Pozemek na stavbu RD Jihlava

Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodej pozemku na stavbu rodinného domu v klidné části Jihlavy o výměře 770 m2. Pozemek je orientován na jihozápadní stranu s výhledem do Sasovského údolí... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 300 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej pozemek Ostatní
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodej pozemkůl v nezastavěném území na okraji východní části obce Česká Lípa, k.ú. Stará Lípa. Pozemky mají nepravidelný tvar, jsou svažité a mají zvlněný terén. Na pozemcích se nacházejí náletové dřeviny. Př... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 883 560
 Kč
pozemek pro stavbu RD s vybudovanými přípojkami a vjezdem
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
sháníte pozemek pro výstavbu RD v okolí Pardubic? Tak pozemek v Srnojedech, ul. Sportovní č. parc. 24/18 je ten správný. Má všechny přípojky inž. sítí na hran... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku ve Škrdlovicích
Nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 11 513 m²(louka-trvalý travní porost) v atraktivní lokalitě CHKO – Žďárské vrchy, (zóna II.-IV.), v katastru obce Škrdlovice, s výhledem na Velké Dářko. Jedná se o nezastíněný rovinatý pozemek v mírně svažitém terénu, orientovaný jižním směrem. Celé okolí, ohraničené prstence... (více v detailu)
4 830 000
 Kč
RODEJ POZEMKU
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
PRODEJ POZEMKU Nabízíme k prodeji lukrativní zastavitelný pozemek v KÚ Plumlov. Pozemek má skvělou orientaci vůči světovým stranám s výhledem na VODNÍ NÁDRŽ PLUMLOV. Předmětný pozemek je dle písemného vyjádření odboru ÚP zastavitelný. Ostatní potřebné dokumenty jsou k dispozici. Žádost o oplocení a změnu kultury pozemku na zahradu je podána. Pozemek je dostupný autem nebo autobusem. Plumlovská přehrada je vzdálená cca... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 718 m², Nesovice
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej 2 pozemků, každý o výměře 718 m2, vedených jako orná půda v obci Nesovice, okres Vyškov. Pozemky jsou vhodné na stavbu rodinného domu. Šíře jednoho pozemku je 10 metrů v přední části. Inženýrské sítě jsou ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 795 000
 Kč
Nabídněte malý pozemek na stavbu RD (600m2-700)
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabídněte malý pozemek na stavbu RD Zábřeh, Šumperk a blízké okolí, nejlép... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 500
 Kč
Stavební Pozemek 1613m2, Dolní Lhota u Ostravy
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pokud toužíte bydlet v přírodě v blízkosti lesa a nechcete se vzdát výhod města, máme pro Vás jedinečnou nabídku stavebního pozemku na samotném okraji obce Dolní Lhota. To, že budete bydlet na okraji zástavby Vám zaručí soukromí a klid. Pozemek o výměře 1613m2 je čtvercového tvaru, mírně svažitý s ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku 666 m² Lucemburská, Jihlava
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodej stavebního pozemku o velikosti 666 m² v Jihlavě přímo od majitele. R.K. nevolat. Hledáte ideální místo pro výstavbu svého domova? Nabízím stavební pozemek ve vyprodaném projektu o velikosti 666 m², který se nachází na jedinečném rozcestí města a přírody v Jihlavě. Pozemek je situován na klidném místě, které nabízí to nejlepší z obou světů – pohodlí městského život... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku 1001m2
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Upozornění: Tato nabídka je rezervována konkrétním zájemcem a v rezervační lhůtě není k dispozici! Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout stavební pozemek parc.č. 320/3 o rozloze 1001m2. Pozemek je na svažitém pozemku s jižní orientací a krásným výhled do kraje. Pozemek je dle územního plánu určený ke stavbě rodinného domu se zastavěností max. 35%. Inženýrské sítě jsou umístěny na uliční hranici pozemku. V případě zájmu vám naše divi... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku 1001m2
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout stavební pozemek parc.č. 320/4 o rozloze 1001m2. Pozemek je na svažitém pozemku s jižní orientací a krásným výhled do kraje. Pozemek je dle územního plánu určený ke stavbě rodinného domu se zastavěností max. 35%. Inženýrské sítě jsou umístěny na uliční hranici pozemku. V případě zájmu vám naše divize stavby postaví dům na klíč včetně vyřízení veš... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 799 m², Praha 8 - Bohnice
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme Vám pozemek se stavebním povolením a prováděcí dokumentací k projektu rodinného domu v Zahradě snů o velikosti 799 m2 s podílem na příjezdové cestě a trafostanici. Jedná se o unikátní pozemek navazující na přírodní park Drahaň -Troja, údolím se během pár minut dostanete ke břehu Vltavy. Samotný pozemek je oázou přírody uprostřed velkoměsta – ovocný sad, vzrostlé stromy i nově vysazená vegetace vytváří, a to i díky významným zahradnickým a sadovým úpravám... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 950 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2610 m², Praha 8 - Bohnice
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme Vám pozemek se stavebním povolením a prováděcí dokumentací k projektu rodinného domu v Zahradě snů o velikosti 2610 m2 s podílem na příjezdové cestě a trafostanici. Jedná se o unikátní pozemek navazující na přírodní park Drahaň -Troja, údolím se během pár minut dostanete ke břehu Vltavy. Samotný pozemek je oázou přírody uprostřed velkoměsta – ovocný sad, vzrostlé stromy i nově vysazená vegetace vytváří, a to i díky významným zahradnickým a sadovým úpravám... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 900 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 5472 m², Praha 8 - Bohnice
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme Vám pozemek se stavebním povolením a prováděcí dokumentací k projektu rodinného domu v Zahradě snů o velikosti 5472 m2 s podílem na příjezdové cestě a trafostanici. Jedná se o unikátní pozemek navazující na přírodní park Drahaň -Troja, údolím se během pár minut dostanete ke břehu Vltavy. Samotný pozemek je oázou přírody uprostřed velkoměsta – ovocný sad, vzrostlé stromy i nově vysazená vegetace vytváří, a to i díky významným zahradnickým a sadovým úpravám... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 900 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2438 m², Praha 8 - Bohnice
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme Vám pozemek se stavebním povolením a prováděcí dokumentací k projektu rodinného domu v Zahradě snů o velikosti 2438 m2 s podílem na příjezdové cestě a trafostanici. Jedná se o unikátní pozemek navazující na přírodní park Drahaň -Troja, údolím se během pár minut dostanete ke břehu Vltavy. Samotný pozemek je oázou přírody uprostřed velkoměsta – ovocný sad, vzrostlé stromy i nově vysazená vegetace vytváří, a to i díky významným zahradnickým a sadovým úpravá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 900 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2347 m², Praha 8 - Bohnice
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme Vám pozemek se stavebním povolením a prováděcí dokumentací k projektu rodinného domu v Zahradě snů o velikosti 2347 m2 s podílem na příjezdové cestě a trafostanici. Jedná se o unikátní pozemek navazující na přírodní park Drahaň -Troja, údolím se během pár minut dostanete ke břehu Vltavy. Samotný pozemek je oázou přírody uprostřed velkoměsta – ovocný sad, vzrostlé stromy i nově vysazená vegetace vytváří, a to i díky významným zahradnickým a sadovým úpravá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 900 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku určeného k výstavbě rodinného venk
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej stavebního pozemku o CP 5734 m2, určeného dle územního plánu obce k výstavbě rodinného venkovského bydlení v žádané obci Račice nad Trotinou, 15 km od Hradce Králové. Příjezdová cesta je zajištěna ze zpevněné obecní komuni... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 200 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1003 m², Třebeň
Prodej pozemku o celkové výměře 1198 m2, v obci Horní Ves u Třebeně, která se nachází pouze 1 km od Františkových Lázní v klidné lokalitě na okraji obce. Lze zde realizovat výstavbu rodinného bydlení, parcela spadá dle ÚP do kategorie VS-bydlení vesnické. Příjezdová cesta k pozemku zajištěna, na parcelu jsou přivedeny inženýrské sítě, voda, kanalizac... (více v detailu)
2 520 000
 Kč
Stavební pozemek 1 223 m²
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
- Pěkný stavební pozemek připravený k výstavbě bytového, nebo rodinného domu - Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme prodej zasíťovaného stavebního pozemku 1 223 m², nacházejícího se na konci slepé ulice Písková v obci Drmoul, okres Cheb. Tato klidná, přírodou obklopená, skvěle dopravně dostupná lokalita se nachází na severu obce. Zastávka autobusu je odtud vzdálena přibližně 600 metrů, obecní úřad, pošta, mateřská a základní škola cca 1 km. Mariánské Lázně jsou odtud 4,5 km, Cheb cca 37 km a do Karlových Varů je to přibližně 50 km. Obec Drmoul leží na okraji přírodního parku Český les, je obklopena přírodou a řadou zajímavých turistických míst. Lokalitu protíná velké množství cyklostezek a turistických tras. V obci nyní žije okolo 1 000 obyvatel. Pozemek je rovinatý, se tvarem nepravidelného mnohoúhelníku, s uliční šíří cca 42 metrů. Přední stranou je orientovaný na jihozápad. Pozemek je vhodný p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 015 002
 Kč
Stavební Pozemek 1613m2, Dolní Lhota u Ostravy
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pokud toužíte bydlet v přírodě v blízkosti lesa a nechcete se vzdát výhod města, máme pro Vás jedinečnou nabídku stavebního pozemku na samotném okraji obce Dolní Lhota. To, že budete bydlet na okraji zástavby Vám zaručí soukromí a klid. Pozemek o výměře 1613m2 je čtvercového tvaru, mírně svažitý s ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku 1138 m² v Hradci nad Moravicí
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný stavební pozemek o velikosti 1138 m², který se nachází v klidné části Hradce nad Moravicí, hned u lesa. Ideální lokalita pro ty, kteří chtějí bydlet blízko přírody, ale zároveň ocení výbornou dostupnost do centra města. Hradec nad Moravicí leží pouze 8 km od Opavy, což zaručuje výbornou dostupnost všech služeb. Pozemek je určený k výstavbě rodinného domu, přičemž ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 845 000
 Kč
Prodej rodinného domu s pozemkem (745 m²). Malé Heraltice
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím prodej rodinného domu s pozemkem (745 m²) v obci Malé Heraltice, okres Opava. Jedná se o samostatně stojící dům s pozemkem, který je rozdělen příjezdovou cestou. Dům j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Stavební pozemek 507 m², obec Drmoul
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
- Pěkný stavební pozemek připravený k výstavbě bytového, nebo rodinného domu - Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme prodej zasíťovaného stavebního pozemku 507 m², nacházejícího se na konci slepé ulice Písková v obci Drmoul, okres Cheb. Tato klidná, přírodou obklopená, skvěle dopravně dostupná lokalita se nachází na severu obce. Zastávka autobusu je odtud vzdálena přibližně 600 metrů, obecní úřad, pošta, mateřská a základní škola cca 1 km. Mariánské Lázně jsou odtud 4,5 km, Cheb cca 37 km a do Karlových Varů je to přibližně 50 km. Obec Drmoul leží na okraji přírodního parku Český les, je obklopena přírodou a řadou zajímavých turistických míst. Lokalitu protíná velké množství cyklostezek a turistických tras. V obci nyní žije okolo 1 000 obyvatel. Pozemek je rovinatý, se tvarem obdélníku, s uliční šíří cca 18 metrů a délkou cca 28 metrů. Přední stranou je orientovaný na jihozápad. Pozemek je ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 344 184
 Kč
Prodej stavebního pozemku se základovou deskou a stav. povol
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte stavební pozemek? Nechcete řešit projekt, stavební povolení a chcete co nejdříve bydlet? V tom případě Vás může zaujmout tato nabídka. Jedná se o prodej stavebního pozemku 2.270 m2 v obci Stonava. Pozemek má obdélníkový tvar cca 35 m x 65 m a nachází se u konce slepé ulice. Funkční orientace pozemku je na jihozápadní stranu a je zde provedená základová deska a vydané stavební povolení na stavbu přízemního rodinného domu s dispozicí 4+kk se šatnou, dvěma koupelnami, dvojgaráží a zastřešeným posezením, 168 m2 + garáž 55 m2 + zastřešené posezení 34 m2. Výhodou je nejen lokalita, která je dobře dostupná, ale také benefity, které obec Stonav... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 799 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1185 m², Bohumín, ul. Boční
Exkluzivně nabízíme k prodeji pozemek určený k výstavbě rodinného domu na okraji obce, se snadným dojezdem města Ostravy. Jedná se o rovinaté, slunné místo. Pozemek je částečně oplocený, s inženýrs... (více v detailu)
2 190 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 10718 m², Velký Malahov
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej pozemku v katastrálním území Ostromeč – ideální místo pro váš nový rodinný dům a hospodaření. Velký pozemek o rozloze 10 718 m² nacházející se na okraji malebné vesničky Ostromeč, část obce Velký Malahov v okrese Domažlice. Tato lokalita, umístěná v klidném a přírodou obklopeném prostředí, nabízí skvělou příležitost pro stavbu rodinného domu, stájí či jiné hospodářské činnosti. Pozemek je ve velmi dobrém stavu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 900 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty