Pronájem kanceláří v Brně v blízkosti ul. Purkyňova

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00057 Exkluzivně nabízíme pronájem kanceláří/ skladů v Brně - Králově Poli, v blízkosti ulice Purkyňova o výměře 17 m2. Uvedená cena je včetně záloh na energie a služby. K dispozici je parkování přímo před objektem. Prostory jsou střeženy kamerami se záznamem a v nočních hodinách je objekt hlídán ostrahou. Prostory jsou vhodné jako kancelář pro zájemce s nižšími nároky - při přepočtu na metr čtvereční se j... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 900
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem kanceláří v centru Ostravy
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu kancelářské prostory na prestižní adrese v centru Ostravy na ulici Matiční. Jedná se o 3 kanceláře o celkové výměře 63,2m2. Rozmístění místností je zobrazeno na půdorysu ve fotogalerii. Kancelář č. 3.08 má výměru 18,40 m2 Kancelář 3.09 má výměru 18,80 M2 Kancelář 3.10 má výměru 26 M2 Nacházejí se ve 3.podlaží historické budovy po kompletní r... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
PRONÁJEM KANCELÁŘE / UL. LUČNÍ 1203 / MODŘICE, BRNO
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Podnájem prostorů pro kanceláře v nově budované moderní administrativní budově na ulici Luční 1203 v Brně - Modřicích. Jedná se o prostory v dvoupodlažní budově s bezbariérovým přístupem do obou podlaží. Výborná dopravní dostupnost, zastávky linek MHD 450m od objektu. Celková výměra kanceláří od 20,25 m², OpenSpace 110 m². VYBAVENOST OBJEKTU: •recepce •3 konferenční místnosti /pro 2x 6 a 20 osob •parkování u objektu •sociální ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem kanceláře Praha
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den, hledám náhradu za sebe na pronájem kanceláře v ulici Nuselská v Praze 4 se souhlasem majitele. Jedná se o malou pěknou kancelář 9m2, v dobré lokalitě Praha 4-Nusle. Cena je docela nízká, momentálně platím dohromady necelých 3700 Kč, konkrétně 2189 + 1507,65 korun za nájem + služb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 700
 Kč
Pronájem kanceláře 79 m2
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem kanceláře 79 m2 Kozinova 299, 344 01 Domažlice Cena na vyžádání Nabízíme k pronájmu 1 kancelář v blízkosti centra města, která se nachází ve III. NP administrativní budovy VZP ČR v Domažlicích. Budova je vybavena výta... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, Chrudim, ul. Na Ostrově
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Pronájem kancelářského prostoru v Chrudimi, ulice na Ostrově. Jedná se o pronájem dvou propojených kanceláří o celkové ploše 52 m2 v prvním patře budovy. V současné době možnost instalace podlahové krytiny podle potřeb nájemce. Možnost pronájm... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 060
 Kč
Pronájem kanceláře o velikosti 81,64m2 v Kroměříž na ulici J
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 00874 Nabízíme k pronájmu kancelář o velikosti 81,64m2 v Kroměříž na ulici Jožky Silného. Kancelář se nachází v administrativní budově se sklady a kancelářemi. K dispozici pánské a dámské toalety. V případě zájmu o více kanceláří je možné v budově pronajmout další čtyři kanceláře. V případě zájmu o více informací kontaktujte realitní kancelář. Kanceláře js... (více v detailu)
Zlínský kraj
11 430
 Kč
Pronájem kanceláře o velikosti 79,02m2 v Kroměříž na ulici J
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 00876 Nabízíme k pronájmu kancelář o velikosti 79,02m2 v Kroměříž na ulici Jožky Silného. Kancelář se nachází v administrativní budově se sklady a kancelářemi. K dispozici pánské a dámské toalety. V případě zájmu o více kanceláří je možné v budově pronajmout další čtyři kanceláře. V případě zájmu o více informací kontaktujte realitní kancelář. Kanceláře j... (více v detailu)
Zlínský kraj
11 063
 Kč
Pronájem kanceláře o velikosti 38,97m2 v Kroměříž na ulici J
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 00877 Nabízíme k pronájmu kancelář o velikosti 38,97m2 v Kroměříž na ulici Jožky Silného. Kancelář se nachází v administrativní budově se sklady a kancelářemi. K dispozici pánské a dámské toalety. V případě zájmu o více kanceláří je možné v budově pronajmout další čtyři kanceláře. V případě zájmu o více informací kontaktujte realitní kancelář. Kanceláře js... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 456
 Kč
Pronájem kanceláře o velikosti 38,03m2 v Kroměříž na ulici J
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 00878 Nabízíme k pronájmu kancelář o velikosti 38,03m2 v Kroměříž na ulici Jožky Silného. Kancelář se nachází v administrativní budově se sklady a kancelářemi. K dispozici pánské a dámské toalety. V případě zájmu o více kanceláří je možné v budově pronajmout další čtyři kanceláře. V případě zájmu o více informací kontaktujte realitní kancelář. Kanceláře js... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 324
 Kč
Pronájem kanceláře o velikosti 84,4m2 v Kroměříž na ulici Jo
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 00875 Nabízíme k pronájmu kancelář o velikosti 84,4m2 v Kroměříž na ulici Jožky Silného. Kancelář se nachází v administrativní budově se sklady a kancelářemi. K dispozici pánské a dámské toalety. V případě zájmu o více kanceláří je možné v budově pronajmout další čtyři kanceláře. V případě zájmu o více informací kontaktujte realitní kancelář. Kanceláře jso... (více v detailu)
Zlínský kraj
11 816
 Kč
Pronájem kanceláří na skvělé adrese v Brně
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
PODNÁJEM KANCELÁŘSKÝCH PROSTOR pro jednotlivce, malé týmy nebo start-upy V BRNĚ NA SKVĚLÉ ADRESE! Hledáte kancelář, která vám poskytne klidné a pohodlné zázemí pro vaši firmu, start-up, kreativní tvorbu nebo třeba koučovací či terapeutickou praxi? V rámci našich kanceláří nabízíme k podnájmu (se souhlasem majitele) námi nevyužité moderní prostory ve 2. patře administrativní budovy na ulici Vídeňská v Brně. Prostor je částečně vybaven a připraven k okamžitému užívání – flexibilní kanceláře různých velikostí (20–80 m²) se snadno přizpůsobí vašim individuálním požadavkům a potřebám. K dispozici je i jednací místnost pr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
340
 Kč
Pronájem kanceláře (148 m2), ul. Antala Staška, Praha 4 - K
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme pronájem kancelářských prostor o velikosti 148 m2, situované ve 3. patře kancelářské budovy East Building. Prostory zahrnují kancelář a tři zasedací místnosti – dvě menší pro cca 6 osob a jednu velkou pro 8 osob. K dispozici je také společná kuchyňka. Prostory jsou zařízené, ale možno též pronajmout bez nábytku. East Building je moderní administrativní komplex navržený renomovaným českým ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
54 760
 Kč
Pronájem kanceláří v centru Ostravy
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu kancelářské prostory na prestižní adrese v centru Ostravy na ulici Matiční. Jedná se o 3 kanceláře o celkové výměře 63,2m2. Rozmístění místností je zobrazeno na půdorysu ve fotogalerii. Kancelář č. 3.08 má výměru 18,40 m2 Kancelář 3.09 má výměru 18,80 M2 Kancelář 3.10 má výměru 26 M2 Nacházejí se ve 3.podlaží historické budovy po kompletní r... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru, 42 m², ul. Beckovského, Havlíč
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Dovoluji si Vám představit nabídku dlouhodobého pronájmu nebytových prostor v centru Havlíčkova Brodu, ul. Beckovského. Tyto prostory nabízíme jako všestranně využitelné místo, ideální pro kanceláře či obchodní prostory. Samotné kancelářské prostory, kancelář 2.02, mají rozlohu 42 m². V rámci nájmu je pak také společná kuchyňská linka a sociální zázemí. Benefitem pak může být možnost pronájmu parkovacího stání přímo v areálu kancelářské budovy. Cena nájemného za tyto prostory činí 5 000,- Kč + služby. Pokud h... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru, 41 m², ul. Beckovského, Havlíč
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Dovoluji si Vám představit nabídku dlouhodobého pronájmu nebytových prostor v centru Havlíčkova Brodu, ul. Beckovského. Tyto prostory nabízíme jako všestranně využitelné místo, ideální pro kanceláře či obchodní prostory. Samotné kancelářské prostory, kancelář 2.03, mají rozlohu 41 m². V rámci nájmu je pak také společná kuchyňská linka a sociální zázemí. Benefitem pak může být možnost pronájmu parkovacího stání přímo v areálu kancelářské budovy. Cena nájemného za tyto prostory činí 5 000,- Kč + služby. Pokud h... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 21 m2 Liberec
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Cena nájemného je včetně veškerých poplatků za správu a energie bez DPH + provize RK + jistota 9.000, Reality 11 Vám zprostředkují pronájem samostatné kanceláře o velikosti 21 m²v Liberci ul. Jeronýmova u zimního stadionu Home Credit Aréna. Jedná se o kancelář ve 2.NP se samostatným vstupem z centrální chodby k dispozici kuchyňka se zázemím a pánské i dámské toalety včetně úklidu společných prostor jsou v ceně nájemného, skvělá dostupnost poblíž centra Liberce. Ka... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 590
 Kč
Kancelář 27 m2 Ostrovní ul. Praha 1
Před 1 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje reprezentativní kancelář o rozloze 27 m v ul. Ostrovní Praha 1 - Nové Město. Kancelářské prostory se nachází v krásné historické budově. Kancelář je světlá na klidném místě a nachází ve 4. nadzemním podlaží domu s vrátnicí 24/7 a možností pronájmu parkovacího místa. Kancelář je po rekonstrukci: nová podlaha, renovace oken, nová výmalba. Sociální zázemí je ve společných prostorách. Internet je vedený po optické síti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Pronájem kanceláře 19m2, Vodičkova, Praha 1
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Cena vcetne veskerych poplatku a sluzeb. + 150kč za klimatizaci, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor 19 m², které se nachází ve Vodičkově ulici v domě U Nováků. Jedná se o jednu samostatnou místnost, která je vybavena základním nábytkem, (možnost dovybaveni), toalety jsou na společné chodbě,kde se nachází i kuchyňka. Cena je včetně veškerých poplatků a internetu na 1 rok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 000
 Kč
Pronájem prostorných kanceláří v ulici Dělnická 395, Jičín
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
K dlouhodobému pronájmu nabízíme jedinečný komerční prostor o velikosti 245 m2 v 2. nadzemním podlaží hlavní budovy areálu BIO Jičín v ulici Dělnická 395, Jičín. Jedná se o velmi variabilní prostor pro open space, callcentrum a pod. Krásný, vzdušný kancelářský prostor, který je možno dobudovat zcela dle Vašich požadavků. Součástí zázemí je recepce, datové rozvody, sociální zázemí. kuchyňka, a technický výtah. Vý... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
27 900
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 23 m², Ostrava, ul. Lidická
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu prostory o velikosti 23 m² se sociálním zázemím ve společných prostorech. Prostor je vhodný jako kancelář a nachází se ve 2. NP. Vytápění je zajištěno kondenzačním plynovým kotlem. Možnost pronájmu samostatného prostoru nebo společně s dalšími dvěma kancelářemi. Prostory se nachází v atraktivn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Mladé Boleslavi, tř. T.G.M
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte prostory k podnikání? Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor v samotném centru města Mladá Boleslav, v ulici tř. T. G. Masaryka. Jedná se o kancelář o velikosti 25 m2, která se nachází ve 2.NP této komerční budovy. Orientace kanceláře směřuje na sever do parku ke kulturnímu domu. V patře je dále k dispozici společná kuchyňka a toalety. Dům je zateplen, má plastová... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Mladé Boleslavi, tř. T.G.M
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte prostory k podnikání? Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor v samotném centru města Mladá Boleslav, v ulici tř. T. G. Masaryka. Jedná se o kancelář o velikosti 25 m2, která se nachází ve 2.NP této komerční budovy. Orientace kanceláře směřuje na sever do parku ke kulturnímu domu. V patře je dále k dispozici společná kuchyňka a toalety. Dům je zateplen, má plastová... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru, 42 m², ul. Beckovského, Havlíčkův Brod
Kód zakázky: 5453, Dovoluji si Vám představit nabídku dlouhodobého pronájmu nebytových prostor v centru Havlíčkova Brodu, ul. Beckovského. Tyto prostory nabízíme jako všestranně využitelné místo, ideální pro kanceláře či obchodní prostory. Samotné kancelářské prostory, kancelář 2.02, mají rozlohu 42 m². V rámci nájmu je pak také společná kuchyňská linka a sociální zázemí. Benefitem pak může být mo... (více v detailu)
Kancelář 54 m2 Františka Křížka Pra
Před 1 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor o celkové výměře 54 m ve 4. NP industriální budovy, ve které se mísí moderní trendy s historickým nádechem na adrese Františka Křížka, Praha 7 - Holešovice. Kancelář je světlá a skládá se z jedné kanceláře, prostorné chodby, kuchyňky a vlastního sociálního zázemí. K této kanceláři je možné připojit ještě jednu kancelář, která má 57 m a celý prostor tak navýšit. Celý prostor je v dosahu osobního výtahu. K dispozici je recepce 24/7. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 740
 Kč
Pronájem kanceláře 21 m² Václavské náměstí, Praha 1
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Neplatíte provizi. Nabízíme pronájem kanceláře 21 m2 přímo na Václavském náměstí. Cena 11 850 + služby 3150 Kč Kanceláře se skládají z jedné místnosti a nachází v 6. patře s výtahem. Díky poloze máte vše na dosah ruky, všechny linky metr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 850
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty