-Xenonové světlomety 35W s funkcí natáčení do zatáček AFLS) - ALFA DNA - Přístrojová deska před řidičem s 3.5" TFT DISPLEJEM - ALFA CONNECT 6 - 5" (RÁDIO - MP3 - AUX-IN - BLUETOOTH) - Sklopná zadní sedadla dělená v poměru, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, E... (více v detailu)
Hlavní město Praha
694 400
 Kč
Citroën Berlingo, 5331 XL MAX 1.5D 130k MAN6 + Z
Před 123 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
V ceně vozu zahrnuta tato příplatková nadstandardní výbava: 2 samostatná sedadla ve třetí řadě Hands Free přístup a startování vozu Vyhřívaná přední sedadla Vyhřívané čelní sklo Základní výbava: > Zadní parkovací asistent > Přídavná LED denní světla > Čelní boční airbagy řidiče a spolujezdce s možností odpojení airbagu spolujezdce > Hlavové airbagy pro první a druhou řadu sedadel > Bezpečnostní pásy vpředu s pyrotechnickým předpínačem a omezovačem tahu > 3x bezpečnost..., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Digitální příjem rádia (DAB), Dig... (více v detailu)
Hlavní město Praha
704 055
 Kč
Mercedes-Benz Sprinter, 317 CDI KAWA XL
3. brzdová svítilna,Absence parkovacích světel,Absence upevňovacích kolejnic pro sedadla,Absence víka odkládací schránky před spolujezdcem,Adaptivní brzdové svítilny,Akumulátor AGM 12V 92 Ah,Alternátor 14 V / 200 A,Asistenční systém pro couvání (zadní kamera),Bederní opěrka sedadla řidiče,Boční obrysová světla,Diagnostická zásuvka 16pólová,Držák náhradního kola pod koncem rámu,Držák nápojů vpředu,Dveře v zadní stěně dvoukřídlé s úhlem vyklápění 270 stupňů,Dvoumístné sedadlo spolujezdce,Hmotnostní varianta z 3,5 t na 3,2 t,Hydra... (více v detailu)
1 389 080
 Kč
Citroën Berlingo, 5329 XL MAX 1.5D 130k MAN6 + Z
Před 123 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
V ceně vozu zahrnuta tato příplatková nadstandardní výbava: 2 samostatná sedadla ve třetí řadě Hands Free přístup a startování vozu Vyhřívaná přední sedadla Vyhřívané čelní sklo Základní výbava: > Zadní parkovací asistent > Přídavná LED denní světla > Čelní boční airbagy řidiče a spolujezdce s možností odpojení airbagu spolujezdce > Hlavové airbagy pro první a druhou řadu sedadel > Bezpečnostní pásy vpředu s pyrotechnickým předpínačem a omezovačem tahu > 3x bezpečnost..., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Digitální přístro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
717 480
 Kč
Škoda Superb, Combi DSG 2,0TDI 147kW 4x4 Sco
Před 219 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
DODATEČNÁ VÝBAVA: kola z lehké slitiny MANASLU 19", navigace COLUMBUS, tažné zařízení sklopné, nezávislé přídavní topení, Crew Protect Assist - proaktivní ochrana cestujících, USB-C ve vnitřním zpětném zrcátku, dekorační lišta Dark Brushed, přímá kontrola tlaku v pneumatikách, síťová dělící stěna, dvojitá podlaha v zavazadlovém prostoru, Paket pro spaní, Klima paket Top, Combi paket, paket Business. PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA 5 LET / 100 000km., ABS, Adaptivní regulace podvozku, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počít... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
865 000
 Kč
Mercedes-Benz Sprinter, 317 CDI KAWA L
3. brzdová svítilna,Absence parkovacích světel,Absence upevňovacích kolejnic pro sedadla,Absence víka odkládací schránky před spolujezdcem,Adaptivní brzdové svítilny,Akumulátor AGM 12V 92 Ah,Alternátor 14 V / 200 A,Asistenční systém pro couvání (zadní kamera),Bederní opěrka sedadla řidiče,Boční obrysová světla,Diagnostická zásuvka 16pólová,Držák náhradního kola pod koncem rámu,Držák nápojů vpředu,Dveře v zadní stěně dvoukřídlé s úhlem vyklápění 270 stupňů,Dvoumístné sedadlo spolujezdce,Hmotnostní varianta z 3,5 t na 3,2 t,Hydra... (více v detailu)
1 506 450
 Kč
Volkswagen ID.5, GTX 77 kWh 4MOTION 220KW
Před 236 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
BONUS 3 SERVISNÍ PROHLÍDKY ZDARMA PŘI FINANCOVÁNÍ CHYTŘE S VWFS. PROTOKOL CEBIA K VOZIDLU ZDARMA. PŮVODNÍ CENA NOVÉHO VOZU: 2 011 731,- 2x nabíjecí kabel, Energy-efficient tepelné čerpadlo, světla IO.Light, ambientní osvětlení vnější, DAB radio, Interior Top sport Plus, Potahy sedadel alcantara, Digitální sound paket + subwoofer, pneumaticky nastavitelné bederní opěrky předních sedadel, Pre Crash Basic, Emergency Assist, síťová dělící stěna, variabilní koncepce podlahy ložné plochy, přídavná spodní ochrana pohonné jednotky, přední sedadla EgoActive - el. nastavení s pamětí, bezpečnostní šrouby kol, Eco asistence, manažer nabíjení, Pakety: Assistance paket Plus, Infotainment paket Plus, Sports paket Plus, Comfort paket Plus, Styling paket Plus,, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní regulace podvozku, Adaptivní tempomat, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 099 000
 Kč
Obrážecí hlava FNGJ 20
Před 97 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Obrážecí hlava pro frézku FNGJ 20 (INTOS Žebrák) Hlava je ve vynikajícím stavu, prověřená technikem v... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 500
 Kč
Mercedes-Benz Sprinter, 317 CDI KAWA L
3. brzdová svítilna,Absence parkovacích světel,Absence upevňovacích kolejnic pro sedadla,Absence víka odkládací schránky před spolujezdcem,Adaptivní brzdové svítilny,Akumulátor AGM 12V 92 Ah,Alternátor 14 V / 200 A,Asistenční systém pro couvání (zadní kamera),Bederní opěrka sedadla řidiče,Boční obrysová světla,Diagnostická zásuvka 16pólová,Držák náhradního kola pod koncem rámu,Držák nápojů vpředu,Dveře v zadní stěně dvoukřídlé s úhlem vyklápění 270 stupňů,Dvoumístné sedadlo spolujezdce,Hmotnostní varianta z 3,5 t na 3,2 t,Hydra... (více v detailu)
1 460 470
 Kč
Mercedes-Benz Sprinter, 317 CDI KAWA L
3. brzdová svítilna,Absence parkovacích světel,Absence upevňovacích kolejnic pro sedadla,Absence víka odkládací schránky před spolujezdcem,Adaptivní brzdové svítilny,Akumulátor AGM 12V 92 Ah,Alternátor 14 V / 200 A,Asistenční systém pro couvání (zadní kamera),Bederní opěrka sedadla řidiče,Boční obrysová světla,Diagnostická zásuvka 16pólová,Držák náhradního kola pod koncem rámu,Držák nápojů vpředu,Dveře v zadní stěně dvoukřídlé s úhlem vyklápění 270 stupňů,Dvoumístné sedadlo spolujezdce,Hmotnostní varianta z 3,5 t na 3,2 t,Hydra... (více v detailu)
1 460 470
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty