Prodej zahrady, 541 m², Dolní Zálezly

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu o rozloze 541 m², která se nachází na příjemném a klidném okraji obce Dolní Zálezly. Tato nemovitost má svažitý terén, ale i tak představuje ideální místo pro vaše odpočinkové a volnočasové aktivity. Svou polohou na okraji obce nabízí dostatek soukromí pro vaše relaxační chvíle. Pozemků je zde na prodej hned několik a nejsou samostatně oploce... (více v detailu)
Ústecký kraj
421 980
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej zahrady, 354 m², Dolní Zálezly
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu o rozloze 354 m², která se nachází na příjemném a klidném okraji obce Dolní Zálezly. Tato nemovitost má svažitý terén, ale i tak představuje ideální místo pro vaše odpočinkové a volnočasové aktivity. Svou polohou na okraji obce nabízí dostatek soukromí pro vaše relaxační chvíle. Pozemků je zde na prodej hned několik a nejsou samostatně oploce... (více v detailu)
Ústecký kraj
338 800
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 46410 m², Králíky
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme vám jedinečnou investiční příležitost – rozlehlý pozemek o velikosti 46 410 m² na okraji malebné obce Dolní Boříkovice. Tento pozemek je ideální pro výstavbu objektů pro veřejné ubytování, stravování či poskytování nevýrobních služeb. Nachází se vedle komunikace s dobrou dostupností a nabízí nádherný výhled do okolní krajiny. Pozemek je v současné době určen pro výstavb... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 838 920
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 942 m², Dolní Kamenice
Nabízíme k prodeji investiční stavební pozemek o rozloze 942 m² v klidné části obce Dolní Kamenice u Holýšova. Nachází se v malebné lokalitě, která nabízí klid a soukromí, zárove... (více v detailu)
995 000
 Kč
Prodej zahrady, 796 m², Opařany - Oltyně
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme prodej oplocené zahrady v Oltyni, o celkové ploše 796 m2, v okrajové části obce Oltyně. Na zahradě stojí chatka, která je postavená na zděné podezdívce. Na pozemku... (více v detailu)
Jihočeský kraj
670 000
 Kč
Prodej zahrady, 460 m², Povrly
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivního pozemku v žádané lokalitě na okraji obce Povrly. Jedná se o unikátní příležitost získat nemovitost s rozlohou o ploše 450 m². Toto místo je ideální pro ty, kteří hledají klidnou a přírodně bohatou oblast s dobrou dostupností do okolních měst či přírodních zajímavostí. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což představuje vynikající výchozí bod pro vaše možné budoucí úpr... (více v detailu)
Ústecký kraj
432 400
 Kč
Prodej zahrady, 405 m², Povrly
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivního pozemku v žádané lokalitě na okraji obce Povrly. Jedná se o unikátní příležitost získat nemovitost s rozlohou o ploše 405 m². Toto místo je ideální pro ty, kteří hledají klidnou a přírodně bohatou oblast s dobrou dostupností do okolních měst či přírodních zajímavostí. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což představuje vynikající výchozí bod pro vaše možné budoucí úpr... (více v detailu)
Ústecký kraj
384 750
 Kč
Prodej zahrady, 467 m², Povrly
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivního pozemku v žádané lokalitě na okraji obce Povrly. Jedná se o unikátní příležitost získat nemovitost s rozlohou o ploše 467 m². Toto místo je ideální pro ty, kteří hledají klidnou a přírodně bohatou oblast s dobrou dostupností do okolních měst či přírodních zajímavostí. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což představuje vynikající výchozí bod pro vaše možné budoucí úpr... (více v detailu)
Ústecký kraj
438 980
 Kč
Prodej zahrady, 488 m², Povrly
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivního pozemku v žádané lokalitě na okraji obce Povrly. Jedná se o unikátní příležitost získat nemovitost s rozlohou o ploše 488 m². Toto místo je ideální pro rybáře nebo pro ty, kteří hledají klidnou a přírodně bohatou oblast s dobrou dostupností do okolních měst či přírodních zajímavostí. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což představuje vynikající výchozí bod pro vaše možné bud... (více v detailu)
Ústecký kraj
463 600
 Kč
Prodej rodinného domu, 176 m², Dolní Kounice
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům po částečné rekonstrukci o celkové ploše 176 m² a užitné ploše 80 m² ve vinařské oblasti Dolní Kounice. Tento jednopodlažní dům se nachází na rohovém pozemku o velikosti 176 m² na okraji obce s Moravskými Bránicemi. Dům o dispozici 2+1 je připraven k okamžitému nastěhování. V Dolních Kounicích naleznete veškerou občanskou vybavenost včetně základní školy, mateřské školky, obchodů, restaurací, hřiště, kulturního domu a Hotelu Vinum Coeli. Po krátkém dojezdu do města Brna, Pohořelic č... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 800 000
 Kč
Prodej zahrady, 3149 m², Suchov
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu o rozloze 3149 m2 v obci Suchov okres Hodonín v Jihomoravském kraji, 14 km jihovýchodně od Veselí nad Moravou. Velkou výhodou pro nového majitele bude chatka, která se skládá z kuchyně, jídelny v příze... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej zahrady, 837 m², Úštěk
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásnou zahradu s chatkou o rozloze 837 m² v katastrálním území Lukov u Úštěku, která se nachází na klidném okraji obce. Tento pozemek je ideální pro ty, kteří hledají útočiště v přírodě a chtějí si užívat klid a soukromí mimo ruch města. Zahrada je ve velmi dobrém stavu, připravená k okamžitému využití ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 242 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku na Dolní Bečvě
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
včetně provize RK a právního servisu, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku - parcela o velikosti 900 m² v katastru obce Dolní Bečva. Dle územního plánu je určena k výstavbě bydlení. Pozemek se nachází v klidné části obce s dobrou dostupností po zpevněné obecní komunikac... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 260 000
 Kč
Prodej chalupy, 290 m², Dolní Křečany - Rumburk 3
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji poloroubené stavení v KÚ Dolní Křečany ve Šluknovském výběžku. Výjimečnost nemovitosti tkví v její poloze v klidné části obce a zároveň docházkové vzdáleností do centra města Rumburk. Celková plocha pozemku je 1655m2. Podlahová plocha poskytuje dostatek místa pro trávení rodinných dovolených k trvalému bydlení, či jako inv. příležitost. V 90 letech prošla chalupa postupnou renovací - dřevěné podlahy, schodiště a trámové stropy z borovicového dřeva. Dispozice je rozdělena do dvou NP. V INP prostorný... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 350 000
 Kč
Prodej rodinného domu se zahradou, 733 m², Dolní Dobrouč
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme vám ke koupi samostatně stojící rodinný dům v klidné části obce Dolní Dobrouč. Dům nabízí celkovou plochu 166 m². Tuto výměru tvoří veranda, chodba, kuchyň, obývací pokoj, komora, koupelna a WC. V 1. nadzemním podlaží se nachází chodba, prostorný pokoj a 3 zkosené půdní prostory. Suterén disponuje chodbou, dvěma sklepními prostory, vodárnou, komorou a také se zde nachází prostorná garáž. Nemovitost je napojena na obecní vodovod, dalším zdrojem vody je vlastní studna. Plyn je na po... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 170 000
 Kč
Prodej pozemku, 1726 m², Povrly
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme zajímavý pozemek o rozloze 1726m², situovaný na okraji malebné obce Šachov, který je klasifikován jako trvalý travní porost. Tento unikátní kus pozemku se vyznačuje svou výhodnou polohou v klidné části obce s příjemným okolím a dobrým přístupem. Pozemek je v dobrém stavu a poskytuje široké spektru... (více v detailu)
Ústecký kraj
966 560
 Kč
Prodej zahrady, 2272 m², Hranice
Nabízíme k prodeji krásnou zahradu o rozloze 2272 m², situovanou v klidné části obce Hranice u Aše. Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají útočiště pro relaxaci a odpočinek v přírodě. Pozemek je v dobrém stavu a nabízí široké možnosti využití, ať už pro zahradničení, rekreaci, nebo jako stavební parcela. Díky své poloze v klidné lokalitě za... (více v detailu)
1 099 000
 Kč
Stavební Pozemek 1613m2, Dolní Lhota u Ostravy
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pokud toužíte bydlet v přírodě v blízkosti lesa a nechcete se vzdát výhod města, máme pro Vás jedinečnou nabídku stavebního pozemku na samotném okraji obce Dolní Lhota. To, že budete bydlet na okraji zástavby Vám zaručí soukromí a klid. Pozemek o výměře 1613m2 je čtvercového tvaru, mírně svažitý s ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej ostatní, 1518 m², Povrly
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zajímavoý pozemek situovanou na okraji malebné obce Šachov, která rozhodně stojí za Vaši pozornost. Jedná se o pozemek s celkovou plochou 1518 m². Svojí polohou na okraji obce nabízí ničím nerušené soukromí a klid, avšak s rychlým dosahem do centra všech důležitých služeb a společenského dění. Stav pozemku je hodnocen jako dobrý, což znamená, že nemovitost je ihned připravena k dalšímu využití či případné adaptaci dle představ nového ... (více v detailu)
Ústecký kraj
925 980
 Kč
Prodej louky, 1487 m², Rozvadov
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o výměře 1487m², situovaný na okraji malebné obce Svatá Kateřina u Rozvadova. Jedná se o výjimečně hezké místo vhodné pro zájemce o klid a kontakt s přírodou. Pozemek je kategorizován jako ostatní plocha a jeho stav je hodnocen jako velmi dobrý, což předznamenává minimální potřebu úprav před využitím pro trvalé či rekreační účely. Tato nemovitost je ideální vo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
669 150
 Kč
Prodej pole, 531 m², Stavěšice
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej pozemku o výměře 531 m2 v katastru obce Stavěšice. Jedná se o 2 na sebe navazující parcely orné půdy, leží na okraji obce, prodej podílu 1... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
252 000
 Kč
Prodej zahrady, 600 m², Vendryně
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji pozemek o rozloze cca 600 m², nacházející se v klidné části obce Vendryně. Jedná se o oplocenou rovinatou zahradu, mezi rodinnými domy, ke které jsou k dispozici všechny inženýrské sítě přímo na hranici. Pozemek je určen pro ty, kteří chtějí skvěle... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
600 000
 Kč
Prodej zahrady, 600 m², Orlová - Lutyně
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
V klidné části obce Horní Lutyně nabízíme k prodeji zahradu o rozloze 600 m² s útulnou chatou. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají únik od městského shonu a touží po klidném místě k relaxaci. Chata je vybavena plastovými okny. V přízemí se nachází garáž, což poskytuje dostatek prostoru pro parkování n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
890 000
 Kč
Prodej zahrady, 425 m², Horažďovice
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji udržovanou zahradu o rozloze 425 m², nacházející se v klidné části obce Babín u Horažďovic. Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají únik od městského shonu a touží po klidném místě k odpočinku či zahradničení. Na zahradě se nachází malinká chata s vlastní kopanou studnou. Zahrada... (více v detailu)
Plzeňský kraj
310 500
 Kč
Prodej zahrady, 1 330 m², Hoštka
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji krásnou zahradu o rozloze 1 330 m², která se nachází v klidné části obce Hoštka. Tato lokalita je ideální pro všechny, kteří hledají únik od rušného městského života a chtějí si užít klid a pohodu venkovského prostředí. Zahrada je v dobrém stavu, což Vám poskytuje skvělou příležitost k realizaci vlastních zahradnických projekt... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 421 000
 Kč
Prodej zahrady, 756 m², Horní Město - Dobřečov
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 756 m² v klidné části obce Dobřečov, ideální pro milovníky přírody a klidu. Pozemek je veden jako ostatní plocha a nabízí skvělou investiční příležitost. Bylo zažádáno o změnu v územním plánu na pozemek určený k výstavbě. Nyní je tato plocha vedena v územním plánu jako plocha zeleně přírodního charakteru ZP. Hlavní využití - zeleň přírodě blízkého charakteru. Přípustné využití - stavby sítí a zařízení technické infrastruktury, stavby komunikací ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
369 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty