Stanový vozík / přívěs

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám stanový vozík, kvalitní německé výroby. Max rychlost 100km/h. Stanovina ve velmi dobrém stavu, nikde nezateká ani pri silné bouřce. Stan je dvouplášťový, takže lze rozdělit na jednotlivé ložnice uzavíratelným baldachýnen.Vozík jako takový je vzhledově té... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
53 000
 Kč

Podobné inzeráty

Husky Blum 2 plážový stan
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nový, nerozbalený. Popis Tento unikátní model stanu je vyvinut jako přístřešek ideální na pláž, k vodě či na zahradu. Vlastnosti přístřešku Blum 2: Je vhodný jak pro dospělé osoby, tak i pro... (více v detailu)
Zlínský kraj
499
 Kč
Moto stan pro dvě osoby
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám motostan pro dvě osoby s garáží pro motorku. Lze případně využít i na... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 199
 Kč
Stan z plachtoviny s železnou konstrukcí
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji stan z odolné plachtoviny s pevnou železnou konstrukcí. Stan byl využíván jako stánek s občerstvením v lyžařském středisku, a je tedy možnost dodat kuchyň, bar a kamna s komínem, která bez problémů vytop... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Dua Lipa- 2 vstupy na stání
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím na prodej 2 vstupenky na stání na Dua Lipu, našel jsem po koupi 2 vstupenky na sezení, takže se těchto 2 potřebuji zbavit. Líst... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500
 Kč
Stan Coleman savannah 6
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám zachovalý, kvalitní a velmi prostorný kempingový stan se 2 ložnicemi. Tento rodinný stan je vhodný pro dlouhodobý pobyt v kempu. Stan disponuje 2 oddělenými ložnicemi, 2 bočními vchody s větráním, moskytiérou, šatno... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 500
 Kč
Prodej parkovacího stání 12 m² v Pardubicích, ul. Rokycanova
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej venkovního parkovacího místa v Residenci Na Spravedlnosti v Pardubicích. Parkovací stání je přístupné přes závoru na dálkové ovládání. Stání je o výměře 12 m², označeno č. 88 a je přímo před vchodem do bytového domu. Stání je v osobním vlastnictví. Venkovní stání se nachází na západní straně rezidence, disponuje plochou 12 m² a je o... (více v detailu)
Pardubický kraj
415 000
 Kč
Stan Hannah SETT 3
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Stan HANNAH SETT 3, rok starý, použitý jeden týden. Stabilní, komfortní a zároveň váhově přijatelný stan Sett 3 je ideální volba pro treking, turistiku a pobyt v přírodě. Vysoce stabilní 3 prutová duralová vnější konstrukce se 3 body křížení. Stan je samonosný, takže pro jeho stav... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Naturehike stan ultralight Hiby3 20D 2459g/šeda barva/pro 2-
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kompletní specifikace Hiby je čtyřsezónní stan pro dvě nebo tři osoby (jednodenní nebo nouzové přespání). Jde o trekový stan, který se osvědčil jak na běžné kempování tak na náročnější i vysokohorskou turistiku. Konstrukce je volně stojící a rozložený stan vytváří ložnici a prostornou předsíň pro uložení zavazadel či jiného vybavení. Vnitřek stanu je vybaven menší plochou odvětrávané síťoviny (B3) a proto je možné využívat stan celoročně i v chladnějších dnech. Tři hliníkové tyče dokonale drží tělo stanu a díky pružnosti a odolnosti materiálu umožnují stanu stabilně stát i za silných větrných podmínek. Balení obsahuje voděodolné tropiko, hliníkový rá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Garážové stání Praha 8
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronajmu garážové stání v suterénu menšího cihlového byt. domu, Jitravská 598/18, Praha 8. Místo č. 2... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 950
 Kč
Zvýšená postel - masiv - Domestav, se stanem
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nejkvalitnějši provedení - buk cink. Dole prostor na hraní, případně lze položit matraci na spaní pro kamarádky, nahoře prostor na spaní, včetně stanu nad postelí. Bez vad, perfektní stav. Vla... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
dua lipa: stani a nejlepsi sezení 27. a 28. května 2025
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím vstupenky (e-Ticket Ticketportal) na koncert dua lipa dne 27. května 2025 v O2 arene Praha: - 6x stani - cena 4490 Kč/kus a dne 28. května 2025: - 6x stani - cena 4490 Kč/kus - 2x sezení nad sebou sektor 102, 17 rada, misto 14 a 18 rada, misto 15 - cena 4990 Kč/ku... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 490
 Kč
billie eilish: stani a nejlepsi horni sezení 1. cervna 2025
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím vstupenky (e-Ticket Ticketportal a Ticketmaster) na koncert billie eilish dne 1. cervna 2025 v O2 arene Praha: - posledni 2x stani - cena 7990 Kč/kus - 1x sezení sektor 423, 7 rada, misto 4 - c... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 990
 Kč
Vozik za traktor prives za trakturek vozicek
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kvalitní vozík pro zahradní traktory je robustní konstrukce z masivní oceli a váží tak 60 kg, takže se nemusíte obávat, že se Vám rozpadne hned při prvním naložení. Vozík je postaven na kvalitních a odolných kolech, žádná plastová kolečka. Tomu odpovídá i nosnost vozíku, která je až 300 kg. Výhodou je... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 905
 Kč
Držák/stojánek na knihu (kuchařku) / tablet
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Držák/stojánek na tablet nebo na knihu (kuchařku) pro milovníky vaření. Držák lze přidělat na horní polici nad kuchyňskou linkou, takže kuchařka/tablet nedozná újmy a nepřekáží. Konstrukce je provedená tak, že v knize se neotáčejí samy stránky a tablet nesklouzne. Šikovná a praktická pomůcka. Není ani potřeba ho montovat a lze ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Murphy Richards
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Zařízení pro vaření v páře: - tři oddělené misky - viz foto V nichž lze vařit např. ryba - pstruh - v menších např. ze... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 900
 Kč
Stanový přístřešek k V3S
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Přístřešek PV3S Prodám stanový přístřešek k V3S PAD, pravděpodobně pasující na většinu skříňových V3S. Skládá se ze sedmi plachtových dílců, pěti ... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 000
 Kč
DP.01_Dva dětské stany se čtyřmi tunely a jedním prolézacím
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dva dětské stany se čtyřmi tunely a jedním prolézacím středem ◉ Sada stanů je vyrobena z odolného materiálu, který vám umožní používat hřiště v zahradě i doma. ◉ Hračka je vodotěsná. ◉ Každý prvek lze použít samostatně a volně konfigurovat. ◉ Stan a dům mají plastový rám, který lze snadno sestavit. ◉ Kulatý střed a tunely jsou samy rozložitelné. ◉ Používané bylo pouze TeePee a to i venku, z toho důvodu je trochu zašpiněné od hlíny, TeePee však bylo postavené na trávě. ◉ Vše jsem kontrolovala a všechny tyčky a spojky jsou v pořádku, až na to že u TeePee chybí jedna spojka k podstavci, ale šikovný kutil ji dokáže něčím jiným nahradit. ◉ Pláště a tyčky jsou v pořádku, nejsou nijak poškozené. ◉ Krabice není úplně v top stavu, ale prolézačky jsou, až na to trochu zašpiněné TeePee (při sestaveném stavu TeePee není problém umýt - bude stačit pouze čistá voda) a chybějící jednu spojku u TeePee. ◉ Součástí je i papírový návod Sestava stanů se skládá z indiánského vigvamu, eskymáckého iglú, c... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 100
 Kč
Párty stan nebo zahradní altán 3x6m - nový,komplet
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Zahradní party stan 3 x 6m originál zabalený a kompletní. Nepromokavý materiál, 6x boční stěna + střecha, kolíky atd... kompletní nerozbalený. Barva: bíla, zelena, šeda, modra, červena Rozměry: Výška 2.5m x šířka 3 m x 6 m délka Rozměr krabice: cca 110x20x25cm Předání v HK či PCE, popřípadě lze zaslat na dobírku po ČR a SK. Běžně doručeno druhý den. Po dohodě lze v širším okolí HK ihned dovézt i o víkendu. Prosím... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 990
 Kč
Stanový vozík retro campifix 1969
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám stanový přívěs Campifix,rok 1969, zachovalý stav,stan v dobrém stavu má pá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
3x6m nůžkový stan HEXAGON nohy - všech 6 bočnic/stěn
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nůžkový stan v tmavě zelené barvě NEPOUŽITÝ A NEROZBALENÝ. -Materiál rámu: ocel, komaxit jekl 40x40 mm -Systém skládání: nůžkový -Materiál střecha: 1080D PVC Coated Oxford Fabric -Materiál bočnice: 210D Oxford Fabric (1x plná, 2x s okny, 1x na zip) -Materiál transportního vaku/tašky na stan: 800D -Celková hmotnost balení: 58 kg V balení dál... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 999
 Kč
Pronájem širokého garážového stání s komorou - Barrandov
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k pronájmu garážové stání v ulici Baarové - Praha 5, Barrandov. Stání je vhodné pro větší vozy (původně pro invalidu) o celkové ploše 21 m2 + přilehlou komoru 4,7 m2. Toto prostorné garážové stání a komora je ideální pro uložení vašeho vozidla nebo jiného majetku, který potřebujete chránit před povětrnostními vlivy. Garážové stání se nachází v klidné lokalitě, kde se ne... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Nůžkový party stan 3x3 nový
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nůžkový party stan 3x3 Nový Stylový party stan na zahradu Ideální zastřešení na večírky, stánky s sebou nebo na veletržní stánky Díky jednoduchému skládacímu mechanismu jej lze sestavit v několika krocích Montáž možná bez nářadí nebo šroubů 3-cestně výškově nastavitelné Vodoodpudivá plachta z polyesteru s PE zátěrem Stabilní rám vyrobený z kovu s práškovým ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 700
 Kč
Profesionální nůžkový stan Tentino Big Hexagon Extreme 3x6 m
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám profesionální skládací nůžkový stánek Tentino Big Hexagon Extreme ve velikosti 3x6 metrů. Stanek byl používán jako přístřešek na okruhových dnech zhruba 5x ročně. Velmi zachovalý stav. Barva 3A béžová. Ke stanu je 12x 8kg zátěž k nohám, transportní vak na kolečkách a roxorové hřeby. Celková... (více v detailu)
Ústecký kraj
19 000
 Kč
(NETESTOVÁNO) iPhone 3G
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Doma jsem našel několik let starý iPhone 3G po otci, ovšem nevím, co s ním dělat. Vyhazovat se mi nechce, takže se pokouším najít nového majitele. Na telefonu jsou vidět menší známky opotřebení (škrábance ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 200
 Kč
Rozkládací nůžkový 3x3m stan se silnou konstrukcí
Silná kovová konstrukce. Rozkládací nůžkový zahradní stan altán slunečník pavilón o rozměru 3x3m. Skládá a rozkládá se jako harmonika. Díky nůžkovému mechanismu snadno a rychle rozložíte i složíte za pár minut. Střešní plachta pogumovaná, vyrobená z nepromokavého materiálu. Stan má silnou kovovou konstrukci vyrobenou z pevných kovových práškově lakovaných profilů. Všechna ramena tvaru X nejsou oválného tvaru jako u jiných levných konstrukcí ale jsou obdélníkového tvaru, takže jsou odolnější proti zkřivení, polámání nebo jiným poškozením. Ocelové nohy konstrukce jsou z profilu 3x3cm, tloušťka 0,7mm, ve spodní části opatřeny patkami, které slouží k ukotvení stánku k pevnému povrchu. Všechny spoje šroubované, X profily uprostřed z obou stran zpevněné plechovými kryty, takže jsou odolnější proti zkřivení, polámání nebo jiným poškozením. Stan má 4 různé regulační nastavitelné výškové ú... (více v detailu)
2 600
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty