Výfuk s homologací Fabia tdi

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám koncový výfuk upravený na Škoda Fabia RS /Ibiza 6L. Výfuk průchozí (nerez trubka obalená) včetně homologace E. Držák pod nárazníkem. Výfuk ježděný jednu sezónu. Saze jen povrchové (odstraní nějaký silnější čistič případně žkrabka) není to ,,zažrané,,. Pro změně průměru tru... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 500
 Kč

Podobné inzeráty

Fabia vyfuk
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodam predni dil vyfuku bez katu / navarena trubka/ na 1.4 tdi. Dale mam jeste nej... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Laděný výfuk Remus s homologací
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám laděnou koncovku výfuku značky Remus. Homologace uvedená na výf... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 300
 Kč
Škoda Fabia 1.9 TDI 74kw RS look
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Fabii s motorem 1.9 TDI kód motoru ATD, úprava na RS vzhled, najeto 310 000 km. Auto je v dobrém stavu, za poslední 1,5 roku se na něm udělala spousta věcí, vyvařené prahy a lemy, STK do 08/26, krásné výsledky na emisní kontrole. Výbava: Palubní PC Tempomat Klimatizace El. stahování všech oken El. nastavení zrcátek Výhřev zrcátek ASR Výhřev zadního skla Uděláno nové: Důkladně vyvařeno - prahy a lemy Nová trubka servořízení Nové axiály Výměník u olejového filtru nový Vzduchový filtr - sportovní vložka od ITG Filters Tlumič výfuku z Fabia RS Sedačky Sportline 2 Din Radio s CarPlay Originál Škoda loketní opěrka - žádná čína Tlumiče KYB Ultra-SR Pružiny Eibach pro (sníženo o 30mm) Přední brzdy 288mm, kotouče rotinger performance a destičky... (více v detailu)
Středočeský kraj
58 000
 Kč
Škoda Fabia 2.0 MPI RS packet
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám Škodu Fabii 2.0 MPI 85kW r.v. XII/2002 s RS packetem. Ten je na vozidle kompletní v interiéru i exteriéru s výjimkou předního nárazníku, který byl nahrazen po nehodě za standardní. Výfuk má laděnou koncovku, která má krásný decentní hluboký zvuk. Kola jsou Al originál RS + plechová zimní 15" a rok starými zimáky. Na autě byly měněny před 20 tisíci kilometry rozvody, jsou dělány kompletní zadní brzdy (kotouče, desky, lanovody), přední jsou OK a jsou vyměněny desky. Jsou komplet vyměněna ložiska ve všech kolech a na přední nápravě všechny čepy a tyčky stabilizátoru. Olej auto nebere vůbec, motor má krásný pravidelný chod. Dle tachometru má najeto cca 272.0... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
35 000
 Kč
Laděný výfuk Remus s homologací
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám laděnou koncovku výfuku značky Remus. Homologace uvedená na vý... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 300
 Kč
Výfuk 1,6 TDi Škoda Octavia III 5Q0253411F
Před 934 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám originál výfukové potrubí z trojkové Škody Octavie (liftback) 1,6 TDi 16V 77 kW. Typ motoru CLH (CLHA), rok 2014. Je z vozidla s klikovým typem zadní nápravy. Pasuje i na verzi combi, včetně stejného čísla dílu a délky potrubí. Kromě DPF a přední trubky s klapkou je tento díl výfuku jediný - jiný tlumič na voze není. Číslo dílu: 5Q0253411F . V zachovalém stavu, viz foto. Máme více kusů na různé... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 800
 Kč
Výfuk Octavia 2 RS TDI
Před 135 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Kompletní výfuk z vozu Škoda Octavia 2 RS TDI Středový díl / tlumič výfuku / zadní díl
Jihomoravský kraj
2 999
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty