Nůžkový rozkládací párty stan slnečník 3x6m s boční plachtou

Nůžkový rozkládací párty stan slnečník 3x6m s boční plachtou
Rozkládací nůžkový zahradní párty stan altán slunečník pavilón 6x3m se střešní i s 12m dlouhou boční plachtou na 3-stěny (2 boční a zadní). Skládá a rozkládá se jako harmonika. Díky nůžkovému mechanismu snadno a rychle rozložíte i složíte za pár minut. Střešní plachta je pogumovaná, nepromokavá. Stan má kovovou konstrukci vyrobenou z práškově lakovaných profilů. Ocelové nohy konstrukce jsou z profilu 3x3cm, tloušťka 0,7mm, ve spodní části opatřeny patkami, které slouží k ukotvení stánku k pevnému povrchu. Všechny spoje šroubované, X profily uprostřed z obou stran zpevněné plechovými kryty, takže jsou odolnější proti zkřivení, polámání nebo jiným poškozením. Stan má 4 různé regulační nastavitelné... (více v detailu)
5 400
 Kč

Podobné inzeráty

Skládací párty stan altán slunečník 3x4,5m s boční plachtou
Skládací párty stan altán slunečník 3x4,5m s boční plachtou
Silná kovová konstrukce. Skládací zahradní nůžkový stan altán pavilon slunečník o rozměrech 3x4,5m s 10,5m dlouhou plachtou na 3 boční stěny (2 boční a zadní). Skládá a rozkládá se jako harmonika. Díky nůžkovému mechanismu snadno a rychle rozložíte i složíte za pár minut. Střešní plachta pogumovaná, vyrobená z nepromokavého materiálu. Stan má silnou kovovou konstrukci vyrobenou z pevných kovových práškově lakovaných profilů. Všechna ramena tvaru X nejsou oválného tvaru jako u jiných levných konstrukcí ale jsou obdélníkového tvaru, takže jsou odolnější proti zkřivení, polámání nebo jiným poškozením. Ocelové nohy konstrukce jsou z profilu 3x3cm, tloušťka 0,7mm, ve spodní části opatřeny patkami, které slouží k ukotvení stánku k ... (více v detailu)
4 500
 Kč
REZERVACE Párty stan 6x12m
REZERVACE Párty stan 6x12m
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodáme stan 6x12m Premium, dva roky starý. Zesílená střešní konstrukce + spodní rám, vc.bocnic, plachta PVC. Použitý vždy v létě od dubna do září. Na zimu vždy složený a skladován v suchu. Plachta je v dob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Skládací párty stan altán slunečník 3x4,5m s boční plachtou
Skládací párty stan altán slunečník 3x4,5m s boční plachtou
Silná kovová konstrukce. Skládací zahradní nůžkový stan altán pavilon slunečník o rozměrech 3x4,5m s 10,5m dlouhou plachtou na 3 boční stěny (2 boční a zadní). Skládá a rozkládá se jako harmonika. Díky nůžkovému mechanismu snadno a rychle rozložíte i složíte za pár minut. Střešní plachta pogumovaná, vyrobená z nepromokavého materiálu. Stan má silnou kovovou konstrukci vyrobenou z pevných kovových práškově lakovaných profilů. Všechna ramena tvaru X nejsou oválného tvaru jako u jiných levných konstrukcí ale jsou obdélníkového tvaru, takže jsou odolnější proti zkřivení, polámání nebo jiným poškozením. Ocelové nohy konstrukce jsou z profilu 3x3cm, tloušťka 0,7mm, ve spodní části opatřeny patkami, které slouží k ukotvení stánku k pevn... (více v detailu)
4 500
 Kč
Rozkládací nůžkový 3x3m stan se silnou konstrukcí
Rozkládací nůžkový 3x3m stan se silnou konstrukcí
Silná kovová konstrukce. Rozkládací nůžkový zahradní stan altán slunečník pavilón o rozměru 3x3m. Skládá a rozkládá se jako harmonika. Díky nůžkovému mechanismu snadno a rychle rozložíte i složíte za pár minut. Střešní plachta pogumovaná, vyrobená z nepromokavého materiálu. Stan má silnou kovovou konstrukci vyrobenou z pevných kovových práškově lakovaných profilů. Všechna ramena tvaru X nejsou oválného tvaru jako u jiných levných konstrukcí ale jsou obdélníkového tvaru, takže jsou odolnější proti zkřivení, polámání nebo jiným poškozením. Ocelové nohy konstrukce jsou z profilu 3x3cm, tloušťka 0,7mm, ve spodní části opatřeny patkami, které slouží k ukotvení stánku k pevnému povrchu. Všechny spoje šroubované, X profily uprostřed z obou stran zpevněné plechovými kryty, takže jsou odolnější proti zkřivení, polámání nebo jiným poškozením. Stan má 4 různé regulační nastavitelné výškové ú... (více v detailu)
2 600
 Kč
Party stan 6x12m
Party stan 6x12m
Před 9 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám 2 roky starý party stan 6x12 metrů. Stan s vyztuženou střešní konstrukcí. Fotky jsou aktuální. Plachty jsou čisté - stan byl pravideln... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Party stany 5x10 a 6x12m
Party stany 5x10 a 6x12m
Před 10 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám party stan 5x10m, Standart, plachta PVC, stáří 2 roky, kompletní vc.bocnic, 2x záplata po obvodu, cena 10.499kc ( 25.900Kč ) Prodám party stan 6x12m, Premiu... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 490
 Kč
Party Stan 6x3 nový
Party Stan 6x3 nový
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pavilon Vivara 6x3m s 5 bočními stěnami šedá i bily.Celkové rozměry (DxŠxV): cca 600 x 300 x 250 cm Světlá výška: cca 200 cm Tloušťka plachty: 95 g/m² UV ochrana: 30+ Hmotnost: cca 12 kg Materiál: ocel s práškovým nástřikem, polyetylen, polypropylen P... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 690
 Kč
Party stan 6x3 metry NŮŽKOVÝ
Party stan 6x3 metry NŮŽKOVÝ
Před 12 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Z důvodu obměny stanů nabízím k prodeji 2 roky starý nůžkový stan 6x3m prémiové kvality bílé barvy včetně všech bočních plachet se dveřmi i panoramatickými okny. Ocelová kce s váhou asi 70 kg. Sou... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 500
 Kč
Hliníkový nůžkový Party stan 3x6m
Hliníkový nůžkový Party stan 3x6m
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nepoškozený, použitý, stan 3x6m, hlinikový. Ke stanu dám 2x bočnici 3m a jednu 6m. Stan je nepoškozený, ale jeví známky používání (spodní hrana bočnic je špinavá od hlíny atd), ale nic neobvyklého. prodávám z dův... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Nůžkový stan 6x3m
Nůžkový stan 6x3m
Před 83 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
PÁRTY STANY 6x3m - Pronájem Profesionální hliníkový altán Hexagon (šesti úhelníkový) průřez nosné nohy zabezpečuje dokonalou stabilitu stanu. Střešní plachta je vyrobena z nepromokavého polyesteru, čímž Vám poskytne spolehlivou ochranu před horkým sluncem nebo deštěm. Boční stěny jsou spojovány zipem, díky čemu lze stan zcela uzavřít ze všech stran. Rozložení a složení zabere jen ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Nůžkový párty stan 3x3m profi premium, různé barvy
Nůžkový párty stan 3x3m profi premium, různé barvy
Před 403 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám zahradní altán, prodejní stánek 3 x 3 m, profi provedení. Velmi kvalitní ocelová nůžková konstrukce typu small hexagon (průřez 36mm). Šestiúhelníkové ocelové profily nohou mají vysokou stabilitu a odolnost. Oproti běžným čtyřhraným profilům jsou pevnější. Střecha - 300D Polyester s polyuretanovou impregnací (pogumovaním) a s obsahem stříbra. Boční stěny - 210D Polyester s polyuret... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 690
 Kč
Boční stěna 3m s oknem, na nůžkovy party stan 3x3
Boční stěna 3m s oknem, na nůžkovy party stan 3x3
Před 919 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Stěna 3m s oknem vyrobené z polyesterové tkaniny velikost okna: 1,3x1,5m věnováno pro nůžkove stany Dos... (více v detailu)
Liberecký kraj
350
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty