Pronájem, skladovací haly, 400 m2 - ul. Brněnská, Znojmo

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. MZ24095 Nabízíme vám k pronájmu skladovací halu o celkové výměře 375 m2, ke které je dále manipulační prostor dalších 50m2. Hala se nachází těsné v blízkosti centra města Znojma na ul. Brněnská. Hala je přístupná po upravené asfaltové cestě, jak pro osobní, tak pro kamiónovou dopravu. Celý areál je oplocený a uzamčený. V blízkosti se nachází zastávka MHD, obchod s potravinami Albert a obchodní centrum Stop Shop. Hala je plechová nezateplená s rozmě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem komerčních prostor 3+1, 87 m2 - Jarošova, Znojmo
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 01098 Nabízíme k pronájmu moderní světlé prostory ideální pro podnikání v atraktivní lokalitě v centru Znojma. Tyto prostory se nacházejí na ulici Jarošova, umístěné v prvním patře dvoupodlažního bytového domu, který prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2011. Prostory s dispozicí 3+1 a celkovou rozlohou 87 m2 nabízí mnohostranné využití pro různé podnikatelské aktivity. Při vstupu vás přivítá prostorná chodba, která se rozprostírá do společné místnosti vybavené kuchyňskou linkou, do koupelny se samostatným WC a do tří pokojů, z nichž jeden je průchozí. V jednom z těchto pokojů se nachází vestavěná skříň. Prostory jsou vytápěny podlahovým topením. K dispozici je zde také Wi-fi. Tyto moderní prostorné místnosti jsou ideální pro sdíle... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 88m s lodžií Praha-Stodůlky, ul. Fantov
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k dlouhodobému pronájmu vybavený družstevní byt 3+kk o celkové podlahové ploše 88,4 m, v klidné lokalitě Stodůlky, hned vedle stanice metra Luka. Byt se nachází ve 2. patře panelového domu s výtahem a má lodžii. K dispozici je také praktická komora, která slouží místo sklepa. Parkování je zdarma, hned před domem. Byt je orientován na dvě světové strany západ (ložnice a pokoj) a východ (obývací pokoj, kuchyně a lodžie). Vytápění je centrální. Byt je ideální pro 4-člennou rodinu nebo studenty. K nastěhování ihned. Občanská vybavenost a okolí: Stanice metra Luka a autobusové linky v blízkosti Obchodní centrum Luka Living s obchody, restauracemi a službami V blízkosti se nachází školy, školky a zdr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Pronájem, Výrobní a skladovací prostory, 2750 m2
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
+ energie, Zprostředkujeme Vám Hledáte vhodné prostory pro vaši výrobu nebo skladování? Nabízíme vám pronájem pozemku v průmyslovém areálu na Pekárenské ulici v Českých Budějovicích. Na pozemku o velikosti 2750 m² se nachází dvě montované haly 250 m² a 110 m². Nabízená plocha bude kompletně vyklizená a připravená... (více v detailu)
Jihočeský kraj
100 000
 Kč
Pronájem, prodejny, 362 m2
Před 12 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130900, Nabízíme k pronájmu obchodní prostory o velikosti 361 m2. Obchodní prostory se nachází v 1.NP na náměstí Msgr. Šrámka 1826/5, součástí pronajatých prostor je prostorný výtah. Díky panoramatickým oknům do budovy proniká hodně denního světla a poskytují krásný výhled na... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem, skladovací prostor "lodní kontejner" 12 m délka,
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. MZ23065 Exkluzivně nabízíme k pronájmu skladovací prostory o celkové ploše 28 m2 v blízkosti centra města, hned vedle obchodního domu Albert a STOP SHOPU ve Znojmě. Jedná se o nové lodní kontejnery délka 12 m, šířka 2,35m a výška 2,39m. Výborná dostupnost, zastávka MHD 30m, příjezd po asfaltové cestě, zabezpečený prostor v uzamčeném a vymezeném areálu. Je zde možnost proná... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
Prodej bytu 2+1, 66 m² v Příbrami, ul. Brodská
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Exklusivně nabízíme k prodeji velmi pěkný, atypický byt o dispozici 2+1 a celkové ploše 66 m². Vkusně zrekonstruovaná jednotka se nachází v 5. patře cihlového domu v žádané a klidné části města Příbram, ulice Brodská. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj, ložnici, kuchyň, malou šatnu, samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a oddělené WC. K bytu náleží sklep o ploše 2,6 m² a v přízemí domu je možnost využívání společné kočárkárny. Nemovitost je velmi pěkně umístěna s možností bezproblé... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 790 000
 Kč
Pronájem, Byty 1+kk, 33 m2 - Karviná, ul. U Lesa
Před 19 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 03348, Nabízíme Vám podnájem garsonky s lodžií, která se nachází ve vyvýšeném přízemí domu s bezbariérovým přístupem na ulici U Lesa v Karviné-Ráji, v blízkosti lesoparku. Byt má prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, v předsíni ves... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem,novostavby bytu, 1+1 s parkovacím stáním, 42 m2 - u
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. MZ24036 Nabízíme vám k pronájmu velmi vkusně a moderně řešený byt s parkovacím stáním ve velmi klidné lokalitě v těsné blízkosti Městského lesíku na ul. MUDr. Jana Jánského ve Znojmě. Byt o dispozici 1+1, s podlahovou plochou 42 m2, se nachází v 5. NP s výtahem bytového domu jež prošel velmi zdařilou modernizací a to jak uvnitř společných částí domu, tak také jeho okolí a zevnějšek. Byt je situován s výhledem do Městského lesíku a tedy na západní stranu, což ještě více umocňuje pohodové a klidné bydlení. Celkový dojem dotváří prostorná vstupní chodba, cit pro detail v koupelně s toaletou a kompletně vybavená moderní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (myčka, pračka, indukční deska, trouba, ledničky s mrazákem, digestoř), své místo zde najde také jídelní stůl. Ložnice ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Pronájem, pozemek 330 m², Plzeň ul. Pivovarská
Před 21 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu pozemek o rozloze 330 m² v atraktivní lokalitě Plzeň - Božkov. Tato plocha je ideální pro různé komerční účely, jako jsou manipulační práce, parkování vozidel nebo překladiště. Strategická poloha: Nachází se v blízkosti hlavních dopravních tahů, což usnadňuje přístup a logistiku. Velká rozloha: Dostatečný prostor pro parkování vozidel, skladování materiálů nebo ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 990
 Kč
Pronájem, byt 2+1, 58 m2
Před 27 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130623, Nabízíme Vám k pronájmu byt o dispozici 2+1 s balkónem na ulici Spojenců v Třebíči (část Borovina). Byt o výměře 52 m2 (+ balkón o výměře 4,6 m2) se nachází v 3.NP s výtahem. Byt je částečně vybavený - viz foto. K bytu náleží sklepní kóje. Dům prošel celkovou revitalizací - zateplení, fasáda a nová střecha. Náj... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem, byt, 2+KK, 54 m2, ul. U P
Před 40 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi Vám zprostředkovat pronájem bytu 2+KK v centru města Opavy! Tento útulný podkrovní byt disponuje užitnou plochou 54 m, a k dispozici Vám zde bude obývací pokoj, jehož součástí je také kuchyňský kout, ložnice, koupelna s rohovou vanou a samostatné WC. Vytápění a ohřev TUV zajišťuje plynový kotel kombi. Bytový dům se nachází ve velmi žádané lokalitě, v centru města Opava. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost. Měsíční nájemn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 180
 Kč
Pronájem, byt, 2+1, 58 m2, ul. Na T
Před 40 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem útulného bytu v Hradci nad Moravicí! Nabízená bytová jednotka se nachází ve 3. NP třípodlažního bytového domu bez výtahu, na ulici Na Tylovách. Dispozičně se jedná o 2+1 s užitnou plochou 58 m, a k dispozici Vám tak bude obývací pokoj, ložnice, šatna, samostatná kuchyně vybavená vestavěnou troubou, varnou deskou i myčkou, dále pak koupelna s vanou, samostatné WC a chodba. K bytu náleží také sklepní kóje, teplo zajišťuje ústřední vytápění. Centrum města je vzdáleno cca 10 minut pěší chůze, v blízkosti se nachází ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 500
 Kč
Pronájem, Byty 2+kk, 69m2, garáž, sklep, ul.
Před 51 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem, Byty 2+kk, 69m2, garáž, sklep, ul. Junácká, Brno - Žabovřesky.Nabízíme pronájem velmi pěkného bytu 2+KK s velkým balkónem, vlastní garáží přímo v bytovém domě a velkým zděným sklepem na ulici Junácká, Brno, Žabovřesky. CP bytu je 69m2 + garáž v domě 17,3m2, balkón 5m2, zděný sklep 6,4m2. Byt se nachází ve 2.patře novějšího cihlového domu (kolaudace r. 1999). Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj s velkým kuchyňským koutem (kuchyň je kompletně vybavena vestavěnými spotřebiči), ložnice 16m2, předsíň, koupelna se sprchovým koutem a oknem, samostatné WC. Byt je nabízen zařízený pouze kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (lednice, mrazák, varná d... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
21 500
 Kč
Pronájem, výrobní haly, 600 m2
Před 78 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130399, Nabízíme k pronájmu oplocený výrobní areál v Přerově- Lýskách. V areálu se nachází výrobní hala, jejíž část o velikosti 600m2 je vhodná ke skladování nebo jako výrobní prostor. Součástí jsou také kanceláře, sociální zázemí, sprchy, šatna. Nosnost podlahy je 5t/m2, dále má hala sekční vrata výšky 5m pro vjezd nákladním vozidlem a malá sekční vrata z boku pod přístřeškem. Ve venkovní části se nachází 8 parkovacích míst, vlastní trafo 160 kVA na 2... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem, kancelář, 36 m2, ul. Hlav
Před 80 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem kancelářských prostor s příslušenstvím v Opavě Kylešovicích s užitnou plochou 36m. Nabízený prostor se nachází v 1. NP, lze jej užívat jako samostatně přístupný přímo z ulice a je tedy vhodný i jako malý obchod, nebo provozovna služeb typu kadeřnictví, kosmetika, masáže apod. Prostory v podkroví jsou v současné době užívány jako znalecké kanceláře. Nabízený prostor sestává ze vstupní chodby, odkud je přístup do kanceláře o velikosti 22,7 m a místnosti zázemí, ve které je oddělené WC. Prostory jsou vybaven... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Pronájem, byt, 1+kk, 41 m2, ul. Opa
Před 80 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi Vám zprostředkovat pronájem bytu 1+KK s užitnou plochou 41 m! Nabízená bytová jednotka se nachází ve 4. NP čtyřpodlažního zcela revitalizovaného bytového domu na ulici Opavská ve Vítkově, a disponuje jednou obytnou místností jejíž součástí je také vybavená kuchyňská linka. Byt je vybaven vestavěnými skříněmi, součástí vybavení jsou i spotřebiče- lednice, pračka a mikrovlnka. Na tyto spotřebiče se nevztahuje nájemné a nájemníkovi jsou poskytnuty bezúplatně. Pokud dojde k jejich poruše nebo poškození a nájemník je bude chtít opravit, hradí tyto opravy a náhradní díly nájemník. Pokud je nebude c... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 714
 Kč
Pronájem, Byty 2+kk, 52 m2 -.Nabízíme k pronájmu
Před 261 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pronájem, Byty 2+kk, 52 m2 -.Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o celkové výměře 52m2 včetně sklepa. Je umístěn v 3. NP bytového domu bez výtahu. Byt je částečně zrekonstruovaný a ve výborném stavu. Vytápění bytu je řešeno vlastním plynovým kotlem. Nachází se v ulici Táboritská a veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti. Do historického centra města se pěšky dostane... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 000
 Kč
Pronájem, Byty 2+1, 55 m2 -.Pronájem bytu 2+1 55
Před 231 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem, Byty 2+1, 55 m2 -.Pronájem bytu 2+1 55 m2 Hálkova 1630/8, Praha 2 – Nové Město 19 500,- Kč za měsíc Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2 + 1 v ulici Hálkova, která se nachází jen pár metrů od náměstí I.P.Pavlova v centru Prahy. Díky umístění v této žádané a oblíbené lokalitě máte možnost využití široké nabídky všech služeb, stylových kaváren a barů, zábavných center a řady kulturních památek. Je zde výborná dostupnost všech hlavních dopravních linek a spojů, metra C – stanice I.P.Pavlova a metra A – stanice Muzeum. V blízk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 500
 Kč
Pronájem, byt, 1+1, 44 m2, ul. K. H
Před 141 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem pěkného a slunečného bytu v relativně novém panelovém domě v Bruntále. Užitná plocha této bytové jednotky činí cca 37 m, dispozičně se jedná o 1+1. Byt tak disponuje jednou obytnou místností, samostatnou kuchyní, koupelnou s vanou, samostatným WC a prostornou chodbou. Součástí nabízené nemovitosti je také spíž a balkon, který k užitné ploše přidá dalších 3,62 m. Podlahovou krytinu tvoří zejména plovoucí podlaha, popřípadě dlažba. V podsklepené části budovy se pak nachází sklepní kóje, která Vám zajistí další úložný prostor. Bytov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 500
 Kč
Pronájem, Ostatní komerční nemovitosti, 300 m2 -
Před 353 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Pronájem, Ostatní komerční nemovitosti, 300 m2 -.Komerční prostory k pronájmu v citlivě zrekonstruované prvorepublikové vile v docházkové vzdálenosti 5 minut od centra Nového Města na Moravě. V bezprostřední blízkosti se nachází kulturní zařízení, sportoviště, školy a rozsáhlá obytná zóna města. Dvoupatrová vilka je připravená nabídnout světlé, příjemné prostory dvou pater k různému účelu podnikání – ordinace, kanceláře, nenáročná výroba i služby. Vstupní haly - v přízemí i v poschodí mohou být využívány jako čekárny, v přízemí jsou 2 hlavní velké místnosti a 1 menší, která může sloužit jako zázemí nebo sesterna. Toalety jsou v přízemí i v patře, vybavená kuchyňka je v přízemí. V patře jsou 3 hlavní místnosti a opět 1 určená k zázemí nebo asistenci. V každém patře jsou ve 2 místnostech telefony pro otevírání vstupních dveří, dále je v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
69 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk,komora+šatna 94 m², Plzeň, ul. Na Belánce
Před 236 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk, komora +šatna s užitnou plochou 94 m², umístěný v atraktivní části Jižní Předměstí, Plzeň. Tento byt se nachází ve třetím patře cihlového domu s pěti nadzemními a jedním podzemním podlažím, který prošel kompletní rekonstrukcí – od zateplení po výměnu oken, podlah, moderního zařízení koupelny i WC. Kuchyň je vybavena novými, moderními spotřebiči, což zajišťuje vysoký standard bydlení. K bytu patří také dvě komory, které poskytují další úložný prostory. Díky... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 799 999
 Kč
Pronájem, Kanceláře, 200 m2 -
Před 692 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám nové kancelářské prostory k podnájmu v logistickém parku SEGRO Logistics Park Prague. Jedná se o podnájem části kancelářských prostor o výměře přes 200 m2 v druhém nadzemním podlaží haly J v logistickém centru Segro Parku v Hostivicích přímo u dálnice D6. Logistické centrum se nachází ve výborné dojezdové vzdálenosti od Prahy (5minut) a disponuje tak velkými možnostmi pro Vaše podnikání. K dispozici jsou také parkovací místa před halou a samostatný vchod zajistí oddělení prostor pro Vaše zaměstnance. V případě Vaší potřeby lze prostory kanceláří přímo od... (více v detailu)
Středočeský kraj
53 400
 Kč
Pronájem, skladovacího prostoru, Ostrov, 1034 m2
Před 692 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu komerční nemovitost o zastavěné ploše 1034 m2, která je vhodná jako sklad nebo komerční prostor. Objekt je umístěn v obchodně-průmyslové zóně v Ostrově u Karlových Varů v těsné blízkosti obchodů - Kaufland, Tesco, Norma, ABC. Nachází se ihned u frekventovan... (více v detailu)
Karlovarský kraj
90 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty