Příjmu zedníka/řemeslníka

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmu šikovného zedníka/řemeslníka na dlouhodobou spolupráci. Provádíme kompletní rekonstrukce... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Rekonstrukce a stavby - opravy po povodnich
Před 1 dny - SBAZAR
Provadime rekonstrukce a stavby po cele SM - Reseni mokrych a nahnilych tramu bez vymeny - Opravyv budov i Drevostaveb po povodnich - Rodinnych... (více v detailu)
Neuvedeno
Hledáme Ukrajinské dělníky do Mohelnice
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, na 3 měsíční spolupráci přijmu partu 4-5 zedníků. Z toho 1 parťák co umí šalovat. Je to trochu náročnější práce, bude potřeba zkušených lidí. (hrubá stavba, šalung z prken - betonují se spádové betony) Požadavkem je dále dor... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej, ubytovna, Chodová Planá
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej areálu ubytoven, stavební pozemek. Platné stavební povolení na změnu užívání stavby. - aktuálně v provozu dvě budovy s celkovým počtem 60ti lůžek - Jedna budova celá dlouhodobě pronajatá sousedící firmě, 22 lůžek - druhá budova 36 lůžek - měsíční náklady cca 90000,- za energie (nutná investice do kotelny) - vlastní studna - je třeba opravit římsy, střechu na několika místech, fasádu - je zapotř... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 900 000
 Kč
Projekty v Německu
Slovenská společnost s více než osmiletým úspěšným působením v Německu hledá profesionální řemeslníky, pracovní skupiny a subdodavatele pro spolupráci na prestižních stavebních a průmyslových projektech v Německu! ✅Jsme renomovaná společnost s dlouholetými zkušenostmi a vynikajícími výsledky na mezinárodním trhu, která již více než 8 let úspěšně realizuje rozsáhlé projekty v Německu. Neustále rozšiřujeme své aktivity, a proto hledáme profesionální řemeslníky, větší skupiny pracovníků i spolehlivé subdodavatele, kteří se chtějí stát součástí našich prestižních projektů. Nabízíme: - Dlouhodobou a stabilní spolupráci na projektech s renomovanými klienty v Německu. - Atraktivní a spravedlivé finanční ohodnocení odpovídající kvalitě a rozsahu práce - Flexibilní pracovní podmínky, které umožňují optimální plánování vašich činností - Možnost pracovat na největších a nejprestižnějších projektech v Německu, od stavebních až po specializované průmyslové projekty - Plnou podporu... (více v detailu)
150 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 72 m2, Ostrava, Karla Pokorného
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 00971 Nabízíme Vám ke koupi prostorný byt 4+1 v klidné lokalitě Karla Pokorného v Ostravě - Porubě . Byt se nachází v cihlové budově na prvním patře a nabízí celkovou plochu 72 m2. Byt je určen ke kompletní rekonstrukci podle Vašich představ. Aktuálně na domě probíhá výstavba nových lodžií. Vytápění je řešeno ústředním dálkovým topením, což zaručuje maximální komfort. Stav objektu je dobrý a prostor je ideální pro rodinné bydlení. Veškerá občansk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
RD ( zemědělská usedlost ) v obci Stupešice, 2.569 m2
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zemědělskou usedlost v části obce Stupešice, obec Behařovice okres Znojmo. Předmětem prodeje je samostatně stojící rodinný dům s výměnkem, umístěný na okraji obce v její východní části. Pozemky o celkové výměře 2.569 m2. Tento přízemní objekt je určený ke kompletní rekonstrukci nebo demolici s potenciálem výstavby několika rodinných domů. V horní části pozemku je k dispozici prostorná stodola o zastavěné ploše 170 m2, která je vhodná na skladování, lehkou výrobu, ale také k přestavbě na další rodinný dům. Stodol... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 690 000
 Kč
Řidič MKD Holandsko, Německo
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Česká pobočka holandské firmy se silným zázemím stabilní rodinné společnosti s dlouholetou tradicí s pobočkou v Brně a Poßnecku přijme pro rozšíření vozového parku řidiče C+E. Nabízíme: - turnusovou směnu na Českou smlouvu 2+2-zaklad mzdy 26.000,- CZK + 60 EUR denni dieta 3+1-základ mzdy 30.000,-CZK + 60 EUR denní dieta turnusovou směnu na Německou pracovní smlouvu 3+1-základ mzdy 2.200,-EUR + diety dle regionu měsíční cyklus-základ mzdy 2.600,-EUR+diety dle regionu Převážne se jezdí Německo, Holandsko Belgie - auta:Volvo + skříňový návěs, na německé pobočce Scania a DAF - Roční navýšení zakladní mzdy - letní a zimni prémie - hrazena cesta do zaměstnaní a zpět 45 Euro - Možnost spolupráce jen v letní ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
65 000
 Kč
Hledám odpolední brigádu od 15:30
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, hledám odpolední brigádu, kterou bych mohl vykonávat po mé stálé práci. K dispozici jsem každý všední den od 15:30 a rád bych našel práci v oblasti manuálních prací, skladu, úklidu, atd., ale nebráním se i dalším možnostem. Jsem spolehli... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Výstavba rodinných domů
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, Nabízíme realizaci rodinných domů za přijatelné ceny Dále se zabýváme výstavbou základových desek pro dřevostavby Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a domů Stavby plotů a ostatní zednické,ře... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
PŘÍJMU ZEDNÍKA
Do menší stavební firmy příjmu ZEDNÍKA. Práce na Ostravsku a Karvinsku. Mzda od 200 kč/hod - čistého dle š... (více v detailu)
200
 Kč
ZEDNICKÉ PRÁCE
Před 9 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den Parta zedníků s dlouholetou praxí přijímají zednické služby na rok 2025. Práci provádíme za přijatelné ceny. Lokalita - celá Vysočina a širší okolí. Zaměření a rozpočty zdarma. Provádíme veškeré zednické práce: ZÁKLADOVÉ DESKY, VÝSTAVBA HRUBÝCH STAVEB, KOMPLETNÍ REKONSTRUKCE DOMŮ A BYT... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Rekonstrukce a stavby - opravy po povodnich
Provadime rekonstrukce a stavby - Reseni mokrych a nahnilych tramu bez vymeny - Opravyv budov i Drevostaveb po povodnich - Rodinnych Domu... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem kancelářských prostor
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Klidné administrativní prostory v centru Pardubic. Nabízíme dlouhodobý pronájem kanceláře v prvním patře cihlové budovy po rekonstrukci na pěší zóně na Karlovině. Prostory o velikosti 28m2 sestávají z malé předsíně odkud je vstup na sociální zařízení a dále do hlavní místnosti, její součástí je malá kuch... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 000
 Kč
RD ( zemědělská usedlost ) v obci Stupěšice, 3208m2
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zemědělskou usedlost v části obce Stupěšice, obec Behařovice okres Znojmo. Předmětem prodeje je samostatně stojící rodinný dům s výměnkem, umístěný na okraji obce v její východní části. Tento přízemní objekt je určený ke kompletní rekonstrukci nebo demolici s potenciálem výstavby 3 rodinných domů. V horní části pozemku je k dispozici prostorná stodola o zastavěné ploše 170m2, která je vhodná na skladování, lehkou výrobu, ale také k přestavbě na další rodinný dům. Stodola s pozemkem je přístupná i ze severní strany přes zahradu o výměře 572m2. Uprostřed pozemku je sklep a ve východní části pozemku stojí ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 690 000
 Kč
Prodej bytu 2 +1 dr.vl., ul.Osvobození, Orlová-Lutyně
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte nové bydlení v jedné z žádaných lokalit v Orlové Lutyni? Pak jste tu správně a koukněte na naší novou nabídku: Nabízíme prodej prostorného bytu 2+1 dr.vl. na ulici Osvobození, Orlová-Lutyně. Bytová jednotka s celkovou plochou 56,60 m2 je umístěna v panelovém domě s výtahem po celkové revitalizaci. Bytová jednotka s balkónem je umístěna ve 4NP/8. Samotný byt prošel celkovou rekonstrukcí odpovídající současným trendům bydlení a prodáván bude včetně zařízení bez dalších nutných investic. Měsíční náklady na bydlení činí 3.608.-Kč včetně dlouhodobé zálohy na opravy ve výši 1.606.-Kč. Koupi tohoto b... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Oblastní manažer
Před 8 dny - AVIZO_CZ
První kontakt e-mailem. Společnost SECURIM security systems, s.r.o. je technologická společnost zabývající se zejména realizací městských kamerových systémů, ale také zabezpečením škol, sportovních areálů a firem, přijme do svého týmu oblastního manažera. Naši zákazníci jsou pro nás velmi důležití, a proto hledáme člověka s vášní pro obchod, který jim bude věnovat odpovídající péči, rozvíjet vztahy s nimi, zlepšovat stávající obchodní podmínky a hledat nové příležitosti. Odpovídat budete vždy za svůj svěřený kraj a s tím související přidělené regiony (okresy). Co budete dělat: - budovat s námi naši značku v extrémně perspektivním oboru zabezpečovacích systémů - rozvíjet nové obchodní příležitosti ve vaší lokalitě - vyjednávat obchodní spolupráce s externími partnery - udržovat vztahy se stávajícími zákazníky - většina našich zákazníků s námi spolupracuje dlouhodobě a naše služby objednávají opakovaně - sledovat trh a konkurenční prostředí - plnit prodejní cíle - komunikovat na denní bá... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+kk, 63 m², Plzeň, ul. Mírová
Před 10 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 3+kk po rekonstrukci v klidné části Plzně - Jižní Předměstí. Nabízíme k pronájmu krásný byt 3+kk o užitné ploše 63 m², situovaný v 1. nadzemním podlaží třípodlažní cihlové budovy v klidné části Plzně, Jižní Předměstí. Byt prošel kompletní a šetrnou rekonstrukcí a je připravený na své první nájemníky. Prostory jsou ideální pr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
17 000
 Kč
Prodej Zámku v Biskupicích u Jevíčka
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
V zastoupení majitele Vám nabízíme jednoposchoďový barokní zámek obdélníkového půdorysu, obklopený rozsáhlým parkem , třemi rybníky, a mohutným Platanem, který má obvod kmenu více než 5,5 m a tím je jednen z největších v ČR . Zámek stojí na návrší v okrajové části obce Biskupice u Jevíčka. Fasáda o 11 okenních osách má uprostřed tříosý rizalit s pilastry, nad nímž se zvedá barokní štít ozdobený kuželkami. Přízemí od patra odděluje kordónová římsa, okna přízemí jsou opatřena výraznými nadokenními římsami. Samotná budova Zámku je zabezpečena a připravena k úpravám dle představ nového vlastníka. V areálu zámku byla vybudována nová kanalizace, nové vstupní brány parkové cesty a výsadba v zámeckém parku. Vodu zajišťuje přípojka k vodovodnímu řadu a také vydatné prameny které zásobují vodou především zámecké rybníky. Vzhledem rozsáhlému areálu a také dostatečně prostornému zázemí zámecké budovy nabízí... (více v detailu)
Pardubický kraj
29 990 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 799 m², Ves Touškov
Před 10 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej nájemního domu ve Vsi Touškově, situovaného na pozemku o ploše 1686m². Dům má celkovou užitnou plochu 799 m² a nabízí 4 nadzemní podlaží s 12 nájemními byty o velikosti 1+0 až 4+1 se dvěma koupelnami. Byty jsou v současné době pronajaté. Nemovitost je částečně rekonstruována – nová střecha, plastová okna a rozvody zajis... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 302 500
 Kč
Přijmu obkládače - zedníka
Před 12 dny - AVIZO_CZ
Přijmu obkládače - zedníka samostatného pro rekonstrukce koupelen a bytů v Ostravě a okolí. Řidičský p... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej rodinný dům s penzionem, Nový Jičín
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost pro investici do rodinného domu se zavedeným Penzionem v malebném městečku Nový Jičín. Ideální pro ty, kteří chtějí kombinovat bydlení s podnikáním v cestovním ruchu. Nabízíme k prodeji rodinný dům s penzionem Bocheta, který si získal výbornou pověst mezi klienty z řad turistů i podnikatelů. V přízemí penzionu se nachází bytová jednotka 3+1 obývaná jeho majiteli. Penzion nabízí svým hostům z řad turistů na dovolené, tak firemních zaměstnanců na služební cestě pohodlné a útulné ubytování ve 4 dvoulůžkových pokojích a 1 prostorném apartmánu. Jeden pokoj je uzpůsoben pro handicapované hosty včetně plošinového výtahu. Ve všech pokojích je k dispozici přistýlka, v apartmánu rozkládací pohovka. Součástí základního zařízení všech pokojů je koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a sociální zařízení. Samozřejmostí je televize se satelitním příjmem ve všech pokojích, pohodlný nábytek, lednička a bezdrátový přístup k internetu zdarma. Příjemné posezení nabízí ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
22 000 000
 Kč
Prodej zavedený penzion Bocheta, Nový Jičín, Pod Skalkou
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Představujeme Vám jedinečnou příležitost pro investici do zavedeného Penzionu, který je situován na klidném místě na okraji malebného městečka Nový Jičín. Ideální pro ty, kteří chtějí kombinovat bydlení s podnikáním v cestovním ruchu. Nabízíme k prodeji rodinný dům s penzionem Bocheta, který si získal výbornou pověst mezi klienty z řad turistů i podnikatelů. V přízemí penzionu se nachází bytová jednotka 3+1 obývaná jeho majiteli. Penzion nabízí svým hostům z řad turistů na dovolené, tak firemních zaměstnanců na služební cestě pohodlné a útulné ubytování ve 4 dvoulůžkových pokojích a 1 prostorném apartmánu. Jeden pokoj je uzpůsoben pro handicapované hosty včetně plošinového výtahu. Ve všech pokojích je k dispozici přistýlka, v apartmánu rozkládací pohovka. Součástí základního zařízení všech pokojů je koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a sociální zařízení. Samozřejmostí je televize se satelitním příjmem ve všech pokojích, pohodlný nábytek, lednička a bezdrátový přístup k internetu z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
22 000 000
 Kč
Nabízíme prodej pozemku 1199m2 se zástavbou 188m2, Horní Vlt
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme prodej pozemku o celkové rozloze 1199 m2 se zástavbou 188m2 v obci Horní Vltavice, okr. Prachatice. Zástavba je vhodná k obsáhlé rekonstrukci nebo k celkové demolici a následnému vystavění nově budovy s hospodářským záměrem nebo RD. Obec Horní Vltavice (německy Ober Moldau) se nachází v okrese Prachatice v Jihočeském kraji, zhruba 11 km jižně od Vimperka. Leží v horním zakončení Hornovltavické brázdy na Šumavě, poblíž ústí Kubohuťského potoka... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 500 000
 Kč
Hledáme pracovníka na vyklízecí práce
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hledáme pracovníka na vyklízecí práce. Jedná se o vyklízení nemovitostí (byty, domy, kanceláře, aj.). Jde nám především o dlouhodobou spolupráci. Zkušenost s vyklízením nebo stěhováním výhodou, ale není podmínkou. Požadujeme slušné chování a spolehlivost. NABÍZÍME: 250 K... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Ošetřovatelka koní
Zdravím, poohlížím se po své první práci na pozici ošetřovatelky. Je mi 19 let, mam vystudovanou sociální činnost. S koňmi mam dlouholetou zkušenost, nebojím se manipulace s mladými koňmi, hřebci, se vším si poradím. Jsem spolehlivá, zodpovědná, samostatná a učenlivá, nemám žádné závazky, tudíž jsem časově flexibilní a přizpůsobivá, nabízím dlouhodobou spolupráci. Hledám práci s možností ubytování, nebráním se ani zahraničí, anglicky se základně domluvím, lokalita pro mě není rozhodující. Co nabízím? Opečovávání koně před ježděním, po ježdění, přípravu koně na ježdění/nastrojením do kočáru a zapřahnutím. Ošetřováním menších úrazu, krmením, dekováním, voděním do výběhu/ kolotoče, lonžování... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty