Prostory pro obchod, služby nebo kancel., 59 m2, k pronájmu

Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k pronájmu komerční prostory k provozování obchodu, služeb, nebo jako kancelářské, které se nacházejí ve 2.NP/2 zděného polyfunkčního domu v centru Břeclavi, na ulici J. Palacha. Jedná se o 2 průchozí místnosti (36 a 20 m2) a k nim přináležející kuchyňku (3 m2). WC je umístěno na chodbě ve stejném podlaží. U polyfunk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 300
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem, obchodní prostor 34 m2, Praha 6
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím pronájem obchodního prostoru 34 m2 v hlavním vestibulu stanice metra A - Bořislavka. V prostoru je nyní večerka - prodej potravin, nápojů a ostatního spotřebního zboží. Obchod je složen z prodejní plochy, kuchyňky, úklidové místnosti se sociálním zázemím. V místě je velká frekvence lidí, výborná dopravní dostupnost. Přenechání pronájmu je včetně zboží za př... (více v detailu)
Hlavní město Praha
51 000
 Kč
Pilnáčkova Továrna, designový prostor 78,6 m2, 3NP s výtahem, recepce/ kuchyňka, koupelna,
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Designový nebytový prostor, krásný loft je možné pronajmout jako kancelář, v multifunkčním domě Pilnáčkovy továrny v centru Hradce Králové. Sál s galerií je krásná velmi vysoká místnost s vloženým patrem. Sál 44,8m2, ga... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
21 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 74 m², Nová Bystřice, ul. Hradecká
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi byt o dispozici 3+kk v osobním vlastnictví. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží zděného domu bez výtahu. Na podlahách najdeme dřevěné parkety ve velmi dobrém stavu. Vytápění je řešeno lokálními el. přímotopy a v kuchyni kamny na tuhá paliva. Ohřev vody zajišťuje vlastní el. bojler. V cel... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 750 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 70 m², České Budějovice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 70 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Místnost je bez zařízení pronajímaná. Prostor se nachází ve 2 NP (1.patro), ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek –... (více v detailu)
Jihočeský kraj
25 410
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 51 m², České Budějovice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 51 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Prostor se nachází ve 3 nadzemním podlaží budovy(2.patro), ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek – před dome... (více v detailu)
Jihočeský kraj
18 513
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 55 m², České Budějovice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 55 m² v budově ÚAMK v ulici Karolíny Světlé v Českých Budějovicích. Prostor zahrnuje dvě kancelářské místnosti, které jsou vybaveny kancelářskými stoly. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování různých služeb, jako jsou kosmetika, kadeřnictví, finanční poradenství, nehtové studio, nebo fotoateliér. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Nachází se ve 2.NP budovy(1.patro), kde jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
19 965
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 35 m², České Budějovice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 35 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Prostor se nachází ve 4. nadzemním podlaží budovy (3.patro), ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek – před domem... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 705
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 18 m², České Budějovice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 18 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Prostor se nachází ve 4. nadzemním podlaží budovy(3. patro), ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek – před dom... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 534
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 16 m², České Budějovice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 16 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Prostor se nachází ve 4. nadzemním podlaží budovy (3.patro) ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek – před dome... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 808
 Kč
Prodej obchodního prostoru v Sokolově, 70 m2, ul. Jelínkova
Před 1 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodáme oblíbenou večerku v centru Sokolova. Prostor je v přízemí bytového domu v hustě obydlené ulici, kde je dostatek zákazníků. Zavedený byl prodej běžného zboží, místních knedlíků, chlebíčků a baget, tabák, noviny a časopisy, Sazka a výdej balíků Zásilkovny. Vzhledem k odděleným místnostem pro skladování, přípravu, úklid, šatnu, kuchyňku, WC, umývárnu... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 370 000
 Kč
Prodej obchodního prostoru v Sokolově, 70 m2, ul. Jelínkova
Před 1 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodáme oblíbenou večerku v centru Sokolova. Prostor je v přízemí bytového domu v hustě obydlené ulici, kde je dostatek zákazníků. Zavedený byl prodej běžného zboží, místních knedlíků, chlebíčků a baget, tabák, noviny a časopisy, Sazka a výdej balíků Zásilkovny. Vzhledem k odděleným místnostem pro skladování, přípravu, úklid, šatnu, kuchyňku, WC, umývárnu... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 370 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostor (187,6 m2), ul. Hloubětínská,
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu kancelářské prostory o podlahové ploše 187,6 m2, situované v 1.NP administrativní budovy, ul. Hloubětínská, Praha 9. Prostor se skládá z 5 kanceláří, relaxační zóny, kuchyňky, chodby a 2 WC. V areálu je možné pronajmout až 3 parkovací stání za poplatek 1.500,- Kč/měsíc za osobní vůz, 2.000,- Kč/měsíc za dodávku. Je zde možné zdarma umístit fi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
53 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 63 m2, SNP, Ústí
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možnost dlouhodobého pronájmu zrekonstruované bytové jednotky s dispozicí 3+1 s balkónem ve 4. patře zděného domu v Ústí nad Labem, Skřivánek, ulice SNP vrchní část poblíž Základní školy. Velkým plusem je k bytu možnost využívat balkón s krásným výhledem na široké okolí a řeku Labe, sklepní kóji, kočárkárnu a prostorem na kola. Byt je umístěn v poslednim patře bytového domu, v dobrém stavu a připraven k nastěhování. Majitelé se pečlivě vybírají slušné nájemníky, proto v případě zájmu napiště i něco o sobě. Byt se skládá z předsíně,kde jsou vestavěné skříně, toalety a samostatné koupelny s vanou kde je celou zimu teplo díky topení kreré vede celým domem, dále kuchyň s rohovou kuchyňskou linkou, špajzkou a koutem pro jídelní stůl. Byt disponuje třemi pokoji, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 000
 Kč
Pronájem, byty/1+kk, 39 m2, Goldscheiderova 2881/11, Jižní P
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Pronájem, byty/1+kk, 39 m2, Goldscheiderova 2881/11, Jižní Předměstí, 30100 Plzeň, Plzeň-město [ID 62675] Pronájem moderního bytu 1KK v novostavbě na Borech, Plzeň Hledáte ideální místo k bydlení, které spojuje moderní komfort s příjemným prostředím? Máme pro vás skvělou nabídku! Tento nádherný byt 1KK o rozloze 39 m² se nachází v klidné a oblíbené lokalitě Bory v Plzni. Za měsíční nájemné 14 500 Kč získáte nejen krásný prostor, ale i celou řadu výhod, které vám zjednoduší a zpříjemní život. Klíčové vlastnosti bytu: - Novostavba: Užijte si bydlení v moderním objektu s veškerými novými instalacemi a bezproblémovým provozem. - Vybavená kuchyň ORESI: Plně zařízená kuchyň, která splní všechny vaše kulinářské potřeby. - Klimatizace: Už nikdy se nebudete muset obávat horkých letních dnů. - Venkovní žaluzie: Zajistí dokonalé soukromí a ochranu před sluncem. - Parkovací místo: Součástí pronájmu je vlastní parkovací místo, takže už nemusíte řešit problémy s parkováním. - Sklep: Extra úložný pr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej komerčního prostoru (kanceláře), 154 m2, Praha 6 - Bu
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Společnost Gepard Reality Vám nabízí působivý komerční prostor ve velmi atraktivní lokalitě pár minut pěší chůze ze stanice metra A Hradčanská. Tento prostor lze využít jako kanceláře či pro jinou podobnou činnost, případně je možné jej přebudovat na velkorysý byt loftového typu se střešní terasou nebo na dva oddělené byty. Nabízená nebytová jednotka zaujímá celé nejvyšší podlaží (6.NP) historického bytového domu s výtahem. Jedná se o půdní vestavbu zkolaudovanou v roce 1997. V prohlášení vlastníka budovy je uvedeno, že celková podlahová plocha půdního prostoru před vestavbou byla 128 m2, což je půdorys bez nově vybudovaného vestavěného podkrovního podlaží. Součet podlahových ploch místností současného prostoru je 154 m2. V místnostech, kde je zkosený strop, je počítána podlahová plocha od výšky zkosení 1,2 m. Dominantou jednotky je prostorná místnost (63,4 m2) s galerií (29,6 m2) na vestavěném podkrovním podlaží, zastropení je vymezeno konstrukcí šikmé střechy (v nejvyšším bodě dosa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500 000
 Kč
Rodinný dům 4+kk s parkovacím stáním, třída A, pozemek 309m2
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zahajte svou cestu k vlastnímu domovu! Prodej energeticky úsporných rodinných domů Na Malé Růži v Drahelčicích, Praha-západ zahájen! Realitní společnost Gepard nabízí prodej zděného řadového rodinného domu o dispozici 4+kk s terasou a parkovacím stáním o užitné ploše 105 m2 a pozemkem o ploše 309 m2. Jedná se o součást 6. fáze projektu "Na Malé Růži" v rozvíjející se lokalitě Drahelčice, Rudná u Prahy. Projekt zahrnuje 40 domů energetické třídy A a B a je ohraničen ulicemi Na Malé Růži, Jana Nepomuckého a Ke Hřišti. Výstavba zahájena. K nastěhování 2Q/2026. Přízemí domu nabízí obytný prostor s kuchyňským koutem, technickou místnost, WC s umyvadlem, šatnu, v patře se nachází 3 ložnice, koupelna, půdní skladovací prostor. Dům vybaven ve standardu tepelným čerpadlem, plnohodnotnou centrální rekuperací, přípravou na fotovoltaiku, podlahovým vytápěním, okny s trojskly, kamny na dřevěné pelety, přípravou na stíní... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 150 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 45 m², Szklarska Poreba
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pouhých 14 minut od Harrachova, na severní straně hor prodáváme zařízený byt za bezkonkurenční cenu. Nový prostorný byt nad Szklarskou Porebou má užitnou plochu 45 m2 a nachází se v přízemí bytového domu s vlastním parkováním. Z bytu je přímý vstup na velkou terasu orientovanou na jihozápad. Velkoplošná okna v obývacím pokoji zaručují slunce a krásný výhled v kteroukoli denní dobu. Nemovitost se skládá z velkého obytného prostoru s kuchyňským koutem, ložnice, chodby a koupelny. Byt je kompletně dokončený a vybavený nábytkem i doplňky, díky kterým je celý p... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 718 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 59 m², Vrchlabí, ul. Dělnická
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný byt 2+1 o užitné ploše 59 m² ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Vrchlabí, konkrétně v katastrálním území Podhůří-Harta. Tento světlý a prostorný byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí, což Vám zaručí pohodlné a moderní bydlení bez nutnosti dalších investic. Dispozice: chodba, samostatné WC, dětský pokoj, koupelna, obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, ze které se po schodech dostanete do patra o výměře 15 m2, které je využíváno jako ložnice. Součástí prodeje je i ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 950 000
 Kč
Pronájem kanceláří v centru Ostravy
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu kancelářské prostory na prestižní adrese v centru Ostravy na ulici Matiční. Jedná se o 3 kanceláře o celkové výměře 63,2m2. Rozmístění místností je zobrazeno na půdorysu ve fotogalerii. Kancelář č. 3.08 má výměru 18,40 m2 Kancelář 3.09 má výměru 18,80 M2 Kancelář 3.10 má výměru 26 M2 Nacházejí se ve 3.podlaží historické budovy po kompletní r... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 42 m2, Chelčického, Kolín
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pronájem moderního bytu 1+1 v Kolíně, ulice Chelčického Hledáte komfortní bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností města? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný byt o dispozici 1+1 s užitnou plochou 42 m², který se nachází ve třetím nadzemním podlaží dobře udržovaného bytového domu v oblíbené části Kolína na ulici Chelčického, včetně parkovacího stání v areálu za závorou. Byt je v dobrém stavu a nabízí moderní a praktické řešení bydlení. Je částečně vybavený, v kuchyni naleznete kuchyňskou linku s dostatkem úložného prostoru a vestavěnou skříní. Součástí vybavení je i pračka, což ocení každý, kdo rád šetří čas i místo. Dispozice bytu umožňuje flexibilní uspořádání prostoru podle vašich potřeb. Výhodou této nemovitosti je její strategická poloha – centrum Kolína je... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 500
 Kč
Hodonín - Nadstandardní byt 3+1 s krbem, 103 m² v centru měs
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji krásný, atypický byt 3+1 o rozloze 103 m² v centru města Hodonín. Byt se nachází ve 2. patře dvoupodlažního, zděného domu po částečné revitalizaci, bez výtahu. Bytová jednotka je velmi prostorná, slunná a dispozičně velmi zajímavě řešená. Byt prošel kompletní modernizací včetně všech rozvodů, podlah, oken, dveří a dalších náležitostí. Nemovitost je napojena na všechny inženýrské sítě a veřejnou kanalizaci. Dispozice tohoto nadstandardního bytu jsou: vstupní chodba s vestavěnou skříní, prostorný obývací pokoj s jídelní částí, krásným rohovým krbem a balkonem, prostorná kuchyně s technickou místností, dvě prostorné ložnice (jedna opět s balkonem a nádhernými výhledy po okolí), koupelna s vanou i sprchovým koutem a samostatné WC. K bytu dále přináleží dva velké sklepy a společné prostory domu jako kolá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 750 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 63 m2, SNP, Ústí nad Labem
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
14000 Kč plus eleltřina a plyn. Kauce 20000 Kč. Provize 14000 Kč. , Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možnost dlouhodobého pronájmu zrekonstruované bytové jednotky s dispozicí 3+1 s balkónem ve 4. patře zděného domu v Ústí nad Labem, Skřivánek, ulice SNP vrchní část poblíž Základní školy. Velkým plusem je k bytu možnost využívat balkón s krásným výhledem na široké okolí a řeku Labe, sklepní kóji, kočárkárnu a prostorem na kola. Byt je umístěn v poslednim patře bytového domu, v dobrém stavu a připraven k nastěhování. Majitelé se pečlivě vybírají slušné nájemníky, proto v případě zájmu napiště i něco o sobě. Byt se skládá z předsíně,kde jsou vestavěné skříně, toalety a samostatné koupelny s vanou kde je celou zimu teplo díky topení kreré vede celým domem, dále kuchyň s rohovou kuchyňskou linko... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 74 m², Nová Bystřice, ul. Hradecká
Před 13 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi byt o dispozici 3+kk v osobním vlastnictví. Byt se nachází ve 2. patře zděného domu bez výtahu. Na podlahách najdeme dřevěné parkety ve velmi dobrém stavu. Vytápění je řešeno lokálními el. přímotopy a v kuchyni kamny na tuhá paliva... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 989 999
 Kč
Pronájem prostor pro bydlení či ubytování ve Vítězné, část K
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00094 Pronájem prostor pro bydlení či ubytování v přízemí zděného rodinného domu v centrální části obce Vítězná, část Kocléřov. Jedná se o prostory bývalé restaurace. Sál byl rozdělen na jenu společnou místnost s barem a tři samostatné pokoje. Dále je k dispozici další samostatný pokoj, spo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pronájem obchodního prostoru 267 m², Ořechov u Brna
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory (cp 267 m2) v Ořechově u Brna. Prostory jsou po revitalizaci, jsou umístěny v zadním vnitrobloku rodinného domu a skládají se ze skladu ( nebo dílny cca 110 m2 ) a dvou jednotek vhodných pro kanceláře (cca 2+kk ), každá s vlastním soc. zařízením a s možností připojení kuchyňské linky. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
35 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty