Perverzni žena?

PlaceholderNo Image
Před 35 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Najde se Žena co má své zvrácené, zvrhlé, perverzní sny, představy... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Hledám malou holku s Velkým srdcem …
Hledám malou holku s Velkým srdcem …
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Možná bych zde mohl potkat slečnu, holku, či ženu ve středním věku ( - 50 + ) s Velkým, věrným a upřímným srdcem. S naší samotou společnou láskou zatočíme. Víš, že šťastná žena nebývá ta, která se má s kým vyspat? Šťastná žena bývá ta, která se... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Herní PC
Herní PC
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím můj bývalý herní PC z důvodu nepoužívání a koupě lepšího. Specifikace najdete umístěné ve fotkách. Jinak něco k PC, nic v něm nebouchá, zdroj a ani žádný další komponent se nepřehřívá, grafická karta bez sebemenších chyb. Hrál jsem na... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Máš ráda mladší?
Před 5 dny - ANNONCE
Dobry den, najde se starsi zena v Opave a okoli, ktera rada mladsi? Na vzhle... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Potřebuji půjčit 2,5 mil
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den Touto cestou bych chtěl poprosit někoho kdo by mě půjčil peníze na stavbu rodinného domu 2,5 mil. bylo by to zhruba na 15 let a možná i dříve splacené. Nechci platit vysoké úroky v bankách. Vše by bylo samozřejmě sepsáno u no... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500 000
 Kč
Pouzdro na tablet s klávesnicí Zagg Pro Keys
Pouzdro na tablet s klávesnicí Zagg Pro Keys
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodávám plně funkční pouzdro na Ipad Air 4. a 5. Gen (10,9) v černé/šedé barvě s anglickou klávesnicí (na ipadu si ji pak můžete nastavit na cz, jen zůstane EN layout, největší rozdíl je výměna Y a Z). Klávesnici mám něco přes rok, nevím jestli najdu fakturu tudíž ne... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 500
 Kč
Nuskin TRMe body balance akce
Nuskin TRMe body balance akce
ageLOC TRME je flexibilní systém, který vám umožňuje vybrat si produkty podle vlastních potřeb a přizpůsobit si svoji cestu k rovnováze Balení obsahuje čtyři produkty TRME: InnerNu, MyEdge, MyGoal a RealMe. Zařazením všech produktů... (více v detailu)
5 084
 Kč
Malá fenka k adopci
Malá fenka k adopci
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Mladá asi dvouletá fenka, malinká (4 kila) hledá nový domov. Odebraná z nevhodných podmínek, ale dobře socializovaná. Je velice přítulná, mazlivá, kontaktní. Vyloženě pes na mazlení. :) Klidná. Vodítko zvládá, na procházce bez vodítka neutíká. Velice rychle se naváže na své lidi a je vděčná za každé pohlazení, nemá sklony štěkat, v bytě nic neničí, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Poslední miloučká samička k odberu ihned
Poslední miloučká samička k odberu ihned
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Rodinny chov Pod Třešní nabízí k ohberu poslední zakrslé rex beránky narozené 26.4.2024 odběr možný od 11.8.2024 Vše záleží na vyspělosti jedinců. Oba rodiče u nás k vidění Maminka zakrslý Beránek rex , váha 1,950 kg. Tatínek zakrslý Beránek rex ,váha 1,850 kg. Cena miminek 1000-2500 Kč odvíjí se od pohlaví jedince, barvy očí, či netypického zbarvení Miminko dostane do nového domova vzorek krmeni čím krmíme, můžeme naočkova... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Najde se osamělá žena
Před 5 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Já 49/182, plnoštíhlé postavy, hledám milenecký dlouhodobý vztah. Pohodový, nekomplikovaný, ideálně se ženou která je stejně jako já zadaná nebo vdaná a nechce na tom nic měnit, případně svobodná, které toto nevadí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
BENÍK
BENÍK
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Beník je kříženec jorkšíra, ovšem ve větší verzi a brzy mu bude 6 let. Váží 11 kilo, má atletickou postavu, nelínavou srst, zásoby energie a miluje pohyb. K nám přijel z útulku, kde strávil pár měsíců a z důvodu nutné operace, kterou mu nemohli poskytnout. Beník měl perineální kýlu (vedle konečníku) , po přijetí do útulku trpěl krvavými průjmy, nebo se naopak nemohl vyprázdnit, zkrátka měl problémy s vyprazdňováním stolice a proto jsme byli požádáni o jeho převzetí. U nás podstoupil operaci, nyní se zotavuje a je zcela bez komplikací, vyprazdňování se postupně upravilo. Beník je skvělý, milující pejsek, zbožňuje všechny lidi a je to obrovský mazel, s přátelskou a nekonfliktní povahou vůči lidem. Svého páníčka si zamiluje, nade vše nejraději by byl stále po jeho boku, touží po lásce, blízkosti svého člověka, se kterým zvládne bez problémů a rád vešekeré cestování a zážitky. Miluje auto, cestuje MHD, je skvěle socializovaný a i když na vodítku zpočátku tahá, po chvilce se dá usměrnit, al... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kniha Důmyslné umění, jak mít všechno u pr--le
Kniha Důmyslné umění, jak mít všechno u pr--le
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nová kniha Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le, Manson Mark Přestaňte být za každou cenu pozitivní a staňte se lepšími a spokojenějšími lidmi! Po desetiletí do nás všichni hučeli, že pozitivní myšlení a přístup jsou klíčem ke šťastnému a plnohodnotnému životu. K čertu s pozitivismem, říká Mark Manson. Buďme upřímní, když něco stojí za hovno, tak si to přiznejme a naučme se s tím žít. Manson argumentuje, opírajíc se o seriózní vědecký výzkum (okořeněný mnoha trefnými vtípky), že náš eventuální „lepší život“ nezáleží na schopnosti proměnit kyselou chuť citronu na... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
159
 Kč
Mercedes e500 v8
Mercedes e500 v8
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Zdravim . Na 211 se vůbec nešetřilo . Co 10k olej v motoru , co 30k ,tak jsem menil filtr i olej v převodovce . Olej v diferenciálu minulý rok udělaný . Co se tam udělalo za rok 2022/23: Komplet přední náprava lemföder Komplet kotouče - ate,předek vrtany , destičky ate keramic NOVÉ ve predu Komplet automat -tzn. kompletní rozebrání-nové lamely ,nový hydromenič od AMG Technix - specialista hnacích soustav... (více v detailu)
Plzeňský kraj
150 000
 Kč
Univerzální nezničitelný outdorový vařič - Survival
Univerzální nezničitelný outdorový vařič - Survival
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nezničitelný a lehký univerzální outdorový vařič vhodný pro turistiku, mototuristiku, cykloturistiku, motosrazy, kempování a pobyt v přírodě. Můžete v něm topit pevným lihem, tekutým lihem, nebo v nouzi i dřívky tzv. dřívkáč. Dostanete zcela nový nepoužitý lihový hořák. Pár mililitrů lihu vám stačí k uvaření oběda. Univerzální outdorový vařič lze postavit na pevnou podložku nebo zatlačit do trávy, kde může stát i na nerovném povrchu. Jeho univerzálnost spočívá v tom, že k ohřevu lze použít malý lihový... (více v detailu)
Zlínský kraj
250
 Kč
Prodej rodinného domu 200 m2, Bělá nad Radbuzou
Prodej rodinného domu 200 m2, Bělá nad Radbuzou
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Na okraji malebné obce Čečín, v podhůří Českého lesa, se rozkládá zapomenutá hospodářská usedlost o rozloze 2 618 m2, která vypráví příběh minulých dob a čeká na svou novou kapitolu. Tato rustikální budova, pohlcená časem, nyní nabízí pohled do minulosti, zároveň však skrývá nekonečný potenciál pro ty, kdo dokážou vidět krásu v rekonstrukci a obnovení. Pro zvýšení bezpečnosti a ochrany majetku byla na usedlosti nainstalována moderní bezpečnostní opatření. Kamerový systém pečlivě monitoruje okolí. Díky této pokročilé technologii mohou majitelé mít přehled o dění kolem usedlosti a budoucí obyvatele se budou cítit bezpečně ve svém novém domově. Domov, se sedmi prostornými místnostmi, nese na svých zdech stopy času, ale i vzpomínek na radostné chvíle a pracovní úsilí, které se do něj vložilo. Ústřední topení s kotlem Dakon a radiátory dodávají domu teplo a to i do dvou útulných podkrovních pokojů. Zachovalý krov a prostorná půda zve k objevování historie a pokladů z půdy, zatímco pod kob... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 900 000
 Kč
Prodej byty 5+kk, 314 m2 - Plzeň.Sníte o tom, že
Prodej byty 5+kk, 314 m2 - Plzeň.Sníte o tom, že
Před 1 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej byty 5+kk, 314 m2 - Plzeň.Sníte o tom, že přímo ze své ložnice, obývacího pokoje nebo pracovny vyjdete ven na zahradu do vaší oázy klidu? S domem je hodně práce, ale přesto si chcete pěstovat pár rostlin na zahradě, v létě s přáteli grilovat na terase a mít pohodičku s výhledem do přírody? V tom případě jste našli skvělou příležitost! To vše se prolíná v krásném projektu kousek od Plzně v Liticích. Máme pro vás k prodeji byt 5+kk o velikosti 104,4 m2 a zahradou o velikosti 210 m2. Bytová jednotka orientovaná na jih se nachází v přízemí cihlové budovy “D” developerského projektu “V Lukách”. Tento projekt má na starosti renomovaná architektonická společnost Ateliér Sal, která má za sebou již několik velmi úspěšných projektů na Plzeňsku. Projekt se nachází pár minut jízdy autem od býv... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 490 000
 Kč
Husqvarna TE 310
Husqvarna TE 310
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Rok výroby: 2012 Objem: 300ccm Výkon: v TP 11kw (je otevřená, má kolem 29kw) Příprava paliva: vstřikování (2 palivové mapy) Počet motohodin: 210mth STK: platná do června 2026 Prodám Husqvarnu TE 310. Motorku mám 2 roky a celkem jsem na ní najel asi 20mth. Za tu dobu jsem na ní udělal spoustu potřebných věcí: Repas vidlic (olej, gufera, vodítka, prachovky), brzdy (nové kotouče vpředu i v zadu včetně destiček, výměna brzdové kapaliny), nová řetězová sada, nové ložiska a gufera v zadním kole, seřízení ventilových vůlí, nové plasty a polepy, olej s filtrem jsem měnil vždy po 5mth. Motorka jezdí a řadí hezky, jde pěkně za plynem. Po motorové stránce je v pořádku až na mírný únik oleje od snímače neutrálu (stačí vyměnit o-kroužek). Přepákování nemá vůli. Vidlice ani zadní tlumič... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
48 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Koupím rodinného koníka
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, zkusím štěstí, třeba se stane malý zázrak a najdu životního koníka. Co hledám? Hledám rodinného, pohodového koníka, menší temperament nevadí (v ideálním případě kobylu, ale může být i valášek), VKH od 140 cm výš, věkově do 18 let. Nenabízejte prosim A1/1. Hledáme koníka, který zvládne dělat učitele našim mladým koním převážně do terénu na pohodové vyjížďky pod zkušenějším jezdcem (máme dva mladé koníky, kteří se teprve učí a potřebujeme odstranit strach z „bubáků“ a dodat odvahu). A 2x v týdnu zvládne lehkou práci na jízdárně pod 14-ti letou slečnou a trenérkou. Bude to rodinný parťák, proto na koupi nespěcháme, budeme pečlivě vybírat „ideálního“ parťáka ,protože máme v planu si koníka nechat až do konce. Co můžeme nabídnout? Malou, rodinnou stáj ve Studénce, 24/7, 1 ha základní výběh se zpevněnými plochami, míčovou napá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Ruediger Schache -Tajemství plánu vašeho života
Ruediger Schache -Tajemství plánu vašeho života
Před 5 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Co přesně hledá vaše duše? Kam vás chce život dovést? Nic z toho, co prožíváme, se neděje náhodou. Ve své nové knize se Ruediger Schache věnuje těmto otázkám: Co je smyslem mého vlastního života? Jak ve skutečnosti vzniká to, co pociťuji jako štěstí, a jak se k němu dostat? Popisuje zde, jak má každý člověk svůj osobní plán duše, a tím i svou vlastní, jedinečnou cestu určení k naplněnému životu. Abychom mohli po této ce... (více v detailu)
Ústecký kraj
109
 Kč
NABÍZÍM REZERVOVÁNO Prodám Fender Mustang GT 200 + footswitch
NABÍZÍM REZERVOVÁNO Prodám Fender Mustang GT 200 + footswitch
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
REZERVOVÁNO DO 21. 9. 2024 Ahoj, prodám tohle skvělý kombo, který mi sloužilo od roku 2018. Jedná se o digitál, takže si na něm můžete nastavit prakticky jakejkoliv zvuk chcete, má přes sto presetů a díky bluetooth si do něj můžete klidně nahrát tisíce dalších zvuků, efektů atd. Kombo disponuje 200 W a i na necelé půlce se zkušebna otřásala v základech, takže spolehlivě ozvučí i větší koncerty. Největší výhodou však pro moji kapelu byla možnost zapojit prakticky všechny do jednoho komba - kytara do jednoho jacku, basa do druhýho, mikrofon do třetího a klávesy přes bluetooth :D Je to divočina, ale jde to. Jinak samozřejmě kompletní specifikaci, co všechno tahle věcička umí, najdete na netu a YouTube. Souč... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
METABO Vrták SDS-max Classic / 32 x 570 mm 623130000
METABO Vrták SDS-max Classic / 32 x 570 mm 623130000
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
METABO Vrták SDS-max Classic / 32 x 570 mm 623130000 Vrták SDS-max s kvalitním hrotem vrtáku z tvrdokovu 4 břity, pájené a kalené ve vakuu pro dlouhou životnost Dobrý vrtací výkon při dobré životnosti Velkoobjemová spirálová geometrie S pro rychlý odvod drtě K využití v betonu, zdivu, přírodním kameni Celková délka 570 mm Pracovní délka 440 mm Průměr 32 mm Výrobce METABO Zboží má povrchovou korozi, nemá vliv na funkčnost. Zboží je nepoužité. Na zboží bude vystavená fakt... (více v detailu)
Pardubický kraj
900
 Kč
Poslední miloučká samička k odberu ihned
Poslední miloučká samička k odberu ihned
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Rodinny chov Pod Třešní nabízí k ohberu poslední zakrslé rex beránky narozené 26.4.2024 odběr možný od 11.8.2024 Vše záleží na vyspělosti jedinců. Oba rodiče u nás k vidění Maminka zakrslý Beránek rex , váha 1,950 kg. Tatínek zakrslý Beránek rex ,váha 1,850 kg. Cena miminek 1000-2500 Kč odvíjí se od pohlaví jedince, barvy očí, či netypického zbarvení Miminko dostane do nového domova vzorek krmeni čím krmíme, můžeme naočkovat pokud ji... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 000
 Kč
Apple AirPods Pro (2. gen) (USB-C)
Apple AirPods Pro (2. gen) (USB-C)
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ahoj, prodám jedny z nejkvalitnějších rep*** na trhu. Apple AirPods Pro 2. Gen s USB-C nabíjením. Sluchátka mají 1:1 kvalitu pouzdra a fyzického vzhledu. Mají výborný zvuk✅ Skvěle fungující ANC✅ Skvěle fungující gesta ovládání✅ Nabíjení přes Mag Safe✅ a spoustu dalších funkci, stejně jako... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Černík, Nesvatba Vodňanský, Stará, Reschová
Černík, Nesvatba Vodňanský, Stará, Reschová
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
ROZKLIKNĚTE PROSÍM KONTAKTUJTE MNE POUZE PŘES EMAIL. NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ. NOVÁ, nečtená Moje tužka ušatá za 150,-Kč. Dvojí hravost se spojuje v nové knížce říkánek o zvířátkách - Jan Vodňanský si hraje se slůvky přibližuje zvířátka dětem v situacích, které jsou veselé, ale přitom i dokáží o světě zvířat leccos vypovědět. A Nestor našich kreslířů Miloš Nesvadba opět dokázal, že jeho kresby mají pro děti půvab a přitažlivost. NOVÁ, nečtená A pak se to stalo za 150,-Kč. Nečesané vlásky, nemyté uši, nevysmrkaný nos, nečištěné zoubky, neuklizené hračky, neslušné chování u jídla, rozvázané tkaničky, žalování – to jsou drobnosti, o nichž děti nechtějí ani slyšet. Ale pak se něco neuvěřitelného stane! A tak se neposluchové musejí honem polepšit, pokud chtějí zase být hezkými a veselými dětmi! Pozor, čtěte pečlivě! Deset pohádek o maličkostech, z kterých si děti nic nedělají a dospělí z nich šílí. NOVÁ, nečtená Kykyryký, dobrý den za 290,-Kč Vzpomínáte si na pohádku O k... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
DELL XPS - ZÁRUKA 12M | 15,6" Full HD | Intel Core i7-7700HQ
DELL XPS - ZÁRUKA 12M | 15,6" Full HD | Intel Core i7-7700HQ
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
POPIS: Výkonný pracovní nástroj, který ve své době stával velké peníze. I v dnešní době v něm najdou oporu lidé, kteří potřebují být mobilní a při tom mít v arzenalu dostatečný výkon. Extra tenké a lehké tělo ukrývá v sobě komponenty s kterými si bez problémů otevřete editor fotek, nebo zapnete stream. Nádherný obraz z displeje InfinityEdge, který nemá téměř žádné rámečky je překvapivě ostrý a věrný. Procesor Intel Core i7-7700HQ Vám poskytne okamžitou odezvu a v případě potřeby umí zabrat. V kombinace se 4GB grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1050 je to dokonalá kombinace ať už pro zábavu, nebo náročnější práci. Notebook je vybaven veškerou konektivitou dnešní doby, takže se připojíte ke všemu možnému. V případě koupi přejeme hodně zábavy, nebo rychle udělanou práci. INZERUJEME A DORUČUJEME ZBOŽÍ PO CELÉ ČR I NA SLOVENSKO | ZÁSILKOVNA ZDARMA | ČESKÁ POŠTA | PPL | PLATBA PŘEDEM I NA DOBÍRKU STAV: Notebook je použitý, ale v zachovalém stavu. Zadní víko a adaptér nese známky uží... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 999
 Kč
Border Kolie s PP FCI - modrobílý pejsek k odběru
Border Kolie s PP FCI - modrobílý pejsek k odběru
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Dream of joy, nabízí velmi pěkné štěňátko, a to pejska v barvě modrobílá, plemene Border Collie s průkazem původu FCI. Pejsek je z exteriérové (výstavní) linie s velmi přátelskou a kontaktní povahou. Pejsek je bez vady, zuby jsou již ve fázi přezubování, má nůžkový skus, obě varlátka jsou sestoupená, nemá zálomek na ocásku, nemá pupeční ani tříselnou kýlu. Pejsek je již plně očkovaný s platnou vzteklinou, pravidelně odčervován, má vystavený mezinárodní cestovní pas, je čipovaný, dostane štěněcí balíček, kupní smlouvu, fakturu a rodokmen. Odběr pejska je možný již kdykoliv po domluvě. Pejsek má nyní 4 měsíce, a tudíž u něj již začala postupná socializace. Je zvyklý na malé děti, dospělé malé i velké pejsky. Umí chodit na vodítku s obojkem. Bydlí doma a je zvyklý se chodit venčit ven. Pejsek je po plně geneticky testovaných rodičích s DNA čistým výsledkem, tzn. že pejsek nebude testované DNA nemoci předávat na své případné potomky a ani jimi sám neonemocní. Rodiče... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty