Vestavěný krb s výměníkem

Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám tento zachovalý krb s výměníkem vody 24 KW. Krb vyhříval obytnou plochu 120 m2. Součástí prodeje je 500l zásobník vody, vyrovnávací expanzn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 000
 Kč

Podobné inzeráty

Zásobník, box na dřevo ke krbu ocelový 80x40x50cm
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nový kvalitní zásobník na krbové dřevo vyrobený ze silného 3 mm ocelového plechu. Box má 4 pevné nožky a je rozdělen přepážkou pro oddělení větších dřev, špalků od třísek nebo podpalovačů, novin a pod. Zásobník je lakován... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 990
 Kč
Nová nerezový přetoková nádoba kulatá 20 l
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Expanzní nádoba s vlastním vypouštěcím ventilem hydraulické ochrany krbem s vodním pláštěm. Jeho úkolem je kompenzovat změny v objemu vody, způsobené změnami teploty. Nádoba je připojeno k potrubní síti a přijímá vodu ze zařízení ústředního vytápění, kdy její objem se zvyšuje v důsledku zvýšení teploty. Nádoba je vyrobena z nerezové oceli. Skládá se z: - měděný plovák s vent... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Krbove kamna z výměníkem top
Před 10 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodam krbove kamna s výměníkem ale dá se použít i bez připojení k radiátorů a na ce... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Ostředku
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme rodinný dům s okrasnou zahradou v klidné části obce Ostředek u Benešova. Tento dvoupodlažní dům, renovovaný a udržovaný, je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a propojení s přírodou. Dům o celkové užitné ploše 143 m² disponuje 8 místnostmi a nabízí velkorysou dispozici 7+1, kterou lze upravit na dvougenerační bydlení s oddělenými bytovými jednotkami. Součástí nemovitosti je také samostatná garáž (17 m²) a další úložné prostory jako sklep, půda a kůlna (156 m²). Částečně podsklepený suterén s kotlem na tuhá ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500 000
 Kč
Teplovodní výměník na kouřovod
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím teplovodní výměník celý z nerezu, má dvojitou stěnu a spirálu, jsou to dva nezávislé okruhy ale je dobré je propojit mezi sebou. Teplovodní výměník byl použit jako předváděcí kus, je vyčištěn a provedená tlaková zkoušk... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Prodám kvalitní konstrukci zasklení krbu
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám levně kvalitní konstrukci zasklení krbu včetně dvířek přívodu vzduchu a popeln... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Olešnice, OV 3+1, 80 m2, lodžie, sklep, krb – byt
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Olešnice, OV 3+1, 80 m2, lodžie, sklep, krb – byt.Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 poblíž centra městečka Olešnice. Prostorný byt o podlahové ploše 80 m2 se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového bytového domu se čtyřmi bytovými jednotkami. Byt se skládá z chodby, samostatné kuchyně, ze které je vstup na prostornou zasklenou lodžii, pokoje, ložnice a obývacího pokoje, ze kterého je vstup na balkonek. Majitelé v suterénu budovy přistavěli další samostatnou místnost s krbem, která je s bytem propojena vlas... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 600 000
 Kč
Dům k pronájmu
Před 15 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu bytový dům. Dispozice 3+1 - možno upravit na 4+1. Celková kapacita až 7 lůžek, lze pojmout jako ubytovna. Byt je plně vybavený a zařízený - myčka, pračka, sušička, lcd televize a 50mbit internet. Vytápěn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
30 000
 Kč
Vestavná trouba HAIER HWO60SM2F5XH
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nová trouba z výstavky, záruka, bez poškození a obalu. Hlavní vlastnosti Kapacita (l): 70 Energetická třída: A+ Celkový příkon (W): 2600 Maximální možná teplota (°C): 240 Programy Statický, Statický+ventilátor, Multilevel ( pravý horký vzduch), Gril (variabilní), Supergril, Gril+ventilátor, Spodní ohřev, Spodní ohřev+ventilátor Funkce Wi-Fi + Bluetooth - možnost připojení k aplikaci hOn a ovládání na dálku Funkce Cook with Me – umožňuje spravovat, ukládat a hledat nové recepty Tailor Bake – program pro přípravu uvnitř měkkých a na povrchu křupavých pokrmů H20 čištění – rychlé ekologické čištění pomocí vody, které je hotové za 90 min Technologie... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 990
 Kč
Plynový kombinovaný kotel Prodejen Tiger
Před 16 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Detailní informace Plynový kombinovaný kotel Protherm Tiger 24 KTZ 24KTZCZ17 Plynový kotel Protherm Tiger 24 KTZ *DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB* - plynulá modulace výkonu - vestavěná ekvitermní regulace - příprava TV v zabudovaném zásobníku o objemu 45 l - zapalování el. Jiskrou, autodiagnostika, ochrana proti zamrznutí kotle i zásobníku - veškeré bezpečnostní prvky, by-pass, 8 litrová expanzní nádoba... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 500
 Kč
Parní krb 1200
Před 18 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám prakticky nový parní krb k zabudování. Plně funkční, využitý pouze 2x. Rozměr: 1200*300*250mm. Rozměr pro zabudování: 1180x280x270mm Zásobník na vodu: 2,1L Výkon: 420W Váha: 24kg Připojení: 230V Doba hoření 6h - 24h dle... (více v detailu)
Jihočeský kraj
29 900
 Kč
Výměník teplovodní NEREZOVÝ
Před 19 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám tento nerezový bojler s výměníkem. Objem 55litrů. Šroubení 1/2", vevnitř nerezový... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 000
 Kč
Prodej byt 4+kk, 123㎡
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Představujeme vám nádherný byt 4+kk o velikosti 122,94 m² v atraktivní lokalitě Královských Vinohrad, Praha 2. Nabízíme jedinečnou příležitost ke koupi prostorného a elegantního bytu 4+kk s podlahovou plochou 122,94 m², který se nachází v 5. nadzemním podlaží velmi udržovaného historického domu přímo na Vinohradské ulici, naproti nádherným Sadům Svatopluka Čecha. Byt je v družstevním vlastnictví. Velmi nízké měsíční náklady spojené s užíváním bytu = 2.170,- Kč plus energie. Byt je tvořen prostornou vstupní halou s vestavěnými skříněmi, rozlehlým a světlým obývacím pokojem s kuchyňským koutem, jídelnou a funkčním stylovým krbem. Dále pak Ložnicí a dalšími dvěma útulnými pokoji. Vytápění bytu je zajištěno plynovým kotlem. Tento byt je ve vynikajícím stavu, takže nebudete muset investovat do žádné nákladnější rekonstrukce. Interiér bytu je pečlivě udržovaný a vybavený kvalitními materiály, což zaručuje vysokou úroveň pohodlí a estetického zážitku. Byt má nesmírně přátelskou a romantic... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Krb s výměníkem 11 kw
Před 21 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zdravím prodám krb s výměníkem 11 kw ,jsou k tomu nové šamotove c... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Krb s výměníkem 11 kw
Před 23 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Zdravím prodám krb s výměníkem 11 kw a jsou k tomu nové vnitřní cihly a nějaké komínové roury ,
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Olešnice, OV 3+1, 80 m2, lodžie, sklep, krb – byt
Před 22 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. E2131BL038 Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 poblíž centra městečka Olešnice. Prostorný byt o podlahové ploše 80 m2 se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového bytového domu se čtyřmi bytovými jednotkami. Byt se skládá z chodby, samostatné kuchyně, ze které je vstup na prostornou zasklenou lodžii, pokoje, ložnice a obývacího pokoje, ze kterého je vstup na balkonek. Majitelé v suterénu budovy přistavěli další samostatnou místnost s krbem, která je s bytem propojena vlastn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 600 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 300 m2 - Spořice.V
Před 22 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 300 m2 - Spořice.V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout rodinný dům v klidné části obce Spořice. Na pozemku o rozloze 800 m2 je krytý příjezd, od ulice je oddělen garážovými vraty na dálkové ovládání, kterým se dostanete na vnitřní nádvoří s krytým parkovacím stáním pro 3 vozy. V klidové části zahrady se dále nachází, krytá terasa přístupná z jídelny, terasa s vířivkou, samostatná krytá pergola s krbem a udírnou, technická místnost a další sklad. V další části zahrady se nachází dětské prolézačky a nadzemní kruhový bazén. Po vstupu do přízemí domu se ze vstupní místnosti s šatnou dostaneme do chodby, ze které je přístup do všech místností v příz... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 999 000
 Kč
Krb s teplovodním výmeníkem
Před 25 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Krb s teplovodním výmeníkem Prity AMW 12 pouzivané jednu sozonu.V dobrém stavu bez poškození.
Karlovarský kraj
7 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 912 m², Křivoklát
Před 24 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Rádi bychom Vám představili jednu z nejkrásnějších nemovitostí Středočeského kraje přímo pod hradem Křivoklát, vhodnou jako nový domov pro seniory či atraktivní bydlení pro velkou rodinu. Soukromý areál s vlastní vstupní branou a příjezdovou cestou s pozemkem 3335 m2, nabízí nádherné bydlení ve 2 rodinných domech o dispozici 4+kk a 5+kk, s fenomenálními výhledy na řeku a okolní svahy, ale také kompletně vybavenou a zařízenou restauraci s krbem, udírnou a pensionem pro 28 osob, s vnitřní kapaci... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 500 000
 Kč
Krb na biolíh vestavný
Prodám vestavný krb na biolíh včetné keramické imitace dřeva a ši... (více v detailu)
1 290
 Kč
krb s vymenikem KRETZ novy
Před 32 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
KRETZ Z 103 VS krbová vložka 16kW s teplovodnim vymenikem zcela nova na palete v garazi zabalena a skladovana kvalitni a silna liti... (více v detailu)
Středočeský kraj
53 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 300 m2 - Spořice
Před 33 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64045, V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout rodinný dům v klidné části obce Spořice. Na pozemku o rozloze 800 m2 je krytý příjezd, od ulice je oddělen garážovými vraty na dálkové ovládání, kterým se dostanete na vnitřní nádvoří s krytým parkovacím stáním pro 3 vozy. V klidové části zahrady se dále nachází, krytá terasa přístupná z jídelny, terasa s vířivkou, samostatná krytá pergola s krbem a udírnou, technická místnost a další sklad. V další části zahrady se nachází dětské prolézačky a nadzemní kruhový bazén. Po vstupu do přízemí domu se ze vstupní místnosti s šatnou dostaneme do chodby, ze které je přístup do... (více v detailu)
8 999 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 300 m2 - Spořice
Před 34 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64045, V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout rodinný dům v klidné části obce Spořice. Na pozemku o rozloze 800 m2 je krytý příjezd, od ulice je oddělen garážovými vraty na dálkové ovládání, kterým se dostanete na vnitřní nádvoří s krytým parkovacím stáním pro 3 vozy. V klidové části zahrady se dále nachází, krytá terasa přístupná z jídelny, terasa s vířivkou, samostatná krytá pergola s krbem a udírnou, technická místnost a další sklad. V další části zahrady se nachází dětské prolézačky a nadzemní kruhový bazén. Po vstupu do přízemí domu se ze vstupní místnosti s šatnou dostaneme do chodby, ze které je přístup do... (více v detailu)
8 999 000
 Kč
Prodej rodinného sídla, 912 m², Křivoklát
Před 45 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Rádi bychom Vám představili jednu z nejkrásnějších nemovitostí Středočeského kraje přímo pod hradem Křivoklát. Soukromý areál s vlastní vstupní branou a příjezdovou cestou přímo pod hradem Křivoklát nabízí nejenom nádherné bydlení ve dvou rodinných domech o dispozici 4+kk a 6+1, s fenomenálními výhledy na řeku a okolní svahy, ale také kompletně vybavenou a zařízenou restauraci s krbem, udírnou a pensionem pro 28 osob, s vnitřní kapacitou... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného sídla, 912 m², Křivoklát
Před 59 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Rádi bychom Vám představili jednu z nejkrásnějších nemovitostí Středočeského kraje přímo pod hradem Křivoklát. Soukromý areál s vlastní vstupní branou a příjezdovou cestou přímo pod hradem Křivoklát nabízí nejenom nádherné bydlení ve dvou rodinných domech o dispozici 4+kk a 6+1, s fenomenálními výhledy na řeku a okolní svahy, ale také kompletně vybavenou a zařízenou restauraci s krbem, udírnou a pensionem pro 28 osob, s vnitřní kapacitou... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 500 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty