Kancelář - 1x místnost Brněnská

Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronájem jedné nebo dvou kanceláří ve druhém patře, každá cca 12m2 ve spodní části Brněnské ulice v Jihlavě. V minulosti využívána i jako prostor p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 800
 Kč

Podobné inzeráty

pronájem místnosti pro služby fyzioterapie, kosmetiky, masáž
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Pronajmu nebytový prostor 20 m2 + 16 m2 sdílené prostory - čekárna, kuchyňka, sociální zařízení. Tato nemovitost se na... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 500
 Kč
Pronájem kanceláře v Kyjově - Office centrum Skleňák
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelář v administrativní budově v Kyjově - Office centrum Skleňák. Kancelář se nachází ve 3. patře budovy v blízkosti centra města, vchod od bistra. Výměra kanceláře je 22 m2. V budově je modernizovaný osobní výtah, nákladní výtah, nákladová rampa, bezbariérový přístup, bankomat, kuchyňka, klimatizovaná zasedací místnost s kapacitou 25 osob, bistro a pohybové centrum. Možnost parkováni ve dvoře a před budovou. Objekt má plastová okna a opravenou kotelnu s úspornými kondenzačními kotli. Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) byl zpracován dle vyhlášky 78/20... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 950
 Kč
Pronájem kanceláře 30m2 Brněnské Ivanovice
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele Vám nabízíme pronájem samostatné kanceláře v lokalitě Brněnské Ivanovice – Tuřany, celkem 30m2 . Kancelář je ve čtvrtém patře budovy s recepcí, vybavena klimatizací a kobercem, jinak nezařízeno. Střeženo kamerovým systémem. WC a kuchyňka na patře. Parkování na ulici , či u budovy za poplatek. Je zde kantýna s jídelnou. Kvalitní internet. Volné ihned. Blízko dálniční sítě. ev.č.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty