Prodej, pozemek, 4 047 m2, Nový Dražejov

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek, který se nachází na okraji obce Nový Dražejov na pěkném, klidném místě s nádherným výhledem na okolní krajinu. Pozemek je dosažitelný zpevněnou příjezdovou cestou. Celková plocha pozemku činí 4 047 m², a je zde možnost budoucí výstavby. Pozemek je na hranici stávající... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 200
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej, pozemek, 2442 m2, Vrchoslav, Krupka.
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební parcelu v klidné lokalitě obce Krupka, v části obce Vrchoslav, okres Teplice. Tato stavební parcela o celkové ploše 2 442 m² je ideální pro stavbu vašeho vysněného domova. Pozemek je situován v příjemném prostředí obklopeném přírodou poskytujícím maximální soukromí a klid. Na hranici pozemku jsou zajištěny inženýrské sítě, což usnadní připojení veškerých potřebných služeb. Příjezdová cesta k nemovitos... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 350 000
 Kč
Prodej, stavební pozemek, 1160 m2, Předměřice nad Labem
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám stavební pozemek v obci Předměřice nad Labem, ul. Obránců Mírů. Celková plocha pozemku činí krásných 1160 m2. Inženýrské sítě na hranici. Koeficient zastavitelnosti 0,2, tedy až 232 m2. Pozemek se nachází v obytn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 500 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 917 m², Spořice
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek určený k bydlení, nacházející se na okraji obce Spořice. V územním plánu je pozemek veden jako plocha smíšená, obytná, venkovská. Pozemek o rozloze 917m² je situován v klidné části obce s výhledem na okolní krajinu, což z něj činí ideální místo pro ty, kdo hledají útočiště pro své nové bydlení. Nachází se na okraji městské části Chomutov-S... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 545 145
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 6186 m², Zbiroh
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek v obci Zbiroh o celkové výměře 6186 m². Nutné vyřešit s obcí zpevněnou příjezdovou cestu, vybudovat studnu a ČOV. Pozemek veden v územním plánu jako plochy k bydlení (plochy změn) vhodné vystavět nízkopodlažní bytové domy (maximálně 3 nadzemní podlaží a podkroví, na jižním okraji přípustné i rodinné... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 128 441
 Kč
Prodej, stavební pozemek, 5800 m², Planá u M. Lázní
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Naše společnost nabízí prodej rozlehlého pozemku 5 800 m2 na výstavbu pěti rodinných domů až se třemi byty, v Plané u Mariánských Lázní. Veškeré inženýrské sítě mají dostatečnou kapacitu a jsou u hranice pozemku. Příjezdová cesta je také vyřešena. Stavební úřad je se záměrem seznámen a vyd... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 700 000
 Kč
Prodej pozemek Ostatní
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodej pozemkůl v nezastavěném území na okraji východní části obce Česká Lípa, k.ú. Stará Lípa. Pozemky mají nepravidelný tvar, jsou svažité a mají zvlněný terén. Na pozemcích se nacházejí náletové dřeviny. Př... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 883 560
 Kč
Prodej stavebního pozemku 6642 m2, Nová Ves, okres Sokolov
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Ke koupi jsou Vám k dispozici pozemky o celkové ploše 6642 m2 (tedy plocha přibližně jako velké fotbalové hřiště), obec Nová Ves, okres Sokolov, Karlovarský kraj, 17 km od Sokolova a 27 km od Karlových Varů. Pozemky jsou v zastavitelném území obce a v územním plánu jsou BV (tedy ploc... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 328 400
 Kč
TRVALÝ TRAVNATÝ POROST - 30 834 m2
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodej pozemkůl v nezastavěném území na okraji východní části obce Česká Lípa, k.ú. Stará Lípa. Pozemky mají nepravidelný tvar, jsou svažité a mají zvlněný terén. Na pozemcích se nacházejí náletov... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 625 100
 Kč
Prodej, pozemek, OV, Most, ul. Pražská
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují prodej stavebního pozemku v osobním vlastnictví, Most, ul. Pražská. Rovinatý pozemek, o výměře 2503 m2, není oplocený a nachází se v klidné části města ve volné přírodě. Dle územního plánu je pozemek vhodný ke stavbě rodinného domu včetně doplňkových staveb, maximálně 2 nadzemní podlaží s možností využití podkroví. Podíl zeleně na vzrostlém terénu bude z využité plochy minimálně 50% u rodinných dom... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 970 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 3779 m², Choryně
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek k bydlení o rozloze 3779 m², situovaný na okraji malebné obce Choryně. Tento pozemek je vedený v katastru jako orná půda. Dle územně plánovací dokumentace je pozemek vymezen částečně jako plocha smíšená obytná - SO a částečně jako plocha dopravní infrastruktury - D v zastavitelném území. V současné době je tento pozemek v nájmu společnosti Agrotech Poličná. Katastr... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 350 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2076 m², Choryně
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek k bydlení o rozloze 2076 m², situovaný na okraji malebné obce Choryně. Tento pozemek je vedený v katastru jako orná půda. Dle územně plánovací dokumentace je pozemek vymezen částečně jako plocha smíšená obytná - SO a částečně jako plocha dopravní infrastruktury - D v zastavitelném území. V současné době je tento pozemek v nájmu společnosti Agrotech Poličná. K... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 810 800
 Kč
TRVALÝ TRAVNATÝ POROST - 21 034 m2
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej svažitého pozemku na okraji obce. Pozemek je v územním plánu veden jako zeleň krajinná, v katastru pak ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 206 800
 Kč
Prodej pozemku 640 m², Pavlovice u Přerova
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek v obci Pavlovice u Přerova. Tato nemovitost je v dobrém stavu a představuje příležitost jak pro soukromé tak komerční využití. Pozemek je na Katastru nemovitostí uveden jako ostatní plocha, v územním plánu je... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 300 000
 Kč
LOUKA - 3 412 m2
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Mírně svažité pozemky se nacházejí na okraji obce Krasíkov, na hranici katastrálních území Krasíkov a Tatenice. Předmětné pozemky jsou zatravněné plochy. Přístup k pozemkům je přes pozemk... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 700 000
 Kč
Prodej pozemku, 860 m², Hromnice
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji pozemek určený k bydlení, v obci Hromnice, o celkové výměře 860 m². Dle územního plánu se pozemek nachází v plochách bydlení. Momentálně na pozemek nejsou přivedeny inženýrské sítě a příjezdová cesta, která by musela být financována vlastníky okolních parcel, tudíž se jedná ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
490 000
 Kč
Prodej pole, 1680 m², Hromnice
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji pozemek určený k bydlení, v obci Hromnice, o celkové výměře 1680 m². Dle územního plánu se pozemek nachází v plochách bydlení. Momentálně na pozemek nejsou přivedeny inženýrské sítě a příjezdová cesta, která by musela být financována vlastníky okolních parcel, tudíž se jedná... (více v detailu)
Plzeňský kraj
980 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku 3211 m2, Všemyslice
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
V obci Neznašov, která je částí obce Všemyslice, vzdálené 4 km od Týna nad Vltavou, se nabízí zajímavá možnost koupi pozemku o výměře 3 211m. Může to být investice, ale zároveň tato parcela v územním plánu Neznašov spadá do zastaviteln... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 300
 Kč
Prodej louky, 1487 m², Rozvadov
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o výměře 1487m², situovaný na okraji malebné obce Svatá Kateřina u Rozvadova. Jedná se o výjimečně hezké místo vhodné pro zájemce o klid a kontakt s přírodou. Pozemek je kategorizován jako ostatní plocha a jeho stav je hodnocen jako velmi dobrý, což předznamenává minimální potřebu úprav před využitím pro trvalé či rekreační účely. Tato nemovitost je ideální vo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
637 923
 Kč
Prodej zahrady, 1156 m², Chřibská
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o rozloze 1156 m², situovaný na idylickém okraji obce Krásné Pole u Chřibské. Tento jedinečný kus země je jako stvořený pro Vaši investici uprostřed klidné přírody. Pozemek je veden jako zahrada. Plocha pozemku nabízí dostatek prostoru, kde si můžete vytvořit vlastní oázu k... (více v detailu)
Ústecký kraj
653 140
 Kč
Komerční stavební pozemek Turnov ve Čtveříně
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji pozemek ve Čtveříně u rychlostní komunikace R 10, který je územním plánem obce zařazen do plochy občanského vybavení - komerční zařazení malé a střední( autoservis, pneuservis, pohostinství, u... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 700 000
 Kč
Prodej, pozemek 1 582 m2, Křížov
Kód zakázky: , K prodeji soubor pozemků- stavební parcela, lesy, zahrada to vše posazené v malebné krajině obce Jiříkov - místní část Křížov. Tyto pozemky jsou vhodné pro někoho, kdo chce vlastnit kousek přírody. V obci se nachází autobusová zastávka a galerie. V obci So... (více v detailu)
Prodej stavebního pozemku 5015 m2, Otnice
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme pozemky o celkové rozloze 5015 metrů čtverečních, které se nacházejí v klidné části na okraji obce Otnice. Pozemky jsou mírně svažité a jsou označeny v územním plánu jako zastavitelné plochy pro bydlení. Jsou dostupné ze severní i jižní strany po přilehlé obecní komunikaci. Mohou být výbornou investicí, stejně jako i možností získání parcel pro rodinné bydlení, což je i dle územního plánu záměrem obce. Obec Otnice se nachází v dojezdové vzdálenosti dvaceti ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 240
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 3625 m², Norberčany
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek v klidné části obce Norberčany u Moravského Berouna o výměře 3625 m². Dle územního plánu je tento pozemek součástí lokality zastavěného území, plochy smíšené - obytné. Pozemek je částečně rovinatý a v zadní části svažitý. Inženýrské sítě jsou v blízkosti hranice pozemku. Přístup na pozemek tvoří b... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 290 000
 Kč
Prodej pozemku 1346 m2, Otaslavice
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Exlusivní prodej spoluvlastnického podílu na investičním pozemku o výměře 1346 m2, v okrajové části obce Otaslavice, navazující na stávající zástavbu. Přístup k pozemku je po obecní komunikaci. Pozemek je zařazen do návrhu nového územního plánu, jako plocha k bydlení individuální. Na pozemku nevázne žádné omezení vlastnických práv, ani nájemní smlouva. K dispozici ihned. Výhodná investice. V obci Otaslavice se nachází kompletní občanská vybavenost, ZŠ, mateřská skolka, dále několik hospod, obchodů, zdravotní středisko, vinotéka, pizerie, hřiště a př... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej, pozemky/bydlení, 1400 m2, Na Chabovci 464/15, 74720
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej, pozemky/bydlení, 1400 m2, Na Chabovci 464/15, 74720 Vřesina, Opava [ID 61463] Nabízíme prodej stavebního pozemku o velikosti cca 1.400 m2 v obci Vřesina u Hlučína, který je situovaný ve velmi dobré lokalitě na okraji původní zástavby rodinných domů. Na pozemku je umístěna budova nízkoenergetického komerčního kontejnerového objektu s možností bydlení (lze odvézt nebo ponechat za cenu dle dohody). Cena pozemku bez budovy je 2.500,- Kč za m2, pozemek bude rozparcelován zaměřením a geometrickým plánem pro konečného klienta. V novém územním plánu obce Vřesina je pozemek uveden jako plocha smíšená obytná venkovská s možností zastavění stavbou jak pro bydlení, tak k rekreačnímu užívání, případně lokální komercí. Více informací k územnímu plá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty