Pronájem - nový byt 2+kk na náměstí - Litomyšl

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nově vybudovaný byt 2+kk s výhledem na hlavní náměstí v Litomyšli. Nachází se ve II. NP, podlahová plocha 58 m2. Dispozice: vstupní chodba, koupelna s WC a sprchovým koutem, obývací pokoj s kuchyňským koutem (25 m2), pokoj (19 m2). V kuchyni nová kuchyňská linka se spotřebiči: indukční varná deska, horkovzdušná trouba, myčka (AEG), lednice s mrazákem zn. Gorenje, digestoř. Vytápění centrálním kotlem, odečty p... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 2+kk, 60 m², Letohrad, Václavské náměstí
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu podkrovní byt o dispozici 2+kk ve třetím patře cihlového domu v centru města Letohrad. Dispozici tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem vybaveným sporákem a digestoří, ložnice, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a prostorem na pračku a chodba se schodi... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 600
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Lounech, ul. Přemyslovců
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme vám pronájem moderního bytu o dispozici 2kk a velikosti 52 m2. Byt se nachází ve 3. podlaží cihlového domu bez výtahu. Lokalita nemovitosti je klidná a velmi žádaná. K bytu náleží prostorná sklepní koje. Byt bude pronajat pouze... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Teplicích, ul. Javorová
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu světlý a útulný byt 2+kk o užitné ploše 42 m². Byt se nachází ve 2. patře panelového domu s celkem 7 nadzemními podlažími, v klidné části obce Nová Ves u Teplic. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří preferují klidné bydlení s rychlým dostupem do přírody, avšak stále v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Interiér bytu je rozprostřen do dvou místností: obývacího pokoje s kuchyňským koutem a samostatné ložnice, což z něj činí ideální místo pro páry. Byt je v dobrém stavu, což umožňuje ihned se nastěhovat a začít jej plně využíva... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Znojmo, pronájem bytu OV 2+kk, 46 m2, novostavba, balkon – b
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5272Z047 V zastoupení majitele nabízíme pronájem bytu o dispozici 2+kk ve spodní části města Znojma. Byt s výměrou 46 m2 se nachází v novostavbě bytového domu s výtahem. Chopte se příležitosti stát se prvním nájemníkem v tomto zbrusu novém bytě. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny s toaletou, předsíně, komory a balkonu. Byt se pronajímá nevybavený, je osazen novou kuchyňskou linkou, sklokeramickou varnou deskou, troubou a lednicí. K bytu je možné pronajmou parkovací stání v podzemní garáži, vlastní venkovní stání a sklepní kóji. Pro lepší představu možného budoucího stavu přikládáme vizualizace obývací... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 856
 Kč
Pronájem bytu 3+1, Ostrava, ul. Jugoslávská
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 v lodžií, který se nachází v klidné lokalitě Ostrava - Zábřeh, ul. Jugoslávská a to v domě s výtahem. Byt je připraven k okamžitému nastěhování. Je vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči, v ložnici je vestavěná skříň s komodou, dále je v bytě komora sloužící jako úložný prostor navíc nebo třeba prostorná chodba pro uvítání hostů. Byt je ve velice dobrém stavu. Hledá se nájemník s úmysly dlouhodobého bydlení, ideálně s pracovní smlouvou, s trestní a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 400
 Kč
Znojmo, pronájem bytu OV 3+kk, 85 m2, novostavba, balkon – b
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5272Z050 V zastoupení majitele nabízíme pronájem bytu o dispozici 3+kk ve spodní části města Znojma. Byt s výměrou 85 m2 se nachází v novostavbě bytového domu s výtahem. Chopte se příležitosti stát se prvním nájemníkem v tomto zbrusu novém bytě. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, pokoje, koupelny s toaletou, předsíně, komory a balkonu. Byt se pronajímá nevybavený, je osazen novou kuchyňskou linkou, sklokeramickou varnou deskou, troubou a lednicí. K bytu je možné pronajmou parkovací stání v podzemní garáži, vlastní venkovní stání a sklepní kóji. V bytovém domě se nac... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
22 288
 Kč
Znojmo, pronájem bytu OV 2+kk, 46 m2, novostavba, balkon – b
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5272Z048 V zastoupení majitele nabízíme pronájem bytu o dispozici 2+kk ve spodní části města Znojma. Byt s výměrou 46 m2 se nachází v novostavbě bytového domu s výtahem. Chopte se příležitosti stát se prvním nájemníkem v tomto zbrusu novém bytě. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny s toaletou, předsíně a balkonu. Byt se pronajímá nevybavený, je osazen novou kuchyňskou linkou, sklokeramickou varnou deskou, troubou a lednicí. K bytu je možné pronajmou parkovací stání v podzemní garáži, vlastní venkovní stání a sklepní kóji. V bytovém domě se nachází víc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 091
 Kč
Pronájem 3+1, zasklená lodžie,70m2, zděné jádro, Nové Město
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Domybyty.com Vám exkluzivně nabízejí k pronájmu bytovou jednotku 3+1 o výměře 70m2 v lokalitě Krčín – Nové město nad Metují, ul. U Zvonice. Bytová jednotka se nachází ve 3.NP/4NP zděného domu bez výtahu a má tuto dispozici: chodba, komora, koupelna s vanou, samostatné wc, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj (všechny místnosti jsou samostatné), kuchyň, lodžie, k bytu náleží sklepní kóje. Vytápění bytu zajišťuje vlastní plynový kotel, ohřev vody karma. Bytová jednotka se pronajímá včetně zařízení (koresponduje s prezentací – možnost i bez ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Jičíně
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím pronájem bytu 2+kk v Jičíně. Byt sestává z obývacího pokoje s kuch. koutem 26m2, ložnice 12m2, předsíně a koupelny se sprchou a WC. Jedná se o podkrovn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem byt 45m2 Svitavy
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Pronajmu byt 2+kk ve Svitavách, ul. Lanškrounská. Byt je vhodný pro max. 2 osoby. Byt je částečně vybaven. Obývací pokoj s kuchyňským koutem 21m2, ložnice 12m2, koupelna 5m2, WC 1m2, chodba 6m2. Vytáp... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 22 m², Opočno, ul. Nádražní
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem komfortního pokoje ve vile Opočno se sdílenou kuchyní. Cena za dvě osoby. Lokalita: Nádražní, Opočno... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 800
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 52 m², Zlín, ul. Bratří Sousedíků
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 3+kk o užitné ploše 52 m² v klidné části Zlína (Zlín - Letná). Byt je ve velmi dobrém stavu a je vhodný pro rodinu nebo páry hledající útulné bydlení. Dispozice bytu zahrnuje světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice a nově zrekonstruovanou koupelnu. K bytu náleží jedno vlastní parkovací stání. Lokalita nabízí snadnou dostupnost do centra města a nachází se v klidné oblasti s... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk Frýdlant n. O.
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Byt se nachází v panelovém domě, který prošel revitalizací. Je v klidné části města, ale stále blízko do centra a do hor. Budova je o pěti podlažích s výtahem, samotný byt se nachází v druhém podlaží. Obytná plocha bytu je 38 m2, součástí je sklepní prostor o výměře 4 m2 a parkovací místo před domem. Byt reko... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 000
 Kč
Pronájem sluného bytu 2+kk ve Stráži pod Ralskem
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. N50523 Nabízíme Vám k pronájmu světlý, slunný byt 2+kk, který se nachází v 7. NP zatepleného panelového domu ve Stráži pod Ralskem, v Mimoňské ulici. Byt se pronajímá částečně zařízený (kuchyňská linka vč. el. sporáku s el. troubou). Příjemná dispozice s prostornou vstupní chodbou a neprůchozími pokoji. Z oken je hezký výhled do okolí. K dispozici je dále sklepní kóje v suterénu domu. Jedná se o příjemné, klidné bydlení v oblíbené lokalitě. V místě je veškerá obča... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem - vybavený byt 1+1 - Komenského nám. -...
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu panelový byt 1+1 ve 4.NP v revitalizovaném panelovém domě na Komenského náměstí v Litomyšli, s výhledem k řece Loučné. V bytě je nová kuchyňská linka, je kompletně vybavený včetně pračky, dvouplotýnkového el. vařiče, ledničky, v pokoji je sedací souprava, lůžko s n... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 300
 Kč
Pronájem bytu 4+1, 81 m², Fulnek, ul. Řeznická
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pronájem prostorného bytu 4+1 o užitné ploše 81 m², nacházející se v žádané lokalitě Fulnek, v centru obce. Byt je vybavený a je situovaný v cihlovém domě na prvním nadzemním podlaží. V bytě je samostatná toaleta a v koupelně sprchový kout. Interiér bytu tvoří 5 místností, které umožňují komfortní rodinné bydlení s dostatečně prostornými pokoji... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 570
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 50 m², Plzeň, ul. Bzenecká
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu příjemný a slunný byt o dispozici 2+kk a o výměře 50m², který se nachází v žádané lokalitě Plzně. Byt bude pronajímán bez vybavení, zůstane zde pouze kuchyňská linka a sporák. Parkovat lze zdarma na parkovišti před domem. Byt se nachází na 4. patře z celkem 4 podlaží. K bytu náleží sklep o velikosti 2m². V bytovém domě není výtah. Díky svému umístění zaručuje byt klidné a nerušené bydlení s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti a potřebnou infrastrukturou. 2 minuty chůze od domu s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 000
 Kč
Pronájem prostorného bytu v OV 3+1, s dvorem v obci Hodonín
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme do pronájmu byt v osobním vlastnictví, byt 3+1 (100m2) se sklepem a sdíleným dvorkem - ul. Národní třída, Hodonín. Nabízíme v samém centru města poklidné bydlení a ve formě nájmu byt o dispozici 3+1 umístěném ve 2. NP zděné budovy. Byt je velmi prostorný a prosvětlený. Vstupem do bytu vcházíme do prostorné chodby, ze které jsou přístupné velké pokoje a prostorná kuchyň s jídelnou. Kuchyně je zařízená kuchyňskou linkou se spotřebiči. V koupelně je sprchový kout, WC. Byt je plně klimatizován. Vytápění je řešeno plynovým kotlem a ohřev vody bojlerem. K bytu náleží také prostorný sklep a možnost využít dvorek pro posezení s přáteli, pro pěstování okrasných rostlin i jako hrací pl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 2+KK Horka nad Moravou
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme vám pronájem bytu 2+KK v domě v obci Horka nad Moravou na ulici Pohradí. Jedná se o 1.patro a přístup do bytu je po venkovních schodech. Byt bude volný v polovině prosince 2024. Byt je vhodný pro j... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 100
 Kč
pronájem byt 2+kk Radiměř, okr. Svitavy
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Pronajmeme byt 2+kk v rodinném domě, Radiměř, okr. Svitavy, kraj Pardubický. Cihlový byt, v úrovni přízemí z jedné strany, v úrovni druhého patra ze strany druhé (podkroví), v domě umístěném ve stráni. Vchod z úrovně přízemí (bezbariérový). Celková plocha bytu 65 m2, cihlový, ve výborném stavu po rekonstrukci. Vlastní vchod. Byt je částečně zařízený s možností dohody o úplném dovybavení. Dispozičně je rozdělen na obývací pokoj s kuchyňskou linkou, ložnici, koupelnu. Sklep společný + terasa 50 m2. Koupe... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Neratovicích, ul. 28. října
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu krásný, slunný byt 1+1 s užitnou plochou 37m² v centru Neratovic. Byt se nachází v panelovém domě na 9. podlaží z celkových 13., přičemž dům má i podzemní podlaží. Díky poloze v 9. patře nabízí nevšední výhled na panorama města. Byt v tuto chvíli prochází rekonstrukcí a k dispozici bude v polovině listopadu. Dispozičně byt nabízí 2 prakticky využitelné místnosti, které se nabízejí jako obývací pokoj s kuchyní (2+kk) a další pokoj využitelný jako ložnice. Součástí bytu je zd... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Brně, ul. Charbulova
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronájem prostorného bytu 3+1 o podlahové ploše 82 m2, umístěného ve 2. nadzemním podlaží na ulici Charbulova, v Brně - Černovicích. Lokalita je s výbornou dostupností služeb a rychlým spojením do centra města i napojením na silniční a dálniční síť. Dispoziční řešení: pokoje (24 m2, 15 m2 a 13 m2), jídelna s kuch. koutem (13 + 5 m2), koupelna s prostorným sprchovým koutem 4 m2, samostatné WC 2 m2, předsíň 5 m2, spíž 2 m2, terasa 6 m2. Výměry místností jsou orientační. Byt je orientovaný na V-Z, s terasou do klidného prostředí zahrady... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 900
 Kč
Pronájem bytu Horní Planá
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Pronajmu byt po kompletní rekonstrukci v Horní Plané, sídl. Míru, 2.patro v klidném prostředí v domě s deseti byty (dům je zateplený s vyměněnými okny). Velikost 2+1, 53m2, vyzděná koupelna a WC, část. vybavený nábytkem... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+kk, ul. Na Rybníčku, Olomouc
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt se nachází v 1.NP cihlového bytového domu v klidné části, na okraji města. S výměrou 89m2 je vhodný k dlouhodobému bydlení pro 1-4 osoby. Pronajímá se nezařízený. K bytu náleží posezení na dvoře. Aktuálně probíhá rekonstrukce kuchyně + další drobnější úpravy. Byt je k dispoz... (více v detailu)
Olomoucký kraj
18 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 65 m², Teplice, ul. Pod školou
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme vám pronájem slunného zrekonstruovaného bytu 2+kk v Teplicích Proseticích. Byt se nachází v 5. patře, vstup do domu a výtah se otevírá pomocí čipu. Z chodby bytu se dostaneme do ložnice, kuchyně spojené s obývacím pokojem i koupelny s WC. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, součástí obývacího pokoje je s... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty