Turtle Wax Barevný vosk - modrý 500ml

Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodam vosk na auto. Vosk na auto Turtle Wax se podílí na optimálním vzhledu povrchu automobilu Použití: lak Jeho aplikací se vytvoří ochranný film na povrchu Voda na voskovaném povrchu tvoří kapky, které snadno ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
159
 Kč

Podobné inzeráty

Meguiar's Ultimate Liquid Wax špičkový tekutý vosk
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Meguiar's Ultimate Liquid Wax špičkový tekutý vosk na bázi syntetických polymerů, 473 ml Mám 2ks, cena za ks.
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Nový ochranný vosk SPIVER Arthe Cera Top 750 ml
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Speciální vosk poskytující ochranu proti vodě pro minerální výrobky na bázi vápna. Včelí vosk, marseilské mýdlo a speciální přísady přidávají dobrou omyvatelnost při udržení výborné prodyšnosti. Na rozdíl od vosků běžného použití, vosk Arthe Cera Top může být odstraněn pomocí jednoduchého broušení se smirkem a povrch bude připraven pro novou povrchovou úpravu. Nepigmentovaný ochranný lak (bez rozpouštědel) pro interiér je vhodný k přidání lesklého vzhledu matným i polomatným artefaktem. Je to originální produkt od italského výrobce, společnosti SPIVER s.r.l., s patentovanou ochranou v celé Evropě i v zámoří na... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
Nová Fjallraven Greenland Winter Parka M Black
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
- parka je nová, nepoužitá - velikost M, barva black - byť je parka nová tak jsem ji před prodejem nechal pro nového vyprat a hlavně naimpregnovat ve specializované čistírně (viz doklad) - nová stála 12500Kč/500Eur Dlouhá, podšitá parka inspirovaná klasickým modelem Fjällräven z roku 1972. Dokonalá vnější vrstva pro chladnější měsíce roku, stejně vhodná pro každodenní nošení i na výlety do lesa nebo do volného terénu. Vyrobeno z odolného G-1000 Silent, který je odolný proti větru a v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
Nová Fjallraven Greenland Winter Parka M Black
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
- parka je nová, nepoužitá - velikost M, barva black - byť je parka nová tak jsem ji před prodejem nechal pro nového vyprat a hlavně naimpregnovat ve specializované čistírně (viz doklad) - nová stála 12500Kč/500Eur Dlouhá, podšitá parka inspirovaná klasickým modelem Fjällräven z roku 1972. Dokonalá vnější vrstva pro chladnější měsíce roku, stejně vhodná pro každodenní nošení i na výlety do lesa nebo do volného terénu. Vyrobeno z odolného G-1000 Silent, který je odolný proti větru ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
Arexons Meteor Ceramic - Leštěnka 400ml
Před 193 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
CERAMIC GLOSS ENHANCER Ultra-rychlý leštící sprej s keramickými nanočásticemi a karnaubským voskem METEOR je nově vyvinutý produkt, ideální pro ty, kteří chtějí na své auto nanést ochranný vosk v krátkém čase, aniž by byla ohrožena výkonnost vysoce kvalitního produktu. Přítomnost keramických nanočástic zvyšuje odolnost leštěnky proti mikroškrábancům a její životnost. Je také ideální pro urychlení schnutí vozu po mytí; nastříkáním na mokrý povrch se vodní film r... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
Nové voskové mazivo PEDRO'S Ice Wax Chain Lube
Před 173 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám nové přírodní pokročilé voskové mazivo ve spreji PEDRO'S Ice Wax Chain Lube,350ml.Je vhodné do suchých a mírně mokrých podmínek.Vyrobeno z přírodního vosku,bi... (více v detailu)
Ústecký kraj
490
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty