Věřím a doufám

PlaceholderNo Image
Před 19 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pořád věřím, že když se najdou dva co to myslí vážně a mají nároky přiměřené, nemělo by být seznámení problém.
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Suzuki XF 650 Freewind 35kw STK na 4 roky
Suzuki XF 650 Freewind 35kw STK na 4 roky
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám spolehlivou Suzuki, s kterou jsem neměl nikdy problém. Velmi spolehlivá. Pravidelně servisovaná. Chytá na tlačítko okamžitě. Nízká spotřeba. Nová stk na 4 roky. V TP 35kw. Rok výroby je 1998. Najeto má 50t... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
29 999
 Kč
Křeslo
Křeslo
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dnes již ikonický tvar Ton křesla. Toto je zralé k restaurování, ale pro šikovného člověka by to neměl být problém.
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
G3 Ferrari horkovzdušná mini trouba G10068
G3 Ferrari horkovzdušná mini trouba G10068
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Klasická trouba jen v menším provedení (50x60cm) na jeden plech. Používali jsme ne zcela intenzivně cca 4 měsíce, když jsme neměli tro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Sphynx
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Touto cestou hledáme nový domov pro dva kocourky Kanadského Sphynxe (3,6let). Kluci jsou zdraví, mazliví, čistotní, kastrovaní. Bohužel nás k tomu... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Historické dveře
Historické dveře
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám asi 15ks historických interiérových dveří z vily z 30. let. Mám je od demontování uskladněné v suchu. Nemají obl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 000
 Kč
Krásná koťátka hledají nový domov plný lásky
Krásná koťátka hledají nový domov plný lásky
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Darujeme 2 koťátka která hledají domov a lásku Jen do správných rukou kde najdou vše co potřebuji Bylo jich 5 A tři už mají domov Zbylá dvě stále na domov čekají Cca za 4 týd... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Zdarma
 Kč
Štěňátka křížence pinčů
Štěňátka křížence pinčů
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zdravím vás, našim čtyřnohým mazlíčkům se podařila krásná věc a budou mít štěňátka???????? Touto cestou bychom se vás chtěli zeptat, zda by někdo z vás nebo z vašich známých neměl zájem o štěňátko těch našich krasavců. Rádi bychom,aby se štěňátka dostala do milujících rodin. Dagy a Cassie Jsou oba kříženci pinče. Jsou aktivní, mají rádi pohyb ale zároveň se zvládnou i jen povalovat, mají rádi společnost i děti. Mají ochranitelské pudy ale po se... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1, 63 m², Mořkov, ul. Obchodní
Prodej bytu 3+1, 63 m², Mořkov, ul. Obchodní
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v osobním vlastnictví, situovaný v srdci obce Mořkov. Tento světlý a modernizovaný byt je ideální volbou pro rodinné bydlení v klidném prostředí s veškerou občanskou vybaveností na dosah. Součástí prodeje je i podíl na společných částech domu a přilehlém pozemku, který můžete využít pro relaxaci a odpočinek. K bytu náleží dva prostorné sklepy a kolárna, což poskytuje dostatek úložného prostoru. Byt prošel modernizací, která zahrnuje novou kuchyňskou linku, zrekonst... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 695 000
 Kč
RASTY - ČISTÁ PSÍ DUŠE
RASTY - ČISTÁ PSÍ DUŠE
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Rasty je 7 letý kříženec menšího, středního vzrůstu, má 17 kilo, ale 15 kilíček by mu prospělo a slušelo více. Je to zcela bezprobléový, pohodový a velice hodný pes, uplně nekonfliktní, vychází naprosto se všemi lidmi a nemá problém ani s pejsky, i když dosud moc neměl poznat psí společnost. Je to sice klidný pes, ale začal si užívat aktivitu a pohyb venku, vyloženě dohání zameškaná léta, kdy neměl žádné zážitky a vyžití. Není nijak náročný, je přizpůsobivý, ale bude určitě rád ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Yamaha YBR 125, r.v. 2007, najeto 26 tis. km
Yamaha YBR 125, r.v. 2007, najeto 26 tis. km
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám svou Yamahu YBR 125 z roku 2007, skvělý parťák hlavně pro začátečníky. Motorka je lehká, snadno ovladatelná a hlavně dokáže hodně odpustit, což ocení každý, kdo teprve začíná. Sám jsem se na ní naučil základy a rád ji pošlu dál, ať slouží. Přecházím na větší. Najeto má 26 tis. km, STK je čerstvá, platná do června 2028. O moto bylo dobře postaráno – pravidelná výměna oleje, loni jsem nechal udělat novou řetězovou sadu, vyměnit brzdovku, rozleštit světl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
32 000
 Kč
RASTY - ČISTÁ PSÍ DUŠE
RASTY - ČISTÁ PSÍ DUŠE
Před 1 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Rasty je 7 letý kříženec menšího, středního vzrůstu, který se k nám dostal poté, co jeho páníček nastoupil výkon trestu. Údajně je to kříženec kavalíra, ale v tomto případě leda v XL vydání. Rasty má 17 kilo, ale 15 kilíček by mu prospělo a slušelo více. Je to zcela bezprobléový, pohodový a velice hodný pes, uplně nekonfliktní, vychází naprosto se všemi lidmi a nemá problém ani s pejsky, i když dosud moc neměl poznat psí společnost. S pánem totiž žili jen sami a Rasty znal pouze krátké procházky kolem domu. Když přijel, byl zcela bez emocí, neměl z ničeho radost, ani nebyl nijak smutný, zkrátka se vůbec nijak neprojevoval. Postupně ale rozvázal a stal se z něj skvělý kluk, který už se umí "smát", dává najevo radost a učí se psím dovednostem. Je to sice klidný pes, ale začal si užívat aktivitu a pohyb venku, vyloženě dohání zameškaná léta, kdy neměl žádné zážitky a vyžití. Byví ho procházky, výlety aí dovádění se psy na zahradě, d... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+kk, 60 m2, ul. Zelinova - Zlín, ev.č. 01939
Pronájem bytu 2+kk, 60 m2, ul. Zelinova - Zlín, ev.č. 01939
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 01939 EXPLICIT REALITY a Mgr. Alice Nováková Vám nabízí pronájem luxusního a prostorného bytu o dispozici 2+kk v klidné lokalitě Jižních Svahů na ulici Zelinova. Dispozičně se byt skládá z kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem, ložnice, předsíně s šatnou, koupelny a prostorného balkónu. K bytu náleží sklep. Byt je kompletně a moderně zařízený. Kuchyně je zbrusu nová a je vybavena všemi spotřebiči, tj. kombinovaná lednice, sklokeramická deska, trouba, nová myčka nádobí a vinotéka. Nechybí ani dostatek úložného prostoru. Kuchyně a jídelní část je pomyslně oddělena praktickým barem se dvěma barovými židlemi. Obývací část disponuje sedačkou a konferenčním stolkem. V ložnici se nachází manželská postel, dva noční stolky a skříň pro uložení oblečení. V bytě jistě oceníte šatnu, která tvoří samostatnou místnost vedle předsíně. V koupelně se nachází vana, umyvadlo, toaleta a zcela nová pračka. Z obývacího pokoje a ložnice je přístup na... (více v detailu)
Zlínský kraj
16 000
 Kč
RASTY - ČISTÁ PSÍ DUŠE
RASTY - ČISTÁ PSÍ DUŠE
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Rasty je 7 letý kříženec menšího, středního vzrůstu, který se k nám dostal poté, co jeho páníček nastoupil výkon trestu. Údajně je to kříženec kavalíra, ale v tomto případě leda v XL vydání. Rasty má 17 kilo, ale 15 kilíček by mu prospělo a slušelo více. Je to zcela bezprobléový, pohodový a velice hodný pes, uplně nekonfliktní, vychází naprosto se všemi lidmi a nemá problém ani s pejsky, i když dosud moc neměl poznat psí společnost. S pánem totiž žili jen sami a Rasty znal pouze krátké procházky kolem domu. Když přijel, byl zcela bez emocí, neměl z ničeho radost, ani nebyl nijak smutný, zkrátka se vůbec nijak neprojevoval. Postupně ale rozvázal a stal se z něj skvělý kluk, který už se umí "smát", dává najevo radost a učí se psím dovednostem. Je to sice klidný pes, ale začal si užívat aktivitu a pohyb venku, vyloženě dohání zameškaná léta, kdy neměl žádné zážitky a vyžití. Byví ho procházky, výlety aí dovádění se psy na zahradě, doma by jistě uvítal psí společnost pohodové fenky či kámo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pitbike 140yx
Pitbike 140yx
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Bohužel nechci ale budu muset ji prodat . Je to pitbike 140yx za mě nesmrtelný motor když dodate trochu peče jsem druhy majitel koupeno při 60mth momentalně má 100mth je to trošku vic ale motorka jezdí bez problému . Kola 17/14 motorka jela max 110km/h víc to nedá. Semnou motorka ani jednou nezpadla max v polu a neudělalo to ani škrabanec jedinej Minus: Zadní plast je ruplej jako ničemu to nevadí ale neni to tak moc hezké , přední kolo má osmici ale min... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
16 000
 Kč
Kohoutci
Kohoutci
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
!!!Araukana v rezervaci!!! Hezký večer, mám tady navíc pět fešáků, kteří hledají nový domov - Tři krásní černobílí kohoutci, mix faverolky zdrobnělé a rousné slepice. Jsou menšího vzrůstu, už kokrhají a pojímají slepičky. Stáří 4 měsíce - Kohoutek araukany (mix b... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Mercedes C350 W204 2011 Facelift
Mercedes C350 W204 2011 Facelift
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám bouraný mercedes C350. Koupil jsem ho v Berlíně s tím že si ho opravím. Bohůžel velký nedostatek času mně tlačí do toho ho prodat. Zabírá mi tu místo a zbytečně tu stojí. Je to Avantagarde výbava. Adaptivní tempomat, vyhřívané přední sedačky atd… Je to 3.5l CGI benzín V6 310 koní. Byl pravidelně servisovaný v autorizáku mám i výpis. Pro tyto modely byla svolávačka na zadní nápravnici ta byla dělaná 15tis km zpět takže je nová. Auto má najeto 186tkm. Byl bouraný v zimě do semaforu co jsem se ptal v rychlosti kolem 40-50 na přední pravou stranu. Vyměnil jsem pravou stranu ramena tlumic atd mohu dodat fakturu. Na autě je potřeba koupit kapotu, přední nárazník, pravé světlo(jednotky přidám k autu), čelní sklo, blatník, přední stabilizační tyč, nechat drobet srovnat nadkolí kvůli slícování blatníku, pravý podběh, komplet brzdy a pár drobností, nechat opravit přístrojovku. Bohůžel vybouchli všechny airbagy, airbag spolujezdce už mám. Kouk... (více v detailu)
Plzeňský kraj
140 000
 Kč
AISHA - 17 kg - fenečka 10 měsíců
AISHA - 17 kg - fenečka 10 měsíců
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nejsem nijak velká, ale je mě všude dost - jsem aktivní všudybylka, zvědavá jako opička, vše mě zajímá, u všeho chci být první ❤️ Miluji lidi všech věkových kategorií, všech velikostí, všech pohlaví ???? S pejsky jsem po seznámení kamarádka, takoví jorkové, juuu, ti jsou nejlepší, ty mám vážně ráda, s těmi je velká sranda ????. Kočičky bych určitě proháněla, ale doopravdy to nevím, neznám je. Potřebuji spoustu psích aktivit, psí zábavy, pohybu a her. Jsem mladá a neklidná, je třeba mě unavit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej byt 3+1, 80㎡
Prodej byt 3+1, 80㎡
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt 3+1/L 76 m2, Dobevská, Praha 4-Kamýk Byt je v osobním vlastnictví a je situován v prvním zvýšeném nadzemním podlaží dvanáctipodlažní budovy s jedním podzemním podlažím. Zaujímá užitnou plochu 80 m² (včetně lodžie) a výměru podlahové plochy 76 m². Rozvod topení je zajištěn ústředním dálkovým topením. Byt byl částečně rekonstruován a jsou zde el. rozvody v mědi, nové rozvody vody a odpadů, plastová okna. Panelový dům také prošel revitalizací, která zahrnovala zateplení, fasádu, zasklení lodžií, střechu, výtah, vchod na čip. Lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost, včetně městské hromadné dopravy (MHD). V okolí d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 700 000
 Kč
Porcelánové hrníčky sada 6 ks - jakoby plecháčky
Porcelánové hrníčky sada 6 ks - jakoby plecháčky
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Krásné nové porcelánové hrníčky "jakoby plecháčky". Několik měsíců jim hledám místo, ale pořád sedí v krabici a bude lepší, když najdou nový domov. Hrníčky jsou nepoužité, přesto na černém je u hrdla vada (z výroby?) viz foto. Nevím, co to je. Značení je obyč, n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Polský teplokrevník
Polský teplokrevník
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám 24 letého valacha ze zdravotních i časových důvodů Hodný na ošetřování veterinář a kovář bez problémů zuby dělané před 2 lety také bez problému koník není už sice mladý ale potřeboval by stále péči a pohyb a ten já mu dát nemohu momentálně stojí 2 roky jen na pastvině takže je potřeba nejdříve práce... (více v detailu)
Plzeňský kraj
20 000
 Kč
Prodej komerční Restaurace, 600㎡
Prodej komerční Restaurace, 600㎡
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Představte si, že se každé ráno probouzíte uprostřed dechberoucích Jeseníků, kde svěží vzduch a nádherná příroda Vás obklopují na každém kroku. Máte možnost vlastnit a provozovat svůj vlastní penzion s restaurací, kam budou turisté z celého světa přijíždět za klidem a krásou tohoto koutu světa. Nebo bys raději investoval do nemovitosti a těšil se z pravidelného příjmu z nájmu, zatímco budeš mít možnost sám si užívat tuto úžasnou lokalitu? V přízemí domu se nachází rozlehlý taneční parket, který je jako stvořený pro pořádání večírků a tanečních akcí, kde budou vaši hosté tančit až do rána. Dále zde najdete prostornou restauraci, která poskytuje dostatek místa pro všechny gurmány, kteří si přijdou vychutnat vaše kulinářské umění. Pro pohodlí návštěvníků jsou zde dvě toalety, takže se nemusí tlačit ve frontě. Kuchyně nabízí kvalitní zázemí pro přípravu všech lahodných pokrmů, které máte v plánu, a k dispozici je také vstup do sklepa – ideálního pro skladování vína, piva nebo zásob potrav... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 990 000
 Kč
Tiskárny HP Laserjet 1005
Tiskárny HP Laserjet 1005
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím tyhle dva retro kousky laserových černobílých tiskáren HP Laserjet 1005 Jsou funkční, a včetně 3 tonerů. U jedné chybí plastový kryt pro přidržení papíru, jinak kompletní. Důvo... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Krátkodobý pronájem malého domu se zahradou
Krátkodobý pronájem malého domu se zahradou
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Z důvodu nečekaného storna krátkodobého pronájmu, který měl být na cca 2–3 měsíce během rekonstrukce našeho domu,potřebujeme pronájem domu, chaty, případně bytu s možností využívání zahrady (máme 2 pejsky). Domek může být klidně menší. Pejsci jsou slušně vychovaní francouzští buldočci, většinu dne prospí a nic neničí. Jsme pár (muž a žena, oba 35 let), pracující z domova s občasnými schůzkami. Pracujeme jako zprostředkovatelé v... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodám Yamaha FZ 1 FAZER 2006 / 57.xxx km / tk 2028
Prodám Yamaha FZ 1 FAZER 2006 / 57.xxx km / tk 2028
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Na prodej Yamaha FZ1 FAZER 2006 , původní hezký stav, nějaký šrám se ovšem najde vzhledem k staří je to 2006, ale nemá žádné volné ani prasklé plasty ani chybějící části. Najeto 57.414 km ale porad jezdím. Technická kontrola do : 13.6.2028 Naháč s 110 Kw motorem R1 co potaha ruce :D nové obutí letos předek i zadek gumy Michelin power CT2. Kufry do kterých se sbalíte na delší trasu. Na moto mam udělanou 12V zásuvku a držák na mobil. Vidle UpsideDown, nastavovací, to samé centráln... (více v detailu)
Olomoucký kraj
88 000
 Kč
KTM 390 Duke 2018
KTM 390 Duke 2018
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, rád bych zde nabídl k prodeji svoji motorku, KTM 390 Duke, r.v. 2018, s nájezdem 20xxxkm Motocykl je mechanicky ve velmi pěkném stavu. Motor s převodovkou fungují naprosto bez problému, vidlice netečou, brzdy brzdí, spojka funguje jako nová. Motorka byla pravidelně servisována, STK do 8/2028. Esteticky je motorka také v moc hezkém stavu, i když najdou se malinké oděrky, například od kamínků, nutno vidět. Jinak žádné velké oděrky na kapotáži. Motorka nikdy nebyla padlá a vždy o ní bylo dobře postaráno. K motor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
91 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty