Prodej RD se zahradou a potenciálem pro půdní...

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu se zahradou a potenciálem pro rozšíření pokojů pro bydlení či prostor pro podnikání – U Krematoria 461, Pardubice Cena: 7.490.000 Kč První prohlídkový den plánujeme na středu 6. 11. 2024 Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 4+1 s užitnou plochou obytného podlaží cca 84 m2 s kompletním podsklepením a pozemkem s celkovou výměrou 543 m2 v atraktivní a klidné lokalitě Pardubic. Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí, včetně měděných rozvodů topení s novými radiátory, což zajišťuje efektivní a moderní vytápění domu. Renovována byla také dřevěná okna, která spojují estetiku tradičních materiálů s lepší tepelnou izolací. Dispozice domu: V 1. nadzemním podlaží se nachází útulná veranda sloužící jako předsíň, koupelna, samostatné WC, kuchyň s praktickou spíží, navazující jídelnu a tři světlé pokoje s okny orientovanými do zahrady. Z terasy je možné stavebně upravit přímý přístup na zahradu. Dům je kompletně podsklepen, sklepní prostory jsou rozčleněny... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 490 000
 Kč

Podobné inzeráty

Zahrada na prodej
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme pozemky v k.ú. Brno-Bosonohy, a to: - orná (pole) o výměře 2123 m2 (520,-Kč za m2) - zahrada o výměře 904 m2 (1.200,-Kč za m2) - ostatní travnatá plocha, která je součástí zahrady o vým. 986 m2 (950,-Kč za m2). Na zahradě jsou vzrostlé topolovité st... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej RD se dvorem, garáží a zahradou ve Vyškově
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme útulný polořadový, podsklepený přízemní dům s podkrovím 4+1 s možností dalšího rozšíření ve Vyškově. Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě v blízkosti centra. Dům je podsklepený s vjezdem do dvora. Na dvoře se nachází garáž s dílnou a zemním sklepem. Zastavěná plocha domu vč. dvora a zahrádky je o výměře 350m2. Dispozice : vstupní chodba se vstupem do menší kuchyně s komorou, která je orientovaná do dvora, dále samostatná menší koupelna s vanou a samostatné WC,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PRODEJ RD 4+KK S POSEZENÍM PROSTĚJOV .N0 22.22
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Super nabídka - Nabízíme k prodeji řadový cihlový dům 4+KK po rekonstrukci v klidné části obce v Prostějově. Tento patrový dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2024 a nabízí velmi moderní bydlení pro náročné zájemce. S užitnou plochou 95 m2 a čtyřmi pokoji poskytuje dům dostatek prostoru pro rodinný život.Prostějov - Domamyslice. Přízemí domu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej RD Maršov u Studené
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji soubor nemovitostí na okraji České Kanady v obci Maršov. Soubor nemovitostí se sklídá ze dvou domů, novějšího, stáří cca 50 roků, a původního domu o dvou místnostech, vhodného jako dům pro hosty, atelier, dílnu... Novější dům o velikosti 4+1, koupelna s vanou, komora. Ústřední topení na tuhá paliva- starší kotel. Ohřev TUV el. bojlerem. Vodovod obecní, odpady do jímky na vyvážení, plym v obci není. V obytných místnostech parkety. Dům b... (více v detailu)
3 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², Velký Týnec, ul. Komárov
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme rodinný dům v klidné části obce Velký Týnec, ulice Komárov. Tato prostorná nemovitost o užitné ploše 190m² je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení na okraji obce v řadové zástavbě. Jedná se o bývalou zemědělskou usedlost, která má vnitřní prostory rozděleny na 2 byty, k odpočinku slouží prostorný dvůr, stodola a udržovaná zahrada se vzrostlými stromy. Dům je postaven z cihel. Nemovitost v původním stavu je urč... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 940 000
 Kč
Prodej 4+1 Matky Boží Jihlava
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodej prostorného zděného bytu se zahradou v historickém centru na ulici Matky Boží v Jihlavě. Zděná bytová jednotka s jedinečnou atmosférou je situována ve 2NP a dispozičně řešena jako 4+1 s podílem na pěkné zahradě a velké půdě. Společné prostory prošly... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 500 000
 Kč
prodej zahrady 2444 m2, Malé Žernoseky
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
cena včetně provize a právního servisu, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zahrady o výměře 2444 m² v obci Malé Žernoseky. Zahrada se nachází v klidné části obce, v atraktivní lokalitě Oparenského údolí s možností podnikán... (více v detailu)
Ústecký kraj
850 000
 Kč
Prodej RD 5+1 ve Šlapanicích u Brna (nová cena)
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout vícegenerační třípodlažní řadový dům o dispozici 5+1, nacházející se v klidné jednosměrné ulici Jiráskova. Dům je částečně podsklepený, jeho součástí je také garáž a za domem je zahrada o výměře 167m2. V 1.NP je garáž a také vstup do domu, dále prostorná komora a prádelna, ze které je vstup na zahradu. Také je zde jedna ložnice s okny do zahrady. Ze vstupní chodby je přístup do sklepa a rovněž po dřevěném schodišti do vyšších pater. Ve 2.NP se nachází velmi prostorný obývací pokoj s okny do zahrady a kuchyně s velkým balkonem směrem do ulice. Na patře je také WC s umyvadlem a další komora. Ve 3.NP je druhé samostatné WC a také koupelna se sprchovým koutem. Směrem do ulice je jeden velký pokoj a směrem do zahrady jsou další dva pokoje, oba s přístupem na lodžii. Na zahradě rostou meruňky, jablka, maliny a rybíz a bude jen na novém majiteli, jak dále využije tento příjem... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 340 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Vinařice
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Máme pro vás skvělou příležitost stát se vlastníkem útulného rodinného domu ve Vinařicích, který vás osloví svou polohou, stavem a prostorností. Tento dům se nachází na kraji obce, přímo naproti tenisovému kurtu, a nabízí výjimečný mix venkovského klidu a dostupnosti městského života. Dům prošel částečnou vnitřní rekonstrukcí v roce 2014, která zahrnovala nová okna, rozvody, omítky, podlahy a zateplené sádrokartonové stropy. Dům nabízí velký potenciál pro pohodlné bydlení a útulnou atmosfé... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 590 000
 Kč
prodej zahrady 2444 m2, Malé Žernoseky
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
cena včetně provize a právního servisu, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zahrady o výměře 2444 m² v obci Malé Žernoseky. Zahrada se nachází v klidné části obce, v atraktivní lokalitě Oparenského údolí s možností podnikán... (více v detailu)
Ústecký kraj
850 000
 Kč
Prodej RD Klobouky u Brna
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v dobrém stavu, před šesti lety rekonstrukce (okna, IS apod.) V přízemí 3+kk, dvě garáže, 2 parkovací místa před domem. Velký dvůr je uzavřen ve tvaru "U" kde se nachází další 1+kk a jiné prostory k obydlení, neb... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 600 000
 Kč
Prodej RD 7+1 s garáží a zahradou, Hodonín
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Soukromí pro každého člena rodiny, klidná lokalita a prostorná zahrada. Tímto se dá jednoduše charakterizovat tato nemovitost o dispozici 7+1 stojící na okraji Hodonína. Dům je postaven ve svahu, přízemí (ze dvora první patro) má tři pokoje, kuchyň, koupelnu a samostatnou toaletu. Noví majitelé jistě ocení lodžii s výhledem do zahrady a okolí, kde si můžou posedět u oblíbeného nápoje. Spodní patro má čtyři obytné místnosti, technickou místnost, koupelnu, samostatné WC a terasu, která vede do velké udržované zahrady s jezírkem. Na zahradě je dostatek prostoru pro pěstování zeleniny i kytiček. Sklípek zasazený zde do svahu využijete na uskladnění třeba ovoce. Najde se tu i dostatek prostoru pro trávení volného času, nebo pro venkovní radovánky vašich dětí. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě a... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej Činžovního Domu s Investičním Potenciálem - Kosmonos
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 00092-1 Prodej Činžovního Domu s Investičním Potenciálem - Kosmonosy Nabízíme k prodeji velký činžovní dům s obrovským investičním potenciálem, který se nachází v perfektní lokalitě obce Kosmonosy, jen kousek od centra města a přitom v klidné části obce. Tento dům je ideální příležitostí pro investory hledající dlouhodobou investici s možností postupné rekonstrukce a rozšíření. Klíčové vlastnosti nemovitosti: 5 velkých bytových jednotek Prostorná půda s možností rozšíření o další 2-3 bytové jednotky Velké nádvoří za domem, kde se nyní nachází dvě stavby s 1 bytovou jednotkou (potenciál pro další 4 jednotky) Aktuálně využívá... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 400 000
 Kč
Prodej Činžovního Domu s Investičním Potenciálem - Kosmonos
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 00092 Prodej Činžovního Domu s Investičním Potenciálem - Kosmonosy Nabízíme k prodeji velký činžovní dům s obrovským investičním potenciálem, který se nachází v perfektní lokalitě obce Kosmonosy, jen kousek od centra města a přitom v klidné části obce. Tento dům je ideální příležitostí pro investory hledající dlouhodobou investici s možností postupné rekonstrukce a rozšíření. Klíčové vlastnosti nemovitosti: 5 velkých bytových jednotek Prostorná půda s možností rozšíření o další 2-3 bytové jednotky Velké nádvoří za domem, kde se nyní nachází dvě stavby s 1 bytovou jednotkou (potenciál pro další 4 jednotky) Aktuálně využíván... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Bohdíkově
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme vám k prodeji rodinný dům v obci Bohdíkov. Tento řadový dům s cihlovou konstrukcí se nachází na okraji obce. Dům o dispozici 3 místnosti nabízí 74 m² užitné plochy s možností zřízení půdní vestavby a tím rozšířit prostor k bydlení na 150 m². Stojí na pozemku o celkové výměře 1575 m². Zahrada z toho tvoří plochu 1481 m². Nemovitost je v současnosti ve stavu před rekonstrukcí, což poskytuje novému majiteli jedinečnou příle... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 101 m², Humpolec - Hněvkovice
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Hledáte bydlení v blízkosti Humpolce? Nabízíme vám k prodeji dům v obci Hněvkovice pouhých 6 minut autem od města Humpolec, kde je veškerá občanská vybavenost. Dům prošel v posledních letech rozsáhlou rekonstrukcí vnitřní části domu a oken. Z venčí nenápadný dům nabízí uzavřený dvorek s okrasnou zahradou s jezírkem, také si zde můžete vypěstovat třeba rajská jablíčka, najdete zde také příjemné posezení, koutek na grilování a pokud máte děti, tak i pro ně je tu místo na písek a dovádění. Součástí domu je zahradní domek. Samotný dům je o dispoz... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 700 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 4+1, zahrada 1102 m2, Jirkov
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Novinka v prodeji!!! Nabízíme k prodeji zděný rodinný dům vhodný jak k trvalému bydlení tak k rekreaci. Dům prošel částečnou úpravou - nová střešní krytina, plynový kotel, koupelna se sprchovým koutem, kuchyňská linka, která je nyní menší, ale je možné předělat na krásnou velkou prostornou kuchyň. V přízemí domu je ústřední topení, v prvním patře je potřeba topení dodělat. Dům je udržovaný, velmi pros... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 790 000
 Kč
Prodej RD 8+1 v Břeclavi
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v klidné a žádané lokalitě Břeclavi. Plocha celého pozemku je 398 m2 z toho zastavěná plocha 103m2. Dům je třípodlažní: V I.NP je vstupní chodba, po pravé straně garáž a technické místnosti, po levé straně se nachází menší místnost, schodiště a pak odpočinková plocha (zimní zahrada). Ve II. NP po pravé straně od schodů jsou dvě místnosti propojené zasunovacími dveřmi a balkonem. Po levé straně schodů je velká jídelna propojená dveřmi s kuchyní. Proti schodišti je samostatné... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu 250 m², pozemek 502 m² Spytihněv
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Na základě výhradního zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Spytihněv. Dům se nachází v klidné části obce a umístěn je jako krajní dům v řadové zástavbě. Dvoupodlažní dům s dispozicí 3+1 a 2+kk je podsklepen a dispozičně řešen : přízemí: garáž, vstupní chodba, samostatný pokoj, obývací pokoj s kuchyní, chodba, koupelna a WC. Z obývacího pokoje je vstup na zahradu. 1.NP dva samostatné pokoje (z jednoho vstup na balkon), obývací pokoj se vstupem na balkon, kuchyně s jí... (více v detailu)
Zlínský kraj
625 000
 Kč
Prodej vícegenerační dům, 425 m2 - Brno - Mokrá Hora
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 01538 Hledáte ideální místo pro vícegenerační bydlení nebo investiční příležitost s potenciálem pro developerský projekt? Představujeme Vám jedinečnou nabídku prodeje vícegeneračního rodinného domu v žádané lokalitě Brno - Mokrá Hora. Tato nemovitost nabízí nejen komfortní bydlení, ale také široké možnosti využití. Základní informace: Typ nemovitosti: Vícegenerační rodinný dům Dispozice: 4+1, 4+1 Užitná plocha: 425 m2 Lokalita: Brno - Mokrá Hora Cena: 34 600 000 Kč Stav objektu: Dobrý Popis nemovitosti: Tento prostorný rodinný dům je rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky, každá s dispozicí 4+1, což zajišťuje dostatek soukromí pro vícegenerační rodinu nebo možnost pronájmu jedné z jednotek. Dům je v dobrém stavu, což umožňuje okamžité bydlení bez nutnosti rozsáhlých rekonstrukcí. Dům i pozemek také ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
32 890 000
 Kč
Prodej řadového domu
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej ŘRD, 5+kk Babice u Řehenic Užitná plocha 104m2 Pozemek 231m2 V přízemí je obývací pokoj s krbem a otevřenou kuchyní + vstupem na terasu (zahradu) 2x koupelna z toho jedna s vanou a druhá sprchový kout. V patře j... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 370 m2 - Kostelec nad Labem
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 01760 Hledáte příjemné bydlení poblíž Prahy? Máme pro vás rodinný dům 4+1 o ploše 185 m2 v Kostelci nad Labem. Dům má nadstandardní dispozici, kdy obývací pokoj volně propojený s jídelnou má velikost bytu, prostor je vzdušný a světlý s přístupem na terasu a zahradu, kuchyň je samostatná, v domě jsou 3 pokoje, které lze využít jako ložnici, dětský pokoj nebo pracovnu, dále se zde nachází koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatná toaleta a technická místnost. Do domu lze vstoupit přes prostorné zádveří či z prostorné garáže pro dvě a... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 990 000
 Kč
Prodáme rodinný dům v Adamově
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodáme krásný rodinný dům v Adamově, který je vzdálený 800 m od Rudolfova. Rodinný dům (zastavěná plocha 150m2) disponuje garáží a zahradou o velikosti 600 m2. Na zahradě je možnost koupání v zapuštěném bazénu a je také k dispozici skleník. Prostory v rodinném domě jsou řešeny jako 4kk. V přízemí se nachází samostatné WC, koupelna, kuchyň a obývací pokoj, v prvním nadzemním podlaží... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000 000
 Kč
prodej RD 4+1, terasa, balkon, garáž, Lovosice
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
cena včetně provize a právního servisu, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej rodinného domu 4+1 v Lovosicích. Dům se nachází ve vyhledávané lokalitě vilové čtvrti Holoubkov, v ul. Jaroslava Ježka. Jedná se o novostavbu z roku 1985. V přízemí je velký obývací pokoj s jídelným koutem a vstupem na prostornou terasu, kuchyň, WC, sprchový kout, schody do patra a vstupní veranda. V patře jsou 3 pokoje, balkon a koupelna. Ve sklepních prostorách domu je prádelna, sušárna, technická místnost s bojlerem, kotelna a garáž. Na zahradě je starší sklení... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Chrasti, ul. Chrašice
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části městyse Chrast. Tento samostatně stojící cihlový dům je situován na pozemku o rozloze 1147 m², což nabízí dostatek prostoru pro zahradu či venkovní aktivity. Dům, o celkové užitné ploše 152 m², disponuje 5 prostornými místnostmi. S jedním nadzemním podlažím je ideální jak pro rodiny, tak pro osoby hledající poklidné bydlení mimo rušná centra měst. Nemovitost je ve velmi dobré... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 990 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty