Junsun 4K Ultra HD WiFi Car Dash Cam 2160P + zadní kamera

Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám vynikající téměř používanou palubní dashcam kameru do auta. Kamera včetně zadní kamery a orig... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč

Podobné inzeráty

AKČNÍ KAMERA 4K ULTRA HD s podporou WIFI, jako nová
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám akční kameru 4K Ultra HD s podporou WIFI s příslušenstvím viz fotky, maximální rozlišení videa 4K při 60 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 700
 Kč
4K Akční kamera s příslušenstvím – vodotěsný kryt, kufr
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám 4K akční kameru (podobné jako Gopro, nebo DJI action cam) včetně kompletního příslušenství, vše zabaleno v praktickém pevném kufříku. Kamera je plně funkční, nebyla dlouho používána a nabízí jednoduché ovládání v češtině. Co všechno dostanete: Vodotěsný kryt, díky kterému můžete natáčet pod vodou nebo v extrémních podmínkách. Různé držáky a úchyty pro připevnění kamery na helmu, kolo, auto apod. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
IP Wifi kamera venkovni 2MPix,microSD slot,chipSONY
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Vynikající venkovní kamera 2MPix wifi s nahráváním alarmů na microSD kartu. Nezatěžuje wifi síť přenosem obrazu. Kovový design, zabudovaný mikrofon i reproduktor Na dálku můžete přes mobil hovořit a kamera to reprodukuje!! Jedná se o kvalitně zpracovanou kameru v moderním designu - provedení bílá slitina hliníku celé tělo, odolné vůči povětrnostním vlivům a s ochranou proti UV záření - podrobný návod s obrázky v češtině - velice jednoduché nastavení přes PC nebo mobil - podpora Microsoft Edge pro nastavení přes IP adresu v prohlížeči - kamera je s posledním nejnovějším firmwarem) - kameru lze sledovat z mobilního telefonu přes aplikaci, kterou stáhnete na GoolePlay store App CamHi, nebo přes webové rozhraní (IP adresa kamery) kde jsou velké možnosti nastavení, nebo přes PC clienta . - možnost vložit micro SDHC kartu do 64GB, která je skryta pod krytem ze spodu kamery. Klíčové vlastnosti: -chip SONY 2MPix/rozlišení 1920x1080 pix - objektiv fotoaparátu 3,6 mm - komprese videa H.2... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 320
 Kč
Dokumentová kamera Smart SDC 650 4K Ultra HD
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zánovní dokumentovou kameru Smart SDC 650 4K Ultra HD Záruka 12 měs. SMART Document Camera 650 propojuje digitální učení s fyzickým světem. Tento snadno použitelný 4K Ultra HD vizualizér zachycuje živé video a obrázky přímo na interaktivní displej SMART Board , software SMART Notebook nebo vaši plochu. SDC-650 je kamera plně kompatibiln... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 999
 Kč
Barevná couvací a parkovací kamera s nočním viděním NOVA
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
RGB LED parkovací a couvací pro navigace Couvací kamera - barevná couvací a parkovací kamera s nočním viděním, pro navigace, konektor jack 2.5mm, kabel 6 metrů, 12V, IP67 Klíčové vlastnosti Xtech XRC RGB LED parkovací a couvací pro navigace Vodotěsné a nepřízni počasí odolné provedení CMOS chip s vysokým rozlišením Snadná instalace Technické údaje Přenos signálu: drátový (délka kabelu 6 metrů) Kvalita signálu: 420 TV řádků High Resolution s digitálními vodícími čarami v obraze Obrazový čip: Color CMOS 1/4 Úhel snímání: 170 stupňů Video vstup: 1.0Vp 75 ohm Voděodolnost: IP67 Napájení: DC12V +-6V Provozní teplota: -20 až +60 stupňů Celsia Pracovní napětí: 5V DC Videosignál: Kompozitní Rozměry kamery: 22 × 22 × 22 mm bez držáku Proč si koupit couvací kameru Možná i vy jste se nejednou ocitli v situaci, kdy jste nevěděli kam couváte. Ať už kvůli zamlženým oknům, tmě nebo jiným nepříznivým podmínkám. Díky parkovací kameře se vyhnete tomu, abyste v takových podmínkách způsobili škodu sobě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
AKČNÍ KAMERA 4K ULTRA HD s podporou WIFI NOVÁ NEZOZBALENÁ
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám akční kameru 4K Ultra HD s podporou wifi nová nerozbalená pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
800
 Kč
Kamera do auta dash cam plne funkcni
Před 13 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabizim kameru do auta. Vse plne funkcni. Vymontovana z osobaku a ve sluzebaku byt nemuze. Proto posilam dal. Plne funkcni. Bez vad, akorat nemam kde vyuzit... (více v detailu)
Olomoucký kraj
999
 Kč
Akční sportovní kamera YI 4K
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Používaná minimálně, včetně praktického kufříku a vybavení dle foto. Ke kameře není nabíječka,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Venkovní WIFI kamera Anksono FULL HD /IP66/+ SD karta 32GB
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
SD karta 32GB je součástí balení ????【Automatické sledování a detekce pohybu】 Venkovní bezpečnostní kamera Anksono podporuje horizontální automatické sledování, které dokáže automaticky sledovat a zaznamenávat každý pohyb narušitele a v případě potřeby ho „upozornit“. Mezitím, díky funkci pohybu, může wifi monitorovací kamera upravit citlivost upozornění. To snižuje falešné poplachy způsobené hmyzem, deštěm, hustým sněhem atd. ????【3 režimy nočního vidění a obousměrný zvuk】Domácí bezpečnostní kamera kombinuje 4 bílé LED a 4 infračervené LED. V noci můžete vidět jasný plnobarevný obraz v rozlišení 1080P FHD. Tato venkovní monitorovací wifi kamera nabízí 3 režimy nočního vidění (plnobarevný, infračervený, duální světelný alarm), které lze v noci přepínat. Díky vestavěným reproduktorům a mikrofonu s potlačením hluku je to pohodlnější pro váš messenger nebo varování před vetřelci. ????【4x digitální zoom a rotace PTZ】Tato kopulovitá PTZ kamera má objektiv se 4x digitálním zoomem, který vá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
akcni kamera 4K ULTRA HD WIFI WATERPROOF
Před 18 dny - Ústecký kraj - BAZOS
model, který umožňuje za neuvěřitelný poměr cena výkon všem natáčet velmi kvalitní videa a to, až 4K při (25fps), 2K při (30fps) nebo fullHD při 60fps (1080p) Základní podporované rozlišení: 4K @ 25fps (3840*2160 pixels) 2.7K @ 30fps (2704*1524 pixels) 1080p @ 60... (více v detailu)
Ústecký kraj
580
 Kč
AKČNÍ KAMERA 4K ULTRA HD s podporou WIFI NOVÁ NEZOZBALENÁ
Před 21 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám akční kameru 4K Ultra HD s podporou wifi nová nerozbalená pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
900
 Kč
4K ULTRA HD WIFI akční kamera
Před 29 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Inzeruji rozbalený kus přesně tak, jak vidíte na foto. Plně funkční, jen displej je mírně "ošoupaný" (nafoceno), čočka... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
HD WiFi otočná IP kamera
Před 35 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Jedná se o HD WiFi IP kameru s živým monitoringem pro zabezpečení domácností, využitelnou třeba i jako chůvičku a podobně. Kamera je otočná o 320 stupňů horizontálně a 120 stupňů vertikálně, disponuje nočním režimem s IR přisvícením... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
600
 Kč
AKČNÍ KAMERA 4K ULTRA HD s podporou WIFI,jako nová
Před 66 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám akční kameru 4K Ultra HD s podporou WIFI s příslušenstvím viz fotky, maximální rozlišení videa 4K při 60 fps... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 700
 Kč
449kč DÁREK EXTRÉM Sportovní HD kamera
Před 927 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
REÁLNÉ FOTO. Toto přesně odešlu. Záruka na funkčnost při prvním zapojení PROTO SUPER CENA ihned k odeslání. Parametry na foto. Sportovní HD kamera vhodná pro všechny druhy sportů, ať už při plavání, jízdě, létání nebo při těch extrémních. Sportovní kamera je možné přichytit ke každé tyči, přilepit na podklad, přidělat na helmu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
449
 Kč
MINI BEZDRÁTOVÁ WIFI KAMERA FULL HD
Před 195 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
MALÁ WIFI KAMERA BEZDRÁTOVÁ SKRYTÁ HD DETEKCE POHYBU Bezdrátová mini kamera WiFi je malé zařízení s velkým praktickým využitím. Díky připojení WiFi můžete sledovat dění v místnosti v přímém přenosu prostřednictvím aplikace v chytrém telefonu. Kamera zaznamenává vysoce kvalitní obraz i v noci, má pohybový senzor a záznam zvuku. Veškeré ovládání kamery se provádí na dálku pomocí jediné aplikace, která je zdarma k dispozici pro systémy Android i iOS. Snímky jsou pořízeny v kvalitním rozli... (více v detailu)
Hlavní město Praha
229
 Kč
KAMERA DO AUTA - LAMAX C3 FULL HD
Před 596 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám kameru do auta. LAMAX C3 FULL HD. Balení je zcela nové, originál zalepené. N... (více v detailu)
Středočeský kraj
599
 Kč
Outdoorová kamera LAMAX W9.1 + podvodní pouzdro
Před 121 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Kamera je plně funkční bez závad. Kamera dělá velmi pěkná podvodní fotky i videa, primárně využívána při potápění. Ke kameře je podvodní pouzdro a veškeré dostupné... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 800
 Kč
Bezdrátový wifi kamerový systém Jortan 4 x kamera
Před 602 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
bezdrátový bezpečnostní kamerový systém JORTAN tvoří 4 IR CCD kamery s vysokým rozlišením a nočním viděním. 6 funkcí: nahrávání, přehrávání, zálohování, přenos přes síť, sledování přes mobilní telefon, PC. Podporuje Android / iOS / PC atd. Možnost použití kamer i pro kabelový systém (příslušenství pro kabelové připojení bez wifi není součástí balení). Zabudovaný WIFI modul. P2P. 4x IR CCD kamera + NV nahráváním v reálném čase 24/7 s 4mi kamerami vhodnými do interiéru i exteriéru s noč... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 900
 Kč
REDTIGER Dash Cam přední zadní, 4K/2,5K Full HD
Před 157 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
32GB karta zdarma, vestavěná Wi-Fi GPS, 3,16 IPS obrazovka, noční vidění, 170° Wide Angle, WDR, 24H parkovací režim zaznamenává video v rozlišení až Ultra HD 4K (3840*2160P)+FHD 1080P. Pomáhá vám číst klíčové detaily, jako jsou dopravní značky, poznávací značky vozidel atd. Pro zmenšení slepých oblastí má přední široký úhel 170 stupňů a zadní široký úhel 140 stupňů. Záznamník jízdy využívá vynikající optickou čočku s ultra velkou světelností F1,5 a 6 vrstvami a je vyb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
HD WIFI kamera Motorola SCOUT 73 ORIGINÁL BAL. NEW
Před 267 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
HD WIFI kamera Motorola SCOUT 73 ORIGINÁL BAL. NEW Scout 73 Outdoor Motorola je venkovní Wi-Fi HD video kamera, která vám umožní sledovat vašeho miminko, domácího mazlíčka či prostory objektů odkudkoli. Motorola Scout kamera s Wi-Fi připojením funguje prostřednictvím zabezpečeného cloudu s názvem Hubble. Instalace kamery trvá jen pár minut díky plug and play funkci kamery a snadnému nastavení díky Hubble průvodci. Scout 73 Outdoor kamera a Hubble aplikace (zdarma na vašem internetu) V... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 500
 Kč
WiFi kamera -- Hiseeu-kompletní balení..
Před 833 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím použitá cca 2měsice kamera ve výborném stavu komplet balení tak jak je na fotkách za cenu 1100kč Specifikace Bezpečnostní záznamové IP WiFi kamery s vestavěnou baterií Hiseeu BS-050 a možností solárního dobíjení / rozlišením 2MP (1920x1080px) / napojení na mobilní telefon s aplikací CloudeEdge / ukládání na miniSD kartu až 128GB / objektiv 3,6mm, CMOS senzor ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 100
 Kč
Akcni kamera blm gShot 4k WiFi autokamera s vadami
Před 143 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Hodne pouzivana kvalitni kamerka s nedostatky. Nafoukla spatna baterie. Promackly vypadly spinac smer dolu, ostatni tlacitka funkcni, vypadla krytka kontrolky a asi neprenasi data pres konektor. Nabijeni funguje, kamera zobrazuje, v menu se lze pohybovat, wifi viditelna. Dale nezkouseno. S prilozenou baterii nabehne pouze na nabijecce. Na zprovozneni ci dily. Bez zaruky Objektiv Širokoúhlý se záběrem 160° LCD obrazovka 2 Rozlišení videa 4K 30 fps (interpolované), 2.7K 30 fps, 1080p 60 f... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Outdoorová kamera 4K Ultra HD Niceboy VEGA 6 Star
Před 375 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Outdoorová kamera 4K Ultra HD Niceboy VEGA 6 Star plně funkční 6 měsícu záruka
Jihomoravský kraj
1 300
 Kč
Bezdrátový wifi kamerový systém Jortan 8 x kamera
Před 940 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
bezdrátový bezpečnostní kamerový systém JORTAN tvoří osm IR CCD kamer s vysokým rozlišením a nočním viděním. 6 funkcí: nahrávání, přehrávání, zálohování, přenos přes síť, sledování přes mobilní telefon, PC. Podporuje Android / iOS / PC atd. Možnost použití kamer i s kabelem ( příslušenství pro kabelové připojení bez wifi není součástí balení). Zabudovaný WIFI modul. P2P. 8x IR CCD kamera + NV nahráváním v reálném čase 24/7 s 8mi kamerami vhodnými do interiéru i exteriéru s nočním ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 400
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty