Tiny House Chotěvice II - 14km od Trutnova - SAUNA na dřevo

Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
V Tiny Resortu Chotěvice Vám nabízíme ubytování v Tiny Housech s výhledem do krajiny Podkrkonoší. V našem resortu najdete klid, pohodu, relaxaci v soukromí a útěk od stresu a shonu velkoměsta, obklopeni těmi nejkrásnějšími odstíny místní přírody. Už jen samotný pobyt v našem lesoparku bude působit blahodárně na Vaši mysl, tělo i ducha. Přijeďte si k nám dobýt baterky, odpočinout si, zastavit se, vydechnout. Ubytování v našem Tiny housu č.2 Vás okamžitě přenese na vlnu pohody a harmonie. Chaloupka s patrem na spaní o obytné ploše cca 30m² je vybavena kachlovými kamny, sedačkou s konferenčním stolkem, jídelním stolkem se čtyřmi židlemi, prostornou šatní skříní na uložení Vašich věcí a zavazadel, botníkem, skříňkami a kuchyňským koutem. Odpočinek nabídne i sedací vak s taburetem. V kuchyňce najdete plynový vařič - dvouplotýnku, kuchyňské vybavení, zásobník pitné vody. Dále je pro Vás nachystána láhev vody perlivé, i neperlivé a láhev dobrého vína. Spaní je v patře, tvořeno prostorem o roz... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 500
 Kč

Podobné inzeráty

Tiny house - Le chalet noir, chata 25 m2
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Le Chalet Noir je minimalistická chatička, kterou postavíme, kam si řeknete (na váš vlastní pozemek). Může být vaším víkendovým bytem, prázdninovým domečkem nebo třeba kanceláří pro nerušenou práci. Pokud jde o rozměry, je to minimalistický příbytek, ale zároveň poskytuje maximální komfort. Na pouhých 25 m² najdete kuchyňskou linku s ledničkou, jídelní stůl, spací patro, sprchu s toaletou i rozkládací pohovku. A na přání vám přidáme klidně i kamínka. Jen si zkuste představit, že prodloužené víkendy tráví... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Výroba Tiny house / maringotek
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Výroba Tiny house / maringotek, dle přání klienta. Mobilní domky na ocelovém podvozku s koly a ojí, včetně patra na spaní. Domky jsou určeny na celoroční bydlení. Izolace 140mm. Mimo podvozku je domek komplet ... (více v detailu)
Ústecký kraj
255 000
 Kč
Hledáme pozemky k prodeji vhodné pro Tiny House
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jsme KODU.CZ a spustili jsme platformu pro dostupné a udržitelné bydlení, kde se budou potkávat majitelé pozemků a zákazníci, kteří chtějí bydlet v tiny house ("tiny" = malé domy do 25m2, které jsou nejčastěji umístěny na patkách, vrutech a nebo podvozku). Naším cílem je propojovat majitele pozemků, s těmi, kdo po pozemku a dostupném bydlení touží, ale vlastní poze... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledáme pozemky k pronájmu vhodné pro Tiny House
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jsme KODU.CZ a spustili jsme platformu pro dostupné a udržitelné bydlení, kde se budou potkávat majitelé pozemků a zákazníci, kteří chtějí bydlet v tiny house (""tiny"" = malé domy do 25m2, které jsou nejčastěji umístěny na patkách, vrutech a nebo podvozku). Naším cílem je propojovat majitele pozemků, kteří je aktuálně nevyužívají a přinášet jim tak další měsíční příjem, s těmi, kdo po malém pozemku a dostupném bydlení touží, ale vlastní pozemek aktuálně nemají. Nejsme klasická realitka, naším záměrem je c... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Tiny house/ maringotka k prodeji
Před 393 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Představte si život, kde každý den otevíráte dveře k novému dobrodružství a přitom si zachováváte všechny pohodlí domova. Náš exkluzivní tiny house vám nabízí právě to útulný, plně funkční domov, který můžete přemístit kamkoli vás srdce táhne. S rozměry 10 x 3 metry, tento mistrně navržený prostor je důkazem, že kvalita bydlení není o velikosti, ale o inteligentním využití prostoru. Stvořený pro celoroční obývání, s plně vybavenou koupelnou a kuchyní, má tento tiny house vše, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Zahradní tiny house, rychlé dodání, skvělé ceny
Před 440 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Zahradní tiny house či přechodné bydlení pro návštěvy? Není problém. Tento tiny house je malých rozměrů, je dobře přepravitelný a má mnoho způsobu využití. Je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Ostatní, Tiny house Vagon model
Před 617 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Tiny house vhodny k sezonnímu, ale i k dlouhodobému bydleni. Není potřeba stavební povolení, karavan ma mezinárodní certifikace 02. Obytná ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 197 900
 Kč
Tiny house v novém
Před 602 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nový Tiny house o velikosti 9 x 3, s koupelnou, kuchyňskou linkou a dvěma patry na spaní. V obývací části je lino, v koupelně je vinylová podlaha, samozřejmostí je topení na tuhá paliva. Tiny house postavíme dle Vašich představ. Samozřejmostí je kvalitní zateplení, použití folií ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Tiny House s terasou k pronájmu 1800,-Kč / den
Před 147 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Tiny Resort Chotěvice Vám nabízí ubytování v Tiny Housu s výhledem do krajiny Podkrkonoší. Celý resort se nachází v bývalém pískovcovém lomu, který je koncipován čtyřmi výškovými rozhraními. V prvním patře se nachází rozlehlá rokle s mnoha zákoutími, možností rozdělání ohně anebo si užít jen tak kouzelnou procházku. Ve druhém patře nejdete větší Tiny House, který je určen na pronájem milovníkům spaní a trávení času obklopeni krásnou přírodou. Ve třetím patře se nac... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty