Pronájem, Byty 3+kk, 114m2 - Rezidence Laubova - Praha 3 - V

Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. L1340 ID zakázky: L1340 Nabízíme k pronájmu luxusní byt 3+kk 114m2, s parkovacím stáním, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží v Rezidenci Laubova - v žádané lokalitě Praha 3 - Vinohrady, ul. Laubova. Nabízíme Vám možnost bydlet v nejoblíbenější části Prahy - Vinohrady, kousek od centra s komfortem, v luxusním bytě. Interiér bytu tvoří krásná vstupní hala s plně vybavenou kuchyňskou linkou (lednice s mrazákem, varná deska, trouba, myčka, mikrovlnka, digestoř), jídelnou zónou a dostatkem prostoru. Dále jsou dvě světlé ložnice, každá z nichž je vybavená vestavěnou skříní. Také v bytě jsou dvě moderní koupelny. Jedná s vanou,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
63 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem, Byty 3+kk, 135m2 - Rezidence Laubova - Praha 3 - V
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. L1339 ID zakázky: L1339 Nabízíme k pronájmu luxusní byt 3+kk 135m2, s parkovacím stáním a velkou terasou 18m2, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží v Rezidenci Laubova - v žádané lokalitě Praha 3 - Vinohrady, ul. Laubova. Nabízíme Vám možnost bydlet v nejoblíbenější části Prahy - Vinohrady, kousek od centra s komfortem, v luxusním bytě. Interiér bytu tvoří krásná vstupní hala s plně vybavenou kuchyňskou linkou (lednice s mrazákem, varná deska, trouba, myčka, mikrovlnka, digestoř), jídelnou zónou a dostatkem prostoru. Dále jsou dvě světlé ložnice, každá z nichž je vybavená vestavěnou skříní. Také v bytě jsou dvě moderní koupelny. Je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
65 000
 Kč
Pronájem byty 4+kk, 141 m2 - Praha - Holešovice, ev.č. L1338
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. L1338 ID zakázky: L1338 Nabízíme k pronájmu luxusní byt 4+kk 141m2, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží v žádané lokalitě Praha 7 - Holešovice, ul. Janovského. Nabízíme Vám možnost bydlet v nejoblíbenější části Prahy - Holešovice, kousek od centra s komfortem, v luxusním bytě. Interiér bytu tvoří krásná vstupní hala s plně vybavenou kuchyňskou linkou (lednice s mrazákem, varná deska, trouba, myčka, mikrovlnka, digestoř), jídelnou zónou, dostatkem prostoru. Dále jsou tři světlé ložnice, šatna, komora. Také v bytě jsou dvě moderní koupelny: jedná z nichž je s vanou, druhá j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
46 000
 Kč
Pronájem částečně zařízeného bytu 1+kk (28 m2), Praha 6 - Ru
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu částečně zařízený byt o dispozici 1+kk o ploše 28 m2, který se nachází v přízemí cihlového domu. Byt je částečně vybavený nábytkem, viz fotografie. Disp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 000
 Kč
Prodej bytu
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji byt 1+kk s balkonem ve Zlíně Byt prošel rekonstrukcí. Byt se nachází ve 4. p.. Hlavní místnost je vybavená moderní kuchyň... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pronájem byty 3+kk, 86 m2 - Praha - Čimice, ev.č. Q1106
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. Q1106 ID: Q1106 Tento prostorný byt o dispozici 3+kk se nachází v klidné části Prahy - Čimice, na ulici Hřašeho. Jedná se o moderně řešenou jednotku a ploše 86 m2 (celková plocha včetně dvou balkónů je 101 m2). Byt disponuje velkým obývacím pokojem propojeným s kuchyňským koutem, což vytváří otevřený a vzdušný prostor ideální pro společenské aktivity. Kuchyň je vybavena kvalitními spotřebiči a dostatkem úložných prostor. Dvě ložnice jsou světlé a nabízí dostatek prostoru pro nábytek i úložné řešení. Koupelna je moderní, vybavená vanou, umyvadlem a toaletou. K bytu dále náleží prostorný balkon, který poskytuje příjemný výhled do okolí a umožňuje relaxaci na č... (více v detailu)
Hlavní město Praha
34 900
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 75 m², Praha 4 - Modřany, ul. Štolcova
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Exkluzivně nabízíme okouzlující prakticky řešený byt 3+kk s balkonem (užitná plocha 70,8 m² + balkon 4,2 m²), který se nachází ve 2. NP novostavby s výtahem. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (27,3 m²), dvě ložnice (12,8 a 11,1 m²), koupelnu s vanou i sprchovým koutem, samostatné WC, komoru na pračku a sušičku a chodbu s velkou vestavěnou skříní. Na čtvercový zastřešený balkon je vstup z obývacího pokoje. Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči (indukční varná deska, trouba, myčka, lednice s mrazákem) a vestavěnými skříněmi. Orientac... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 290 000
 Kč
Pronájem, byt 3+1, 68 m2
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130988, Hledáte ideální místo pro svou rodinu? Přijďte se podívat na tento pronájem bytu o dispozici 3+1 (68 m²), který se nachází na klidné ulici Nádražní ve Šternberku. Byt se nachází ve 3. patře bez výtahu, což zajišťuje příjemný výhled a dostatek světla. Možnost ponechání vybav... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem, byt, 3+kk, Karlovy Vary - Drahovice
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt o dispozici 3+kk s balkonem, který se nachází na atraktivní adrese v Karlových Varech - Pod rozvodnou. Bytová jednotka je ve výborném stavu, vybavena nábytkem, kuchyňskou linkou včetně spotřebičů a nový nájemník se tak může okamžitě nastěhovat bez dalších investic. Byt je vhodný maximálně pro 2 osoby. V nájemném nejsou zahrnuty poplatky spojené s užíváním bytu a energie, tyto náklady hradí nájemník samostatn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 500
 Kč
Prodej bytu 1KK v rezidenci Elizabeth
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Vítejte v nabídce krásného bytu 1+kk v samotném srdci centra Opavy. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají stylové bydlení v nejžádanější lokalitě. Byt o podlahové ploše 32,5m2 se nachází v 4NP cihlové budovy s výtahem. Při vstupu do bytu najdete dostatek místa pro úložným prostor, vstup do prostorné koupelny a obývacího pokoje, který je propojen kuchyní. Koupelna je vybavena vanou , umyvadlem, toaletou. Vstup do bytu nabízí dostatek prostoru pro skřín, komodu či botník, takže budete mít všechny vaše věci hezky uspořádané a snadno dostupné. Tento byt je běžně pronajatý s čistým výn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 299 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 70 m², Praha 5, ul. Bochovská
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Byt 3+kk ve velmi atraktivní lokalitě pražských Jinonic. Prostorný byt nabízí dva samostatné pokoje a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Rozložení kuchyňského koutu, které je vidět na fotografiích, lze upravit. Benefitem je jistě prostorný balkon, který je možné zasklít. A ačkoliv je byt v přízemí, balkón je vyvýšený a směrovaný na jih. Koupelna a samostatná toaleta jsou po rekonstrukci. Zbytek bytu je v dobrém stavu, ale menší rekonstrukce interiéru bude potřeba. K bytu naleží sklepní kóje. Bytový dům prošel zateplením a vytápění řešeno vlast... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 490 000
 Kč
Prodej, byt 3+kk, Praha 3, Žižkov, ulice Ke Kapslovně.
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
REALDOMUS zprostředkuje prodej luxusního bytu 3+kk na pražském Žižkově. Tato nemovitost je součástí jedinečného projektu Rezidence Central Park. Jedná se o geniálně řešený projekt, který spojuje klidné bydlení se skvělou dostupností centra Prahy. Komplex zahrnuje 547 bytových jednotek a byl postaven mezi lety 2006 a 2009. Tvoří ho deset prosklených výškových budov uspořádaných do tvaru podkovy, propojených terasovitými řadovkami, a zahrnuje neveřejný park, podzemní parkoviště a sklepy. Investorem je CP Praha s.r.o. Správce objektu zajišťuje služby obyvatelům prostřednictvím nepřetržité recepce, která zajišťuje bezpečnost. V roce 2010 získal tento projekt ocenění Grand Prix architektů - Národní cenu za architekturu v kategorii Novostavba. Byt o dispozici 3+kk se nachází v sedmém nadzemním podlaží z celkových třinácti. K bytu náleží parkovací stání a sklepní kóje. Jednotka disponuje dvěma ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 290 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 93 m², Tábor, ul. Svážná
Před 4 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 3+kk s balkónem v developerském projektu, na Svaté Anně v Táboře. Byt má celkovou plochu 93 m2 z toho je obytná plocha bytu 67 m2, k bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání. Byt se nachází se ve 3 NP domu. Předpokládané dokončení je plánováno na jaře 2025. Topení a ohřev vody zajištěn centrálním plynovým kotlem v domě a pro každý byt vlastní ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 635 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v centru Brna
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt v osobním vlastnictví v Brně, který se nachází ve třetím patře cihlového domu s výtahem s plochou interiéru 48 m². Byt je jednopodlažní, má 3 samostatné pokoje a je vybaven kuchyňskou linku se spotřebiči Whirpool a Electrolux. Součástí koupelny jsou zařizovací předměty značky Grohe nebo také Willerroy Boch. Koupelna je obložena keramickými velkoformátovými obklady se vzorem onyxu. Tato nemovit... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 750 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 67 m², Praha, ul. Makovského
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hledáte prostorný a moderní byt v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra? Pak se nechte okouzlit touto bytovou jednotkou 3+kk+L o celkové ploše 62 m², která prošla kompletní rekonstrukcí a nabízí vše, co si můžete přát. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2.50 m² a lodžie o celkové ploše 3,18 m². Celý byt je zařízen s důrazem na detail a vyzařuje nadčasovou eleganci. Dominantou interiéru je jasanové dřevo, které se prolíná celým prostorem a vytváří útulnou a harmonickou atmosféru. Vybavení bytu je nadstandardní a zahrnuje vše potřebné pro pohodlné by... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 670 000
 Kč
Pronájem byty 2+1, 56 m2 - Telč-Podolí, ev.č. 00032
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Ev.č. 00032 Nabízíme k pronájmu krásný byt o dispozici 2+1 s celkovou plochou 56 m2 v klidné části Telče U Štěpnického rybníka. Byt se nachází ve druhém patře bytového domu a jeho velkou předností je lokalita Vybavení bytu: - Prostorná kuchyně s vestavěnými spotřebiči jídelním koutem a kuchyňskou linkou - Obývací pokoj s rohovým gaučem a rozkládací postelí - Koupelna se sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem a skříňkou, příprava pro pračku a sušičku - Světlá ložnice s výhledem do zahrady - Parkování přímo před do... (více v detailu)
Kraj Vysočina
14 000
 Kč
Pronájem, byt 3+kk, 80 m², Prostějov, ul. Studentská
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k podnájmu prostorný byt o dispozici 3+kk se dvěma prostornými balkóny. Byt je vybaven kuchyňskou linkou se sporákem. Bytový dům prošel revitalizací a je zateplen. Nachází se v blízkosti centra města Prostějov. U domu jsou dvě větší parkoviště. Požadována vratná jistota ve výši... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 84 m², Vratimov, ul. Zahradní
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji luxusní byt 3+kk ve velmi dobrém stavu v klidné části obce Vratimov. Byt se nachází v cihlové konstrukci a disponuje užitnou plochou 84 m². Nemovitost je rozdělena na 1 podzemní a 2 nadzemní podlaží. Součástí nabídky je také vybavená kuchyň a dva sklepy 6 a 9 m², což nabízí dostatek úložného prostoru. Nemovitost prošla nedávnou luxusní rekonstrukcí, která zajišťuje... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 490 000
 Kč
Pronájem, apartmánový byt 2+kk, 52 m2, Plzeň, Bory
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu luxusně vybavený byt v hotelovém komplexu Golden Fisch v Plzni v ul. U Borského parku. Tento exkluzivní byt o velikosti 2+kk se nachází ve velmi dobře udržovaném objektu. Disponuje výtahem pro snadný přístup a nachází se na 2. podlaží z celkových 7. Celková podlahová plocha bytu činí 52 m². Vybavení nemovitosti je součástí pronájmu. Pro pohodlné vytápění je k dispozici ústřední dálkové topení. Byt nabízí nejen komfortní bydlení, ale také široké možnosti relaxace a zábavy. V přízemí budovy naleznete recepci a restauraci pro pohodlné služby. V 1. patře se nachází velmi stylové fitness centrum Wolverine Gym. V suterénu pak najdete Wellness pro maximální relaxaci a regener... (více v detailu)
Plzeňský kraj
19 900
 Kč
Prodej bytu 2+1, Praha - Braník, ul. Ke Krči
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v přízemí zděného domu o užitné ploše 62 m², nacházející se v městské části Braník, ul. Ke Krči. Nemovitost je v původním, avšak zachovalém stavu. Každý z pokojů má svůj vlastní vstup, což zajišťuje maximální soukromí a pohodlí. V bytě jsou nová okna, rozvody vody, TUV a topení jsou zajištěny dálkovým rozvodem. Samostatná koupelna s vanou, součástí kuchyně je komora, v chodbě jsou vestavě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 490 000
 Kč
Pronájem bytu 2kk, ulice Vocelova, Kutná Hora
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu nově zrekonstruovaný, útulný a kompletně zařízený byt 2+kk přímo v centru města Kutné Hory. Byt v 1 podlaží o výměře 50m2, má vysoké stropy (3,3m), což mu dodává příjemnou vzdušnou atmosféru. Kuchyň je zařízena novými spotřebiči (velká lednice, varná deska, el. trouba, mikrovlnka). Dále koupelnou s velkorysým sprchovým koutem... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 90 m², Sedlčany, ul. Nademlýnská
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu krásný prostorný byt 3kk o užitné ploše 90 m² v centru obce Sedlčany. Byt se nachází ve 2. podlaží cihlové budovy a prošel kompletní rekonstrukcí, což zajišťuje moderní a útulné bydlení. Dispozice zahrnuje tři prostorné místnosti – obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice a útulnou koupelnu. Součástí bytu je také nová kuchyňská linka vybavená spotřebiči. Lokalita v ce... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 60 m²,Praha, ul. Thomasova Britská čtvrť
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Čerstvě zkolaudovaný byt 3+kk o ploše 60 m2 se zastřešeným balkonem v šestém patře bytového domu s výtahem v moderním komplexu Britské čtvrti v Praze - Stodůlky, s výhledem do krajiny. Byt je velmi dobře dispozičně řešený. Koupelna se sprchovým koutem a WC je zvlášť. Z předsíně je vstup do dvou neprůchozích pokojů, kuchyňské části s plně vybavenou linkou a úplně novými spotřebiči dále navazující na obývací prostor se vstupem na balkon s překrásným výhledem, který vám bude dělat radost. Před domem je velké hřiště na míčové hry. Byt se nabízí nevybavený. Je zde... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
Byt 4+kk, 144 m2, Praha 5 - Košíře
Před 4 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Unikátní byt s panoramatickým výhledem na Prahu a prostornou terasou (132 m2). Byt o dispozici 4+kk je nyní upraven na vzdušnější 3+kk, jednoduchou úpravou lze však dispozici 4+kk navrátit. Byt je situován v posledním 6. NP rezidenčního paláce v projektu PARVI Cibulka od YIT. V původně průmyslové stavbě bývalé továrny, která byla velmi citlivě zrekonstruována na současné moderní bydlení loftového typu, jsou zachovány industriální prvky a prostory působí velmi stylově a vzdušně. V b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt 4+kk, 144 m2, Praha 5 - Košíře
Před 4 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Unikátní byt s panoramatickým výhledem na Prahu a prostornou terasou (132 m2). Byt o dispozici 4+kk je nyní upraven na vzdušnější 3+kk, jednoduchou úpravou lze však dispozici 4+kk navrátit. Byt je situován v posledním 6. NP rezidenčního paláce v projektu PARVI Cibulka od YIT. V původně průmyslové stavbě bývalé továrny, která byla velmi citlivě zrekonstruována na současné moderní bydlení loftového typu, jsou zachovány industriální prvky a prostory působí velmi stylově a vzdušně. V b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 3+kk, 77 m², Slaný, ul. Třebízského
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivní nabídka prodeje prostorného bytu 3+kk o užitné ploše 77 m², který se nachází ve 2. podlaží cihlové novostavby jen kousek od centra malebného města Slaný. Tento jedinečný byt se pyšní nejen moderním vybavením, ale také funkčně řešenými prostory včetně dvou koupelen a útulné kuchyně vybavené všemi potřebnými spotřebiči. Dům je umístěný ve vyhledávané části obce s výbornou občanskou vybaveností a nepřeberným množstvím možností pro volnočasové aktivity. Velkým bonusem je bezesporu krásná terasa o pl... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 900 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty